shatmach 24.08.06, 14:34 Z dzisjejszego Życia na Goraco img139.imageshack.us/img139/269/a5826gq3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginny22 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 14:39 Kolejny wątek o romansie Lisa i Smoktunowicz, no ludzie kochani... Co to kogo obchodzi? I oczywiście Smoktunowicz winna. Lis nie, a skąd. Rusin tez na pewno anioł wcielony. Odpowiedz Link Zgłoś
remik37 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 14:49 z tego wynika jeden morał- czy możliwa jest prawdziwa przyjaźń miedzy kobietami?- na pewno nie Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 15:05 możliwa- ale r.óżnie to w życiu bywa i nie nam oceniać:) dajcie ludziom żyć Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 15:11 gdyby to kto inny...ale facet robil za prawego na granicy swieto..sci...a za d..a polecial Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 15:22 "Za d... poleciał..." To tak się dziś nazywa, że się w kimś innym zakochał? Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 15:50 Ta milosc to chyba dluzej potrwa z jego strony-Hania lubi zmienic sobie faceta co jakis czas...taki charakter widac.Ludzie,ktorzy z powodu zakochania porzucaja swoje rodziny sa oczywiscie cudowni i godni zaufania-przydaje sie to osobom publicznym.to zaufanie, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
kiitek Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 17:52 to widocznie nie byla przyjazn Odpowiedz Link Zgłoś
lhotse89 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 16:37 Lis - ten porządny, zatroskany o los kraju, ta wyrocznia stylu i klasy wielu polityków, ten szacowny mąż stanu, ten zasmucony śmiercią papieża dziennikarz, rozmawiający o przesłaniu jana pawła nniczym biblijny egzegeta malutki człowiek bawi się z babiszonem zaliczającym co bogatszych kawalerów. No pięknie;-) Jeszcze będziemy mieli romans żony z jakimś tandetnym Włochem i szumnie nazwana prezydencką para będzie parą badziewia i kiczowatego gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 18:27 No wlasnie lhotse89-wyrazilas moje odczucia lepiej niz ja bym umiala. Tu nie chodzi o to co zrobil, ale jaki swoj wizerunek kreowal. Gdyby to zrobil np Ibisz toby ludnosc inaczej to odbierala. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Maglownica 24.08.06, 18:13 Czy te ploty o Lisie i Smoktunowicz produują przypadkowi telewidzowie, czy ludzie z branży, w dodatku niekiedy mający jakąś tam styczność z nimi (a tak by się wydawało, jak się wczytać w niekótre posty)? Bo to jest cokolwiek obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Maglownica 24.08.06, 18:28 Ploty? Wejdz do pierwszego lepszego kiosku i zobacz Zycie na goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 15:15 To sprawa pomiędzy Rusin, Lisem i Smoktunowicz. Rusin wykazała klasę i elegancję. Niektórzy na forum mogliby się od niej czegoś nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 15:45 Ja mowie to ogolnym odbiorze tej sytuacji jako zjawisku socjologicznym-dlaczego ludzi to bulwersuje. sama nikogo nie oeniam, aczkowiel nie lubie hipokryzji, a Lis ze swietobliwa mina Przekazujacy informacje o smierci JP2 z Rzymu, a wolne chwile wykorzystujacy bardziej wesolo mnie zniesmaczyl . Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 16:06 Na przestrzeni całej historii wybitne osobowości polityczne, społeczne były hmmm łagodnie pisząc na bakier z wyznawanymi przez siebie zasadami moralnymi (choćby filozof Jan Jakub Rousseau piszący o właściwym wychowaniu dzieci, gdy sam swoje pooddawał do adopcji). Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 18:30 To ciekawa uwaga-polecam ksiazke Johnsona Intelektualisci. czy to ma oznaczac, ze jak ktos jest znany, to hipokryta moze byc bezkarnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lhotse89 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 21:03 Ja nie miałbym do niego pretensji za to że posuwa koleżankę z pracy, gdyby koleś nie kreował się na pierwszego w tym kraju z etycznymi zasdami. Ileż to sie nasłuchałem o tym jacy to polscy politycy amoralni, cyniczni, jak to oszukują i prowadzą podwójną grę a tu wychodzi na to ze Lis to taki sam skur... A już zbolała mina Hnny S i Tomasza L. nadających z Rzymu relacje z pogrzebu papieża, te moralne dyskusje o encyklikach i działalności JP2 - błueeeeechhh. Już wtedy waliło od tego taką tandetą że sie niedobrze robiło. Ale cóż - Kościół jest przede wszystkim dla tych którzy błądzą ale ci którzy go wykorzystują nie warci są choćby zdrowaśki Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 25.08.06, 15:11 "Intelektualistów" czytałam :) To chyba oznacza, że nie ma ludzi idealnych, a auterytetem można być w jednej dziedzinie, kompleksowo rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 25.08.06, 16:52 A to na pewno. Tyle tylko, ze najciezej jest tym co mieliby byc (i chcieliby byc) autorytetami moralnymi. Mnie na przyklad nie interesuje, ze jakis zdobywca Nobla w dziedzinie chemii, wynalazca leku ratujacego zycie ma zone i dwie kochanki. Ale hipokryzja Victora Hugo skutecznie zniechecila mnie do lektury jego dziel. Podobne odczucia mam w stosunku do Zeromskiego (niestrawnosc jego dziel tu tylko pogarsza sprawe). Oczywiscie Lisowi do nich daleko, niemniej nie interesuje mnie juz co on ma do powiedzenia w dziedzinie etyki zycia publicznego.I to nie jest kwestia magla. Osobiscie nie mam nic do wspomnianej trojki jako do osob prywatnych-nigdy nikomu zle nie zyczylam i nie zamierzam. Na autorytet moralny trzeba niestety pracowac kompleksowo. Odpowiedz Link Zgłoś
marisa_tomei Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 26.08.06, 10:58 baba67 napisał: nie lubie hipokryzji, a Lis ze swietobliwa m > ina > Przekazujacy informacje o smierci JP2 z Rzymu, a wolne chwile wykorzystujacy > bardziej wesolo mnie zniesmaczyl . Zgadzam się. Odpowiedz Link Zgłoś
diorella Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 25.08.06, 12:07 lilith76 napisała: > To sprawa pomiędzy Rusin, Lisem i Smoktunowicz. > Rusin wykazała klasę i elegancję. > Niektórzy na forum mogliby się od niej czegoś nauczyć. > Kiedy i gdzie wykazała klasę? Chyba nie znasz tej baby. A co do romansu Lisa i Hani - a cóż Rusin mogła tu zrobić? Nic nie miała do gadania:D Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 25.08.06, 13:04 > Kiedy i gdzie wykazała klasę? Nie znam jej, ale to był - jak na okoliczności towarzyszące - dość szybki i cichy rozwód, a - tak mi się wydaje - Lis nadal utrzymuje bez przeszkód kontakty z dziećmi. Nie zrobili z tego medialnego widowiska. Pisałam, że to sprawa pomiędzy ta trójką i nie wnikam, czy np. Rusin nie obiła Lisa i Smoktunowicz wałkiem do ciasta. Ich sprawa, w ich czterech ścianach. Odpowiedz Link Zgłoś
kiitek Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 25.08.06, 14:38 diorella napisała: > Kiedy i gdzie wykazała klasę? Chyba nie znasz tej baby. A rozumiem,ze ty znasz... Odpowiedz Link Zgłoś
ewamarianna Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 15:52 Rusin, Ty tancz, tu juz nie pisz tych bredni. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka17 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 16:19 zdaje się że ona trenuje i nie ma czasu na pisanie na forum... co innego panna hanna zanim wejdzie na wizje z kolejną wieżą babilon to sobie może tu powypisywać co chce. A lis to już tym prezydentem chyba nie zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 16:22 dajcie im ludzie spokój- różnie w życiu bywa, sami na pewno święci nie jesteście a i Lisów przyjaciółmi nie byliście,żeby wiedzieć jakie problemy w czterech ścianach mieli... Odpowiedz Link Zgłoś
dobrakobra Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 16:30 jasne i dlatego hania żebu mu ulżyć w cierpieniach z nim romansowała.jaka dobra przyjaciółka....życzymy wszyskim paniom identycznej Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 16:34 To może pilnuj własnego podwórka, zamiast grzebać w cudzym? Pomstujesz na Hanię, a nie pomyślisz, że taka pisanina może sprawić przykrość osobie przez nią poszkodowanej - Kindze Rusin. Obgadywanie cudzego życia nie ma celu stawanie po czyjejś stronie, tylko zaspokojenie własnej głupiej ciekawości kosztem czyjegoś nieszczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 18:32 Ona i tak tego nie czyta bo tancuje. No i dobre, ruch dobrze robi na stresujace przezycia... Odpowiedz Link Zgłoś
warka-strong Wreszcie 24.08.06, 16:37 Wreszcie ktoś w brukowcu zajął się tą parką. Środowisko zastanawiało się już czy ten temat nigdy się nie pojawi w kolorowej prasie, bo Hania z Tomciem już sobie wcześniej razem wyjeżdżali, powszechnie było to wiadome, ale jakoś żaden Fakt czy inny Superak sie tym nie interesował. A tu proszę, paparazzi wreszcie ruszył śladem Tomka Mitsubishi i Wieży Babilon. Przy okazji tej publikacji pojawił się już nowy dowcip: Przed odlotem na lotnisku Hania pyta panią z linii lotniczej: - Przepraszam, jak długo leci samolot na wyspę Kos? - Chwileczkę... - Dziękuję bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Wreszcie 24.08.06, 17:30 wreszcie sobie ulżyłeś, środowisko, ho, ho!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Wreszcie 24.08.06, 19:31 Romanse romansami,ale figure to pani S. ma naprawde kiepska. I od razu odpowiem na zaczepne pytania-tak,mam lepsza... Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: Wreszcie 25.08.06, 16:30 eeetam- ta kobieta 2-kę dzieci urodziła to co? ma być jak patyk chuda? moim zdaniem bardzo zgrabna jest ( a może brzuszek to ciąża?):) Odpowiedz Link Zgłoś
zseii TO NIE JEST LIS!! 24.08.06, 19:55 przyjrzyjcie się dokładnie!:) fotka z rewstauracji, to nie lisia mordka ani profil ani oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 19:56 a ja mysle że pani Kinga sama powiedziała do pani Hanny-wez ty sobie tego grubaska :D Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek71 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 21:43 Tak już sobie wrednie plotkując, trzeba przyznac, że obojgu przydała by się jakaś dieta, ćwiczenia czy co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
chybaryba1 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 22:49 cholera , dziwna sprawa. ostatnio widziałem jakieś zdjęcia hanny s. z imprezy z teleexpressu i chuda była jak szczapa ... może takie zdjęcie< a może sobie dziewczyna pojadła na tych wakacjach. ale ja nie w tej sprawiie: nie widzę afery, już rok temu pisali ,że lis się wyprowadził , a potem rozwiódł. więć był kurcze uczciwy , znam takich co przez lata kombinują. dzisiaj są oboje wolni i wolno im się spotykać z kim chcą. rusin wywija w tancu z gwiazdami i nie wygląda na nieszczęśliwą. dajcie ludziom pożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wrocek71 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 24.08.06, 23:31 Chybaryba - otóż to. A wracając do zdjęc, najgorzej będzie jak "Fakt" im sie przyjrzy dokładniej. Jak nic będzie ciążą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kybyc Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 26.08.06, 00:57 Oni oboje wyglądają jakby byli w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
reniferek6 Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 26.08.06, 08:49 Przynajmniej Lis się rozwiódł , jest wolny i może robić co chce . Odpowiedz Link Zgłoś
t.mobile Ludzie są jednak podli... 25.08.06, 14:41 Co Was to w ogóle interesuje?? Jak - nie przymierzając - przekupy na bazarku... Na świecie zawsze brat brata potępia dla źdźbła, chociaż sam w oku własnym wielką ma belkę... Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: Ludzie są jednak podli... 25.08.06, 16:37 t.mobile napisał: > Co Was to w ogóle interesuje?? Jak - nie przymierzając - przekupy na bazarku... > > Na świecie zawsze brat brata potępia dla źdźbła, chociaż sam w oku własnym wiel > ką ma belkę... Racja:) A ja tam i Kindze, i Lisowi z Hanią życzę jak najlepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaron_flik Re: Ludzie są jednak podli... 25.08.06, 18:26 życzenia przydadzą sie szczególnie Hani i Tomeczkowi, bo myslę że całe środowisko ma o nich wyrobione zdanie. zdziwili mnie z tą wyspą Kos. Myślałem, że polecą zwiedzić Wieżę Babilon Odpowiedz Link Zgłoś
deniss_peniss Re: "Dobra" przyjaciółka Hania S. 26.08.06, 09:09 Buehehe, teraz każdy polityk może się Lisowi zaśmiać w twarz w tym jego śmiesznym programie, Polską martwi się w jej granicach, a poza granicami bzyka ta Polskę aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś