Dodaj do ulubionych

Endemol podała do sądu P.Gulczyńskiego

IP: *.chello.pl 06.11.01, 12:04
Piotr Gulczyński wydał książkę w której ujawnia tajniki pobytu w domu Wielkiego
Brata.Opisuje w niej min przebieg eliminacji (castingu)do gry Big Brother oraz
szczegóły których nie powinien zdradzać zgodnie z wiążącą go umową.
Podejrzewam że "Gulczas" przegra tę sprawę jeśli umowa jest jasno
sformuowana.Ciekawe co mu za to grozi.Jak myślicie?Grzywna?
Muszę mieć tą książkę!Muszę!
Pozdrawiam
dawno nie obecna -Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Endemol podała do sądu P.Gulczyńskiego IP: *.chello.pl 06.11.01, 12:06
      Gość portalu: Aga napisał(a):

> Piotr Gulczyński wydał książkę w której ujawnia tajniki pobytu w domu Wielkiego
      >
      > Brata.Opisuje w niej min przebieg eliminacji (castingu)do gry Big Brother oraz
      > szczegóły których nie powinien zdradzać zgodnie z wiążącą go umową.
      > Podejrzewam że "Gulczas" przegra tę sprawę jeśli umowa jest jasno
      > sformuowana.Ciekawe co mu za to grozi.Jak myślicie?Grzywna?
      > Muszę mieć tą książkę!Muszę!
      > Pozdrawiam
      > dawno nie obecna -Aga

I tak oto biznes sie kreci....
      • Gość: aga Re: Endemol podała do sądu P.Gulczyńskiego IP: *.chello.pl 06.11.01, 12:16

I tak oto biznes sie kreci....

Chcę tylko dodać,że mimo iż xx pisze z tego samego adresu co ja(chello),nie
        jesteśmy tą samą osobą
        To tak zapobiegawczo dla spostrzegawczych,którzy mnie już kiedyś posądzali o
        odpisywanie samej sobie
        pozdrawiam
        Aga
        • Gość: the4h. Re: Endemol podała do sądu P.Gulczyńskiego IP: 62.233.128.* 06.11.01, 12:42
          Gość portalu: aga napisał(a):

>
          >
          >
          > I tak oto biznes sie kreci....
          >
          > Chcę tylko dodać,że mimo iż xx pisze z tego samego adresu co ja(chello),nie
          > jesteśmy tą samą osobą
          > To tak zapobiegawczo dla spostrzegawczych,którzy mnie już kiedyś posądzali o
          > odpisywanie samej sobie
          > pozdrawiam
          > Aga

Tak było ;)
          Pozdrawiam :)
        • Gość: xxx Re: Endemol podała do sądu P.Gulczyńskiego IP: *.chello.pl 06.11.01, 13:01
          Gość portalu: aga napisał(a):

>
          >
          >
          > I tak oto biznes sie kreci....
          >
          > Chcę tylko dodać,że mimo iż xx pisze z tego samego adresu co ja(chello),nie
          > jesteśmy tą samą osobą
          > To tak zapobiegawczo dla spostrzegawczych,którzy mnie już kiedyś posądzali o
          > odpisywanie samej sobie
          > pozdrawiam
          > Aga

Potwierdzami, ty to nie ja, a ja to nie ty.
    • Gość: mala Re: Endemol podała do sądu P.Gulczyńskiego IP: 217.97.138.* 06.11.01, 12:17
      Myslę że Gulczas przegra. Ale w końcu cos tam podpisywał, o tajemnicy i w ogóle. Ale , co do książki,
      to nie ma się co nadmiernie ekscytować. Zdradził parę szczegółów z eliminacji - i co z tego?
      Testy - podejrzewam - za każdym razem są różne. Co do mieszkania w Domu WB - też nie
      powiedział
      nic takiego, czego nie można się było domysleć, w miarę uważnie oglądając program. Skoncentrował
      się na wątku, jak to robił w bambuko wszystkich wielkich braci. I że wchodząc tak po raz drugi robił by
      to jeszcze lepiej. Być może - głupi nie jest. Ale chciał zarobić na książce - a być może straci w sądzie.
      Chyba , że to wszystko jest pod publiczkę. Pozdrawiam
      • Gość: Aga Re: Endemol podała do sądu P.Gulczyńskiego IP: *.chello.pl 06.11.01, 12:19
        Czytałaś Mała?
        Zdradz więcej detali.Ciebie nie wiąże umowa:))))

Ps.Słyszałam ,że S.Florek ma już potomka.Wie ktoś jaka płeć?
        Aga
        • Gość: mala Re: Endemol podała do sądu P.Gulczyńskiego IP: 217.97.138.* 06.11.01, 12:55
          Wyobraź sobie, że cos ci napisałam ok. pół godz. temu i to zniknęło - może jeszcze nie doszło?
          W razie potrzeby powtórzę - ale - znaczących rewelacji nie było
          • Gość: aga Re: Endemol podała do sądu P.Gulczyńskiego IP: *.chello.pl 06.11.01, 13:00
            Gość portalu: mala napisał(a):

> Wyobraź sobie, że cos ci napisałam ok. pół godz. temu i to zniknęło - może jesz
            > cze nie doszło?
            > W razie potrzeby powtórzę - ale - znaczących rewelacji nie było

nic nie doszło:-(
            Aga
            • Gość: mala Re: Endemol podała do sądu P.Gulczyńskiego IP: 217.97.138.* 06.11.01, 13:14
              Opisywał eliminacje, sprawdzali jego umiejętnosci przystosowawcze go grupy obcych ludzi.
              Opisywał siadającą mu na kolanach panienkę i faceta czyniącego propozycje.
              Opisywał, jak było wewnątrz. Pisał o wyjsciu Karoliny, i że przed wyjsciem poprosiła o rozmowe z
              Gulczasem "w cztery oczy" bez kamer. Pytała go, co ma zrobić. Opisywał słynny konflikt z policzkiem
              z Alicją. Konflikt, jego zdaniem rozdmuchany przez telewizję. Pisał o tym, że gdyby miał wejsc jeszcze
              raz, to bez problemu przemyciłby telefon, a w ogóle przy dobrej organizacji, to będąc w domu,
              wykonałby kurs w te i z powrotem po flaszkę bez wiedzy WB. Ale facet wydaje się być sympatyczniejszy
              niż kreowała go TVN
              • Gość: aga Re: Endemol podała do sądu P.Gulczyńskiego IP: *.chello.pl 06.11.01, 13:24
                Dzięki mała.Teraz to napewno kupię tą książkę:)))))))
                Aga
                • Gość: mala Re: Endemol podała do sądu P.Gulczyńskiego IP: 217.97.138.* 06.11.01, 13:28
                  Ale jesli ci się nie uda, to nie żałuj nadmiernie. Do większosci z tego wszystkiego PG przyznał się
                  w różnorakich wywiadach, dlatego dziwię się ewentualnej sprawie
                  • Gość: Aga Re: Endemol podała do sądu P.Gulczyńskiego IP: *.chello.pl 06.11.01, 13:33
                    Ciekawi mnie nie tyle może treść ,ale styl w jakim napisana jest ta
                    książka .Gulczasa styl mówienia ,opowiadania bawi mnie -więc mam nadzieję ,że
                    zakupu książki nie będę żałować.
                    Aga
        • Gość: Ula Re: Endemol podała do sądu P.Gulczyńskiego IP: *.teleton.pl 06.11.01, 19:53

> Ps.Słyszałam ,że S.Florek ma już potomka.Wie ktoś jaka płeć?

Chłopak, 3300g i ok. 54 cm.
          Ula

• areksopot Re: Endemol podała do sądu P.Gulczyńskiego 06.11.01, 12:24

> Piotr Gulczyński wydał książkę w której ujawnia tajniki pobytu w domu Wielkiego
      > Brata.
      > Ciekawe co mu za to grozi.Jak myślicie?Grzywna?

Obecnie nie grozi mu za to nic. Słyszałem, że wydawca tej książki jest kumplem
      samego Waltera. Sądzę, że TVN podał do sądu Gulczasa tylko po to, aby wzbudzić
      sensację, mieć darmową reklamę książki, która pewnie zalega w magazynach. A jak
      się sprzeda - strony dojdą do ugody, TVN zapłaci ŚMIESZNE koszty sądowe procesu -
      i po ptakach.

> Muszę mieć tą książkę!Muszę!
      > dawno nieobecna -Aga

no właśnie o to im chodzi!!! Ludzie pogonią za sensacją!

• Gość: aga Re: Endemol podała do sądu P.Gulczyńskiego IP: *.chello.pl 06.11.01, 12:37
        i pewnie masz rację...:)
        • amelia& Re: Endemol podała do sądu P.Gulczyńskiego 06.11.01, 15:56
          Możliwe jest, że Gulczas wydał tę książkę w porozumieniu z TVN, a wszystkie
          zdradzone w niej rzekome "tajemnice" domu Wielkiego Brata są wyssane z palca.
      • Gość: Aya Re: Endemol podała do sądu P.Gulczyńskiego IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 16:22
        Też uważam, że ten proces, to tylko po, aby zwrócić uwagę na "Gulczasa".
        Wszelkie skandale przynoszą tylko reklamę, tym którzy je wywołują.
        Chodzi tu o wykreowanie gwiazdy "Prymitywnego Gulczasa".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka