alpepe 08.06.23, 17:35 www.plotek.pl/plotek/7,154063,29850968,paulina-smaszcz-dostala-pozew-od-cichopek-pokazala-liste.html#do_st=RS&do_a=1046&do_sid=1046&do_w=57&do_v=739#s=BoxOpLink Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalyaxx Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 17:38 Wizerunkowej śmierci tej Pani ciąg dalszy. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 17:39 Najbardziej podoba mi się koncepcja, że na świadków powinno się powoływać kobiety, którymi można się inspirować. Ona jest bardzo słuszna ta koncepcja 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 17:41 Mnie się też podoba koncepcja, że Cichopek ma mało pieniędzy, więc pozwała na milion monet. Czyżby Petarda zrozumiała, że poproszą ją do kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 18:16 To myślę, była zgryźliwa złośliwość, bo Katarzynie sporo pozatelewizyjnych biznesów się kręci i rozkręca. A Petarda wszak odarta z bogactwa rozwodem bidna ma jakieś zasądzone kary płacić ? Biedna chora chodząca inspiracja dla uczciwych kobiet ? Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 17:55 To powinna być żelazna zasada powoływania świadków we wszystkich sądach na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 18:04 Tak! Widzę to. Sąd oddala wniosek dowodowy o przesłuchanie świadka Zenobii Krzak. Uzasadnienie: wprawdzie Zenobia Krzak jako jedyna widziała zdarzenie będące przedmiotem postępowania, ale nie jest osobą, która, w ocenie sądu, należy się inspirować. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 18:05 Ja tam się nie zgadzam. Sama godność Zenobii jest inspirująca. Odpowiedz Link Zgłoś
brysia0 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 18:56 Ty poczekaj, nowelizacje kpc są nader często… Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 18:03 Ja w tym widzę wielki potencjał. Np świadkiem w sprawie niejakiego Słowika nie może być kolega z mafii czy jakiś inny bandzior co to widział, jak oskarżony mordowal, świadkiem mógłby być wyłącznie ktoś o kryształowej opinii, który słowo mafia zna jako synonim gry z podstawówki… Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 18:18 Albo z radia w komplecie z Piaskiem. Petarda robi wszystko by utwierdzić sąd w słuszności pozwów Kurzopków. Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 19:53 Jestem za. Piasek na świadka koronnego. W końcu kto więcej może wiedzieć o mafii Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 19:54 🤣 to ja proponuje Wiśniewskiego, w końcu chodzi o ich troje- dwoje Kurzopkow i Petardę Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 20:04 Wy się śmiejecie, a ja nie wiem, czy bym na miejscu Kasi wytrzymała taka kontelachę (Maciej nie ma wyboru, jest częścią składową Petardy ☹️). Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 20:06 Nie, nie jest częścią składową Petardy, choć ona dużo by za to dała Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 20:11 Oczywiście, że nie, ale ma ją przyklejoną na stałe w CV ☹️ Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 07:39 skumbrie napisała: > Nie, nie jest częścią składową Petardy, choć ona dużo by za to dała Oczywiście że jest, jak śmiesz. Jest ojcem jej 5 Dzieci i Dziadkiem jej Wnuczki! I Teściem jej Synowej! Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 20:34 Wiem, że bym nie wytrzymała. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 08:58 gama2003 napisała: > Wiem, że bym nie wytrzymała. Ja bym ignorowała. Pozew to woda na młyn. Olałabym babę dokumentnie. A jakby mnie ktoś (na miejscu Cichopek) zapytał w wywiadzie o jakąś wypowiedź Smaszcz, to bym mówiła "nie wiem, nie słyszałam". Odpowiedz Link Zgłoś
turbinkamalinka Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 20:22 ladyban666 napisała: > 🤣 to ja proponuje Wiśniewskiego, w końcu chodzi o ich troje- dwoje Kurzopkow i > Petardę Sądzę, że akurat Wiśniewski mógłby być ekspertem. Doświadczenie ma nie tylko w zwiazkach monogamicznych. W trójkątach również . Do tego ojciec dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 20:26 Wiśnia robi za eksperta w szopce dla reportera, to i w sądzie da radę. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 20:32 Jakich trójkątach? 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 21:32 On, zona, komornik- takie to trójkąty. I tak cale życie Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 21:33 A myśmy się ostatnio ze starym zastanawiali, co u tego kumpla, co w trójkącie z którym mieliśmy okazję się poznać... Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 20:49 To ja jeszcze proponuję Podsiadłę. Nagrał Trójkąty i kwadraty - musi być zaznajomiony z tematem Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 08:36 ladyban666 napisała: > 🤣 to ja proponuje Wiśniewskiego, w końcu chodzi o ich troje- dwoje Kurzopkow i > Petardę Jeden Wisnia jest swiadkiem za trzech! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 18:19 ...albo jako nazwę zespołu muzycznego Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 20:12 Ja proponuję powołać na świadka psa Bono 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 20:24 I biegłego-tlumacza-behawiorystę Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 20:27 Tylko kto za to zapłaci 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 21:33 Bono na świadka 🤣 a te dwa biedne mopsy, to dopiero by dużo mogły opowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 21:35 I ten łysy zniewolony pan... Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 21:25 O, właśnie, co się stało z tym panem? I miłością? Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 22:57 dominika9933 napisała: > O, właśnie, co się stało z tym panem? I miłością? Nic, skasował za usługę towarzysza wieczoru i poszedł do domu czy tam swojego klubu ze striptizem. Chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie wierzył, że to prawdziwy facet, wolontariusz czy inny ochotnik. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 08:37 ladyban666 napisała: > Bono na świadka 🤣 a te dwa biedne mopsy, to dopiero by dużo mogły opowiedzieć. > .. Mopsy mnie nie inspirują 😬 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 21:36 Proponowałabym żonę byłęgo kochanka Pani Smaszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 12:04 I samego kochanka. Nie uwierzę, że Smaszczowa odpuściła sobie 1678 pożegnalnych smsów, niekoniecznie grzecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 17:40 Tu raczej tylko psychiatra już pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
lemonka5 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 18:06 Zastanawiająco określiła panią Katarzynę: "matka, żona i przyszła partnerka". Hmmm ....nie mogę zacząć składać prania, dopóki nie zrozumiem, co Petarda miała na myśli. Przyszła partnerka? To musi być jakaś wyjątkowo wyrafinowana złośliwość, być może czytelna tylko dla powódki. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 18:11 To tak dla inspiracji powiedziała. Pani Petarda żyje w przeszłości i przyszłości jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 18:20 No wzięła i przyszła ta partnerka(czyli Kasia). Gdyby to był partner to by przyszedł Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 19:00 Ona nie dopuszcza do siebie myśli, że pani Cichopek już jest partnerką Kurzajewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
clara.burgund Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 19:40 lemonka5 napisała: > Zastanawiająco określiła panią Katarzynę: "matka, żona i przyszła partnerka". H > mmm ....nie mogę zacząć składać prania, dopóki nie zrozumiem, co Petarda miała > na myśli. Przyszła partnerka? To musi być jakaś wyjątkowo wyrafinowana złośliwo > ść, być może czytelna tylko dla powódki. No jak to? Przecież pani Paulutek uważa, że Cichopek jest żoną Hakiela, a w przyszłości jak pani Paulina zezwoli może być partnerką Macieja. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 07:41 lemonka5 napisała: > Zastanawiająco określiła panią Katarzynę: "matka, żona i przyszła partnerka". H > mmm .... Jest nadal sakramentalną żoną Hakiela, nieprawdaż, możesz iść skłądać pranie Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 20:14 Psychiatrzy to nie cudotwórcy 😔 Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 18:18 Ja tam jestem wierna pudelkowi, czekam aż oni opisza Odpowiedz Link Zgłoś
karotka_plus Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 18:59 Już jest artykuł ja też #teampudelek Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 19:00 Właśnie przeczytałam No jest upiorna ta kobieta, bez dwóch zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 19:05 pieprzy jak potłuczona- sama niech sie w piers uderzy odnosnie wiernosci małżeńskiej i milosci bliskiego, jeśli już tak wyciera sobie gębę. Cichopce sie nie dziwie Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 19:18 Ujawniła adresy wszystkich świadków, oczywiście „przypadkiem”. Co za dno. Odpowiedz Link Zgłoś
clara.burgund Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 19:42 thank_you napisała: > Ujawniła adresy wszystkich świadków, oczywiście „przypadkiem”. Co za dno. Gdzie? Dajcie linka do jakiś screenów. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 19:45 Weszłam w jej relacje i jak byk adresy wszystkich świadków. Kretynka. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 19:48 Za chwilę dostanie kolejne pozwy za to ujawnienie i będzie udawać prześladowaną niewinność. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 19:51 Przecież każdemu zdarza sie NIECHCĄCY ujawnić adresy świadków (osób publicznych), odsłaniając stronę kartki trzy razy 😇 Odpowiedz Link Zgłoś
bramstenga Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 11:18 Już dostała, od Muchy Odpowiedz Link Zgłoś
clara.burgund Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 20:36 thank_you napisała: > Weszłam w jej relacje i jak byk adresy wszystkich świadków. Kretynka. To na insta czy na fb? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 07:45 thank_you napisała: > Ujawniła adresy wszystkich świadków, oczywiście „przypadkiem”. Co za dno. No to dostanie kolejne pozwy od tych nieinspirujących świadków. Naprawdę dno, co za koszmarne babsko. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 08:39 thank_you napisała: > Ujawniła adresy wszystkich świadków, oczywiście „przypadkiem”. Co za dno. Moze to Wandzia udostępniała... Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 19:26 bo one są rzeczywiście polskimi ikonami rodziny, wierności, macierzyństwa, lojalności, partnerstwa, życia wg dziesięciu przykazań religii katolickiej. Rzekła Petarda... miszczyni samozaorania. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 19:50 Akurat dekalog jest uniwersalny. Katolickie to są przykazania kościelne. Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 19:58 Nie, nie o to chodzi w samozaoraniu Petardy Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 20:02 Wiadomo, ale jeśli to był cytat z niej, to nawet tu rzecze niedorzeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 20:02 ayelen40 napisała: > Akurat dekalog jest uniwersalny. "Pamiętaj abyś dzień święty święcił" jest uniwersalne? "Nie będziesz brał imienia Pana Boga twego nadaremno" jest uniwersalne? Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną" jest uniwersalne. A od kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 20:36 W sensie, że nie tylko katolickie. Ale i żydowskie, i chrześcijańskie... W islamie też, choćby to o nietworzeniu podobizn Boskich. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 20:39 Jak uniwersalne z Islamem jak w katolicyzmie podobnizn tworzy się od groma? Uniwersalne czyli całkiem inaczej? No u "uniwersalne" to za cholere nie znaczy "w kilku religiach" skoro religii mamy więcej a wielu ludzi jest niewierzących. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 20:40 (Można powiedzieć, że NIEKTÓRE zasady z dekalogu są uniwersalne. Np.nie zabijaj. Ale nie że cały dekalog.) Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 20:43 Dobra, skrót myślowy zrobiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 09:00 Tylko ze akurat to jedno przykazanie wygukowano chyba w 14 wieku aby moc robić hajs na maryjkach i małych jezuskach....Taaaaaaaaakie uniwersalne. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 22:37 No ale te "świeckie" są chyba całkiem uniwersalne? Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 07:46 Ale bazują na dekalogu, jakby nie patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 07:49 Problem w tym, że ten dekalog, którym Petarda teraz tak ochoczo wymachuje, wcześniej sama miała głęboko w dudzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 08:07 ayelen40 napisała: > Ale bazują na dekalogu, jakby nie patrzeć. eeeee ? co najmniej kilka z tych zasad czy zalecen wyprzedza dekalog o jakies 18 stuleci, vide kodeks Hammurabiego Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 08:15 Aha. Kodeks Hammurabiego jest podstawą europejskich kodeksów karnych? Ciekawa teza. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 08:19 A dekalog jest ? czy jednak prawo rzymskie, anglosaskie i inne niechrzescijanskie byly baza ? Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 08:35 Dobra, dekalog w ogóle nie miał znaczenia, nie istniała żadna kultura judeochrzescijanska, a jedynie pogańska. Rzymskie to bardziej cywilne chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 09:06 A nie jest…? Bardzo wiele wprowadzonych wowczas rozwiązań i pomysłów obowiązuje do dzisiaj w nowoczesnych systemach prawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 08:38 ayelen40 napisała: > Ale bazują na dekalogu, jakby nie patrzeć. To dekalog bazuje na uniwersalnych zasadach. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 09:01 Dla ayeleen40 przed Chrysustem nie było nic...podobnie jak przed chrztem Polski była tu czarna dziura. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 09:07 Ktoś coś takiego twierdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 08:50 angazetka napisała: > No ale te "świeckie" są chyba całkiem uniwersalne? > Dlatego ktoś kiedyś wcisnął je do dekalogu. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 08.06.23, 22:23 Myślicie, ze będą dwa kolejne pozwy…? Od Kurskiej i Muchy…? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 06:55 Od Kurskiego na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 07:10 A ty byś nie pozwala? No jasne, ze bedą. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 08:30 Pamiętam, że niektóre ematki przewidywały iż Petarda wreszcie się wypali. A tu końca nie widać... Idzie na wojnę z kolejnymi celebrytami. Dostała już pismo przedsądowe od Muchy i tak na nie odpowiedziała ...Aniu, jako wykładowczyni akademicka muszę cię poprawić. To nie wypada. Wiedza z nauczania początkowego. Warto wiedzieć, jak jest się mamą. Paulina Smaszcz pisze się od dużych liter, tak jak Anna Mucha - stwierdziła Smaszcz... Ona jest przerażająca... Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 08:33 Od dużych liter - po jakiemu to? 😱 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 08:48 ayelen40 napisała: > Od dużych liter - po jakiemu to? 😱 Po smaszczowemu Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 08:52 Trzeba przyznac, że Mucha szybko działa. Nie potrzebowała 2 tygodni jak Janoszek Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 11:21 Myślę, że Anna Mucha nadepnięta na odcisk poradzi sobie z Paulutkiem w dwóch ruchach. Tu z piskiem i podwiniętym ogonem z ringu wykica Petarda. Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 11:18 A nie wymyśliła, że Anna Mucha absolutnie celowo użyła małych liter. Dla małej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 09:13 Czy w Polsce można przyjść i obejrzeć sprawę? Jedyną sprawą, którą śledziłam, było Deep vs Heard i to było niezłe rozrywka. Przypuszczam, że na sprawach Smaszcz również musi być wesoło. Wyobrażam sobie sędziego, który bardzo stara się nie śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 09:30 Można o ile sąd nie wyłączy jawności rozprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 09:50 Wydaje mi się, ze atrakcyjnosc tamtego przedstawienia w dużej mierze opierala sie na osobowosci, talencie Deppa. Tu bedzie żałość. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyban666 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 09:56 Mnie nie szło o Deppa, ale o rozmach nienormalnosci obojga Ta historia miała tyle smaczkow, ze czekam na adaptacje filmowa. Petarda tez ma potencjał, szkoda, ze Glen Close za stara, żeby ja zagrać Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 10:17 Kocham wszystkie odcinki tego serialu. I główną bohaterkę, która sama uprzednio przeleciwszy żonatych mężczyzn, piętnuje zdrady i biegnie na procesję. Kocham to jak podkreśla bycie matką na każdym kroku, podczas gdy żadne z jej dzieci nie zdecydowało się na odważny krok zamieszkania z matką po jej rozwodzie z ojcem. Ta kobieta dąży do potężnej samozagłady. No i tak bardzo podziwiam Kurzajewskiego, że tak długo z tą wariatką wytrzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 10:34 Nie znam ich z tamtych czasów, ale być może gdy byli parą, to on ją tonował i nie wybuchała. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki_w_kwiatki Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 12:02 mama-ola napisała: > Nie znam ich z tamtych czasów, ale być może gdy byli parą, to on ją tonował i n > ie wybuchała. Obstawiam, że pilnował zakupu leków i monitorował ich podanie. Ta baba ewidentnie czegoś nie bierze zgodnie z rozpiską. Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 10:58 >No i tak bardzo podziwiam Kurzajewskiego, że tak długo z tą wariatką wytrzymał. Jeszcze parę wyskoków Petardy i stwierdzenie nieważności w KK dostanie. Cichopek też coś wymyśli i dopiero Petardę szlag trafi z okazji ich ślubu kościelnego. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 11:12 Ona by jeszcze gotowa coś sobie zrobić, byleby im uroczystość zepsuć! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 11:20 Byle skutecznie, byle skutecznie. Wszyscy by odetchnęli z ulgą. I dzieci i otoczenie, bo wiedzieliby, w której alejce odwiedzać mamunię. Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 11:42 Akurat takiego prezentu im nie sprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
helka.na.zakrecie Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 12:51 Oj... Daleka jestem od współczucia Kurzajewskiemu. Ona jednak była dla niego pociągająca z tym zestawem cech wiele, wiele lat. Historie z mobbingiem, wszelkie uwagi nt jej oszustw, funkcjonowania z ludźmi byly lata przed ich rozwodem, wiec pan jakoś to tolerował, i nie przeszkadzało mu to wymieniać z żoną czułości na ściankach... Odpowiedz Link Zgłoś
przepio Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 14:57 Zastanawiam się, czy przypadkiem nie godził się na to, wiedząc jak ona może zareagować na sprzeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelen40 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 12:05 Dramatyczny ciąg dakszy: www.pudelek.pl/paulina-smaszcz-gorzko-o-macieju-kurzajewskim-w-dokumencie-o-hejcie-jakbym-wyladowala-na-wozku-to-by-mnie-oddal-gdziekolwiek-6907053295983584a Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 12:07 Ja bym ją na tym wozku zepchnęła z urwiska krzycząc "Spaaaaaartaaaa!" Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 12:37 Ona w swoich urojeniach wciąż jest żoną Kurzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Pozew dla Petardy, a ematka milczy 09.06.23, 13:36 Ale co ci się nie zgadza? Przecież ona jest specjalistką od hejtu Odpowiedz Link Zgłoś