Dodaj do ulubionych

Mazurska Noc Kabaretowa

15.07.06, 20:13
no jak na razie ładnie daja :)))
Obserwuj wątek
    • anastacia900 Re: Mazurska Noc Kabaretowa 15.07.06, 20:59
      hehe super jest, szkdoa ze tak pozno włączylam. ale za chwile druga czesc :)
      • kereww Re: Mazurska Noc Kabaretowa 15.07.06, 21:07
        dajcie spokoj humor na jak najnizszym poziomie, po najnizeszej linii oporu,
        zarty takie zeby "proste ludzie" zrozumieli, a poza tym kabarety ktore rok temu
        byly smieszne przygotowuja na szybko slabiutkie skecze byle tylko wyjsc na scene
        i wymiesc hajs.. zenada (so far) nie podoba mi sie
        • adam228 Re: Mazurska Noc Kabaretowa 15.07.06, 23:02
          Poziom ubawienia mierny.Uczciwie stwierdzam.
    • krzys00 Re: Mazurska Noc Kabaretowa 15.07.06, 23:12
      nie no poczatek był jeszcze w miare ok , ale im dalej tym gorzej :(
    • orald Re: Mazurska Noc Kabaretowa 16.07.06, 00:37
      Występować na tej scenie (jeszcze za kasę) można.
      Oglądać to - za żadne pieniądze.
    • grek.grek Re: Mazurska Noc Kabaretowa 16.07.06, 12:20
      Patrzyłem jednym okiem.... Dośc średni poziom.
      Jedno jednak trzeba sobie powiedzieć - Robert
      Górski z KMN jest jedną z największych osobowości
      w polskiej rozrywce ostatnich... ,a co tam, 10 lat.
      Kolejny raz to potwierdził.
      • quetta Re: Mazurska Noc Kabaretowa 16.07.06, 14:00
        Żarty na niskim poziome. Ani Mru Mru czyżby się wypalił? Czy to niestety Kabaret
        3 skeczów? Kabaret Moralnego Niepokoju jak zawsze dużo hałasu o nic, Pod
        Wyrwigroszem tylko szkoda było tych książek. Jedynie Kwartet Okazjonalny jeszcze
        jakoś wzbudził moje zainteresowanie. Za dużo polityki w kabarecie, choć przecież
        to jedna z jego funkcji, może należałoby ją przekazać w bardziej 'wytworny'
        sposób? Bum...
        • adam228 Re: Mazurska Noc Kabaretowa 16.07.06, 17:18
          Chciałbym pochwalić Tyma i inteligentną panią Merkle.Słuchać mógłbym Ich
          godzinami.Młodym brakuje ogniw w DNA.
    • kontrol-k Re: Mazurska Noc Kabaretowa 16.07.06, 17:22
      ... takie kabaretowe discopolo
    • deniss_peniss Re: Mazurska Noc Kabaretowa 17.07.06, 17:56
      Zaśmiałem się tylko na Lordzie Vaderze i Euzebiuszu Lucyferowiczu, reszta żenada.
      • piotr33k2 Re: Mazurska Noc Kabaretowa 17.07.06, 18:44
        moim zdaniem w wiekszości bardzo fajny program z nowymi a nie odgrzewanymi
        numerami ,rozumiem że część was jest może zbyt zbulwesowana antypisowską i
        wogóle polityczną kpiną kabaretową ale taka jest rzeczywistosc i takie są
        fakty ,wystaczy tylko było posłuchac reakcji publicznosć na ten chumor w
        wiekszości trafiony w samo sedno.
        • adam228 Re: Mazurska Noc Kabaretowa 17.07.06, 19:28
          ...."chumor trafiony w sedno."......antyPisowski.

Widzowie byli zbyt kulturalni.
        • kereww Re: Mazurska Noc Kabaretowa 17.07.06, 22:58
          nie to nie o to chodzi!! mozna sie fajnie nabijac z rzadu(chociaz swoja droga
          oni sami sa parodia siebie wiec odberaja kabareciarzom pole do popisu juz na
          wstepie) ale zart podany zbyt wprost to znaczy tak zeby lud pracujacy miast i
          wsi w wieku od lat 7 do 107 zrozumial to ponad moje sily.. fajnego sformulowania
          ktos z was uZyl - discopolowy kabaret! jak to sie ma do macka stuhra, do
          programu majewskiego etc?? po prostu nie mozna isc na skroty, liczyc tylko na
          tani poklask i tworzyc po najmniejszej linii oporu..
          • piotr33k2 Re: Mazurska Noc Kabaretowa 17.07.06, 23:21
            bez przesady nie twórzmy tu jakis absurdalnych tez o wyższosci intelekto-
            moralno-filozoficznej jednego rodzaju nad drugim ,jest po prostu dobry smieszny
            kabaret i tyle ,nie ważne jakimi środkami operuje ,wazne aby zmuszał nas do
            śmiechu z nas samych , z innych ,z rzeczywistosci itd. itp.
            • kereww Re: Mazurska Noc Kabaretowa 18.07.06, 01:24
              nie zgadzam sie bo jest humor finezyjny, odjechany ale jest tez humor typu
              kabaret rak z rudy slaskiej (zarty w rodzaju: hej, a co to za wieloryb w wannie
              u ciebie?? to nie wieloryb to moja stara.. ) znamienne jest to, ze ludzie ktorzy
              rok temu proponowali cos fajnego teraz proponuja rzeczy poziomem zblizone do
              tego drugiego rodzaju..
              • deniss_peniss Re: Mazurska Noc Kabaretowa 18.07.06, 10:33
                Proponuja niestety rzeczy zblizone poziomem intelektualnym do oglądającej ich
                gawiedzi, ręce mi opadały kiedy widziałem tam ludzi pokładających sie ze
                śmiechu do skeczu z ta rodziną i księdzerm czy popem który miał wybrac się na
                wszyscy jestesmy chrystusami a wylądował na Kodzie da vinci, ale widocznie
                ludzie potrzebują cosobotnich orgazmów na dźwiek słów: "jarek, jarek"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka