narazka 14.07.06, 13:39 Czy tylko ja mam takie odczucie, że Sianecki nie nadaje się na prowadzącego? Zero finezji, nie łapie niuansów, ogólnie drewno. A Miecugow wprost przeciwnie. Przyjemnie posłuchać i popatrzeć. Narazka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fugazzi Re: Szkło kontaktowe 14.07.06, 15:34 No to macie problem:))) Pozdrawiam, Fugazzi... P.S. Sianecki jest cieńki. Odpowiedz Link Zgłoś
tekisk Re: Szkło kontaktowe 14.07.06, 15:51 fugazzi napisał: > P.S. Sianecki jest cieńki. Tak , jak twoja polszczyzna . Odpowiedz Link Zgłoś
tekisk Re: Szkło kontaktowe 14.07.06, 16:05 tekisk napisała: > fugazzi napisał: > > > > P.S. Sianecki jest cieńki. > > Tak , jak twoja polszczyzna . Przepraszam p. T Sianeckiego . Zdenerwowałam się . To polszczyzna " fugazziego " jest cienka . Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Szkło kontaktowe 14.07.06, 16:46 Sianecki ma choć odrobinę wdzieku. Miecugow to dla mnie najgorszy dziennikarz . Najlepszy był w" bigbraderze". Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi Re: Szkło kontaktowe 14.07.06, 22:04 melisa-bb napisała: > Sianecki ma choć odrobinę wdzieku. Miecugow to dla mnie najgorszy > dziennikarz . Najlepszy był w" bigbraderze". Jeżeli dla Ciebie BB jest miernikiem dziennikarstwa to serdecznie współczuję. A Sianecki ma tyle wdzięku co krzesło na którym siedzi. Fugazzi Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Szkło kontaktowe 16.07.06, 14:32 Pisząc ,że p Miecugow w Bigbraderze był najlepszy wyraziłam swoją negatywna opinie o t6y7m panu. Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi Re: Szkło kontaktowe 14.07.06, 22:03 Co Ci się nie podoba w mojej polszczyźnie? Fugazzi Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi Re: Szkło kontaktowe 16.07.06, 17:14 greta_garbo napisała: > osobiście stawiam na: "cieńki" No cóż, nie wiem czy akurat użycie tego dyskwalifikuje moją polszczyznę. W zasadzie mogłem napisać, że jest mało dowcipny, niezbyt chwyta ironię i sarkazm, nie dociera do niego abstrakcyjność niektórych żartów itp. Pozdrawiam, Fugazzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mirkar1 Re: Szkło kontaktowe 16.07.06, 17:31 grecie pewnie nie chodzi o użycie synonimu, lecz o pisownię... Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: Szkło kontaktowe 14.07.06, 22:59 Wolę Miecugowa za prowadzacego. tak wogóle w duecie z Jachimkiem. A tak poza tym dzisiejszy program był bombowy.;o) Miecugow potrafi pójść "po bandzie", ale za to go lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Szkło kontaktowe 14.07.06, 23:15 ja tam lubie i jednego i drugiego w rowni . raz jak prowadzil program jakis inny gosciu jeden z gosci dotychczasowych to bylo widac jaka jest roznica i co oznacza miecugow i sianecki jako prowadzacy . Sa swietni . Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: Szkło kontaktowe 14.07.06, 23:23 no ale tamten gosc wcale nie byl prezenterem, ani dziennikarzem. Amator można by rzec. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Szkło kontaktowe 15.07.06, 14:42 Mam wrażenie, że w każdym z forumowiczów tkwi trochę pana Marka ze Szwecji (pozdro dla oglądających wczoraj Szkiełko). Odpowiedz Link Zgłoś
adam228 Re: Szkło kontaktowe 16.07.06, 17:54 Tyle ciekawego dzieje się w kraju (wygłupy Wałęsy, Geremka,siedmiu wspaniałych ministrów SZ).Mógłby ten artysta napisać list do Hrabiego a nie brać honorarium za nic niemówienie. Odpowiedz Link Zgłoś
wakefield Re: Szkło kontaktowe 16.07.06, 21:15 Wydaje mi się, iż mam pewne wymagania co do programów telewizyjnych tych z lekka "satyrycznych" jakim jest szkiełko. Ten właśnie program uważam za wyjątkowo udany.P Miecugow- świetny, p. Sianecki jest moim idolem.Goście bez zarzutu. Pozdrawiam pp; prowadzących i gości. Autorem wątku na tm forum jest zapewne ktoś podobny do p.Marka z tej Szwecji, lub troll. Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Szkło kontaktowe 17.07.06, 13:48 No przyznacie, że pan Marek ze Szwecji był cudowny :) Ślicznie pojechał z tym "z moich pieniędzy" i z "abonamentem". Bystrzacha nawet nie skojarzył, że nie wszystkie TV są publiczne. Żałowałam, że panowie w studiu bardziej dobitnie nie pokazali mu, jaki poziom reprezentuje. Dołączam się do wielbicieli Szkła, i to zarówno jednego, jak i drugiego prowadzącego. Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: Szkło kontaktowe 17.07.06, 14:00 a jaki poziom pan Marek reprezentował? Wiesz, krytyka nie musi kazdemu odpowiadac i nie kazdy musi ja przyjmowac, ale styl pana Marka jesrt jak najbardziej ok. Nie przeklinał, nie drwił, był po prostu kulturalny. A to, ze cos mu sie pomyliło ok. miał prawo, przynajmniej pare osób się pośmiało. ponadto uważam, że styl pana Marka jest lepszy od niektórych forumowiczów, którzy potrafia w chamski sposób kogoś 'zjechac' i nie przyjąć innej racji niz swoja. Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Szkło kontaktowe 17.07.06, 14:39 Chodzi mi właśnie o tę "pomyłkę", nic poza tym. No, może jeszcze to, że krytyka pana Marka nie była zupełnie rzeczowa. Nie był łaskaw powiedzieć, co mu się nie podoba w programie. Jego reakcję uważam za mocno przesadzoną, szkło może się komuś podobać, albo nie, ale reakcja Pana Marka była taka, jakby w tym programie co najmniej kogoś obrażano, rzucano inwektywami itp. A panowie w studio raczej się leciutko podśmiewają z osób publicznych, całkiem niegroźnie. Uważam, że program ten jest szalenie kulturalny, ale fakt, że szpila satyry może być dużo boleśniejsza, niż najgorsze wyzwiska. Tyle, że do dobrego tonu należy nie obrażać się na satyrę. I osoby publiczne chyba to rozumieją, bo jakoś nie widać spraw sądowych wytaczanych szkłu. Chciałabym poznać konkrente zarzuty Pana Matrka, ale niestety nie było mi to dane, wysłuchałam tylko jego świętego oburzenia, ale ... zaiste nie wiem na co... Odpowiedz Link Zgłoś
adam228 Re: Szkło kontaktowe 19.07.06, 22:42 Właśnie leci "szkło". Czy oni nie czytają tego forum ? Nie dotarło do nich, że są słabi ? Czy głupów palą ? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Szkło kontaktowe 19.07.06, 23:45 ja szkło uwielbiam w każdej wersji czekam na tą 22.00 bo wtedy ktoś zaczyna normalnie mówić w tej tv. Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Re: Sianecki nie łapie niuansów 20.07.06, 01:05 Raczej Ty nie łapiesz, że Sianecki łapie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
narazka Re: Sianecki nie łapie niuansów 20.07.06, 13:27 Noooo, ja właśnie łapię, że Sianecki nie łapie. I w ogóle jest do niczego. Wypłosz. N. Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: Sianecki nie łapie niuansów 23.07.06, 21:43 ludzie! przeciez to jasne jak na dloni ze on zgrywa takiego co nie łapie niuansow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzesioo_xiii Re: Szkło kontaktowe 23.07.06, 21:54 narazka napisał: > Czy tylko ja mam takie odczucie, że Sianecki nie nadaje się na prowadzącego? > Zero finezji, nie łapie niuansów, ogólnie drewno. Ja go bardzo lubię, pokazał nawet moją twórczość :x video.i123.pl/play/1740/Reklama_wwwforumtvptvpl_w_Szkle_kontaktowym Czy ja dobrze widzę że w redakcji Szkła są same kobietki? Kilka razy obserwowałem napisy końcowe i nie było tam mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś