Dodaj do ulubionych

Kocham Maćka Stuhra!

03.03.03, 21:11
Może nie zawsze jest zabawny.
Ale prawie zawsze. :-)

A dziś rozsadził sztywne ramy sztywnych Wiktorów i sprawił, że śmiałam się do
łez. Szczególnie, gdy bawił się w tłumacza.
:-)
Obserwuj wątek
    • isis! Re: Kocham Maćka Stuhra! 03.03.03, 23:53
      znajoma_krolika napisała:

> Może nie zawsze jest zabawny.
      > Ale prawie zawsze. :-)

???????????????????????????
      Większego głupka nie widziałam. Komentarze nie na miejscu. Tępy, obśliniony,
      dzidziusiowaty, maminsynkowaty wyraz twarzy. Rozbiegane oczka. Bue.

> A dziś rozsadził sztywne ramy sztywnych Wiktorów i sprawił, że śmiałam się do
      > łez. Szczególnie, gdy bawił się w tłumacza.

Ja też się wtedy śmiałam, ale TYLKO wtedy. Bo tekst był z góry przygotowany i
      spisany na kartce. Improwizować, niestety, nie potrafi. Za głupi.
      Ulokuj uczucia w jakimś innym "przystojniaczku", bo na tym się zawiedziesz. Mąż
      określił go dosadnie: ZERO.
      • Gość: Justyna Re: Kocham Maćka Stuhra! IP: *.brzeg.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 00:03
        Mąż określił go dosadnie: ZERO. I miał rację. A te jego tłumaczenie nie było
        zabawne tylko ŻAŁOSNE I NIESMACZNE.
        • Gość: Arn Re: Kocham Maćka Stuhra! IP: *.centrum.gliwice.pl / 192.168.11.* 04.03.03, 10:05
          Pewnie Twoj maz jest o niebo zabawniejszy i jestescie para o wielkim poczuciu
          humoru. Zgloscie sie na prowadzenie kolejnej edycji Wiktorow.
          • isis! Re: Kocham Maćka Stuhra! 05.03.03, 11:56
            Gość portalu: Arn napisał(a):

> Pewnie Twoj maz jest o niebo zabawniejszy i jestescie para o wielkim poczuciu
            > humoru. Zgloscie sie na prowadzenie kolejnej edycji Wiktorow.

Hehe, żebyś wiedział (-a?), że czasem prowadzę imprezy i z pewnością lepiej mi
            to wychodzi niż młodemu Stuhrowi. A stary jest moim szefem, tak na marginesie.
            Mąż ma świetne poczucie humoru, choć jest "poważnym" człowiekiem i wolę jego
            humor, niż żałosne dukanie Stuhra-juniora. Owszem, jeśli przygotuje coś
            wcześniej, bywa czasem zabawne. Improwizacje mu nie wychodzą, bo inteligencji
            nie starcza...
      • znajoma_krolika Re: Kocham Maćka Stuhra! 04.03.03, 10:20
        isis! napisała:

> Ulokuj uczucia w jakimś innym "przystojniaczku", bo na tym się zawiedziesz.

Już to jedno zdanie świadczy o Twoim poczuciu humoru - a raczej jego braku.
        "Zawiodę się" na nim jak sądzę już w drodze do ołtarza, jak sądzę? ;-)

Och, isis! Drętwa byłaś w czasie dyskusji na temat Idola (choć lubiłam niektóre
        Twoje komentarze) i drętwa być nie przestałaś.
        I przy okazji obrażasz bogu ducha winnego człowieka.
        • isis! Re: Kocham Maćka Stuhra! 05.03.03, 12:01
          znajoma_krolika napisała:

> Już to jedno zdanie świadczy o Twoim poczuciu humoru - a raczej jego braku.
          > Och, isis! Drętwa byłaś w czasie dyskusji na temat Idola i drętwa być nie
          przestałaś.

Nie osądzaj tu mojego poczucia humoru po kilku wpisach - tak się składa, że nie
          zauważasz tylko moje wpisy "na nie". Drętwość według ciebie to logika i
          obiektywizm? Mam się zachwycać czymś co mi się nie podoba, żeby przypodobać się
          forumowej publiczności?

> I przy okazji obrażasz bogu ducha winnego człowieka.

Wcale go nie obrażam, tylko oceniam jego zachowanie.
          Pozdrawiam, życzę dalszego zachwytu nad Maćkiem S., skoro ci z tym dobrze.
    • Gość: nuska Re: Kocham Maćka Stuhra! IP: *.acn.waw.pl 04.03.03, 12:23
      Maciek Stuhr jest rewelacyjny, jest bardzo inteligentny i ma swietne poczucie
      humoru. Mma wrażenie ze isis w ogóle nie zna jego działalnosci kabaretowej,
      Maciek jest mistrzem improwizacji co wielkokrotnie udowodnił na scenie.
      • Gość: Alla Re: Kocham Maćka Stuhra! IP: *.a2000.nl 04.03.03, 14:51
        Absolutnie sie zgadzam. Inteligentne poczucie humoru. Dla mnie bardzo zabawny
        we wszystkim co robi. Swietny gosc i dobry aktor. Klasa.
        • forward Re: Kocham Maćka Stuhra! 04.03.03, 17:23
          Dokładnie Maciek Stuhr to klasa, inteligencja i kultura a tego brakuje
          gwiazdkom telewizji najbardziej. Przede wszystkim Maciek wykpił konwencje gali,
          pompatyczną i bufoniastą. Po drugie uśmiałem się na maksa jak zaskoczonej
          pannie zarozumialskiej Mołek która sama sobie wręczała Victora czy jakoś tak
          podziękował za pomoc. Stuhr to debeściak i właśnie za takie gale go lubię a nie
          odkrycia roku.

Forward
    • bo1 Re: lubię Maćka Stuhra! 04.03.03, 20:57
      Wprawdzie go nie kocham, ale bardzo, bardzo lubię, więc chętnie dopisuję się
      do listy jego entuzjastów. Szkoda tylko, że do wątku podpięły się jakieś
      ponuraczki, zamiast założyć własny np. pod tytułem "precz ze Stuhrem". Tak
      jakoś mi się zrymowało... ;-)
      • isis! Re: lubię Maćka Stuhra! 05.03.03, 11:50
        bo1 napisała:

> Szkoda tylko, że do wątku podpięły się jakieś
        > ponuraczki, zamiast założyć własny

Po pierwsze - nie uważam się za ponuraka, tylko za obiektywnie patrzącą osobę.
        Po drugie - po to jest Forum, aby dyskutować, a nie zakładać bałwochwalcze
        wątki. Co będzie ciekawego w tym, że ileś-tam osób napisze to samo: "cudowny,
        klasa, kocham go, uwielbiam...", blelele, załóżcie sobie fan-club!
    • Gość: ewa MSz=Kij co gada IP: 212.87.3.* 05.03.03, 13:12
      Ze niby On cos rozsadzil? Raczej pieknie gral 'kij co
      gada' co moze jednak swiadczyc o pewnych zdolnosciach
      aktorskich. Ciekawe jak taka impreze poprowadzilby jego
      ojciec? Pewnie jednak lepiej.
      ewa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka