Dodaj do ulubionych

NO NIE I WYGRAŁ TEN METALOWIEC

IP: *.BMJ.net.pl 16.02.03, 00:15
Obserwuj wątek
    • Gość: Izzy *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.02.03, 00:21
      Jak to nie wygrał??? WYGRAŁ! Niestety..
      Zresztą nie wiem jak mozna nazywac go 'metalem' .. Czy prawdziwy metal
      poszedłby do takiego programu??? ROFTL..
      • Gość: goa Re: *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC IP: *.BMJ.net.pl 16.02.03, 00:28
        no właśnie oto mi chodziło, ze niestety wygrał "No nie!!! i wygral ten
        metalowiec" miałam zamiar napisać pseudometalowiec... masz racje prawdziwy
        metalowiec nie poszedłby do takiego programu..
        • Gość: szczur Re: *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC IP: 217.153.84.* 16.02.03, 08:23
          A ja sie tam bardzo ciesze :-))
          Izzy, powiedz mi co to znaczy "prawdziwy metalowiec".
          Pozdr. Szczur
          • Gość: pozo Re: *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 13:09
            METALOWIEC?????????????????????????????????????????????
            Nie grzeszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Izzy Re: *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.02.03, 18:17
            Bo ja wiem? :) Zarośniety przybrudzony gość z parodniowym zarostem, wiecznie na
            kacu? ;) A na poważnie: 'metal' kojarzy mi się z buntownikiem, kimś kto nie
            zgadza się z falszem i obluda spoleczeństwa, itd. itp. Na pewno nie kojarzy mi
            się z uczestnikiem programu Idol, który grzecznie przestępując z nożki na nóżkę
            wdzieczy się do jury..
            • Gość: FanDobrejMuzyki Re: *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC IP: 62.233.173.* 16.02.03, 18:42
              Widze, ze ciagle poslugujecie sie stereotypami. Metalowiec musi byc grozny,
              rzucac kurwami na lewo i prawo, czcic szatana, a na sniadanie zjadac
              nietoperze. Ludzie, opamietajcie sie!!! Ten czlowiek probuje obronic metal i
              rock. Miejmy nadzieje, ze dzieki niemu ciezka muzyka znajdzie swoje miejsce w
              telewizji i radiu i wygra z papka pokroju Ich Troje czy Bajmu. Poza tym nie
              czarujmy sie- Zalew byl poprostu najlepszy.
              • beciab Re: *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC 16.02.03, 18:49
                Zalewski może i śpiewał w tym programie rocka ale do heavy metalu, o którym tak
                często w tym programie wspominał, to mu jednak było daleko. Być może w tym
                programie, w świecie "realnym" może właśnie taką muzykę wykonuje.
                Przypuszczam, że gdyby choć raz zaśpiewał coś heavy meatolwego, to byłby to
                jego pierwszy i ostatni raz w tym programie.
                A swoją drogą ciekawa jestem, czy spełni się to, obawiam się, że trochę naiwne
                marzenie Krzyśka - by nagrać płytę nie jako Zalewski ale jako Loch Ness...
        • Gość: Izzy Re: *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC IP: *.jgora.dialog.net.pl 16.02.03, 18:12
          No to sie nie zrozumiałyśmy :)
          Mamy chyba takie samo zdanie :)
          • Gość: efka Re: *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC IP: *.dtvk.tpnet.pl 16.02.03, 23:58
            metalowiec czy pseudometalowiec... niewazne; podobal mi sie (az wstyd sie
            przyznac, ze rowniez wizualnie, bo wlasciwie moglabym miec dzieci w jego wieku)
            wybieral niezle kawalki z "jazdy" obowiazkowej, a finalowym Pearl Jamem rzucil
            mnie po prostu na kolana;e.
            • Gość: vasfjlj Re: *WYGRAŁ* TEN METALOWIEC IP: *.lodz.gazeta.pl 17.02.03, 16:57
              oj bardzo sie nie zgodze ze ten finalowy pearl jam byl taki dobry ... pearl jam
              to nie iron maiden i a sama piosenka jeremy jest powazna i bardzo smutna
              historia ... nie opowiada o smokach, potworach czy innych basniowych bzdurach,
              jest prawdziwa i bardzo mi sie zalewskiego wykonanie nie podobalo ... do ediego
              veder'a to mu duzo brakuje ....
              ... a ed veder to nie bruce dickinson

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka