19.03.06, 10:07
no juz nie moge zniesc tej dziewuchy!! wczoraj po 22 na tvp2 chyba byl jakis
program "o sercu" - zbierali chyba kase na sztuczne serce. i program ten
prowadzila Cichopka. usmiech przyklejony do tej buzki, slodycz wylewajaca sie
z kazdego otowru jej ciala. no nie do zniesienia. do porzygania wrecz!! ;-/
Obserwuj wątek
    • piterek_82 Re: Cichopka 19.03.06, 10:25
      Oglądałem fragment tego programu. Sztuczna Cichopek jeszcze była do
      zniesienia , ale Szyc, który zupełnie nie pasuje do tego typu projektów, to
      kompletna porażka!!!!
    • pampolion Re: Cichopka 19.03.06, 11:49
      Cichopek = wiocha!
    • dona.a Re: Cichopka 19.03.06, 12:13
      zarówno Cichopek jak i Szyc wykorzystują swoje 5 minut, prowadzą programy,
      wystepują w reklamach, bo następni stoją już w blokach startowych. Robi się z
      tego mydło i powidło, ale nie sądzę,żeby im to przeszkadzało, stawką jest życie
      na dobrym poziomie przynajmniej przez czas bycia na topie, a potem odcinanie
      kuponów od zdobytej popularności
      • nastoletnia Re: Cichopka 19.03.06, 12:19
        NIe rozumiem czemu gdy ktoś jest miły i z natury pogodny i uśmiechnięty, to od
        razu nazywa się go sztucznym? Sądzę, że to przez zazdrość ! Ja uważam, że
        fajnie, że są tacy ludzie jak Kasia, a nie same ponuraki i bufony!
        • kaczeniec21 Re: Cichopka 19.03.06, 13:22
          Popieram nastoletnią!!!
    • ornak2 Re: Cichopka 19.03.06, 12:19
      Wiesz,onajest naprawdę okropna!Taka brzydka,tłusta i głupia.I na pewno jest
      popierana przez PiS!!!Normalnie patrzeć na nia nie można.Podobno nosi moherowy
      beret i dlatego wszędzie jej pełno.Na mieście koleżanki mówią,że to ulubienica
      Kaczyńskich.A fe, czuję ogromny dyskomfort ,że zmuszaja nas do oglądania
      takeigo bezguścia.A tyle jest zdolnych i pięknych kobiet,które nie mają szansy
      zaistnieć medialnie.Najwięcej oczywiście siedzi ich na forum internetowym tylko
      nikt nie daje im możliwości bywania na salonach i oglądania siebie w kolorowej
      prasie.Jakie my jesteśmy niedocenione.Ja oczywiście też.C'est la vie!
    • myszella Szyc 19.03.06, 13:31
      Cichopek trochę za mało wygadana jak na prowadzenie takiego programu, ale Borys Szyc według mnie
      dobrze sobie poradził. Nie widzę też, żeby należał do osób, które "wykorzystują swoej 5 minut,
      prowadzą programy, występują w reklamach"... Chyba nie prowadził nic poza tym sercem i Opolem, w
      reklamach też go nie widzę.
    • au.lait Re: Cichopka 19.03.06, 13:46
      Morderczych instynktów to ona we mnie akurat nie budzi.
      Ot, normalna gerlsa, zżymać nie ma się na co.
      Jeśli już coś budzi, to pewien odruch. Ale raczej nie tyle ona, co fakt, że
      wszędzie jej pełno. Ale nie pierwsza ona i nie ostatnia w takiej sytuacji:
      przeje się jak te, których miejsce zajęła (Brodzik czy Kożuchowska na przykład).
      • anaila Re: Cichopka 19.03.06, 14:09
        "usmiech przyklejony do tej buzki, slodycz wylewajaca sie z kazdego otowru jej
        ciala"

rozumiem. też to z trudnością znoszę!
        każda osoba występująca w tv (a już musowo kobieta!!!) powinna być ponura,
        niemiła i zołzowata.
        inaczej nie da się oglądać.
    • tomassi.rollo Re: Cichopka 19.03.06, 18:50
      Twarz eksploatowana niczym polskie kopalnie węglowe w latach 80. minionego wieku.
      • baba67 Re: Cichopka 19.03.06, 18:56
        no wlasnie-troche sie jej za duzo zrobilo- i to jest jedyny moj zarzut-wszak
        pol pomaranczy snakuje lepiej niz cala pomarancza, a tym bardziej
        dwie(M.Musierowicz).
        No ale trzeba dziewczyne zrozumiec, mieszkanie kupila, chce splacic jak
        najszybciej...troche wyrozumialosci...
        • monia9617 Re: Cichopka 19.03.06, 19:07
          Jezu nie dzieiwe się że nikt Polaków nie lubi.Jak można tak zrzędzić i
          zrzędzi.Wam to się nic nie podoba, a to za gróba, a to za chuda za sypmatyczna
          za złośliwa.Zastanówcie się trochę.
          Możecie sobie teraz po mnie jechać, jestem na to przygotowana...
          • au.lait Re: Cichopka 19.03.06, 19:12
            Nie kuś tak, nie kuś, bo jeszcze nikt po tobie nie pojedzie ;)
    • dziedzicznacytadelafinansjery Re: Cichopka 19.03.06, 20:57
      Nie bardzo może jestem kompetentny w sprawie kompetencji panny Cichopczanki, ale
      wczesnym popołudniem w telewizorze również leciał program o sercu i również była
      tam rzeczona panna. Być może więc po 22, po paru godzinach dyżuru po prostu
      inaczej wyglądać nie mogła? W końcu nie jest z niej Torbicka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka