blumek1 15.12.02, 12:37 kogo grał Krzysztof Stelmaszczyk w " Radiu Romans" nie miałam okazji ogladać tego filmu. Na jakim programie leciał ten film ( a może sa gdzieś powtórki?). I o czym jest wogóle ten film??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gwendal Re: Radio Romans IP: *.chello.pl / *.chello.pl 15.12.02, 12:52 Oczywiście nie pomnę nazwiska postaci, którą grał, ale grał szefa redakcji i właściciela (wspólnie z małżonką) niewielkiej lokalnej stacji radiowej. Sam serial to było coś w rodzaju "Samego Życia" tyle, że w radio. Leciał chyba w dwójce ładne kilka lat temu. Poza Stelmaszczykiem grali tam m. in. Małgorzata Foremniak (wtedy ją po raz pierwszy ujrzałem na ekranie), Jan Jankowski i Mirosław Baka. Gwendal Odpowiedz Link Zgłoś
blumek1 Re: Radio Romans 15.12.02, 21:00 dzięki ale chyba jakas różnica była wieksza..pewnie jego żona była w jego wieku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwendal Re: Radio Romans IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.12.02, 00:01 Owszem była, przy okazji niezła z niej była hetera :-) Gwendal Odpowiedz Link Zgłoś
blumek1 Re: Radio Romans 16.12.02, 22:37 a szkoda, że nie miałam okazji oglądać...bo bardzo lubię Stelmaszczyka! Od kiedy spodobał mi się w Złotopolskich śledziłam jego losy w samo życie ale teraz już nie mam co śledzić... Odpowiedz Link Zgłoś