krzys00 15.07.06, 20:13 no jak na razie ładnie daja :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anastacia900 Re: Mazurska Noc Kabaretowa 15.07.06, 20:59 hehe super jest, szkdoa ze tak pozno włączylam. ale za chwile druga czesc :) Odpowiedz Link Zgłoś
kereww Re: Mazurska Noc Kabaretowa 15.07.06, 21:07 dajcie spokoj humor na jak najnizszym poziomie, po najnizeszej linii oporu, zarty takie zeby "proste ludzie" zrozumieli, a poza tym kabarety ktore rok temu byly smieszne przygotowuja na szybko slabiutkie skecze byle tylko wyjsc na scene i wymiesc hajs.. zenada (so far) nie podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
adam228 Re: Mazurska Noc Kabaretowa 15.07.06, 23:02 Poziom ubawienia mierny.Uczciwie stwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: Mazurska Noc Kabaretowa 15.07.06, 23:12 nie no poczatek był jeszcze w miare ok , ale im dalej tym gorzej :( Odpowiedz Link Zgłoś
orald Re: Mazurska Noc Kabaretowa 16.07.06, 00:37 Występować na tej scenie (jeszcze za kasę) można. Oglądać to - za żadne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Mazurska Noc Kabaretowa 16.07.06, 12:20 Patrzyłem jednym okiem.... Dośc średni poziom. Jedno jednak trzeba sobie powiedzieć - Robert Górski z KMN jest jedną z największych osobowości w polskiej rozrywce ostatnich... ,a co tam, 10 lat. Kolejny raz to potwierdził. Odpowiedz Link Zgłoś
quetta Re: Mazurska Noc Kabaretowa 16.07.06, 14:00 Żarty na niskim poziome. Ani Mru Mru czyżby się wypalił? Czy to niestety Kabaret 3 skeczów? Kabaret Moralnego Niepokoju jak zawsze dużo hałasu o nic, Pod Wyrwigroszem tylko szkoda było tych książek. Jedynie Kwartet Okazjonalny jeszcze jakoś wzbudził moje zainteresowanie. Za dużo polityki w kabarecie, choć przecież to jedna z jego funkcji, może należałoby ją przekazać w bardziej 'wytworny' sposób? Bum... Odpowiedz Link Zgłoś
adam228 Re: Mazurska Noc Kabaretowa 16.07.06, 17:18 Chciałbym pochwalić Tyma i inteligentną panią Merkle.Słuchać mógłbym Ich godzinami.Młodym brakuje ogniw w DNA. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrol-k Re: Mazurska Noc Kabaretowa 16.07.06, 17:22 ... takie kabaretowe discopolo Odpowiedz Link Zgłoś
deniss_peniss Re: Mazurska Noc Kabaretowa 17.07.06, 17:56 Zaśmiałem się tylko na Lordzie Vaderze i Euzebiuszu Lucyferowiczu, reszta żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Mazurska Noc Kabaretowa 17.07.06, 18:44 moim zdaniem w wiekszości bardzo fajny program z nowymi a nie odgrzewanymi numerami ,rozumiem że część was jest może zbyt zbulwesowana antypisowską i wogóle polityczną kpiną kabaretową ale taka jest rzeczywistosc i takie są fakty ,wystaczy tylko było posłuchac reakcji publicznosć na ten chumor w wiekszości trafiony w samo sedno. Odpowiedz Link Zgłoś
adam228 Re: Mazurska Noc Kabaretowa 17.07.06, 19:28 ...."chumor trafiony w sedno."......antyPisowski. Widzowie byli zbyt kulturalni. Odpowiedz Link Zgłoś
kereww Re: Mazurska Noc Kabaretowa 17.07.06, 22:58 nie to nie o to chodzi!! mozna sie fajnie nabijac z rzadu(chociaz swoja droga oni sami sa parodia siebie wiec odberaja kabareciarzom pole do popisu juz na wstepie) ale zart podany zbyt wprost to znaczy tak zeby lud pracujacy miast i wsi w wieku od lat 7 do 107 zrozumial to ponad moje sily.. fajnego sformulowania ktos z was uZyl - discopolowy kabaret! jak to sie ma do macka stuhra, do programu majewskiego etc?? po prostu nie mozna isc na skroty, liczyc tylko na tani poklask i tworzyc po najmniejszej linii oporu.. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Mazurska Noc Kabaretowa 17.07.06, 23:21 bez przesady nie twórzmy tu jakis absurdalnych tez o wyższosci intelekto- moralno-filozoficznej jednego rodzaju nad drugim ,jest po prostu dobry smieszny kabaret i tyle ,nie ważne jakimi środkami operuje ,wazne aby zmuszał nas do śmiechu z nas samych , z innych ,z rzeczywistosci itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kereww Re: Mazurska Noc Kabaretowa 18.07.06, 01:24 nie zgadzam sie bo jest humor finezyjny, odjechany ale jest tez humor typu kabaret rak z rudy slaskiej (zarty w rodzaju: hej, a co to za wieloryb w wannie u ciebie?? to nie wieloryb to moja stara.. ) znamienne jest to, ze ludzie ktorzy rok temu proponowali cos fajnego teraz proponuja rzeczy poziomem zblizone do tego drugiego rodzaju.. Odpowiedz Link Zgłoś
deniss_peniss Re: Mazurska Noc Kabaretowa 18.07.06, 10:33 Proponuja niestety rzeczy zblizone poziomem intelektualnym do oglądającej ich gawiedzi, ręce mi opadały kiedy widziałem tam ludzi pokładających sie ze śmiechu do skeczu z ta rodziną i księdzerm czy popem który miał wybrac się na wszyscy jestesmy chrystusami a wylądował na Kodzie da vinci, ale widocznie ludzie potrzebują cosobotnich orgazmów na dźwiek słów: "jarek, jarek" Odpowiedz Link Zgłoś