Dodaj do ulubionych

TVPapież .

26.05.06, 20:14
po prostu
Obserwuj wątek
    • adam81w Re: TVPapież . 26.05.06, 20:17
      a myslalem ze nic nie przebije TVPis
      • mimimo1 Re: TVPapież . 26.05.06, 20:27
        juz nie moge, telewizja nakreca ta oblakana atmosfere podniecenia, mysle ze bez
        tej machiny nikt by na ta wizyte nie zwrocil uwagi i do tego Niemiec!
    • franck Re: TVPapież . 26.05.06, 22:50
      Nie rozumiem reakcji tych ludzi w stylu wypowiedź jakiej babki w TV, że jej
      największe marzenie życia się spełniło. Podobnie te okrzyki w stylu "niech żyje
      papież". Żenada.

Znowu kult jednoski. Ciekawe, kto pierwszy wpadnie na wybudowanie B16 pomnika
      lub nazwania ulicy. Oczywiście, za życia.
      • dennis26 Re:Pitbull 27.05.06, 06:50
        Dlaczego wczoraj na TVP2 nie było kolejnego odcinka tego serialu? Jesli dlatego
        ze jest pielgrzymka papieża a tam jest za duzo niecenzuralnych słow no to ja już
        mam dość....
        • azza4 Re:Pitbull 27.05.06, 07:14
          Nie patrze na to,ale ciekawa jestem czy niepokalana Kozuchowska aktywnie
          uczestniczy w tej polskiej szopce.Z wiara jej do twarzy.
          • marzeka1 Re:Pitbull 27.05.06, 12:17
            Azzo, a drugie twoje imię to pewnie tolerancja? Można być niewierzącym, to takie super nowoczesne, ale przyznawanie się np. Kożuchowskiej do wiary to już powód do wyśmiewania?
    • grek.grek Re: TVPapież . 27.05.06, 12:53
      Cała ta papa-szopa jest oczywiście kiepskiej jakości spektaklem medialnym - mnie wystarczy tylko rzut oka na ilośc transmisji,ich usytuowanie w grafiku TV + znajomośc czołobitnych zachowań polskiej klasy telewizyjnej (vide doświadczenie z okresu umierania JP2),żeby odizolować się od tego przekazu bez jego wysłuchiwania,bo cóz można usłyszeć jak nie te same truizmy,które natychmiast zostaną podniesione do rangi obawjawień i stosy newsów i quasireportów z tego jak przeżywają te "doniosłe chwile" "zwykli ludzie"...
      Zważywszy na to ile istnieje możliwości wykorzytania czasu,innych niż gapienie się w telewizor, wszystkie te narzekania jakie słyszę są trochę niepoważne...
      Większośc krytykujących niby jest sytuacją zniesmaczona,ale znakomicie wie kto do powiedział,gdzie,jak i z kim,czyli - oglądają. A mnie się zdawało,że jeśli coś kogoś mierzi to omija to szerokim łukiem... Chyba,ze bez tego pudełeczka z obrazkiem w środku istnieć już nie może... A wtedy to już zniewolenie porównywalne do tych,którzy latają na czwrorakach za B16 czy to dla interesu,czy z głupoty...
      Naprawdę tak was bodzie ta cała historia ?
      Nie wytrzymujecie bez telewizora i Bonda po dzienniku ? Wczoraj był "Papillon" o 22:45... czy ten papa-show przez cały dzień nie zaostrza wam apetytu na dobry film ?
      Informacje ze świata można sobie obejrzeć na CNN albo przejrzeć serwisy w necie...
      Nie oglądając tych szopek oszczędzacie nerwy i zmniejszcie procent oglądających - przecież to najlepsza metoda wyrażenie swojej opinii - słupki telemetryczne (czy jak to się tam nazywa)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka