decymka 16.09.06, 15:38 Kto prjektuje i szyje sukienki w Tańcu z Gwiazdami? Niektóre są prześliczne i świetnie pasują, więc nie mogą to być 'gotowce'. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: Sukienki w TZG 16.09.06, 16:20 wystarczy sie wczytac w napisy koncowe ale faktycznie w polskiej edycji udalo sie odejsc od typowej tandety, jaka czesto widzi sie na parkiecie podczas zawodow tanecznych Odpowiedz Link Zgłoś
decymka Re: Sukienki w TZG 16.09.06, 22:23 Nie, nie wystarczy. TVN uwielbia tempo w napisach. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Sukienki w TZG 16.09.06, 22:25 a magnetowid, lub inne dvd z nagrywaniem dziewcze ma? no to niech sobie nagra i zrobi pauze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
decymka Re: Sukienki w TZG 18.09.06, 01:12 cóż za cudowna i mądra rada. ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Sukienki w TZG 18.09.06, 01:20 glupie odpowiedzi na glupie pytania zasada stara jak swiat :) Odpowiedz Link Zgłoś
decymka Re: Sukienki w TZG 18.09.06, 01:26 Chwileczkę, czy pytanie o to kto projektuje sukienki w programie telewizyjnym jest głupiim pytaniem? Dlaczego niby? Czy madrzejsze są pytania typu "Kto ma romans z..."? Lub "Gdzie robi zakupy..."? " Nie wydaje mi się. Więc skoro nie masz nic miłego do powiedzenia, to może sobie poprostu daruj. Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: Sukienki w TZG 18.09.06, 12:21 Tez sie chetnie dowiem, nigdy nie zdążylam doczytac. ps. zadnych odtwarzaczy i innych magnetowidów nigdy nie posiadalam i nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Sukienki w TZG 18.09.06, 12:56 nie podaja konkretnych sprawcow sukienek. sa wymienione dwie osoby zajmujace sie stylizacja oraz fryzjer (czyt. stylista fryzur, chich) Odpowiedz Link Zgłoś
sto100 Re: Sukienki w TZG 18.09.06, 12:44 z tym prześliczne to jednak duża przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
becikowe5 Re: Sukienki w TZG 18.09.06, 18:59 sto100 napisała: > z tym prześliczne to jednak duża przesada. Fakt - np. sukienka Wałęsówny wyglądała jakby była uszyta z podszewki i to na ostatnią chwilę. Nie podobał mi się koronkowy dół tej sukienki - totalnie popsuł efekt i wyszło coś z bazarku. Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: Sukienki w TZG 19.09.06, 08:32 To prawda, ale większość jest udana, niektóre nawet bardzo. Najbardziej zapadły mi w pamięć piękna suknia Piotrowskiej z walca z opaską na oczach i Kwaśniewskiej z tanga z "Upiora w operze". Pamiętam też zabawne stroje Edyty Herbuś i Kuby stylizowane na XVIII w. Bardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Sukienki w TZG 19.09.06, 09:00 Niektóre kreacje rzeczywiście są świetne, choć też wiele pozostawia sporo do życzenia. Totalną wpadką była "poszewka" jaką miała na sobie Piotrowska w poprzednim odciunku. Ostatnio za to urzekła mnie biało-czarna kreacja Herbuś. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Sukienki w TZG 19.09.06, 09:38 niektóre sukienki są projektowane i szyte w pracowni strojów tanecznych i wieczorowych na Saskiej Kępie. Z tej pracowni wychodzą jedne z najpiękniejszych strojów jakie pojawiają się nie tylko na polskich parkietach Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzchu Re: Sukienki w TZG 20.09.06, 10:07 Czyzby pani Bogusia Sz. wraz z corka? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
olivve Re: Sukienki w TZG 21.09.06, 09:58 Kto projektuje, nie mam pojęcia. A dlaczego te sukienki tak świetnie leżą? Ano najpewniej, kiedy dany model włoży konkretna kobieta, sztab stylistów rusza do niej z nożycami, agrafkami, szpilkami, fastrygami i dopasowują sukienkę już pod konkretną figurę. Cała tajemnica;) Odpowiedz Link Zgłoś