Dodaj do ulubionych

Jana z dżungli

16.12.02, 10:48
Jak mówice o Umie, to mnie się przypomina tak bajka Dżana z dżengli. Jakoś
tam krrzyczała : aaaaaaaa a i przybiegał Montaro ( ?) z maficzną włócznią i
Jana mówiła: Montaro, magiczna włócznia!po filmie zawsze na korytarzu tak
zwoływaliśmy siebie, jak Jana i Montaro
Obserwuj wątek
    • paool Re: Jana z dżungli 16.12.02, 13:53
      czy tylko ja oglądfałem Dżanę? To było przecież wtedy co Oum
    • Gość: Aga Re: Jana z dżungli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.02, 19:26
      Już jako dziecko byłam telemaniaczką, ale za Dzanę z dżungli oddałabym
      wszystkie ekrany z bratkiem, telesfora i zwierzyniec. To był piękny film...
      Przez wiele lat marzyłam o białym jaguarze - zwierzęciu, choć i auto byłoby
      niezłe...;-)
      Jak się ten jaguar nazywał????
      • paool Re: Jana z dżungli 17.12.02, 10:31
        nie pamietam, jak miał na imię jaguar.Wiesz, że dopiero teraz przypombniałem go
        sobie. Mnie jako chłopcu, bardziej podobała sie magiczna włócznia Montaro.
        Czy tylko my oglądaliśmy ten film
        PS
        Jaki ekran z bratkiem . my nie jesteśmy to pokolenie!
        • Gość: kubu Re: Jana z dżungli IP: *.dwi.uw.edu.pl / 192.168.0.* 17.12.02, 10:44
          no i jana chyba miala taki magiczny naszyjnik
          :-)))
        • Gość: Aga Re: Jana z dżungli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.02, 14:24
          paool napisał:

> nie pamietam, jak miał na imię jaguar.Wiesz, że dopiero teraz przypombniałem
          go
          >
          > sobie. Mnie jako chłopcu, bardziej podobała sie magiczna włócznia Montaro.
          > Czy tylko my oglądaliśmy ten film
          > PS
          > Jaki ekran z bratkiem . my nie jesteśmy to pokolenie!

Żałuj, ze nie pamiętasz Ekranu z bratkiem - leciał w latach 70 we czwartki.
          Jeśłi nie jesteśmy z tego samego pokolenia, tojakim cudem pamiętasz Janę z
          dżungli??? Indianin miał włócznię, a Jana magiczny naszyjnik - coś jakby
          połączenie bumerangu (zawsze do nie wracał) z piłą (ciął wszystko). Jak ona się
          nie pokaleczyła, nosząc to na gołej szyi?????? Aaaaaaaa, u chłopaków w klasie
          Jana budziła zgoła niesiostrzne uczucia - pierwsze erotyczne fascynacje.
          • paool Re: Jana z dżungli 17.12.02, 14:34
            Gość portalu: Aga napisał(a):

> paool napisał:
            >
            > > nie pamietam, jak miał na imię jaguar.Wiesz, że dopiero teraz przypombniał
            > em
            > go
            > >
            > > sobie. Mnie jako chłopcu, bardziej podobała sie magiczna włócznia Montaro.
            > > Czy tylko my oglądaliśmy ten film
            > > PS
            > > Jaki ekran z bratkiem . my nie jesteśmy to pokolenie!
            >
            > Żałuj, ze nie pamiętasz Ekranu z bratkiem - leciał w latach 70 we czwartki.
            > Jeśłi nie jesteśmy z tego samego pokolenia, tojakim cudem pamiętasz Janę z
            > dżungli??? Indianin miał włócznię, a Jana magiczny naszyjnik - coś jakby
            > połączenie bumerangu (zawsze do nie wracał) z piłą (ciął wszystko). Jak ona
            się
            >
            > nie pokaleczyła, nosząc to na gołej szyi?????? Aaaaaaaa, u chłopaków w klasie
            > Jana budziła zgoła niesiostrzne uczucia - pierwsze erotyczne fascynacje.

jak bum! Ekran z bratkiem to bylo cos takiego jak dzisiejszy rower blazeja? Tak
            mi sie wydaje. Nazwa nie jest mi obca, ale program chyba trochę,,, O, prowadził
            go chyna taki facet w golfie i w okularach
      • paool Re: Jana z dżungli 17.12.02, 10:33
        nie pamietam, jak miał na imię jaguar.Wiesz, że dopiero teraz przypombniałem go
        sobie. Mnie jako chłopcu, bardziej podobała sie magiczna włócznia Montaro.
        Czy tylko my oglądaliśmy ten film
        PS
        Jaki ekran z bratkiem . my nie jesteśmy to pokolenie!
        • Gość: Turek Re: Jana z dżungli IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 17.12.02, 12:28
          paool napisał:

> nie pamietam, jak miał na imię jaguar.Wiesz, że dopiero teraz przypombniałem
          go
          >
          > sobie. Mnie jako chłopcu, bardziej podobała sie magiczna włócznia Montaro.
          > Czy tylko my oglądaliśmy ten film
          > PS
          > Jaki ekran z bratkiem . my nie jesteśmy to pokolenie!

Witam,

Ja też pamiętam Janę z dżungli. Była chyba w poniedziałki po "zwierzyńcu"?
          Jaguar chyba się nazywał Ghost, indianin chyba Bontaro? Ile to lat temu było z
          18 chyba.
          Pozdrawiam,
          • paool Re: Jana z dżungli 17.12.02, 14:23
            co, 18 lat temu????????? to ile ja mam teraz????
    • the_dzidka A jak miał na imię ten pilot? 17.12.02, 14:39
      Tam czasem do Dżany przylatywał taki piękny lotnik, chyba przywoził jakichś
      ludzi czy lekarstwa... pamiętacie go?
      • paool Re: A jak miał na imię ten pilot? 17.12.02, 15:57
        nie pamietam nic poz tym co napisałem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka