Dodaj do ulubionych

KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ???????

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 12:11
No i kto teraz ???
Myślę, że w najbliższą niedzielę nominacje dostaną Irek i Kuba. Dlaczego tak
myślę, nie wiem ? Tak mi się wydaje.
Czy ktoś ma jakiś pomysł ???
Ina, odezwij się !
Jestem ciekawa co ty sądzisz ?

Obserwuj wątek
    • Gość: gacek Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: 134.65.209.* 22.10.01, 12:18
      czesc Nala!
      zgadzam sie co do Irka , a druga osoba ...hmm bardzo bym chciał by była to
      Bogusia drażni mnie ta kobieta ciągle niezadowolona rany jak oni z nią
      wytrzymują? Szkoda Irka bo teraz to juz sam z ta banda został czy sobie
      poradzi ? zobaczymy ?
      o jurku i kubie to nawet nie wspomne !
      • Gość: Nala Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 12:27
        Gość portalu: gacek napisał(a):

> czesc Nala!
        > zgadzam sie co do Irka , a druga osoba ...hmm bardzo bym chciał by była to
        > Bogusia drażni mnie ta kobieta ciągle niezadowolona rany jak oni z nią
        > wytrzymują? Szkoda Irka bo teraz to juz sam z ta banda został czy sobie
        > poradzi ? zobaczymy ?
        > o jurku i kubie to nawet nie wspomne !

Cześć, witaj !
        Wątpię aby nominację otrzymała Bogusia, jakoś ją dziwnie oszczędzają.
        Bardziej wierzę, że znowu będą nominować Kubę i Irka oczywiście !
        Czy kogoś jeszcze ? Sama jestem ciekawa ?

• Gość: K Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: 217.153.35.* 22.10.01, 12:54
          Może ktoś wreszcie przejrzalby na oczy i zobaczył jaka fałszywą i wredna osóbką
          jest "schorowana" Ania, która wszyscy oszczędzają, bo w dzieciństwie chorowała
          na raka - ani to jej zasługa, że chorowała, ani że wyzdrowiała. Jedynie Ilona
          zauważyła, że Ania jest wredna i nigdy by jej nie zaufała. I znowu Ilona górą.
          • Gość: euzebio Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 13:26
            fajnie gdyby to był kupa i juras. ten ostatni nie mógl znieść, ze to cioteusz
            wylosowal obciecie wlochow a nie on.
            pozdrawiam Cie gacek
            • Gość: gacek Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: 134.65.209.* 22.10.01, 15:08
              dzieki Euzebio ! Czytałem że się wkru... za Ilona wyszła ja też o mały włos a
              by mnie krew zalała!
              a co do to jurka widziałem jego minę gdy Cioteusz wylosował obcięcie włosów
              zieleniał z zazdrosci , bo to przecież on jest dzielnym strazakiem, obrońcą i
              dobroczyńcą a tu co? jego rywal Kubus został "bohaterem" hihihi dobrze mu tak
              Bardzo bym chciał by wreszcie nominowali Bogusie , ale nala ma racje ona na
              razie jest bezpieczna.A terza byłoby fajnie gdyby w szrnaki staneli KUBA i
              JUREK wreszcie któryś by odpadł!
              • Gość: aga Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: *.chello.at 27.10.01, 19:50
                ciesze sie ze sa ludzie tacy jak ty gacek i maja taki tok myslenia zgadzam sie
                w 100% AGA
    • krzelop Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? 22.10.01, 13:32
      obstawiam że Irek będzie nominowany na 100%. poprzednio przekombinowali- każdy
      myślał że inni będą nominować Irka, a ponieważ było mniej osób do nominacji
      /odpadł Jureczek i Davidek/ to każdy chciał choć trochę uratować swoje dupsko i
      przeniósł głos który by normalnie przypadł Irkowi na kogoś innego. tym razem
      Jureczkowi się niestety pofarci - trochę go panie będą żałować, bo miał już
      nominacje z rzędu. pewni z Irkiem nominowany będzie znowu Kuba i może /oby/
      Ania.
    • Gość: Ina Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.10.01, 14:38
      Hej Nala! Tak pozno sie wlaczam, bo chyba wciaz nie wyszlam ze zdziwienia po
      wczorajszym ringu ;o) Do sympatykow Ilony nie nalezalam, niemniej jestem
      zaskoczona. Myslalam ze te nominacje przetrzyma. Nota bene, czy to ci panowie
      nalezeli do tych, o ktorych wyrzucona mowila, ze spokojnie da sobie z nimi
      rade? Podejrzewam ze w jej mniemaniu tak, stad to szczere zaskoczenie na jej
      twarzy.
      Ale o umarlych dobrze albo wcale, take wiec obstawiam tak samo jak Ty: Irek i
      Kuba. Irek, bo w ostatnim tygodniu ma praktyczne same spiecia z grupa. No a
      Kuba z tych samych powodow, z ktorych dotychczas byl nominowany.
      Chociaz wolalabym by zamiast Kuby byla to Ania. Nie, zebym lubila Kube, ale
      chyba Ania bardziej dziala mi na nerwy.
      • Gość: gale Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: *.polkomtel.com.pl 22.10.01, 14:59
        Ina, ja Ci chyba po piętach depczę na tym Forum ;D

Jak na mój gust to Irek i Kuba byłaby to ciekawa kombinacja i z pewnością
        operatorzy oraz tvn zarobiliby na tym kupę forsy, obaj ci panowie są mocno
        kontrowersyjni. Ach, a wylot na zbitą paszczę Irka to dopiero byłaby uczta dla
        mych oczu!!!

gale
        ----
        gale.blog.pl
        • Gość: Ina Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.10.01, 15:09
          Gale. Twoje slowa brzmia niczym slodycz ;o)
          • Gość: gale offtopicznie IP: *.polkomtel.com.pl 22.10.01, 15:14
            Będziemy sobie słodzić? Ja w to wchodzę ;D

gale
            ----
            gale.blog.pl
            • Gość: Ina Re: offtopicznie IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.10.01, 15:15
              tylko wpierw myslalam ze slodze dziewczynie. chyba sie mylilam. tak?
              • Gość: gale Re: offtopicznie IP: *.polkomtel.com.pl 22.10.01, 15:20
                Strrrasznie mi przykro ale mam na gębie brodę a nad biurkiem zdjęcie Żony...
                Nieeeeee! Nie jest mi przykro, że mam Żonę!!! ;D

gale
                ----
                gale.blog.pl
                • Gość: Ina Re: offtopicznie IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.10.01, 15:27
                  no tak, ale mylacy jest nick :o)
                  niemniej milo miec popracie w mezczyznie, bo Tobie przynajmniej nie zarzuca ze
                  o Ilone jestes zazdrosny. bo jak kobiecie nie podoba sie kobieta, to dlaczego?
                  bo jej zazdrosci ha ha ha.
                  a posiadanie zony jest ok. sama niedlugo taka bede :o)
                  • gale Re: offtopicznie 22.10.01, 15:34
                    gale to skrót od "galernik"
                    Nie jestem miłośnikiem Ilony bo nie lubię jak ktoś jest "mądry aż do bólu".
                    Znam niestety takie osoby, tak naprawdę niewiele sobą reprezentują i swoje
                    kompleksy i braki tuszują mędrkowatością.

gale
                    ----
                    gale.blog.pl
                    • Gość: Ina Re: offtopicznie IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.10.01, 15:40
                      no wlasnie. mina wszechwiedzacej panienki, ktora z niejednego pieca chleba
                      jadla... a na czym polega to doswiadczenie? na romansach z zonatymi facetami?
                      na sesji do playboya? czy na tym, ze z kumplami to ona "dopiero jest
                      wulgarna"...
                      na studiach spotkalam kilka podibnych panienek. pewnie ze i nieglupie. ale
                      przeswaidczone o tym ze sa lepsze. z przyjemnoscia rzuca kazdemu co o nim
                      mysla, twierdzac ze na tym polega ich szczerosc i odwaga. gorzej gdy same
                      uslysza kilka slow prawdy. konczy sie to placzem. :o)
                      • gale Re: offtopicznie 22.10.01, 15:57
                        Jest w tym jeszcze jedna metoda: "na niedostępną". Polega to na robieniu wokół
                        siebie atmosfery niezwykłej atrakcyjności towarzyskiej, a jednocześnie
                        kreowania się na szklaną górę. Tyle, że jak już się wdrapiesz na tę szklankę to
                        dopiero dostrzegasz, że nie warto było.

gale
                        ----
                        gale.blog.pl
                        • Gość: Ina Re: offtopicznie IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.10.01, 16:00
                          Ale chyba poza Irkiem nikt sie nie chcial wdrapac. A potem placz i zgrzytanie
                          zebow :o)
                      • Gość: kobitka Re: offtopicznie IP: *.europolgaz.com.pl 22.10.01, 16:00
                        Gość portalu: Ina napisał(a):

> no wlasnie. mina wszechwiedzacej panienki, ktora z niejednego pieca chleba
                        > jadla... a na czym polega to doswiadczenie? na romansach z zonatymi facetami?
                        > na sesji do playboya? czy na tym, ze z kumplami to ona "dopiero jest
                        > wulgarna"...
                        > na studiach spotkalam kilka podibnych panienek. pewnie ze i nieglupie. ale
                        > przeswaidczone o tym ze sa lepsze. z przyjemnoscia rzuca kazdemu co o nim
                        > mysla, twierdzac ze na tym polega ich szczerosc i odwaga. gorzej gdy same
                        > uslysza kilka slow prawdy. konczy sie to placzem. :o)

Oj Ina, teraz ja muszę ci się zrewanzować za poparcie z piątku. Masz ode mnie
                        buziaka za te "miłe" słowa o Ilonie, a dokładnie o panienkach tego typu! Niestety
                        miałam z takimi do czynienia i b. źle to wspominam. Pewnie, że są inteligentne,
                        ale nie jest to ten rodzaj inteligencji, który sobie cenię. Pewnie, że są
                        wyszczekane, ale czy o to chodzi w życiu? Czasem lepiej mądrze pomilczeć. I to
                        uzurpowanie sobie prawa do oceniania wszystkiego i wszystkich na podstawie
                        mizernego wszak doświadczenia... E, nie będę się rozpisywać, nie żałuję, że
                        odeszła, bo "to zła kobieta była":-) cytując za Bugusiem Lindą. Pozdrownionka,
                        • Gość: Ina Re: offtopicznie IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.10.01, 16:03
                          Witam Kobitke, chyba pracujemy na różne zmiany. :o)
                          • Gość: kobitka Re: offtopicznie IP: *.europolgaz.com.pl 22.10.01, 16:06
                            Gość portalu: Ina napisał(a):

> Witam Kobitke, chyba pracujemy na różne zmiany. :o)

Co to to nie! Juz się zbueram do domu, tylko przez cały dzień nawet na żywo mi
                            się gadac nie chciało, a co dopiero na forum! Taki dzień:-(

• Gość: Nala Re: offtopicznie IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 08:25
                          Witam wszystkich !!! Cześć "kobitka" i Ina !!!
                          Czytam to wszystko dopiero teraz, bo wczoraj jak pisałyście, mnie już nie było.
                          Jak wam się podobały pytania (i odpowiedzi) zadane przez Ilonę domownikom ?
                          Ciekawa też jestem czy macie swoich faworytów ? Osobą, którą darzę największą
                          sympatią od samego początku, jest Wojtek. Potem Marzena, Agnieszka i od nie
                          dawna Dawid. A jak u Was ?
                          Pozdrawiam !!!
                          • ina_d Re: offtopicznie Do Nali 23.10.01, 09:48
                            Dawidek cieszy sie moja sympatia od dluzszego czasu. najpierw odrzucil mnie
                            zbyt slodki wyglad, tak jak pozostalych. wogole na poczatku wszyscy byli dla
                            mnie plastikowo-silikonowi i ich nie rozroznialam. ale z czasem Dawidek zaczal
                            sie wyrozniac swoja nieporadnoscia, czestym brakiem zrozumienia tego co do
                            niego mowia, no a poza tym sympatczny jest i juz! niestety akcji klotni z
                            Irkiem niewidzialam, a szkoda :o(
                            nie bez znaczenia jest tez to, ze pochodzi z mojego miasta, podobno chodzi do
                            tego samego klubu (silownia i aerobik) a takze ze siostra kolezanki zna jego
                            mame no i mialam kilka przeciekow :o)
                            Marzena byla ok, ale teraz za bardzo sie wyciszyla. Age toleruje, bo jest
                            poprostu inna. Ma swoj wlasny swiat i dlatego pasuja jej kolorowe wlosy i
                            sceniczny wrecz makijaz. Na nerwy dziala mi Ania, choc mam wrazenie ze troche
                            sie poprawila.
    • Gość: kóniu Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: 195.116.188.* 22.10.01, 18:53
      myśle że nominowani będą irek ibogusia bo zrobiła się porąbana
    • Gość: kangoor Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 21:02
      Mam nadzieję, ze "poleci" Kuba lub Bogusia.
      Ale myślę, ze nominowani beda Kuba oraz Irek???
      • yaris Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? 22.10.01, 22:45
        Myślę że nominowani będą Irek i Dawid. dawid facetów wyraźnie drażni, a irek
        wkurza wszystkich pozostałych. I to jak dla mnie byłaby fatalna kombinacja.
        Brakuje do tego pasztetu tylko Jurka
        • sedersson Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? 22.10.01, 22:57
          Mam nadzieje, ze beda nominowane bogusia i ania,
          najwieksze wredoty BB
    • Gość: Wi3SI3K Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: *.etob1.on.wave.home.com 23.10.01, 05:03
      Irek na 100%: juz ma to zapewnione od Boguchy,KUpy,Agi,Dawida
      dalej trudno powiedziec np: KUpa, Juras, Lub Anulka
    • Gość: Geralt Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 09:38
      Mam nieodparte wrażenie że nominowane będą więcej niż 2 osoby.
      Głosowania pokazują duży rozrzut nominacji a poza tym nie zapominajmy o
      środowych "niespodziankach" w postaci różnych gier. Jeśli znowu zdecydują się
      na losowanie to tylko TVN wie kto będzie nominowany.
      Zastanawiam się jaki sens miało wprowadzenie Ilony a następnie pomoc w jej
      wycięciu. Bo przecież nie jest przypadkiem zadanie dla Kuby z obcięciem włosów.
      Być może TVN liczył że grupa się zintegruje czyli polubi Irka kosztem Ilony.
      coś im jednak nie wyszło. Albo załozenie było zupełnie inne.
      Uważam że cały system głosowania jest "kopnięty". Jak miałem głosować aby Ilona
      została? Na Kubę by odszedł? Powodowało to reakcje jego "ekipy".
      Najlepszym głosowaniem byłoby kto ma zostać, no ale na tym nie zarobili by tyle
      pieniążków. Zawsze negatywne emocje są silniejsze i bardzej impulsywne.
      chciałbym żeby wypadł Jurek który jest dla mnie męską wersją głupiej Alicji z
      pierwszej edycji. Kompletnie pozbawiony własnego zdania.
      • ina_d Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? 23.10.01, 09:51
        Jurek - meska wersja Alicji Walczak. niezle :o) chyba jednak troche mniej
        szkodliwy.
        • Gość: Geralt Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 11:17
          może mniej szkodliwy ale chyba bardziej wyrachowany i cwany od Alicji.
          Mam juz dośc jego obłudy.
    • Gość: Maciek Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: *.prw.pl 23.10.01, 16:02
      Nie mogę przeżyć odejścia Ilony. Dlaczego nie wysłaliście sms-a na tego dupka
      Kubę? Wczoraj oglądając BB zasnąłem - nudy,nudy, szkolne zabawy w rzucanie się
      poduszkami - ach jakie to fajne, gadki o niczym, no i ten Kuba ubrany w swój
      piękny dres czy co to jest. Tego naprawdę nie da się oglądać.
      • amelia& Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? 23.10.01, 16:26
        Fakt. Nie podobało mi się ostre słownictwo Ilonki, ale teraz w BB zostały same
        sztywniaki. Bez polotu, bez fantazji, bez poczucia humoru...
        • Gość: mariusz Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 24.10.01, 08:59
          Mam nadzieję,że będą to osoby, które nic nie wnoszą do programu, a mianowicie
          sz.p. Bogusława, wiecznie niezadowolona i mająca dylemat, że Irek jej kosztem
          promuje własną osobę. W jaki sposób można promować się kosztem sz. p. B.
          Kolejną osobą, której nie chciałbym dłużej oglądać to sz. p. Jurek. Niech
          pozostanie dalej strażakiem i tak będzie lepiej dlanigo i dla widzów. Proponuję
          mu zapoznać się ze znaczeniem słów np. takich jak konformizm itp.
    • Gość: sza28 Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: *.krakow.pl 24.10.01, 09:43
      Witam wszystkich,
      Moim zdaniem nominacje dostanie IREK i może Kuba. Osobiście wolałabym żeby to
      była:
      - Bogusia - tak fałszywej kobietki jeszcze nie widziałam, obgaduje wszystkich
      i do wszystkich
      - Jurek - rozumiem jego tęsknotę za rodziną, ale jeśli chce zrobić z tego
      element gry to powinien zmienić taktykę, lubię kiedy facet okazuje uczucia, ale
      niech to robi sam na sam wobec żony i dzieci a nie na forum publicznym, te jego
      ustawicznie załzawione oczęta.
      Co do nominacji mam nadzieję, że tym razem jeśli typy Internautów pokryją się
      z typami domowników BB, to zjednoczycie siły i z programu wyleci osoba, którą
      naprawdę chcecie pożegnać.
    • bora7 Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? 24.10.01, 14:05
      Na wstępie: szkoda Ilonki...
      W niedzielę nominacje dostanie Kuba i chyba Irek.
      Ostatnio grupie podpadł Wojtek, więc może na niego padnie kilka głosów?
      Osobiscie chciałabym, żeby wypadł Jurek, ale faktycznie chyba go oszczędzą tym
      razem.
      • Gość: Macho Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: *.gw.ip.pl 25.10.01, 16:30
        Też uważam że szkoda Ilonki.Była szczera do bólu i spontaniczna.Może trochę
        czasem przesadzała ze słownictwem-no ale każdy w BB czasem sobie przeklnie...No
        cóż, może faktycznie,jak ktoś wcześniej zauważył ,lepiej byłoby głosować na
        tego kto według nas ma zostać.Też by zarobili (jeśli już o to chodzi),no bo
        mając do wyboru trzy osoby można by dzwonić na dwie do zostania.Spełniły się
        moje marzenia-jest nominowany Irek i Boguśka-najlepiej obydwoje wylot.No ale
        wtedy będą dopiero nudy-kto się będzie kłócił???
        • Gość: mala Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: 217.97.138.* 26.10.01, 12:03
          Ale czy mieszkancy tego bajzlu muszą pomimo to nominować w niedzielę dodatkowe dwie osoby?
    • bora7 Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? 26.10.01, 13:33
      Pewnie, że muszą się nominować. Im więcej nominowanych, to tym wyższa
      temperatura wewnątrz. Trochę inaczej zachowuje się człowiek nominowany, a
      troche inaczej jesli ma kolejny tydzień luzu psychicznego (jeśli oni tam w
      ogóle go mają). Widać to po Bogusi, która jest ostro wkurzona i rozżalona i się
      nie kontroluje, a może po prostu częściej ją teraz pokazują i to w takich
      właśnie momentach. Ma teraz duze szanse wyjścia, bo pokazywana jest jako osoba
      antypatyczna, chociaz może wcale taka nie jest. Ja jej w kazdym razie nie lubię.
      • Gość: mala Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: 217.97.138.* 26.10.01, 13:44
        Mysle, ze tak ja pokazuja. Tez za nia nie przepadam, a co ciekawsze - chyba nikt. A jakos nie
        moge w to uwierzyc, ze "na zewnatrz" jest ona taka do granic antypatyczna. Wydaje mi sie, ze jesli to
        nie jest nawet manipulacja (TVN-u)zebranym materialem, to przynajmniej "pomoc" w wyrobieniu
        sobie odpowiedniej opinii. Tak naprawde moze byc rownie bezbarwna jak oni wszyscy.
      • Gość: mala Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: 217.97.138.* 26.10.01, 13:45
        Mysle, ze tak ja pokazuja. Tez za nia nie przepadam, a co ciekawsze - chyba nikt. A jakos nie
        moge w to uwierzyc, ze "na zewnatrz" jest ona taka do granic antypatyczna. Wydaje mi sie, ze jesli to
        nie jest nawet manipulacja (TVN-u)zebranym materialem, to przynajmniej "pomoc" w wyrobieniu
        sobie odpowiedniej opinii. Tak naprawde moze byc rownie bezbarwna jak oni wszyscy.
      • Gość: mala Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: 217.97.138.* 26.10.01, 13:47
      • Gość: mala Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: 217.97.138.* 26.10.01, 13:48
      • Gość: mala Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: 217.97.138.* 26.10.01, 13:49
      • Gość: mala Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: 217.97.138.* 26.10.01, 13:50
        • startje Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? 26.10.01, 14:22
          niezbyt czesto zagladam do domu BB ale jezeli mialabym sie z Wami podzielic
          moimi odczuciami,to:
          Bogumila - marudna i pasuje tam jak przyslowiowa piesc do nosa
          Irek - nie taki glupi na jakiego wyglada (nie rozumiem dlaczego robi z siebie
          glupka)
          Wojtek - pierdola, wyglada jak idiota z tymi wlosami
          Jurek - zawistny macho
          Kuba - mamcisynek
          Aneczka - wredna, co widac w jej oczkach
          Marzena - bez charakteru, nieciekawa postac
          David - malo inteligentny ale spoko
          Rozowa Blondi - nie wiem dlaczego, ale ja lubie.

pozdrawiam i nie wiem na kogo stawiam. z pewnoscia nie bede dzwonic bo nie
          lubie nabijac kasy takim palantom z ENDEMOL. i tak maja jej za duzo i sa
          aroganccy.
    • Gość: Sonia Re: KTO NASTĘPNY DO ODSTRZAŁU ??????? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 07:21
      Lepiej niech Ci się niewydaje że będzie nominowany KUBA.On jest
      najlepszy.Odpadnie Bogusia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka