gaudium_magnum 19.02.06, 09:47 już przestalem się smiać! już się nie irytuje! jaka ona jest infantylna, nie potrafi zdobyć się a spontaniczność ( w przeciwieństwie do Marcina)...no coż...żenada! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala.ali.ala Re: RUSIN! aż boli 19.02.06, 11:06 O co jej chodziło z tą 3 sprawą, którą miał Meller rzekomo na myśli rozmawiając z Hermaszewskim? Wyobraźnię mam dość bogatą, ale tutaj ...poważna zagwozdka. Odpowiedz Link Zgłoś
dobbi Re: RUSIN! aż boli 19.02.06, 11:55 oj, przestancie i tak jest o niebo lepsza niz molek Odpowiedz Link Zgłoś
mozetakmozenie Re: RUSIN! aż boli 19.02.06, 12:49 Obie są siebie warte. Mołek egzaltowana Rusin głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: RUSIN! aż boli 19.02.06, 15:39 co Wy wiecie o egzaltacji - wczoraj oglądałem fragment programu Wojewódzkiego, jego gościem była Szapołowska... powinniście zobaczyć karykaturę egzaltowanej kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: RUSIN! aż boli 20.02.06, 00:35 Ona i jej córeczka dały juz popis kabotynizmu i egzaltacji w programie... Ma(t)ołkowej "moja krew"... Mnie przeraża jeszcze jedna osoba niejaka Marysia Górlaczyk,pasuje do Mołek Rusin itp... Co do Rusin to wolę 100 razy ja nią Mołek :/ Odpowiedz Link Zgłoś