Gość: Izzy *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.02.03, 00:21 Jak to nie wygrał??? WYGRAŁ! Niestety.. Zresztą nie wiem jak mozna nazywac go 'metalem' .. Czy prawdziwy metal poszedłby do takiego programu??? ROFTL.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC IP: *.BMJ.net.pl 16.02.03, 00:28 no właśnie oto mi chodziło, ze niestety wygrał "No nie!!! i wygral ten metalowiec" miałam zamiar napisać pseudometalowiec... masz racje prawdziwy metalowiec nie poszedłby do takiego programu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczur Re: *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC IP: 217.153.84.* 16.02.03, 08:23 A ja sie tam bardzo ciesze :-)) Izzy, powiedz mi co to znaczy "prawdziwy metalowiec". Pozdr. Szczur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozo Re: *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 13:09 METALOWIEC????????????????????????????????????????????? Nie grzeszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izzy Re: *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.02.03, 18:17 Bo ja wiem? :) Zarośniety przybrudzony gość z parodniowym zarostem, wiecznie na kacu? ;) A na poważnie: 'metal' kojarzy mi się z buntownikiem, kimś kto nie zgadza się z falszem i obluda spoleczeństwa, itd. itp. Na pewno nie kojarzy mi się z uczestnikiem programu Idol, który grzecznie przestępując z nożki na nóżkę wdzieczy się do jury.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanDobrejMuzyki Re: *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC IP: 62.233.173.* 16.02.03, 18:42 Widze, ze ciagle poslugujecie sie stereotypami. Metalowiec musi byc grozny, rzucac kurwami na lewo i prawo, czcic szatana, a na sniadanie zjadac nietoperze. Ludzie, opamietajcie sie!!! Ten czlowiek probuje obronic metal i rock. Miejmy nadzieje, ze dzieki niemu ciezka muzyka znajdzie swoje miejsce w telewizji i radiu i wygra z papka pokroju Ich Troje czy Bajmu. Poza tym nie czarujmy sie- Zalew byl poprostu najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
beciab Re: *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC 16.02.03, 18:49 Zalewski może i śpiewał w tym programie rocka ale do heavy metalu, o którym tak często w tym programie wspominał, to mu jednak było daleko. Być może w tym programie, w świecie "realnym" może właśnie taką muzykę wykonuje. Przypuszczam, że gdyby choć raz zaśpiewał coś heavy meatolwego, to byłby to jego pierwszy i ostatni raz w tym programie. A swoją drogą ciekawa jestem, czy spełni się to, obawiam się, że trochę naiwne marzenie Krzyśka - by nagrać płytę nie jako Zalewski ale jako Loch Ness... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izzy Re: *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.02.03, 18:12 No to sie nie zrozumiałyśmy :) Mamy chyba takie samo zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC IP: *.dtvk.tpnet.pl 16.02.03, 23:58 metalowiec czy pseudometalowiec... niewazne; podobal mi sie (az wstyd sie przyznac, ze rowniez wizualnie, bo wlasciwie moglabym miec dzieci w jego wieku) wybieral niezle kawalki z "jazdy" obowiazkowej, a finalowym Pearl Jamem rzucil mnie po prostu na kolana;e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vasfjlj Re: *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC IP: *.lodz.gazeta.pl 17.02.03, 16:57 oj bardzo sie nie zgodze ze ten finalowy pearl jam byl taki dobry ... pearl jam to nie iron maiden i a sama piosenka jeremy jest powazna i bardzo smutna historia ... nie opowiada o smokach, potworach czy innych basniowych bzdurach, jest prawdziwa i bardzo mi sie zalewskiego wykonanie nie podobalo ... do ediego veder'a to mu duzo brakuje .... ... a ed veder to nie bruce dickinson Odpowiedz Link Zgłoś