aire1 Re: Maserak jest pusty jak afrykański bęben n/t 19.03.06, 22:20 On ma ładnie tańczyć, nie za dużo wymagasz? Odpowiedz Link Zgłoś
beta82 i partnerkę też ma pustą 19.03.06, 22:25 sili się dziewuszka na swobodną i otwartą, widać że nie jest to jej prawdziwa natura a robota piarowców i chyba podpowiedzi równie pustej, pierwszej złodziejki RP - Jolanty K. Odpowiedz Link Zgłoś
ewwka1 Re: i partnerkę też ma pustą 19.03.06, 22:27 Wręcz przeciwnie, nie lubię starej Kwaśniewskiej ale Ola jest urocza, poza tym ma doskonałe poczucie humoru, również na swój temat! Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: i partnerkę też ma pustą 19.03.06, 22:44 A ja lubie obie. I wydaje mi sie, ze za obelgi typu "stara zlodziejka" powinno sie normalnie karac. n, Odpowiedz Link Zgłoś
beta82 Re: i partnerkę też ma pustą 19.03.06, 22:48 a ja uwazam ze nie powinno, inaczej poł Polski i wszyscy politycy byliby karani Odpowiedz Link Zgłoś
piot-r Re: i partnerkę też ma pustą 19.03.06, 22:59 masz jakieś dowody na to że Kwaśniewska kradnie? Równie dobrze mogę cię nazwać zdzirą bo - idąc twoim tokiem myślenia można obrazać wszystkich bez jakichkolwiek dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: i partnerkę też ma pustą 19.03.06, 23:04 Nic tak nie wzbogaca człowieka jak działalność charytatywna :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: i partnerkę też ma pustą 20.03.06, 20:12 Uprzejmie dziekuje za jeden sensowny glos w tej kretynskiej dyskusji. n. Odpowiedz Link Zgłoś
ewwka1 Re: i partnerkę też ma pustą 19.03.06, 23:35 nadja napisała: > I wydaje mi sie, ze za obelgi typu "stara zlodziejka" powinno sie normalnie > karac. Nie wiem skąd wzięłaś tekst o złodziejce, bo ja napisałam tylko o starej Kwaśniewskiej i raczej miałam na myśli odróżnienie jej od młodej niż żebym rzeczywiscie myslała, że jest stara. Ale złodziejka?? Myśle, ze w Twoim przypadku Freud miałby coś do powiedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
monia9617 Re: i partnerkę też ma pustą 20.03.06, 08:04 A nie znoszę ich obu.Komunistki jedne, nic nie robią a mają kase.Ta młoda tańczyć nie umie a tańczy.Dziwne to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: i partnerkę też ma pustą 20.03.06, 20:09 Ach ta kasa jak boli, ojej :) Ola to komunistka pelna geba :) jej Mama tez. Ale nie dziwie sie glupocie w naszym kraju,juz przestalam n Odpowiedz Link Zgłoś
nadja Re: i partnerkę też ma pustą 20.03.06, 20:08 'pierwszej złodziejki RP - Jolanty K.' Przepraszam, napisalam 'stara zlodziejka' zamiast 'pierwsza'. Sens jednak pozostaje ten sam. Nie wiesz co piszesz? To chyba Ty masz jakis problem... n Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Maserak jest pusty jak afrykański bęben n/t 19.03.06, 22:29 Maserak dziś super tańczył te ruchy mmm:) Odpowiedz Link Zgłoś
piot-r Re: Maserak jest pusty jak afrykański bęben n/t 19.03.06, 23:04 Po pierwsze na jakich przesłankach opierasz tą tezę , po drugie jeżeli nawet to co w związku z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: Maserak jest pusty jak afrykański bęben n/t 20.03.06, 08:09 nie wiem czy jest pusty, ale chyba woda sodowa uderzyła do głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia99222 Re: Maserak jest pusty jak afrykański bęben n/t 20.03.06, 08:18 oglądałam keidyś młoda Kwaśniewską w Mieścoie Kobiet i wydała mi sie normalną, szczera osobą, bez zadufania. Z tego jednak, co mówiła, wynikało,że kocha taniec ( zmasą wykrzykników :) ) i pomyslałam,że fajnie się będzie prezentować .Tymczasem - nie jest brzydka, jest całkiem ok,. ale wg mnie jest kołkowata i tyle. Maserak -wygląda na palanta bez rozumu, ale jak ktoś słusznie napisał- ma tańczyć , więc niech tańczy , bo to mu idzie świetnie. Mam wrażenie,że z partnerką - olą jakos nie odnaleźli " nici porozumienia " takiej jak z Foremniak - tylko,że dla mnie Foremniak jest idiotką, na serio- nie ma nic do powiedzenia. A co do Kwaśniewskiej " starej " - święta nie jest i tego tłumaczyc chyba nie trzeba- wystarczy sledzić prasę , złodziejka to ostre słowo , ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
greglis Re: Maserak jest pusty jak afrykański bęben n/t 20.03.06, 09:07 pusty nie pusty,ale za to jakie z niego ciacho Odpowiedz Link Zgłoś
trik26 Re: Maserak jest pusty jak afrykański bęben n/t 20.03.06, 09:43 Każdy moze wypowiadać opinie jakie chce. ja się zgadzam że stara kwasniewska nie byla najuczciwsza, do tego latwo prowadzic dzialanosc charytatywna za czyjes pieniadze. Od keidy nie jest Pania prezydentowa jej dzialalnosc przycichla. Mialam kontakt z jej fundacja, chcielismy pomoc dzieciom. Dostalismy odpowiedz ze zdolnym biednym dzieciom nie pomagaja........ Echhhhhhh a co do kwaśniewskiej mlodej, to fakt,ze jest kołkowata a maseraka dostala, bo to ulubieneic publicznosci. a On tanczyc umie to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: Maserak jest brzydki 20.03.06, 10:53 Re: Maserak jest BRZYDKI nie wiem czemu yyle kobiet piszę jaki to on super, jakie "ciacho" brzydki jak noc... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_e Re: Maserak jest bardzo przecietnym facetem 20.03.06, 11:47 bardzo przecietny chlopak, bardzo!Lepiej niech tanczy duzo a mowi malo... nie wierze ze p.M.Foremniak stracilaby glowe dla kogos takiego, a coraz wiecej sie o tym slyszy w Warszawie.Przykre, bo ta zdolna aktorka ma widocznie ogromne kompleksy, musi byc ciagle dowartosciowywana przez mezczyzn-widac, ze tego potrzebuje.Stracila w moich oczach przez swoje zachowanie slodkiej idiotki mizdzacej sie do tancerza. Odpowiedz Link Zgłoś
nesta_fan Re: Maserak jest brzydki 21.03.06, 08:31 Mówi się ,że mężczyzna musi być tylko trochę piękniejszy od diabła . Bo właśnie -> nie musi mieć idealnych rysów twarzy , pięknych oczu i pełnych ust (jak korale ), szukamy gogusia ? Mężczyzna musi mieć to coś. Oczywiście Rafał Maserak jeszcze nie jest w pełni dojrzałym mężczyzna -> wydaje mi się , że dopiero mężczyzna zakładający rodzinę i biorący w pełni za nią odpowiedzialność jest prawdziwie męski. Ja jego (R. M.) widzę w tańcu (np tango i rumba z Małgosią F.) i myślę , że on właśnie ma to coś i ten żar. Oczywiście -> de gustibus ..., jednym podobają się blondyni , innym bruneci. Odpowiedz Link Zgłoś
zazulka.1 Re: Maserak jest pusty jak afrykański bęben n/t 20.03.06, 18:36 może i jest pusty ,ale większość kobiet go uwielbia i dzięki temu Ola zastanie długo w programie . Przypadek???? Odpowiedz Link Zgłoś
marti64 Re: Maserak jest pusty jak afrykański bęben n/t 21.03.06, 20:58 Nie wiem czy Smieszna Ola zostanie dlugo w programie,wolalabym juz ja nie widziec bo myslalam ze jest madrzejsza a to "taka glupia dziewka".Maserak tez wydawal sie byc fajnym facetem ale osttanio mam mieszane uczucia co do niego.Zasmakowal troche pewnosci siebie i robi z siebie Playboya.Troche to nie w ten czas.... Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: Maserak jest pusty jak afrykański bęben n/t 25.03.06, 23:36 Zgadzam się z marti. Moim zdaniem jest żałosny i ma zdecydowanie zbyt wysokie mniemanie o sobie. Tańczy nieźle i najlepiej by było gdyby tylko na tym tańczzeniu poprzestał. Niestety niektórym woda sodowa za bardzo do główki uderza i nie zauważają nawet, że robią z siebie idiotów - ale czego wymagać, w końcu to jeszcze dzieciak. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Maserak jest pusty jak afrykański bęben n/t 26.03.06, 10:17 Na szczescie sa faceci w podobnym wieku i osiagnieciach, ktorzy bardzo pozytywnie sie wyrozniaja-np Kochanek-jaka kultura, naturalnosc, szacunek dla partnerki. Nawet w tancu mozna dotykac i oblapiac. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Maserak jest pusty jak afrykański bęben n/t 26.03.06, 11:13 Moim zdaniem w dużo większym stopniu Kochanek jest pusty. Pozuje na macho i absolutnego maestro. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Maserak jest pusty jak afrykański bęben n/t 26.03.06, 14:39 Mam zupelnie inny odbior-jego wypowiedzi sa odrobine zartobliwe moim zdaniem. Zreszta i tak go wole, bo nie jest prostacki, a tak chwilami odbieram Maseraka. Odpowiedz Link Zgłoś