Dodaj do ulubionych

Dorota Wellman

02.06.06, 10:55
powiedzcie kto ją zatrudnił w tv? dlaczego ona straszy na ekranie ? , nie
dość , że nie ma wyglądu prezenterki to jeszcze ten gruby głos
Obserwuj wątek
    • alanim Re: Dorota Wellman 02.06.06, 11:01
      Ja ją lubię. A że nie wyszła spod sztancy i nie jest kolejną Barbi, to tylko zaleta.
    • zla_krolowa Re: Dorota Wellman 02.06.06, 11:03
      a ja się nie zgadzam z przedmówcą.
      Moim zdaniem wcale nie straszy na ekranie!
      Jest przede wszystkim bardzo sprawną i sympatyczną
      Panią prowadzącą program.
      Bardzo lubię oglądać "jej" Pytanie na Śnieadanie.
      Jest fajna, naturalna i ciepła. A nie nadęta i sztuczna jak pani Popek - na
      przykład. Co z tego że Pani Popek - umówmy się - dobrze wygląda - skoro np. ja
      zupełnie nie mogę jej oglądać i słuchać?
      • marzeka1 Re: Dorota Wellman 02.06.06, 11:24
        Zgadzam się, jest to taka "fajna baba".Rozumiem,że gdyby postawiono wyfiokowane sztuczydło byłoby lepiej?
        • pago78 Re: Dorota Wellman 02.06.06, 11:28
          Ja tez bardzo lubię panią Dorotę. I uważam, że z Marcinem Prokopem są najlepszą
          zdecydowanie parą prowadzącą "Pytanie na śniadanie"
          • kinia1987 Re: Dorota Wellman 02.06.06, 11:32
            tluszcz nie wplywa na rozum i umiejetnosci, a Pani Wellman jest jedna z
            najlepszych dziennikarek TVP
            • blondella Re: Dorota Wellman 02.06.06, 12:02
              dorota Wellman to jedna z najbardziej sympatycznych a przy tym profesjonalnych
              dziennikarek w TV. ma niesamowity urok i poczucie humoru, uwielbiam ogladac
              programy z jej udziałem. szkoda ze razem Prokopem nie prowadzą programu DDTVN
              zamiast tej okropnej Mołek i Pieńkowskiej- paskudnych anorektyczek.
    • trrruskawa Re: Dorota Wellman 02.06.06, 11:38
      Nie wszystki prezenterki muszą być piękne i wychudzone! Ważna jest osobowośc! Ja
      lubię panią Wellman, uważam że jest bardzo fajna kobietą:)
      • mozambique Re: Dorota Wellman 02.06.06, 11:57
        nie mam nic przeciwko p.,. Wellmann ,
        tylko mam jedna prośbę - niech juz nie pokazuje w swoim programie jak ktos robi
        jej masaz stóp po uprzednim nasmarowaniu jakims cieknącym mazidłem ,

o mało nie zwróciłam jajecznicy
    • pepsic Re: Dorota Wellman 02.06.06, 12:04
      pani Dorota jest ok - miła,symaptyczna z dystansem do swojej osoby i do tego
      nie jest "wieszakiem"
    • radamant Re: Dorota Wellman 02.06.06, 12:18
      Dorota Wellman jest super babką, wyluzowaną z dystansem do siebie i otoczenia i
      co najważniejsze ( jak na dziennikarkę tv ) elokwentną, z "pazurem". Mam dość
      mdłych klonów-silikonów.
      Pytanie na śniadanie oglądam rzadko ale wprost strawić nie mogę niejakiej
      Katarzyny Nazarewicz i jej porażających błędów językowych oraz braku
      podstawowej wiedzy na temat, który aktualnie usiłuje omawiać w danym programie.
      To jest dopiero porażka ( co z tego, że chuda ).
    • aguszak Re: Dorota Wellman 02.06.06, 12:39
      Ponieważ jest świetną dziennikarką i ciekawą osobowością :)
    • artser Re: Dorota Wellman 02.06.06, 14:08
      Fantastyczna dziennikarka!!! Najbardziej lubię Pytanie..... kiedy prowadzi
      właśnie Dorota Wellman!!! Tak trzymać!
    • reniatoja Re: Dorota Wellman 02.06.06, 14:17
      Chudych pań z wyglądem w telewizorni jest pod dostatkiem. Uwazam, ze babek przy
      kości, trochę brzydszych, trochę niższych, powinno być wiecej na ekranie. Zeby
      sie tv trochę do realnosci tego swiata zbliżyła. Podoba mi się w tvn style taka
      zasada, jaką tam zauważyłam, ze programy prowadzą po dwie prezenterki - jedna
      chuda laska, druga tęższa i może nie tak piękna. To jest naprawde fajne, że
      telewizja sie trochę otwiera na normalnosc, przecietnosć w wyglądzie.
      • shatmach Re: Dorota Wellman 02.06.06, 14:45
        Zepsuliście cały wątek remikowi37. Pewnie nie takich wypowiedzi się
        spodziewał. :)
        • kinia1987 Re: Dorota Wellman 02.06.06, 15:11
          no bo taka jest prawda o Dorocie W., jest swietna dziennikarka, bez wzgledu na
          to jak wyglada i ile wazy, a ten, kto ja zatrudnil w TVP podjal swietna
          decyzje, trza nam wiecej takich dziennikarek
          • lenawawa Re: Dorota Wellman 02.06.06, 15:22
            Na pewno się nie spodziewał;))
            Dołączam się do fanów p. Wellman.
            Owszem, ma nadwagę ale równocześnie ma świetny dystans do siebie, sama
            komentuje nie raz swoje kilogramy i dlatego jest poprostu fajna!!
            No i wie co mówi...
            Panie Mołek i Pieńkowska nie umywają się do niej.
            Pod każdym względem.
            • ewa9616 Re: Dorota Wellman 02.06.06, 15:54
              Również się dołączam do fanów Pani Doroty. Jest bardzo fajną,ciepłą osobą,z
              poczuciem humoru. Najbardziej lubie piątkowe "Pytanie na śniadanie"
              • azza4 Re: Dorota Wellman 02.06.06, 16:58
                Dorota jest swietna i basta.Nawet polubilam dzieki niej Prokopa,ktory przy niej
                nabiera swojskosci.
                • marta76 Re: Dorota Wellman 02.06.06, 17:06
                  jest świetna.Lubie pare Ja również w parze z Prokopem.On jakos
                  tak "wyszlachetniał" przy Niej.
    • au.lait Re: Dorota Wellman 02.06.06, 17:15
      Powiem krótko: proszę łaskawie zejść z Wellmanowej! To jedna z niewielu
      charakterystycznych (i charakternych!) prezenterek telewizyjnych, która oprócz
      tego, że ma coś do powiedzenia, oprócz rozległych pokładów poczucia humoru,
      ciętego języka, umiejętnie dozowanego (w zależności od miejsca, czasu,
      sytuacji) sarkazmu, posiada (w miejscu, gdzie innym spikerom wykipiało
      przefermentowane ego) dystans do własnej (nie)doskonałości.

Co do tembru głosu, cóż, de gustibus... ale szczerze mówiąc, wolę tubalne
      pohukiwania Wellman, niż smoothcenie łagodnym szeptem w wykonaniu takiej Magdy
      Mołek na przykład. A jeśli się jednej czy drugiej nie chce słuchać tylko i
      wyłącznie z powodu dźwięków, jakie z siebie wydają, to na pilocie jest taki
      guzik "mute"...
      • vapin i mnie sie nie podoba, moze pamietacie 02.06.06, 18:07
        taki program w polsacie, który prowadzil ibisz, chyba "kto ma rację",
        wystepowala w pierwszym odcinku, a jezyk, jaki uzywala, to byl jezyk
        rynsztokowy. slowa w stylu "dawac dupy" "zdzira" padaly w tym programie
        kilkakrotnie.
        strasznie chamska baba z niej.
        nawet rada etyki mediow, wydala oswiadczenie odnosnie tego programu, ze jezyk
        byl za wulgarny.
        • remik37 Re: i mnie sie nie podoba, moze pamietacie 02.06.06, 18:18
          no cóż są różne gusta, mi się Wellman nie podoba ,
        • feminasapiens Re: i mnie sie nie podoba, moze pamietacie 04.06.06, 19:44
          vapin napisał:

> taki program w polsacie, który prowadzil ibisz, chyba "kto ma rację",
          > wystepowala w pierwszym odcinku, a jezyk, jaki uzywala, to byl jezyk
          > rynsztokowy. slowa w stylu "dawac dupy" "zdzira" padaly w tym programie
          > kilkakrotnie.
          > strasznie chamska baba z niej.
          > nawet rada etyki mediow, wydala oswiadczenie odnosnie tego programu, ze jezyk
          > byl za wulgarny.

Nie oglądałam rzeczonego programu, więc co do tego się nie wypowiadam.

Ale jeśli chodzi o oświadczenia rady etyki mediów to nie raz już słyszałam te
          oświadczenia i mam co do nich swoją opinię. I nie są dla mnie ŻADNYM
          autorytetem. Rada Etyki Mediów to oszołomy.
        • starawyjadaczka Re: i mnie sie nie podoba, moze pamietacie 05.06.06, 18:52
          vapin napisał:

> taki program w polsacie, który prowadzil ibisz, chyba "kto ma rację",
          > wystepowala w pierwszym odcinku, a jezyk, jaki uzywala, to byl jezyk
          > rynsztokowy. slowa w stylu "dawac dupy" "zdzira" padaly w tym programie
          > kilkakrotnie.
          > strasznie chamska baba z niej.
          > nawet rada etyki mediow, wydala oswiadczenie odnosnie tego programu, ze
          jezyk
          > byl za wulgarny.

Własnie o tym programie od razu pomyslalam, tylko ze mi cos innego zapadło w
          pamieci.
          Otoz rolę w filmie (ktorego problem trzeba bylo w programie "Kto ma rację"
          rozstrzygnac) gral jakis tam facet (aktor?) i nie byla to rola osoby
          przyjemnej, po prostu tzw. czarny charakter. Pani Dorota W. obrzuciła go
          wyzwiskami i podsumowala, ze facet jest w ogole oblesny itp.
          Chyba zapomniala, ze ten czlowiek jest AKTOREM, nie jest tym czarnym typem z
          filmu, jak mogla czlowieka, ktory na pewno oglądał program, nazwac publicznie
          obleśnym? Tym bardziej, ze sama do piękności nie należy.
          Od tamtej pory pani Dorota mi podpadła.
          • manituuu Re: i mnie sie nie podoba, moze pamietacie 05.06.06, 19:56
            starawyjadaczka napisała:

> Otoz rolę w filmie (ktorego problem trzeba bylo w programie "Kto ma rację"
            > rozstrzygnac) gral jakis tam facet (aktor?) i nie byla to rola osoby
            > przyjemnej, po prostu tzw. czarny charakter. Pani Dorota W. obrzuciła go
            > wyzwiskami i podsumowala, ze facet jest w ogole oblesny itp.
            > Chyba zapomniala, ze ten czlowiek jest AKTOREM, nie jest tym czarnym typem z
            > filmu, jak mogla czlowieka, ktory na pewno oglądał program, nazwac publicznie
            > obleśnym? Tym bardziej, ze sama do piękności nie należy.
            > Od tamtej pory pani Dorota mi podpadła.

żartujesz?!.....
            nie wydaje Ci się, że to nie Wellman pomyliła się w swojej ocenie (zgoda, mogła
            inaczej ją ująć - nie każdemu może być w smak posługiwanie się dosadnym
            słownictwem), ale Ty w odbiorze rzeczonego programu??? przecież Wellman nie
            oceniała aktora, a postać jaką wykreował (obleśnego typa właśnie)...
            • starawyjadaczka Re: i mnie sie nie podoba, moze pamietacie 06.06.06, 17:48
              manituuu napisał:

> żartujesz?!.....
              > nie wydaje Ci się, że to nie Wellman pomyliła się w swojej ocenie (zgoda,
              mogła
              >
              > inaczej ją ująć - nie każdemu może być w smak posługiwanie się dosadnym
              > słownictwem), ale Ty w odbiorze rzeczonego programu??? przecież Wellman nie
              > oceniała aktora, a postać jaką wykreował (obleśnego typa właśnie)...
              >

Nie, nie żartuję. pani Dorota wyrażnie podkreślała, że typ jest obleśny ze
              względu na jego urodę :/
              ale rozumiem Cie, wierzyć sie nie chce.
    • kalinazkalinowa Re: Dorota Wellman 02.06.06, 18:37
      widziałam DW w realu i moja prośba niech się ubiera w spodnie i bardziej w
      stylu sportowym tak jak robi to poza wizją wyglada o wiele lepiej niż w
      spódnicach i krępujących ją sweterkach
    • aguszak Re: Dorota Wellman 02.06.06, 19:59
      A mnie się podobają takie wątki, gdzie większości się KTOŚ podoba :)))))))))))))
      • ewa9616 Re: Dorota Wellman 02.06.06, 20:46
        dokładnie:)))
    • isztar7 Re: Dorota Wellman 02.06.06, 20:42
      Nie podoba się, masz chyba pilota???
      Bardzo lubię Panią Dorotę.
    • jollaa Re: Dorota Wellman 02.06.06, 21:23
      I ja, i ja, i ja... lubię Dorotę Wellman. Swietna babka. W programie Drzyzgi o
      grubych (nie "puszystych") kobietach opowiadała o swojej tuszy z takim humorem
      i wdziękiem, że trudno jej nie lubić. Oczywiście nie jej parametry są
      najważniejsze, po prostu to fajna i bezpośrednia kobieta i dobra dziennikarka
      (Poradnik konsumenta). Najczęściej tu porównywana do M. Mołek i rzeczywiście to
      najbardziej odległe od siebie koncepcje prowadzenia programów na żywo. Nigdy
      nie uwierzę, że MM może coś szczerze zainteresować, najważniejszy jest jej
      nieskazitelny wygląd, a rozmówców i ich problemy ma głęboko w..., w
      przeciwieństwie do DW, której ciepło i życzliwość i tzw. "dobrą energię" po
      prostu się czuje.
    • barti84 Re: Dorota Wellman 04.06.06, 11:03
      Nie trawię jej! I nie chodzimi o jej wygląd, w tv prezentuje się nawet
      przyzwoicie! Zastrzeżenia mam do jej stylu. Wszędzie deklaruje, że jest spoza
      tzw. warszaffki a sama jest tą warszaffką przesiąknieta. Odnoszę wrażenie, że
      ta kobieta chce być w centrum uwagi w każdej chwili! Ostatnio widziałem ją w
      programie tvn style "Tessa..." i wyszło, że p. Wellman to straszna,
      apodyktyczna osoba. Zresztą jej mąż nie lepszy... Uważa się za wielkiego
      fotografa a w rzeczywistości jego zdjęcia są gorsze niż dziecka, które dostało
      aparat na urodziny i robi zdjęcia swoim ciotkom...
      • amadea_22 Re: Dorota Wellman 04.06.06, 11:18
        ja Panią Dorotę bardzo lubię, razem z Marcinem są najlepszą parą w Pytaniu na
        śniadanie ( zaraz potem jest Michał Olszański). jest naturalna, wie o tym, jak
        wygląda i mówi otwarcie o swojej tuszy, ma poczucie humoru, to taka "swojska
        babka " z charakterem. sympatyczna, otwarta, nie wywyzsza sie. bardzo, bardzo
        pozytywnie Ją odbieram.
        pozdrawiam.
        • lamarta Re: Dorota Wellman 04.06.06, 11:41
          Ja też ją najbardziej lubię:) Raaany, ale świat byłby nudny, gdyby wszystkie
          babki były chude, wieszakowate i takie same;p
      • baba67 Re: Dorota Wellman 04.06.06, 21:21

Znalam pana Wellmana biznesowo i trudno wsrod celebrities rodzimego chowu
        znalezc kogos bardziej uprzejmego i normalnego.A zdjecia moga sie podobac i nie
        podobac.Mnie sie na przyklad Warhol nie podoba.Gdyby artysta nie wierzyl w to co
        robi, to ja nie wiem, kim by byl.
        • spojrzenie.kota.w.butach Re: Dorota Wellman 06.06.06, 01:49
          babka, jest poza treścią....kilosy daja we znaki i się za nimi z oficjalką
          stara chowac.Na siłę!!!! jestem grubasińksa... to wam powiem, że nie
          jestem....kulawe zagranie...lepiej się nie czepiac okolicznosci przyrody. W
          przypadku pani D.w. wymuszone, sprokurowne= nieprawdziwe, niepewne, nieznane.
          DSo bani Pani Welnam!!!! po kiego grzyba tak się afiszowac sadłem,?????
          • dona.a Re: Dorota Wellman 06.06.06, 18:12
            wygląd w telewizji jest bardzo ważny, ale chyba nie najważniejszy. Oglądam i
            słucham w TV różnych przystojniaczków plotących androny i uroda ich z tego nie
            rozgrzesza. A co z osobami publicznymi, ciężko chorymi i cały czas pracujacymi
            na wizji?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka