Dodaj do ulubionych

Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3

24.09.06, 19:55
Mysle, ze odpadnie dzisiaj Wojcik. Kibicuje Herbus, Piotrowskiej i
Walesownie. Czekam co pokaze dzisiaj Kinga i Paschalska. Wojcik niby jest ok
i ostatnio wygladala i tanczyla nie najgorzej. Nos mi jednak podpowiada, ze
Paschalska sie dzisiaj jeszcze uchowa, a Wojcik odpadnie. Zobaczymy ;)
Obserwuj wątek
    • serencia Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 19:58
      Ten sam wątek został założony jakieś 10 minut temu TUTAJ:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=49170792
      • koala_jazz Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:00
        z ta roznica, ze ten watek tyczy odc 3, a twoj odc 4 ;)
    • buena_xena Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:06
      Mi sie wydaje, ze odpadnie jednak Kaja, moze Walesowna.... chyba, ze znowu
      wywinie jakis szpagat ;)
      • pawelek_25 chyba sambe będą tańczyć ciekawe czy... 24.09.06, 20:10
        ...coś będzie widać :-)
    • xtrin Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:11
      Skrzynecka i Rusin śliczne suknie :). Dobrze też wygląda Paschalska.
      Wreszcie dobrze uczesali Wałęsównę, ładnie wygląda.

Tragiczną sukienkę natomiast ma Piotrowska.
      • lotta79 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:20
        Mam wrażenie, że Rusin nie czuła się w swojej sukni zbyt komfortowo.

Życie jest jednak piękne... to ludzie są do dupy ;/
      • kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:20
        w poprzednim watku rozmawialem z kims o wygladzie Rusin i dzis nie mam zadnych
        zastrzezen - koszula zakryla swoje wypasione bicepsy, swietnie ja uczesali.
        rewelacja :)

niestety z tancem bylo gorzej :/
      • buena_xena Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:21
        a mi sie jej sukienka wlasnie podoba - za to nijak pasuja do siebie
        kolory "topu" i "dolu" u Walesowny!
        • xtrin Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:53
          Suknia Wałęsówny miała bardzo fajny dół, top natomiast powinien być cały czarny,
          ew. czerwony i byłoby ok, ten fiolet rzeczywiście totalnie z innej bajki.
          • off-line Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 21:00
            xtrin napisała:

> Suknia Wałęsówny miała bardzo fajny dół, top natomiast powinien być cały czarny,
            > ew. czerwony i byłoby ok, ten fiolet rzeczywiście totalnie z innej bajki.

To samo pomyślałam, ale postawiłam na czarno - czerwona górę.:)
    • kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:11
      aaaaaaaaaaa
      w piatek Wellman, dzis Liszowska
      w tv nadeszla era duzych, nagich brzuchow
      oj :/
      • paul_ina Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:19
        Bez przesady... Gdzie Wellman, gdzie Liszowska - 40 kg wcześniej.
        • kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:22
          niemniej jak pokazali ja stojaca z boku to bylo niefajne :/
          oczywiscie w sambie lepiej miec czym zakrecic (Kreglicka pokazala nam jak
          wyglada samba bez bioder), ale sa tez pewne granice ;)
          • azazela Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:50
            ok liszowska ma troche cialka, ale jak tanczy rewelacyjnie! tylko pozazdroscisc
            takiej "pracy bioder" i nie tylko:P
          • xtrin Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:55
            > niemniej jak pokazali ja stojaca z boku to bylo niefajne :/
            > oczywiscie w sambie lepiej miec czym zakrecic (Kreglicka pokazala nam jak
            > wyglada samba bez bioder), ale sa tez pewne granice ;)

Ja tam zdecydowanie bardziej wolę zaokrąglony brzuszek Liszowskiej niż kościsty
            Kręglickiej :).
          • olu87 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 23:25
            imho, Liszowska wyglądała dzisiaj świetnie i w ogóle taniec pary nr 1 był
            najlepszy.
            Nie podoba mi się natomiast pisanie, że "są pewne granice". Cóż, jeżeli nawet
            są, to Liszowskiej jeszcze niebotycznie dużo brakuje, żeby je przekroczyć.
            Widać, że już troszkę schudła (w końcu udało się Kochankowi ją podnieść ;]) i
            teraz prezentuje się b. dobrze. Jej obnażony brzuch wcale nie raził, bo po
            prostu był zadbany. moda na wklęsłe i idealnie płaskie brzuchy robi się już
            irytująca, wydawało mi się, że te czasy, kiedy kobieta z zaokrąglonym brzuszkiem
            musi go wstydliwie ukrywać pod kilkoma warstwami materiału, minęły...
            przyznaję, że ja bym nie pokazała w programie zaokrąglonego brzucha, ale tylko
            dlatego, że ciążyłaby na mnie tego rodzaju presja-idiotyczna, ale ciągle jeszcze
            wszechobecna. I właśnie dlatego podziwiam pod tym względem Liszowską, za odwagę
            i umiejętność eksponowania swoich atutów (nie, nie powodów do kompleksów). respect.

Przyznaję, że przed programem miałam wątpliwości, czy Joanna się sprawdzi w
            "TzG", nie przepadałam też za nią, ale radzi sobie znakomicie. Znowu więc
            kibicuję parze z Robertem Kochankiem z czystym sumieniem, co mnie cieszy, bo to
            mój ulubiony tancerz wszystkich edycji :) ma dużo wdzięku i wydaje się być
            inteligentny-nieczęsty to widok wśród tancerzy w "TzG", niestety...

zastanawiam się tylko, czemu zmieniono kolejność tańców i nie było dziś jive'a?
            :/ ciekawe, czy nastąpiła zamiana i w 5 odcniku wszystkich będzie obowiązywał
            jive.. trochę bez sensu ta innowacja.
            • eksperymentator Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 23:28
              Liiiszooooowskaaaaaaaaa!!!!!!!!!
            • kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 23:45
              niestety razil. chociaz panie od kostiumow tym razem jej pomogly i w tancu
              podrygujace fredzle maskowaly nadmiar. problem zaczynal sie, kiedy przestawala
              tanczyc ;)

ja nie twierdze, ze kobieta ma wygladac jak Edyta Herbus, chociaz znam tancerki
              chudsze nawet od niej. ba, ja znam tancerki, ktorym z przodu widac kregoslup
              (serio serio). ale Joanna ma nadwage i nie bojmy sie tego mowic na glos (w
              koncu ona ma odwage pokazac to kilku milionom widzom). Powolywanie sie na
              kobiece ksztalty jest troche bez sensu. Kobiece ksztalty to ma Aneta Piotrowska

co do Kochanka to faktycznie tylko on i Marcin Olszewski umieli powiedziec
              zdanie, ktore mialoby tresc, bylo poprawne a nawet na temat. Olszewski to chyba
              nawet kiedys powiedzial zdanie zlozone, ale moge sie mylic ;)
              • olu87 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 00:26
                jak widać, ile ludzi, tyle definicji terminu "kobiece kształty" ;) i tak na
                przykłąd, moi znajomi płci męskiej po obejrzeniu odcników "TzG" są jej ciałem
                zachwyceni w większości, wiec jak widać, jego troszkę zwiększona powierzchnia
                nie odbiera kobiecie uroku. przynajmniej u wielu facetów tak się nie dzieje ;)
                Liszowska tancerką nie jest, może sobie więc pozwolić na to, żeby jej ciało nie
                składało się niemal wyłącznie z mięśni, a nawet jeśli nadwagę ma, to nieznaczną,
                skłaniałabym się raczej ku stwierdzeniu, że posiada mocną budowę. Słowo
                "nadwaga" ma pejoratywne zabarwienie, ona skutecznie z tym stereotypem rozprawia.

ale BMI Liszowskiej szczerze mówiąc nie interesuje mnie specjalnie (mimo że
                poświęciłam mu tutaj trochę miejsca, w imię obrony zaokrąglonych kobiet, jakiś
                feministyczny pierwiastek się chyba we mnie odzywa :P) ;) ważne, że bardzo
                dobrze wygląda i świetnie sobie w programie radzi, dzięki czemu prawdopodobnie
                dłużej pooglądam sobie Kochanka Roberta, na którego jednak podczas ich kolejnych
                tańców patrzę w pierwszej kolejności ;]

> co do Kochanka to faktycznie tylko on i Marcin Olszewski umieli powiedziec
                > zdanie, ktore mialoby tresc, bylo poprawne a nawet na temat. Olszewski to chyba
                >
                > nawet kiedys powiedzial zdanie zlozone, ale moge sie mylic ;)

tu się zgodzę :)
                aczkolwiek nie zapominałabym o Maseraku, któremu na podchwytliwe pytanie
                Skrzyneckiej: "jak było?" udało się kiedyś wyrzucić z siebie kilka równoważników
                zdań po kolei. Jego elokwencja kwitła z odcinka na odcinek, strach pomyśleć, co
                byłoby, gdyby pojawił się w czwartej edycji, zacząłby wierszem gadać, jak nic.
                • kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 00:30
                  no to moze podaj konkretnie ile dioptrii maja ci Twoi koledzy ;)
                  i jestes pewna, ze zachwyty wyrazili po obejrzeniu TzG, a nie lekturze
                  Playboya, w ktorym to Joanna wystapila ubrana li i jedynie w photoshopa? ;)
                  • xtrin Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 00:49
                    kubissimo, to że Tobie się nie podoba nie oznacza, że nie może podobać się innym.
                  • olu87 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 00:56
                    ee tam, zdrowe chłopaki sokoli wzrok, kategoria A ;) wiem, że to może być dla
                    Ciebie trudne do zaakceptowania, ale niektórym jej ciało się po prostu podoba ;)

a techniki stosowane przez CKM tudzież Playboya są już chyba znane nawet
                    najbardziej naiwnym samcom, nie wierzę, że którykolwiek facet wciąż jeszcze tkwi
                    w przekonaniu, że zdjęcie aktorki X w jednej z wyżej wymienionych pism
                    odzwierciedla w jakikolwiek sposób jej naturalny wygląd, prezentowany na co
                    dzień :] btw, Liszowska, z tego co widziałam, przynajmniej twarz miała podobną
                    do swojej, a to coraz rzadsze zjawisko na zdjęciach męskich magazynów. :]
                    • kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 01:05
                      nie no, ja nie mowie, ze ona nie moze sie podobac (chociaz nadwaga to nie
                      jedyny jej mankament, ale juz nic nie mowie, bo mi wyrwiecie serce), ja tylko
                      mowie, ze pomimo nadwagi zalozyla odwazna odwazna sukienke, co chwilami bylo
                      malo estetyczne, ale co nie zmienia faktu, ze to fajna babka, a przede
                      wszystkim swietnie zatanczyla
                      i zeby Was uspokoic, to jeszcze pochwale jej makijaz, bo fajnie ja umalowali
                      • xtrin Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 01:46
                        > nie no, ja nie mowie, ze ona nie moze sie podobac

Twoja uwaga o dioptriach sugerowała coś przeciwnego :).
                        Ja tam nie twierdzę, że jest piękna, ma dość przeciętną twarz, pozatem nie
                        przepadam za blondynkami. Ale figurę ma niezwykle kobiecą i zdecydowanie może
                        się ona podobać. Zresztą znam kilku, których ta jej kobiecość totalnie urzekła.
                        • off-line Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 18:50
                          Wiesz, ja też uważam, że Liszowska może się podobać, w czym zasługę ma również
                          jej styl bycia. Ale automatycznie określanie "kobiecą figurą" każdej sylwetki,
                          której jest więcej niż wynosi modelkowe, jest moim zdaniem małym
                          nieporozumieniem.:) Kobieca sylwetka to krągła pupa, krągłe piersi i szczupła
                          talia - to się chyba od czasów Marilyn Monroe nie zmieniło.:)
                          Żeby nie było - uroda i figura Liszowskiej nie są w moim guście, aczkolwiek
                          uważam ją za seksowną, pełną wdzięku kobietę, ale z tą kobiecą sylwetką bym nie
                          szalała.

PS. Ciekawe zjawisko - Liszowska prawie wszem i wobec jest chwalona za figurę, a
                          również krągła, lecz znacznie drobniejsza Mucha jest określana jako tłusta.
                          • kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 19:27
                            jezeli chodzi o Liszowska to wydaje mi sie, ze to wynik jakiejs zle pojetej
                            poprawnosci (nie tylko) politycznej, dzieki ktorej neguje sie to co widac golym
                            okiem

argument z Muchą bardzo dobry :)
                          • xtrin Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 23:27
                            > PS. Ciekawe zjawisko - Liszowska prawie wszem i wobec jest
                            > chwalona za figurę, a również krągła, lecz znacznie
                            > drobniejsza Mucha jest określana jako tłusta.

Bynajmniej nie uważam Muchy za tłustą, ale jej proporcjom i kształtom daleko do
                            Liszowskiej.
                            • off-line Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 26.09.06, 17:29
                              Muchy i Liszowskiej nie ma co porównywać bo to dwa zupełnie różne typy urody.
                              Ale jakoś nie sądzę, żeby ta druga biła na głowę tę pierwszą pod względem
                              figury. Co więcej - jestem ciekawa gdzie widzisz te rzekomo rewelacyjne
                              proporcje i kształty u Liszowskiej. Bo ja ich nie odstrzegam.:) Jedyne co muszę
                              przyznać - Liszowska ma całkiem jędrne ciało jak na swoje gabaryty, co nie
                              oznacza automatycznie, że jest zgrabna.
                  • nadja Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 08:23
                    No to juz chyba przesada...

n.
              • xtrin Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 00:48
                > ba, ja znam tancerki, ktorym z przodu widac kregoslup (serio serio)

Obrzydliwość!

> ale Joanna ma nadwage i nie bojmy sie tego mowic na glos

Jaką nadwagę? Może mieścić się w górnej granicy normy, ale nadwaga to
                zdecydowanie zbyt mocne tutaj słowo.
                Po prostu ma babka mocną budowę i zaokrąglone kształty. Co zdecydowanie może się
                podobać.

> Olszewski to chyba nawet kiedys powiedzial zdanie
                > zlozone, ale moge sie mylic ;)

No no... bez przesady ;)
                A tak serio to Kochanek i Olszewski to moi ulubieni tancerze, obydwaj sprawiają
                wyjątkowo sympatyczne wrażenie i mają w sobie to "coś".
                • kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 00:58
                  nie nie, za mocne byloby stwierdzenie, ze jest gruba
                  nadwaga jest jak najbardziej na miejscu
                  zreszta nie broncie jej tak strasznie, bo dziewczyna sama mowi o tym otwarcie,
                  a Wy sie przejmujecie

fanow (chociaz chyba glownie fanki) Olszewskiego zapraszam na Chicago do
                  warszawskiego teatru Komedia. Gra mala rolke, ale jest w niej genialny
                  (zwlaszcza podczas sceny rekonstrukcji morderstwa jego bohatera)
                  • simply_z Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 01:07
                    Tez bardzo lubie Olszewskiego ( szkoda,ze go nie ma w tej edycji) i faktycznie
                    ma w sobie to cos i jest w stanie dodac od siebie jakis komentarz;)) czego o
                    Maseraku niestety już sie powiedziec nie da ale w sumie ich zycie to
                    taniec ,nie maja pewnie czasu na nic innego;))
    • buena_xena Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:24
      Kinga fajnie dzis wyglada, ale ma za mocny makijaz. Tanczyli niezle ze Stefano,
      choc mnie ich taniec z lekka rozsmieszyl. Rzucal Kinga niczym kukielką hahahaha

Kaja ma dzisiaj fatalna fryzure, Liszowska natomiast pare opon :))))))))))
      Bedzie miala co zrzucac ;)
      • off-line Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:26
        Ooo, to rzucanie mi nie pasowało.:) Włoch jest uroczy, Kai i Joannie się
        przyjrzę - o ile kusą sukienkę drugiej dostrzegłam, to fatalnej fryzury
        pierwszej nie widziałam.
    • off-line Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:24
      Z tego co rzuciłam okiem to większosć wygląda ładnie.:)
      Kinga zatańczyła gorzej niż tydzień temu, ale taniec też chyba trudniejszy, hę
      (nie wiem, nie znam się)?
      Obstawiam, że odpadnie Kaja albo M. Wójcik. Obydwie jakoś średnio uwielbiam,
      Kaja mogłaby zostać ze względu na Kiszkę, z drugiej strony Rowińskiego też da
      się pooglądać.
    • paul_ina Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:30
      Dobrze, powiem to. Edyta Herbuś jest naprawdę SUPER :)
      • pawelek_25 Partnerka Mroczka ma super nogi ale....... 24.09.06, 20:31
        ...musze zgodzić się z jurorką że było za mało pracy bioder...
        • lotta79 Re: Partnerka Mroczka ma super nogi ale....... 24.09.06, 20:32
          I jak zgrabnie bez buta tańczyła :)
          • pawelek_25 Na prawde nie zauważyłem 24.09.06, 20:34
            jakiś kurcze mało spostrzegawczy jestem
    • paul_ina Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:38
      Przemek ma ładne włoski.

Kurcze, dwa spróchniałe pniaki z komisji jednak bym usunęła. Ci ludzie nic konstruktywnego nie mówią!
      • pawelek_25 Zapomniałem że Liszowska tańczy uuuuuu!!!!!!!!!!!! 24.09.06, 20:42
        :-) więcej takich liszowskich poprosze w następnych edycjach :-)
        • lotta79 Re: Zapomniałem że Liszowska tańczy uuuuuu!!!!!!! 24.09.06, 20:43
          Kuba!
          z tym brzuchem to bredzisz strasznie, ta kobieta jest niesamowicie seksowna.
    • paul_ina Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:44
      Oficjalnie wysyłam sms na zjawiskową Liszowską!!!!!!!!!
      Jest piękna.
      • kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:55
        Rubens na pewno by sie zgodzil ;)
        • paul_ina Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:57
          Myślę, że nie tylko on :)
    • zuzia.zet Liszowska jest niesamowita!!! 24.09.06, 20:51
      Wprost stworzona do samby.
      • remik37 Re: Liszowska jest niesamowita!!! 24.09.06, 20:56
        czegoś tu nie rozumiem ten TzG ma oceniać rzetelny taniec czy też czyjeś
        koneksje i pochodzenie?!
        Maria Wiktoria zrobiła obrażoną minkę na oceny w poprzednim programie i mam
        wrażenie że sterroryzowała jury, które juz nie odwazyło się pisnąc źle
        trzeba przyznać, że jest skuteczniejsza nawet od Kwaśniewskiej,
      • wrocool Re: Liszowska jest niesamowita!!! 24.09.06, 20:59
        A mnie wlasnie taniec Liszowskiej (taniec a nie ona sama;-) nie podobal sie.
        Jak dla mnie bylo to za bardzo przerysowane, rzucala sie jakby ja prad
        kopnal...widze tu pewna niekonsekwencje sedziow bo moim zdaniem ta samba moze i
        przypominala karnawal w Rio ale z tancem turniejowym miala malo wspolnego...
        • lotta79 Re: Liszowska jest niesamowita!!! 24.09.06, 21:03
          Piotrowska i ten jej nie znany mi amant super!!
    • siuil_a_run Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:55
      a ja dzis oficjalnie postanowilam mianowac swoja ulubiona pare :D

ale o tem potem ;) lubie komentowac jak juz mam porownanie :)
    • paul_ina Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:56
      Ta Wałęsówna ma niezwykle wsiową twarz. W każdej fryzurze, niestety.
      • remik37 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:58
        a jeszcze jedno Liszowska jest świetna, widać artystka i gwiazda
    • off-line Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 20:58
      Liszowska mimo gabarytów wyglądała super, a tańczyła ogniście.
      Mroczek to zdolny chłopak i ładnie się rusza. Chyba jest sympatyczniejszy od brata.
      Sadowski jest dystyngowany, ale chyba nie do końca się odnalazł w tym tangu,
      chociaż ogólne wrażenie pozytywne.
      Maria Wiktoria - no no. Naprawdę ładnie, chociaż dziewczyna wydaje sie być nieco
      sztywna. Dzisiejsza fryzura i makijaż bardzo jej służą.
    • dzidzia669 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 21:01
      Rusin ma fajne nogi - jakies takie atletyczne ale fajne:)
      Liszowska przepiękna - moja ulubiona babka i jak wczesniej juz mowilam tydzien
      temu, kochanek na nią leci jak pszczola do miodu:)
      Walesowna faktycznie szkoda ze ten gorset fioletowy ale poza tym ładnie ładnie
      i ten Mario dzis nawet mial szelki:)
      POSTULUJĘ O jeszcze wiecej ksztaltow pieknej Liszowskiej
    • siuil_a_run Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 21:13
      uo matko, dlaczego Tyszkiewicz mowi z taka dziwna maniera? strasznie mnie to
      irytuje, bo niby taka wielka dama, a jakos tak cedzi takim tonem... no,
      zapijaczonym :/
    • dzidzia669 Pamietacie ta piosenke co tanczy przy niej wojcik? 24.09.06, 21:15
      Prosze o autora i tytul

--

Czesc kochaniutkie:)
      • siuil_a_run Re: Pamietacie ta piosenke co tanczy przy niej wo 24.09.06, 21:17
        Carrapicho "Tic Tic Tac"
        • dzidzia669 Re: Pamietacie ta piosenke co tanczy przy niej wo 24.09.06, 21:27
          dzieki wielkie:)
        • anaila Re: Pamietacie ta piosenke co tanczy przy niej wo 24.09.06, 21:33
          Liszowska - i długo, długo nic.
          cholera, świetna babka. chciałoby się miec kogos takiego koło siebie! super!

mam nadzieję, że paschalska w końcu wyleci (ewidentny dowód, że w stoylcy też rosną buraki)
    • off-line Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 21:30
      Cypryańskiemu coś średnio poszło, a myślałam, że on taki wszystkoumiejący.
      Za to Lucas bardz fajnie, jeden z lepszych dzisiaj.
      Wójcik IMHO najgorsza i moze sobie iść. Ale wszystko wskazuje na to, że wyleci
      Paschalska, która moim zdaniem nie była taka zła, ale to duża zasługa Kiszki i
      jego szkoda jeśli odpadną.
      • off-line Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 21:33
        Aaa, fryzura Paschalskiej faktycznie do bani.
    • xtrin Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 21:30
      Rusin - świetnie ubrana, ładnie wyglądała. Tango bardzo ekspresyjne, miejcami
      zbyt ekspresyjne, Rusin odrobinę się gubiła niestety, ale całość na plus.
      Mroczek - facet dobrze się rusza, trzeba mu to przyznać. Samba była dość nijaka,
      natomiast Herbuś świetnie dała sobie rady bez buta :).
      Sadowski - bardzo ciekawe tango, może i nieturniejowe, ale cóż z tego, jak się
      dobrze ogląda? Sadowski dobrze sobie radzi, babka fajna - trzymam za nich kciuki.
      Liszowska - no ma kobieta czym pokręcić i umie to robić. Wulkan energii z
      wyczuciem rytmu. Potrzeba jej co nieco jeszcze się dokształcić, ale ma wielki
      potencjał i świetnego Kochanka do pary. Moja ulubiona para :).
      Wałęsówna - wreszcie ją dobrze uczesali, ładnie wyglądała. On zresztą także
      lepiej w tej fryzurze wygląda, dziś wyszedł z niego całkiem niezły facet (ze
      świetnym tyłkiem). Tango bardzo stylowe, dobrze zatańczone. Dziś spory plus.
      Cypriański - samba energiczna, ale średnio ciekawa. Facet ładnie się rusza, co
      na plus. Ale ogólnie troszke nijakie to było. I FATALNA sukienka Piotrowskiej.
      Lucas - bardzo stylowe, klasyczne tango, pełne pasji. Ona śliczna suknia, on
      bardzo elegancki. Dobrze facet daje sobie rady, choć przy tej różnicy wzrostu
      nie jest chyba im łatwo. Niewątpliwie nie ostatnia niedziela.
      Wójcik - nieco sztywna jest, brak w tym było energii i ognia jakimi emanowała
      Liszowska. Lepiej niż ostatnio, poprawnie, ale daleko od rewelacji.
      Paschalska - bardzo łądnie wyglądała - ma ona wygląd sceniczny. Dziś było
      zdecydowanie lepiej niż poprzednio, ale wydawało się, że bardzo wiele ją to
      kosztowało. Tango stylowe, ogólnie sądzę, że mogła dziś się wybronić tym tangiem.

Ogólnie zgodzę się z sędzami co do czołówki - Lucas i Liszowska zdecydowanie
      najlepsi, poza konkurencją. Dalej Sadowski.
      Sądzę, że poleci Wójcik. Taniec chyba najsłabszy w całym zestawie.
    • tipsiara Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 21:32
      niech juz 'piosenkarka i aktorka' spada
      • dzidzia669 Szkoda KISZki ....... 24.09.06, 21:36
        taki fajny facet........
        • off-line Re: Szkoda KISZki ....... 24.09.06, 21:48
          Noooo...
    • siuil_a_run Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 21:40
      he.

no, to teraz oficjalnie oglaszam swoja ulubiona para Przemka Sadowskiego i Ewe
      Szabatin :)

to po pierwsze. po drugie, wyglada na to, ze bardziej podoba mi sie tango
      argentynskie niz turniejowe, bo mnie sie wlasnie te skrytykowane tanga
      podobaly :D zwlaszcza tango Sadowskiego i Szabatin. chociaz Kinga faktycznie
      wygladala na skrepowana (w sensie fizycznym) sukienka, mam wrazenie, ze kiecka,
      choc ladna, byla niewygodna. Maria Wiktoria miala na sobie jakas koszmarna
      kombinacje kolorow i nie bylam w stanie sie skupic na tancu, bo oczy mi lataly
      od tych kolorow na niej do brwi Godka i z powrotem. koszmarrr :/

Liszowska mnie tak nie zachwycila jak jurorow i tu wiekszosc, bo jednak jakas
      ona taka do samby mi sie wydala za... ciezka. I zeby nie bylo, nie mam nic do
      jej ksztaltow, po prostu w jej wykonaniu brakowalo mi tej subtelnosci,
      delikatnosci, gietkosci, zwiewnosci i nie wiem jak jeszcze to nazwac, ktora
      maja te pozostale drobne dziewczatka tanczace sambe :) sorry. po prostu jej
      samba byla dla mnie pozbawiona wdzieku.

do wylotu zdecydowanie Paschalska, no nie umie tanczyc i juz. biedny Kiszka :(

wnerwia mnie niemozebnie Tyszkiewicz z tym dziwacznym zaciaganiem jak spod
      budki z piwem, nie wiem co to ma na celu, ale jest odpychajace, zwlaszcza w
      wykonaniu takiej damy, jaka ona ma aspiracje byc.

i bardzo, bardzo, bardzo dzis dziekuje tym, co wybieraja utwory. w zeszlym
      tygodniu zrobili mi duza przykrosc, dzis duza przyjemnosc doborem kawalkow do
      samby, a w szczegolnosci przypomnieniem hitu Carrapicho :)

moja kolejnosc dzis:

1. Sadowski i Szabatin
      2. Lucas i Kublik
      3. Cypryanski i Piotrowska
      4. Rusin i Terrazzino (czy jak tam sie go pisze ;)
      5. Mroczek i Herbus
      6. Liszowska i Kochanek
      7. Wojcik i Rowinski
      8. Walesowna i Godek (bo nie moglam sie skupic :P)
      9. Paschalska i Kiszka
      • amikeo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 21:44
        Jednak Paschalska. ale my jestesmy jasnowidze czy jak.
        • dzidzia669 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 21:45
          nawet mu ruda nie podziekowala.....
          • lotta79 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 21:48
            Jak nie podziekowała? no juz dzidzia nie przesadzaj ;)
            • dzidzia669 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 21:49
              oj bo za kiszką bede miec zalobe:( ..:D
          • linhay Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 00:53
            Popieram!!
            O ile wahałam się, kogo będzie mi mniej żal, to jak zobaczyłam, że nawet nie
            podziękowała Kiszce, a jeszcze po nim pojechała, że ją krytykował (miał za
            co!!), to teraz wręcz CIESZĘ SIĘ, że poleciała Paschalska.

Żal faktycznie Kiszki, że jego trud poszedł na marne.
            Ale może za to spożytkuje czas i energię na kogoś, kto to doceni!
            Tyle, że już nie za 10 000 zł za odcinek, jeśli to prawda, że tyle dostają.
            • becikowe5 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 07:34
              linhay napisała:

> Żal faktycznie Kiszki, że jego trud poszedł na marne.
              > Ale może za to spożytkuje czas i energię na kogoś, kto to doceni!
              > Tyle, że już nie za 10 000 zł za odcinek, jeśli to prawda, że tyle dostają.

10.000 zł za odcinek to dostają gwiazdy. Tancerze w poprzedniej edycji dostawali
              chyba ok. 3 tys. ale i to nie było równe np. chyba Maserak dostawał więcej
      • siuil_a_run Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 21:46
        bach!

i po raz nie wiem ktory: tylko Kiszki szkoda :( ale chlopak byl tak niemozliwie
        smutny tanczac z nia, ze moze to i lepiej. przy Jablczynskiej zupelnie inny
        chlopak byl.

i wyglada na to, ze jak nic sie nie zmieni, to nie naciesze sie dlugo widokiem
        mojej ulubionej pary :/
      • kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 21:51
        chich, chyba nam sie pokrywaja ulubione pary ;)

jest cos bardzo fajnego w ich tancu. nie wiem na ile autorka choreografii jest
        Ewa, a ile w tym zaslugi choreografa zarzadzajacego ;) ale kolejny raz ich
        uklad byl zupelnie inny od tego, do czego nas w tym programie przyzwyczajono.
        poza tym w filmach z treningow widac duzo fajnej i niewymuszonej (!) energii
        miedzy nimi i to jest bardzo przyjemne

niestety w zadnym programie tego typu jeszcze nie wygral moj faworyt, wiec
        pewnie i im sie nie uda. szkoda, ze nie jestem jakis bardziej masowy ;)

reszta potem, bo chce zobaczyc nowy programu Wojewodzkiego :)
        • dzidzia669 Moje ulubione pary 24.09.06, 21:54
          1. Liszowska z Kochankiem
          2. Ewa Szabatin z noi znowu niepamietam jego nazwiska:)
          reszty jeszcze nieustalilam:)

E. Szabatin b fajna babka :)
        • kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 23:07
          chich raz jeszcze
          Przemek porownujacy taniec do pythonowskiej maszyny, ktora robi PING -
          mjodzio :)
      • xtrin Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 22:35
        Ej nie znam się na gustach publiczności, dla mnie do wylotu była dziś
        zdecydowanie Wójcik, Paschalska zatańczyła swój najlepszy taniec.
        Dla mnie na chwilę obecną:
        1. Liszowska
        2. Lucas
        3. Sadowski
        4. Cypriański
        5. Mroczek
        6. Rusin
        7. Wałęsowna
        8. Wójcik
    • off-line Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 21:47
      Buuu, Kiszka poleciał, ja się tak nie bawię. Daliby mu jakąś mniej nielubianą
      partnerkę i lepiej by na tym wyszedł. Ale Paschalska rzeczywiście jest nieco
      irytująca, szczególnie jak się rozgada.
    • buena_xena Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 21:48
      Odpadla Kaja, choc i tak uwazam, ze w tym odcinku najgorsza byla Wojcik i wg
      mnie to ona powinna odpasc. Najbardziej natomiast mi sie podobalo tango Lucasa
      i Dominiki. Liszowska niezle potrzasala zwalkami - ma kobieta dryg do laciny ;)
      • simply_z Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 22:08
        Najbardziej podobal mi się taniec Lucasa i Dominiki-super ,bardzo elegancko i
        stylowo,Liszowska też byla dobra-nie czepiam sie figury ( Lopezowa dopiero ma
        tyłek;p) i widać ,że podchodzą jej tance latynoskie,Cyprianski-mnie rozczarowal
        ciut ..spodziewałam się po nim wiecej ale jakże romantyczne pochodzenie
        nazwiska,ehh moi przodkowie żadnymi krzyzowcami nie byli;//,
        Maria -fajne tango ,duzo lepsze niż ostatnio i jej partnerowi nie odstawały aż
        tak brwi dzisiaj;)
        Wójcik-oj wypadła z rytmu ,jakieś takie sztywne to było ale ten
        Rowinski.......hmmmmmmmmm
        Sadowski-jak ktos wspomnial wczesniej zawsze zaskakują jakims ciekawym
        elementem i widac ,że sie lubią,mila i naturalna para
        Mroczek-no nieźle ,milszy niż brat -mniej zadufany ale brat mial lepszą
        partnerkę
        • simply_z Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 22:10
          Kinga -lepszy taniec był ostatnio ale Wloch ma w sobie tyle wdzieku,w sumie ok.
          Kaja-czulam jej zdenerwowanie ,tak mam kiedy ogladam tez Mołek-szkoda jednak
          Kiszki
        • linhay Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 01:04
          Popieram - Marcin Mroczek duuuużo sympatyczniejszy, nie czuć w nim, jak na
          razie przynajmniej, zarozumiałego gogusia, jak to było z Rafałem.

Natomiast nie zgodzę się, co do opinii o partnerkach.
          Edyta Herbuś jest prześliczna, ma charyzmę, świetnie się porusza i to ogniste
          spojrzenie...
          Piotrowska przy niej wydaje mi się bledszą gwiazdą, taka sobie naiwna niunia...
          Tańczy ładnie, ale nie ma tej magii, co Herbuś.
          Poza tym dużo traci w moich oczach laska, którą robi karierę poprzez rozbierane
          zdjęcia.
          Prawdziwa gwiazda świeci wewnętrznym blaskiem, a nie gołą dupą na okładce
          czasopism dla mężczyzn.
          • kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 01:07
            wiesz, moze Herbus po prostu nie dostala propozycji od Playboya... ;)
            w kwestii tanca to wszystko wzgledne. wedlug mnie Piotrowska jest lepsza
          • simply_z Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 01:11
            Edyta jest bardzo ładna ale Aneta -dziewczyna naprawde świetnie tanczy ,jej
            taniec ma w sobie cos porywajacego ( poza scena lepeij niech sie nie
            wypowiada;)))
          • olu87 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 01:22
            zestawienie osiągnięć Herbuś i Piotrowskiej nie pozostawia wątpliwości, że
            lepszą tancerką jest Piotrowska, która już w wieku 17 lat zajęła trzecie miejsce
            na mistrzostwach Polski (Jelenia Góra 2004 rok), miała na koncie także
            miedzynarodowe sukcesy-mistrzostwo świata juniorów to jest coś. w tak młodym
            wieku takie osiągnięcia robią wrażenie. Herbuś pod tym względem jej nie
            dorównuje. W dodatku Aneta Piotrowska ma klasę "S" i w łacinie, i w standardzie,
            Edyta natomiast w tańcach standardowych stoi dużo niżej..
            jesli jednak chodzi o wypowiedzi, Anety Piotrowskiej słucha mi się dosyć...
            trudno ;), zazwyczaj, gdy mówi, wyciszam fonię.
          • xtrin Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 01:33
            > Edyta Herbuś jest prześliczna, ma charyzmę, świetnie się porusza i to ogniste
            > spojrzenie...
            > Piotrowska przy niej wydaje mi się bledszą gwiazdą, taka sobie naiwna niunia...
            > Tańczy ładnie, ale nie ma tej magii, co Herbuś.

Cóż, gusta bywają różne. Mnie tam się Herbuś zupełnie nie podoba wizualnie
            (zresztą ogólnie nie przepadam za kobietami "kieszonkowymi"), za to Piotrowska
            choć z twarzy zupełnie przeciętna, to ciało ma fenomenalne. Tancerką także
            Piotrowska jest lepszą (nic Herbuś nie odbierając, bo jest niezła), to wręcz
            taneczny geniusz biorąc pod uwagę jej osiągnięcia w tak młodym wieku. Herbuś być
            może jest bardziej wyrazista, ale charyzmy to w niej nie zauważyłam. Za to fakt,
            Piotrowskiej słuchać się nie da.

> Poza tym dużo traci w moich oczach laska, którą robi karierę poprzez
            > rozbierane zdjęcia.

Poczekajmy aż i Herbuś się w Playboyu znajdzie :).
          • off-line Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 18:40
            Moim skromnym zdaniem Herbuś jest zjawiskowa jeśli chodzi o aparycję. Bije na
            głowę Piotrowską zarówno jeśli chodzi o urodę twarzy, jak i o figurę (wiem, że
            większości osób bardziej podoba się figura Piotrowskiej, ale ja lubie małe
            czarne:).
            Aneta może rzeczywiście tańczy lepiej, ale jako kobieta mnie nie zachwyca -
            całkiem ładne, słodkie dziewczątko i tyle.
          • paero123 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 26.09.06, 13:10
            linhay napisała:

> Prawdziwa gwiazda świeci wewnętrznym blaskiem, a nie gołą dupą na okładce
            > czasopism dla mężczyzn.

A co sądzisz o gwieździe błyszczacej w nocnej koszuli np. w gazetce Makro? ;-)
      • masiej1987 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 22:17
        Najlepsze tańce dziisaj to tango Wałęsy, Sadowskiego i Lucasa.
        • minka76 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 23:05
          Mimo wszystko szkoda Kai, nie mam do niej takiego uprzedzenia jak wy.
          Poprzednia rumba Kai była zdecydowanie najlepsza wg mnie. Dzisiaj powinna
          odpaść Wójcik, już po poprzednim odcinku wszystcy piali z zachwytu po jej cza-
          czy, tymczasem była bardzo średnia.
          Dzisiaj najbardziej podobali mi się Dominika i Lucas oraz Wałęsówna i Godek.
          Mimo że nie lubię Marii Wiktorii, a zwłaszcza tych jej min w tańcu ( jest wtedy
          bardzo podobna do matki) Ich tango było bardziej zbliżone do turniejowego, a
          takie najbardziej mi się podoba.
          Poza tym Wałęsówna dość ładnie wyglądała, chociaz styliści powinni już dawno
          ostrzyc jej grzywkę, która przy jej typie urody okazałaby sie zbawienna -
          przysłoniłaby bardzo wysokie czoło i zacięte brwi.
          • raggiodelsole Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 23:16
            jak tanczyl Lucas to az dreszcze mialam:) a powiedzcie mi-co wy si etak ta
            Liszowska zachwycacie? w sumie nic do niej nie mam,ale jakas taka wulgarna no i
            jak byla pol gola to mało estetyczne wrazenie odnioslam...
            • simply_z Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 23:24
              ja ja lubie ,ma dystans do siebie.
              • kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 23:46
                ja tez ja lubie i to coraz bardziej, ale nie ma to wplywu na moja opinie o jej
                brzuchu
    • kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 23:37
      szczerze mowiac dzisiejszy odcinek mi sie nie podobal

co dziwniejsze przede wszystkim nie podobaly mi sie pary tanczace sambe, a to
      chyba taniec, w ktorym chyba latwo oczarowac publike idac na zywiol
      jedyna samba, ktora byla ok, to taniec pary nr 1. jak pisalem wczesniej
      Liszowska ma czym zakrecic, wiec bylo fajnie. (inna sprawa, ze materialu do
      krecenia ma az nadto, ale o tem juz bylo) ;)
      cala reszta byla naprawde przecietna, ze wskazaniem negatywnym na Mroczka, w
      ktorego tancu najwieksza atrakcja bylo zgubienie buta
      Cypryanski znacznie slabiej niz poprzednio, chociaz nadal milo na nich patrzec
      Wojcik mnie zaskakuje negatywnie, bo obstawialem, ze jako byla tancerka rzuci
      nas wszystkich na kolana, a ona ewidentnie ma problemy z zapamietaniem 1,5-
      minutowego ukladu (byla o tym mowa w materialach do pierwszego programu, a dzis
      kilkakrotnie bylo widac, ze jest zagubiona na parkiecie). jej sambe uratowal
      Robert, ale mysle, ze za tydzien sie pozegnamy

troche lepiej bylo z tangiem
      bardzo dobre tango Ewy i Przemka. jak pisalem wczesniej ich uklady sie
      wyrozniaja od reszty i ja to bardzo cenie, ale jak widac glosujaca czesc widzow
      tego nie widzi, lub nie docenia. szkoda
      rownie dobre tango pokazali Peter i Dominika (gdyby nie te okropne piora przy
      sukni to wygladalaby najlepiej ze wszystkich uczestniczek), aczkolwiek w
      pierwszej czesci Peter tak strasznie sie garbil, ze spodziewalem sie dramatu.
      wyszli na prosta, ale maly niesmaczek pozostal. niemniej facet przyjemnie
      zaskakuje. obstawialem, ze dolaczy do panteonu tanczacych dziadow, a on ma
      szanse powalczyc z mlodymi wilkami ;)
      calkiem niezle zatanczyla Walesowna. to jej pierwszy udany wystep, ale mimo
      wszystko miedzy nia i Olą Kwasniewska są lata swietlne. Godek z ulizanymi
      wlosami wyglada prawie jak czlowiek. gdyby jeszcze cos zrobil z tymi chomikami
      na czole...
      Kinga wygladala oblednie (z braku pior to jej nalezy sie laur/ka za wyglad),
      ale tango nieszczegolne. strasznie jej sie nozki plataly. zaskakujace jest
      silne wsparcie ze strony widzow (1 miejsce w glosowaniu publicznosci). no
      chyba, ze to wszystko zasluga jej pracodawcy ;) (uwielbiam teorie spisku)
      najslabsze tango pokazala Kaja. jedyna dobra rzecz w jej wystepie to swietna
      fryzura. bardzo podobal mi sie moment, kiedy Kiszka nie mogl jej podniesc.
      chwile pozniej moja chora wyobraznia podsunela mi wizje Piotrka tanczacego z
      Liszowska. oj ;)))

generalnie pozostal niedosyt :/
      • rodzynia Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 23:52
        kubissimo napisał:
        > szczerze mowiac dzisiejszy odcinek mi sie nie podobal
        To może dobrze, że zdążyłam obejrzeć tylko drugą połowę (ostatnie cztery
        pary) ;)
        Z nich najbardziej podobał mi się Peter Lucas z partnerką. W migawkach rzucił
        mi się w oczy niezbyt korzystny strój Liszowskiej :/ Ale przynajmniej chyba
        dobrze zatańczyła (wnioskuję po liczbie punktów jurorów).

Odpadła osoba, która powinna. Szkoda tylko Kiszki ;/
        • kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 23:53
          spojrz na to z drugiej strony - widzowie uwolnili Piotra od tego brzemienia ;)
          • rodzynia Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 23:59
            kubissimo napisał:
            > spojrz na to z drugiej strony - widzowie uwolnili Piotra od tego brzemienia ;)
            Racja ;) Wyraźnie męczył się z Kają i to nie ze względu na różnicę charakterów.
            Jakoś tak nie chciało mi się wierzyć w odpowiedź Kiszki, że tak wszyscy
            kibicują i lubią Olę w Stalowej Woli, ale co miał chłopak powiedzieć ;>
            • olu87 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 00:40
              nie brzmiał zbyt wiarygodnie, ale przyznać chłopakowi trzeba, że bardzo się
              starał i pokazał klasę :] jednak bez względu na wszystko podejrzewam, że
              chciałby dłużej w programie pozostać w imię tych 10 000 zł od odcinka ;)
              Cziku-czikulinka w tangu wypadła kiepsko, w istocie. Abstrahując od błędów
              technicznych i braku płynności (a te problemy z podnoszeniem też zauważyłam :P),
              raził mnie jej wyraz twarzy-uśmiech w tangu?? w dodatku taki mało wdzięczny,
              wręcz histeryczny.
              • kubissimo Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 00:49
                w ogole Kaja nalezy do grona osob, ktore nie powinny sie usmiechac, bo jej
                niebrzydka przeciez twarz dziwnie sie rozciaga
              • rodzynia Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 00:53
                olu87 napisała:
                > raził mnie jej wyraz twarzy-uśmiech w tangu?? w dodatku taki mało wdzięczny,
                > wręcz histeryczny
                Też zauważyłam ten niepasujący do tanga - uśmiech. Wyglądało to tak jakby
                chciała być poważna, a nie mogła i do tego była bardzo stremowana...
                A ten problem z podniesieniem był bardzo widoczny ;)
                • olu87 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 00:59
                  > A ten problem z podniesieniem był bardzo widoczny ;)

i to akurat w momencie, gdy kamerzysta dał zbliżenie-cóż, niefarta mieli :P
              • xtrin Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 00:54
                Kiszki zdecydowanie szkoda. Dzisiejszy taniec Kaji daleki był od ideału, ale
                moim zdaniem i tak poczyniła spore postępy od poprzednich występów i szkoda, że
                odpadła po najlepszym pokazie, w przeciwieństwie do Wójcik, u której postępów
                nie widzę żadnych.
              • becikowe5 Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 07:38
                olu87 napisała:

> jednak bez względu na wszystko podejrzewam, że
                > chciałby dłużej w programie pozostać w imię tych 10 000 zł od odcinka ;)
                > Cziku-czikulinka w tangu wypadła kiepsko, w istocie. Abstrahując od błędów
                > technicznych i braku płynności (a te problemy z podnoszeniem też zauważyłam :P)
                >

Tak jak napisano już wyżej - 10 tys. za odcinek nie dostaja tancerze lecz gwiazdy
                • paul_ina Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 25.09.06, 19:20
                  Dokładnie. Tancerze dostają 10 razy mniej.
      • maniaczytania Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 23:56
        Moje wrazenia:
        1. K.Rusin - mnie sie jej wyglad ani suknia dzis nie podobvala, o wiele lepiej
        wygladala tydzien temu, tango tez slabiutko niestety :(
        2. M.Mroczek - tez slabo, ratuje go partnerka, ktora nawet bez buta zatanczy
        dalej, brawo Edyta :)
        3. P.Sadowski - tu chyba tez mam inny gust niz wiekszosc tutaj, bo ja tej jego
        partnerki jakos nie lubie, taka jakas nie wiem, no tanczy super, ale... Ich
        tango natomiast bardzo mi sie podobalo, przyznaje, ze to jedna z ciekawszych
        par, zaskakujaca zawsze :)
        4. J. Liszowska - to jedna z dwoch moich ulubionych par,chociaz przed tym
        programem nie palalam do niej wielka sympatia, samba super a ile poweru i
        energii!!!
        5. M.Walesa - rzeczywiscie, standardy chyba lepiej jej leza niz latino, calkiem
        fajne tango,
        6. P.Cypryanski - dzis nie porwal, ale bylo poprawnie,
        7. P.Lucas - a to druga moja ulubiona para - i bylo znowu swietnie, para sa
        przepiekna i tancza super, wreszcie Dominika moze sie wykazac:)))
        8. M.Wojcik - a ci z kolei to piekni tez sa, ale jakos jej te tance nie
        wychodza, sztywno, placzace sie kroki , nie to :(
        9. K.Paschalska - oj, to wcale nie byl jej najlepszy wystep, rumba tydzien temu
        byla najlepsza, tango chyba najslabsze ze wszystkich dzisiejszych - ale Kiszki
        szkoda ...
        Generalnie dzis odcinek taki, ktory po pierwszym zachlysnieciu sie, jakie to
        wspaniale pary mamy w tej edycji, obnazyl dzis ich slabosci bardzo bezwzglednie.
        Fajna muzyka dzis byla... a spiewajacy Fazi miodzio :)
    • dzika_zdzicha Re: Taniec z Gwiazdami 4 - odc 3 24.09.06, 23:46
      Szakal dziś fajnie się zaprezentował. :))))))))) no i Liszowska, którą coraz
      bardziej lubię. to się nazywa temperament! :)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka