Dodaj do ulubionych

Powód odejścia Irka !!!

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 07:43
Oficjalne powody to zasłanianie kamer, odkręcanie mikrofonów, coraz częstsze
sprzeczki z domownikami.
Nieoficjalne zaś, to wyjście z domu, podczas gdy pozostali mieszkańcy spali.
Wynik : głęboki stres !!!
Teraz podobno przebywa pod opieką psychologów !!!

Ciekawe dlaczego mnie to nie dziwi ???????
Przecież od początku było jasno widać, że ów osobnik jest nie bardzo
zrównoważony. Dziwne tylko, że zostało to przeoczone??? przez organizatorów i
psychologów z nimi współpracujących. Może było to wliczane w efekt ? Wpuścić
jedną "ciekawą psychologicznie" jednostkę ? Jeżeli tak, to wyszło im to
perfekcyjnie. Szkoda tylko że z uszczerbkiem na zdrowiu psychicznym tej osoby.
Teraz chyba zacznę po prostu współczuć Irkowi. Dał się wpuścić w maliny !!!
Ciekawe jak teraz ten problem rozwiąże "wspaniałe" TVN ?
Kto (jeżeli w ogóle) wejdzie na miejce Irka ???
Poczekamy, zobaczymy ?!

Obserwuj wątek
    • Gość: Geralt Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 07:55
      cześć Nala!
      Zwróciłaś uwagę na ciekawy fakt. Wczoraj TVN był łaskaw powiedzieć, że Irek
      opuścił na kilka godzin dom, dzisiaj zaś czytamy ze wyrzucili go za mikrofony i
      kamery. Nie wiem czy oni jeszcze sami nie gubią się w tych swoich kłamstwach.
      Wygląda na to że tracą kontrole nad tym wszystkim.
      Sam nie wiem czy nie słuszne byłoby zakończenie tego programu. To że teraz na
      chwilę skoczy ogladalność wcale nie świadczy o tym że TVN nie poniósł
      druzgocącej klęski.
      I jeszcze jedna kwestia. Skoro gołym okiem było widać że Irek ma kłopoty z
      psychiką to dlaczego pozwolono mu na wejście do DWB? Przecież mają psychologów!
      Jeśli zrobili to świadomie to to jest jakaś armia pseudonaukowców którzy robią
      doświadczenia na ludziach.
      Nigdy fanem Irka nie byłem ale za doprowadzenie do takiego stanu faceta TVN
      powinien odpowiedzieć.
      • Gość: Nala Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 08:18
        No więc właśnie, kto za to odpowie ?
        Obawiam się że nikt. Zobaczysz, będą twierdzić, że Irek po prostu nie wytrzymał
        napięcia związanego z długotrwałym odseparowaniem od bliskich.
        A pzecież gołym okiem, od samego początku, było widać, że jest "dziwny". Czy
        tak zachowuje się w końcu trzydziestoletni facet ???
        Wszyscy to kładli na karb jego ekstrawagancji, no dobrze, można być
        indywidualistą, ale przy tym zachowywać się, nawet w stresujących sytuacjach w
        miarę normalnie. Tzn. w zwykłych rozmowach z ludźmi, on od początku zachowywał
        się, co najmniej, dziwnie. Na każdą uwagę, nawet zwykłą prośbę, reagował
        agresją. Rzucał się, ciskał, obrażał innych, prowokował. Czy to jest normalne
        zachowanie dorosłego człowieka ???
        Bardzo jestem ciekawa, jak zareaguje TVN ? Co będą mówić ?
        • Gość: Geralt Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 08:27
          Kłamać będą bo to jedyne co im wychodzi.
          Przeczytaj wątek "z onet.pl" Ciekawa relacja .Można wyciągnąć sporo wniosków na
          temat pozostałych mieszkańców.
          Mnie najbardziej interesuje to czy Irek wyszedł z domu w nocy czy też nie. Bo
          przecież powiedzieli o tym wczoraj nieprawdaż?
          B(rzuchaty) B(elfegor) kompromituje się na każdym kroku.
          Jeśli icjh propaganda będzie szła w kierunku tego że Irka powaliło wyjście
          Bogusi to ciekaw jestem kto to będzie oglądał. Ja sobie odpuszczę.
          Będziemy gadać o świecie fantasy , on wydaje się ciekawszy no nie?
          • Gość: Nala Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 08:41
            Właśnie przeczytałam. Trochę to naciągane, zwłasza to z wyrzutami???,
            związanymi z wyjściem Bogusi.
            POdobnie zresztą było z wyjściem Ilony. TVN za wszelką cenę (nie mam bladego
            pojęcia po co ?), usiłowało przekonać wszytkich telewidzów, że łzy Wojtka mają
            coś wspólnego z wyjściem Ilony. Zdenerwowało mnie to okropnie, zrobili z
            Wojtka, w końcu porządnego męża i ojca, idiotę ! Jaki cel im przyświecał ?????
            Przecież to kretynizm !
            Ciekawe co jeszcze wymyślą ?
            Teraz przecież powinni kogoś dać na miejsce Irka !

• Gość: Ina Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 07.11.01, 08:51
              Nie widzialam wczoraj nic. Prosze o szybkie streszczenie.
              Pls.
              • Gość: Nala Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 09:11
                Gość portalu: Ina napisał(a):

> Nie widzialam wczoraj nic. Prosze o szybkie streszczenie.
                > Pls.

Witaj Inuś !!!
                Nic więcej nie wiem, poza tym, co napisałam w treści wątku. Patrz, początek.
                Ewentualnie można poczytać jeszcze, co piszą inni forumowicze.
                Z tego co widzę, inni też gubią się w domysłach. O co tak na prawdę chodzi,
                wiedzą tylko (o ile sami wiedzą co robią) wspaniali twórcy Domu Waratów !
                Ja już się pogubiłam.
                Dziękuję Ci za załączniki do email'a, ale coś mi się "zacięło" i nie mogę ich
                sobie odtworzyć. Muszę poprosić kolegę o pomoc, ale to trochę później.

Napisz coś jeszcze (na forum). Co Ty o tym myślisz ?
    • Gość: Maja Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.chomiczowka.net.pl 07.11.01, 09:05
      co ty Nala możeaz wiedzieć o tym,czy Wojtek jest wspaniałyym ojcem a zwłaszcza
      przyzwoitym mężem poznałaś to po oczach? Mam do ciebie jedną prośbę- zostaw
      tegobiednego Irka w spokoju.Właśnie przez takie pozbawione tolerancji osoby jak
      ty tak to się skończyło- teraz możesz się cieszyć.
      • Gość: Nala Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 09:16
        Gość portalu: Maja napisał(a):

> co ty Nala możeaz wiedzieć o tym,czy Wojtek jest wspaniałyym ojcem a zwłaszcza
        > przyzwoitym mężem poznałaś to po oczach? Mam do ciebie jedną prośbę- zostaw
        > tegobiednego Irka w spokoju.Właśnie przez takie pozbawione tolerancji osoby jak
        >
        > ty tak to się skończyło- teraz możesz się cieszyć.

Tak, tak, masz rację Maju ! Siłą woli spowodowałam to, że Irek "sfiksował" do
        reszty. Nie wiedziałam że mam taką siłę oddziaływania. Muszę to wprowadzić w
        życie. Uważaj Maja !!!
        Chyba jednak zmienię sobie "imię-nicka", może na Yennefer ?
        Czy są tu na forum jeszcze jakieś czarownice ???
        Bo że jest Wiedźmin, to wiem.
        • Gość: Nala Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 09:17
          Obraziłam Yennefer, nie czarownice, a czarodziejki !!!
      • Gość: Ina Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 07.11.01, 09:27
        Gość portalu: Maja napisał(a):

> co ty Nala możeaz wiedzieć o tym,czy Wojtek jest wspaniałyym ojcem a zwłaszcza
        > przyzwoitym mężem poznałaś to po oczach? Mam do ciebie jedną prośbę- zostaw
        > tegobiednego Irka w spokoju.Właśnie przez takie pozbawione tolerancji osoby jak
        >
        > ty tak to się skończyło- teraz możesz się cieszyć.

Tak. A moze tez przez takie pozbawione tolerancji osoby jak my odeszła Karolina?
        I jeszcze Karolina z I edycji?
        Każdy ma swoje zdanie, czy sie to tobie podoba czy nie. A tolerancja nie ma z tym
        nic wspólnego.

• Gość: Ina Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 07.11.01, 09:23
      Poczytałam i wiem juz więcej. Od dłuzszego czasu widać było te jego
      popłakiwania bez powodu. Psycha mu zwyczajnie siadła. Moze zorientowali się, ze
      jego pobyt zagraża innym?
      Po co oskrażać innych, ze go do tego doporowadzili? Takie głosy się już na
      forum pojawiły. To on od początku wyalienował sie. A poza tym trudno podawac
      rękę osobie, która obraża a poza tym zauważa tylko siebie i chce by wszyscy
      postepowali tak jak on chce, zupełnie nie dostosowując się do grupy. W końcu
      uczestnicy to nie lekarze.
      Juz ktoś kiedys wspominał, ze Irek ma bardzo duzo spotkań z psychologami i
      faszeruja go antydepresantami. Kto wie, moze znów kolejna dawka i Irek wróci?
      W każdym razie ostatnio chyba mniej trochę wariował za to więcej płakał (czy to
      w pokoju zwierzeń) czy podczas rozmów "w cztery oczy".
      Normalny to on od początku nie był, a teraz poprostu stał się widocznie
      nieprzewidywalny.
      • Gość: ksdfj Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.chello.pl 07.11.01, 09:37
        NALA TY KURWO
      • Gość: Nala Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 09:38

No tak, tylko że tego "nie zrozumieją" fani Irka. Jak widać (wyżej) będą
        chwytać się nawet absurdalnych i po prostu komicznych "oskarżeń".
        • Gość: Nala Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 09:39
          O inwektywach nie wspomnę !
      • Gość: Geralt Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 09:42
        Nala!
        Wyczytałem dzisiaj w gazecie że wiedźmin będzie także w wersji telewizyjnej, 4
        odcinki.
        Podobno serial jesr bardziej rozbudowany. Pożyjemy zobaczymy.
        Do sieci wracam dopiero w poniedziałek to gdzie Cię szukać ?
        Ciekawe kogo mają zamiast Irka bo chyba kogoś wpuszczą znowu ?
        Z pierwszej edycji to już wszyscy prawie byli. Może Gulczas ?
        Naprawdę ciekaw jestem jak to się odbije na oglądalności.
        Czekając na odp.
        Geralt

• Gość: Ina Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 07.11.01, 09:47
          Oglądalność to im chyba spadnie znacznie. Sama byłam zawsze ciekawa co
          wykombinuje Irek.
          Dzisiaj mają wieczorem ogłosić coś więcej, tak?
        • Gość: yolka Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 09:48
          myślę, że jest to kolejna manipulacja tvn. pytania nasuwają się same dlaczego
          wcześniej tego nie zrobili, jeżeli widzieli że się człowiek męczy, a może
          chodzi tu o jurka i o to, że będzie miał największe szanse na wyjście z bb? co
          o tym myślicie
          • Gość: Geralt Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 09:53
            Ja myslę że kolega Irek zaczął im wycinać takie numery że nie mieli wyjścia
            musieli go strzelić. Jeżeli oczywiście to co wiemy od TVN jest prawdą.
            Pojawiła się przecież plotka że Irek w nocy wylazł z DWB.
            Trzeba dziś wieczrem zobaczyć chociaż może relacja o 17.00 na żywo ,jeśli
            będzie, pozwoli się więcej dowiedzieć.
          • vesna Re: Powód odejścia Irka !!! 07.11.01, 09:58
            Podejrzenia, ze wszystko to zrobiono pod Jurka, to przesada. W kazdym razie
            przez kolejne dni ogladalność wzrosnie im niesamowicie a już tvn postara sie by
            wykombinowac coś później. O ich zarobki można byc spokojnym. Nie wierzę, by
            ktos nie zauwazył problemów psychicznych Irka. Ale wszystko zostało włączone w
            ryzyko. W końcu to media a nie akcja charytatywna.
            • Gość: Nala Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 10:07
              vesna napisał(a):

> Nie wierzę, by ktos nie zauwazył problemów psychicznych Irka. <

Ależ oczywiście, vesna, wystarczy popatrzeć na zwolenników Irka. Przecież oni
              całe "ekstrawaganckie" zachowanie, włącznie z agresją brali za dobrą monetę.
              Moim zdaniem TVN zrobiło krzywdę temu człowiekowi dopuszczając go do programu.
              Ciekawe czy mu to jakoś zrekompensują ?

• ina_d Re: Powód odejścia Irka !!! 07.11.01, 10:12
                Nala, czy aż taką krzywdę? Nie jest w końcu ubezwłasnowolniony, w każdym razie
                nic o tym nie wiadomo. Jeśli już to krzywdę zrobiła mu rodzina, ze go wcześniej
                nie leczyła.
                Ojej, przepraszam, ale tyle dzis łez wylanych nad Irkiem, ze muszę to złośliwie
                odreagować. :o)
                Tak poza tym... Depresja. Dobrze podleczona i człowiek jest zupełnie, zupełnie
                normalny. I nagle wraca. Tym bardziej w takich warunkach. Te jego ciagłe zmiany
                nastroju, dziwna wesołkowatość a potem agresja a potem płacz. Widocznie nie są
                go w stanie dłużej leczyć w tych dość nienaturalnych warunkach.
        • Gość: Nala Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 09:52
          Gość portalu: Geralt napisał(a):

> Nala!
          > Wyczytałem dzisiaj w gazecie że wiedźmin będzie także w wersji telewizyjnej, 4
          > odcinki.
          > Podobno serial jesr bardziej rozbudowany. Pożyjemy zobaczymy.
          > Do sieci wracam dopiero w poniedziałek to gdzie Cię szukać ?
          > Ciekawe kogo mają zamiast Irka bo chyba kogoś wpuszczą znowu ?
          > Z pierwszej edycji to już wszyscy prawie byli. Może Gulczas ?
          > Naprawdę ciekaw jestem jak to się odbije na oglądalności.
          > Czekając na odp.
          > Geralt

Zgadza się, równocześnie z wersją kinową była kręcona wersja dla TV. Ma to być
          serial. Napewno wejdzie na "mały" ekran dużo później. Muszą przecież nabić kasę
          na filmie w kinach.
          Znajdziemy się, zobaczysz ! Tylko dobrze szukaj.
          Pozdrowienia. Nala vel Y.
          • ina_d Re: Powód odejścia Irka !!! 07.11.01, 10:01
            Nala i Geralt - z całą symaptią dla Was, tez czekam i na Wiedźmina i na
            Tolkiena, ale proszę, z tym watkiem przenieście się na email :o) Czy na ta
            białą kanapę z Ikei. ;o)
            Bo zapominam o czym jest ten watek! ;o)
            Acha, jeśli Irek rzeczywiscie nasikał na ich ubrania, to sorry, ale faceci w
            domu BB to cieniasy. Ja bym sobie na to nie pozwoliła. Z takimi się nie
            rozmawia. Takich się wali w mordę.
            • Gość: monia Re: Powód odejścia Irka !!! IP: 217.97.138.* 07.11.01, 10:13
              I może własnie dlatego go pogonili - żeby nie dostał w mordę od np. szalonego Jerzego - strażaka.
              A własnie - to na pewno nie on sikał?
              • ina_d Re: Powód odejścia Irka !!! 07.11.01, 10:24
                Akurat nie wiem kto by dostał od kogo. Juruś do "przecinków" nie należy, ale
                jeśli Irek sam swoja rolę obrabia, to też trochę pary w łapach musi mieć.
                Wolę boks zawodowy, ale na to bym sobie też popatrzyła. Bo wygranej wcale nie
                byłabym pewna.
                Ale Jurek by na to nie poszedł. Zepsuł by swój wyrobiony z taką troską image.
            • Gość: Nala Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 10:17
              ina_d napisał(a):

> Nala i Geralt - z całą symaptią dla Was, tez czekam i na Wiedźmina i na
              > Tolkiena, ale proszę, z tym watkiem przenieście się na email :o) Czy na ta
              > białą kanapę z Ikei. ;o)
              > Bo zapominam o czym jest ten watek! ;o)
              > Acha, jeśli Irek rzeczywiscie nasikał na ich ubrania, to sorry, ale faceci w
              > domu BB to cieniasy. Ja bym sobie na to nie pozwoliła. Z takimi się nie
              > rozmawia. Takich się wali w mordę.

Oj, Ina, "brutalka" z Ciebie.
              A tak na poważnie, naprawdę nasikał im na ubrania ??? Skąd to "masz" ???

Co do "rozmowy" o wiedźminie i Tolkienie to fajnie nam się rozmawia na forum,
              nikomu w niczym nie przeszkadzamy. Zresztą Geralta już chyba nie ma,
              naszą "działalność" wznowimy dopiero w poniedziałek.
              Pozdrawiam. N.

• ina_d Re: Powód odejścia Irka !!! 07.11.01, 10:21
                Czysta zazdrość przeze mnie przemówiła i tyle :o)
                O sikaniu to na innych watkach. Cos chyba było na wp.pl.
              • Gość: Geralt Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 10:48
                Gość portalu: Nala napisał(a):

> ina_d napisał(a):
                >
                > > Nala i Geralt - z całą symaptią dla Was, tez czekam i na Wiedźmina i na
                > > Tolkiena, ale proszę, z tym watkiem przenieście się na email :o) Czy na ta
                >
                > > białą kanapę z Ikei. ;o)
                > > Bo zapominam o czym jest ten watek! ;o)
                > > Acha, jeśli Irek rzeczywiscie nasikał na ich ubrania, to sorry, ale faceci
                > w
                > > domu BB to cieniasy. Ja bym sobie na to nie pozwoliła. Z takimi się nie
                > > rozmawia. Takich się wali w mordę.
                >
                >
                > Oj, Ina, "brutalka" z Ciebie.
                > A tak na poważnie, naprawdę nasikał im na ubrania ??? Skąd to "masz" ???
                >
                > Co do "rozmowy" o wiedźminie i Tolkienie to fajnie nam się rozmawia na forum,
                > nikomu w niczym nie przeszkadzamy. Zresztą Geralta już chyba nie ma,
                > naszą "działalność" wznowimy dopiero w poniedziałek.
                > Pozdrawiam. N.
                >

Jeszcze chwileczkę jestem.Ale tylko chwileczkę.
                Z tym przenoszeniem wąku wiedźmińskiego to mi się to nie podoba.
                Dobra teraz już naprawdę muszę znikać, medalion drży...
                Pozdrawiam
                Geralt

• Gość: MIGA Jestem zla ze odszedl IP: 157.25.99.* 07.11.01, 11:34
      Teraz bedzie po prostu nudno!!!
    • Gość: iga Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 12:12
      Przypomnijcie sobie reakcję Irka po pierwszej nominacji. Wpadł wówczas w szał i
      zaczął rzucać szkłem. Już wówczas można było zauważyć, że jest z nim coś nie
      tak. Ostatniej nominacji nie wytrzymał psychicznie. Nie mieszałabym tutaj
      stosunków Irek-grupa, bo sam, swoim sposobem zachowania spowodował swoją
      alienację. Swoją drogą, jeżeli tak mu było w grupie żle, to dlaczego sam nie
      zgłosił chęci do wyjścia - przecież wolno?
      • Gość: monia Re: Powód odejścia Irka !!! IP: 217.97.138.* 07.11.01, 12:15
        No wiesz - bo to grupa powinna się dostosować do niego - nie on do grupy
        • Gość: Ina Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 07.11.01, 12:36
          Bo na tym polega, wg Irka, tak modna tolerancja, ha ha.
          • Gość: monia Re: Powód odejścia Irka !!! IP: 217.97.138.* 07.11.01, 12:39
            Wiesz, to smutne, ale mam wrażenie, że na tym polega tolerancja wg większosci wypowiadających
            się na tym forum osób.
            • Gość: iga Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 12:47
              A na czym polega twoja tolerancja? bo wg większości na tym forum - to
              nietolerancja dla "nietolerancji" - tzn ślepego zachwytu nad "wspaniałymi"
              poczynaniami Irka.
              • Gość: yogurcik Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 03:16
                moim skromnym zdaniem to Irek mial cos z glowa nie wiem co ale wydaje mi sie ze
                moze od palenia marichuany ????? co wy na to ??????? z kad u niego ten lisc na
                glowie ???????? jezeli pamietacie na wejsciu gdy go martyna spytala co teraz
                najlepiej chodowac czy cos w tym rodzaju Irek odpowiedzial ze marichuane wiec
                moje zdanie jest takie IREK duzo palil dragow w mlodosci i mu tak zostalo w
                glowie !
                pozdrawiam
                yogurcik@poczta.gazeta.pl
                • Gość: Yogurcik Re: Powód odejścia Irka !!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 03:45
                  ALBO wydaje ze wlasnie o to chodzilo producentom zeby cala polska zadawala
                  sobie pytanie gdzie jak i dlaczego IREK ?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka