komunikatywny 30.09.06, 19:47 Czy TVP to "udźwignie"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fredt Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 20:09 scenografia i reszta NA RAZIE JAK NA MISS WĄCHOCKA Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 20:13 łojeuniu,co za tandeta. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 20:24 mam nadzieje ze wygraja indie:) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 20:25 Dosyc skormnie jak na miss world. A jakie wyjce byly przed chwila... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 20:26 te dziewczynki z choru jedna polowa spiewala cos innego niz to co slyszalam:) a druga wcale:) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 20:29 Miss australii sie wczuwa hehehe A ten chorek dzieciecy to byl mocno zdezorientowany... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 20:29 Ja się przestraszyłem, bo myślałem na początku, że ten chórek to misski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 20:32 te z republiki i czech jakbym na a2 widziala;) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 20:31 Nie jest źle. Oczywiście większość Polaków (forumowiczów) pewnie będzie wieszać psy na TVP i organizatorach, ale nie widzę na razie powodów do wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 20:34 Polka ladna, tylko taka mine zrobila hmmm wyuzdana ;P A Czeszka to jak mlodsza i grubsza Vondraczkowa ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 20:37 ta ze szkocji nic specjalnego, ale nasza juz odleciala faktycznie mine zrobila jakby jej goląb nasrał na nos.. Odpowiedz Link Zgłoś
brettka Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 20:41 hmm, Europe Północna reprezentowala kandydatka z Kazachstanu? haalllo ale ossooo chodzi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cameron85 Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 20:42 narazie może być,tylko kiedy scenografia przez pewien czas mieniła się na różowo-niebiesko wyglądalo to tandetnie.Torbicka jak zwykle na wysokim poziomie.ciekawe czy będzie występował jakiś polski zespół Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 20:45 I po występie Westlife - kiedyś pamiętam było ich pięciu. Co się stało z jednym? Odpowiedz Link Zgłoś
hopciap Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 20:48 Czy Polka odpadła w przedbiegach? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 20:50 Tak. Ale to przecież oczywiste. Jakby przeszła to tylko dlatego, że jesteśmy gospodarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
huraaa Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 23:15 Mylisz sie piszac o Polce. Zwyczajowo przedstawicielka gospodarzy wchodzi przynajmniej do polfinalow, to taki uklon w strone kraju goszczacego wybory. Polka odpadla od razu, bo organizacja byla fatalna i o malo nie odwolano finalu w PL. Pewno czytaliscie o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 20:50 Mnie sie podoba. Na początku byłem troche zaskoczony scenografią. Takie nic. Ale jak fajnie podswietlą to wygląda to ciekawie. Torbickiej nie lubie, ale podoba mi się tu. Radzi sobie bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 20:50 pewnie rozpoczal kariere solowa jak wszyscy ktorzy odchodza:) Odpowiedz Link Zgłoś
buena_xena Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:11 lyknal za duzo czystej i zakotwiczyl gdzies pod stolem - na scene wyjsc juz nawyrazniej nie mial sily. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 20:50 śliczna ta Rumunka miło posłuchać co mają do powiedzenia na temat naszego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
anirac Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:06 Nooo, zwłaszcza jak kandydantka pretendująca do roli prawniczki mówi o jakimś kościele w Krakowie z ikoną niewiadomego świętego i Matką Boską co to patrzy na nas żebyśmy byli dobrzy. Prawie zemdlałam - chyba biedaczce chodziło kościół Mariacki, a widocznie nie dosłyszała, że główna postać z ołtarza umiera więc trudno mówić patronacie dla dobrych dusz. O znajomości geografii nie wspomnę - Liban w południowej Europie. Całe życie człowiek się uczy. A czy TVP syszała o tłumaczeniu symultanicznym? Bo to co słyszę to jakaś tragiczna prowizorka. Odpowiedz Link Zgłoś
huraaa Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 23:17 Ojej, one maja w kontraktach OBOWIAZEK mowienia tylko dobrze o kraju, w k torym odbywa sie konkurs. A ze nie mozemy sto razy uslyszec np."podobal mi sie Krakow" to dziewczyny musza cos wymyslac. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:02 Peurto Rico jak dla mnie moze byc Miss World Pan z BG jakby spiewal karaoke :O Odpowiedz Link Zgłoś
corgan Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:05 Rany !!!! Co to za wyjący kastrat ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:05 Faktycznie, Rumunka bardzo ladna, ale Puerto Rico, Szkocja, Jamajka eeee... byly ladniejsze. Powinna wejsc Ukraina...;/ ech co za kaszana. Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:05 oczywiście zawsze znajdąsie malkontencci, którym nic sie nie podoba.Gdybyście oglądali wybory organizowane w jakimkolwiek innym kraju nie zwracalibyście uwagi na takie pierdoły. Jak dla mnie jest ok, scena jest mała ale kamery sprytnie to ukrywają. W filmikach nie widać na razie dużo Polski, ale zobaczymy co dalej, jeszcze nie było Tatr. a słyszeliście prokopa?"Widocznie wpływy polityczne Marzeny nie sięgają az tak wysoko" hehe, boje sie że pisiorom sie w koncu nie spodoba jego poczucie humoru nie jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
buena_xena Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:15 Prokop pojechal po bandzie, az sie zapomnial ze jest na antenie - przez moment chyba sie poczul jak w miejscu "ustronnym", w ktorym moglny bzyknac Czeszke. Dla mnie to kretyn - ze swoim poczuciem humoru to sie nadaje na zabawe w remizie strazackiej a nie do prowadzenia gali Miss World. Odpowiedz Link Zgłoś
anais_ Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:21 a co - wybory miss world dużo lepsza od zabawy w remizie strażackiej? Odpowiedz Link Zgłoś
huraaa Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 23:20 Fakt, poziom Prokopa jest zenujacy, zarowno dzis jak i zawsze w tvp. W dodatku robi wrazenie niedomytego :( Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia89 Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:37 > a słyszeliście prokopa?"Widocznie wpływy polityczne Marzeny nie sięgają az tak > wysoko" hehe, boje sie że pisiorom sie w koncu nie spodoba jego poczucie humoru Pisiorom na pewno się nie spodoba. Ale gościu i tak ma teksty denne, tak jak ten z pielęgniarką. > nie jest źle Zgadzam się. Tylko tłumacz fatalny jest. Ale poza tym ok. P.S. Torbicka jak zwykle z klasą:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:16 na razie nie było przypału, ale dopiero 21:17... ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:18 Wykrakałaś. Nie było słychać tłumaczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:20 i ten tekst, elektryczny moment;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:22 Panama byla ladniejsza od Meksyku:( w ogole najladniejsza z AM Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:22 jeszcze nt scenografi - ktos napisał że tandetna, a ja powiedziałbym że w prostocie elegancja. Co do Prokopa - rżnie głupa, ale to akurat jest w nim najlepsze szkoda ze nie przeszła Chile Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:24 henryczek-czewa napisał: > jeszcze nt scenografi - ktos napisał że tandetna, a ja powiedziałbym że w prost > ocie elegancja. Nie zgadzam sie, to jest tandetne. Zwykle, zero zaskoczenia, typowe kolory, dla mnie jak juz pisalam, za skromnie. Podobno bilety byly po 1000 euro, to co to za buce sie tam tak dra??? \ Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:37 > Nie zgadzam sie, to jest tandetne. Zwykle, zero zaskoczenia, typowe kolory, dla > mnie jak juz pisalam, za skromnie. > epoka baroku już dawno minęła, a poza tym ważniejsze jest to kto jest na scenie a nie sama scena Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:44 henryczek-czewa napisał: > > Nie zgadzam sie, to jest tandetne. Zwykle, zero zaskoczenia, typowe kolor > y, dla > > mnie jak juz pisalam, za skromnie. > > > > epoka baroku już dawno minęła, a poza tym ważniejsze jest to kto jest na scenie E tam. Co roku ogladam gale finalowe i naprawde swietnie jak jest duza sala, jakies efekty specjalne, zamiast nedznych spiewakow, balet, albo jakas folklorystyczna grupa. Pamietam jak kiedys Jerry Springer prowadzil gale, po prostu to byl szol. A tu, normalnie wieje nuda. A scena w zblizeniu jest naprawde tandetna. > Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:53 <A scena w zblizeniu jest naprawde tandetna.> heh, ale chyba na szczęście nie każdy z miliarda widzów będzie sie przyglądał jak z bliska wygląda scenografia. Nie mówie że jest super ta scenografia, ale ogólny obraz widowiska (np elegancja sali konkgresowwej)nie jest tragiczny więc nie chcę szukac dziury w całym. nt piosenkarzy - ciesze sie ze wystąpili zagraniczni - przynajmniej nie będzie na nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:00 henryczek-czewa napisał: > <A scena w zblizeniu jest naprawde tandetna.> > > heh, ale chyba na szczęście nie każdy z miliarda widzów będzie sie przyglądał j > ak z bliska wygląda scenografia. Fakt, ze jako Polka jestem bardziej krytyczna, ale mam w pamieci inne finaly i gdyby ten nie mial miejsca w Polsce, to bylabym srednio zainteresowana. Jestem pewna, ze przelaczylabym tylko na glowny wybor miss. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: Miss World dziś w TVP 2 01.10.06, 05:47 hahaha :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
elady Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:31 A jaki swoj talent zaprezentowala Polka- ktos moze wie? Odpowiedz Link Zgłoś
buena_xena Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:41 Wygrala w kategorii "sport talent" - miala najlepsze wyniki w konkurencjach sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
pantarejka Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:31 Pytanie prowadzącego do Miss Canada, która wygrała konkurencje sportowe: "So your legs are still aching?" Przekład tłumacza: "Podoba się?" Odpowiedz Link Zgłoś
anka9910 Ależ to jest prymitywne! 30.09.06, 21:39 Oglądałam 2 minuty i tak się znudzilam że idę spać . Jedna brzydsza i głupsza od drugiej.Plotą byle co żeby się spodobać . Ale to wszystko głupie. To widowisko d dla matołów i prymitywów. Odpowiedz Link Zgłoś
buena_xena Re: Ależ to jest prymitywne! 30.09.06, 21:42 Faktycznie idzi spac i nie truj dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 21:59 jużkoniec?tak jakos galopujace to wszystko było, nie pokazali wszystkich zakatków Polski. Nie było źle ale bez fajerwerków, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buena_xena Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:02 fakt, nie bylo zle, ale zeby zadna z finalistek, a zwlaszcza nowa Miss World nie dostala KWIATOW, to troche przegiecie! Chyba az tak biedni jeszcze nie jestesmy?! Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:04 Czegos mi brakowalo na scenie. TeraZ juz wiem, przystojniakow z bukietami:O Kazia oczywiscie nie zabraklo, cos tam do Czeszki gadal, ale ona go chyba nawet nie zauwazyla. Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia89 Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:09 Żadnych kwiatków nie było! To już przesada. Czyżby zapomnieli kupić? A może funduszy zabrakło? Nie ładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:10 Oj tak, pojawienie się Kazia było ujmujące.:) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:04 No i co ładnego w tej Czeszce? Zupełnie mi się nie podoba. Typowa blond laleczka. Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:01 Zaczęłam oglądać tuż przed końcem i widziałam tylko finałową szóstke. Moimi faworytkami były Brazylijka i przepiękna Rumunka. Czeszka wygląda jak "dziesięć takich jest w każdej wsi". Odpowiedz Link Zgłoś
buena_xena Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:03 Tez kibicowalam Rumunce! Szkoda, ze zostala Czeszka - tapety miala z 10 kg na twarzy. Rumunka super ladna i naturalna w porownaniu do Czeszki, ktora wygladala jak stara pudernica. Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:08 buena_xena napisała: > Tez kibicowalam Rumunce! Szkoda, ze zostala Czeszka - tapety miala z 10 kg na > twarzy. Rumunka super ladna i naturalna w porownaniu do Czeszki, ktora > wygladala jak stara pudernica. eee tam , co ty wiesz o kobietach :-) Najpiękniejsza była dziewczyna z Chile ! szkoda, że nie weszła nawet do półfinału , skandal :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myslacy1 Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:09 zauważyliście podobieństwo Brazylijki do naszej miss,w niektórych ujęciach jak jej siostra,tylko uśmiech mniej koński:P Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:11 gdyby wybrali 1 lub 2 to wtedy polka bylaby na pewno w 16stce, a moze i w 6. zwlaszcza 2. www.forum.promodels.pl/6924.htm Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:11 Eee tam, Brazylijka o niebo ładniejsza od naszej.;) Odpowiedz Link Zgłoś
syriusz_wielki Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:13 off-line napisała: > Eee tam, Brazylijka o niebo ładniejsza od naszej.;) Polka była tragiczna...jak zobaczyłem jej zdjęcie na stronie Miss, to mi się humor zepsuł :-) Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:16 Ale gdzieś usłyszałam/wyczytałam, że ona ponoć do Giertycha podobna.:) (tak, jestem złośliwa i zazdroszczę;). Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:20 Czeszka i Rumunka najladniejsze w tej 6. Brazylijka paskudna. Najwiekszy skandal to brak chilijki oraz polki w polfinale. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:20 Rumunka powinna to wszystko wygrać, Czeszka ładna, ale niestety do bólu typowa, szablonowa, nic szczególnego nie ma w jej udrodzie, jedna z wielu blondie barbie, natomiast Rumunka była zdecydowanie najpiękniejsza, niesamowicie mi sie podoba, bardzo mi przykro, ze wygrała Czeszka, a nie ta, która była naprawde najpiekniejsza i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:23 dokładnie szkoda Rumunki ale może bedzie modelką ma śliczną buzię Odpowiedz Link Zgłoś
marisa_tomei Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:38 Wygrała plastikowa panienka, ktora bez makijazu i farby do wlosow bylaby jeszcze bardziej przecietna. natomiast wielka pięknosc - miss Indii - nie zdobyla zadnej nagrody? Dlatego wlasnie nie lubie takich imprez. Odpowiedz Link Zgłoś
buena_xena Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:47 To fakt, brzydka nie byla, ale usmiech miala nietegi - dziasla cale na wierzchu - niezbyt efektowny widok. Rumunka byla the best of the best. It's a shame she hasn't won! Odpowiedz Link Zgłoś
henryczek-czewa Re: Miss World dziś w TVP 2 30.09.06, 22:48 no nie wiem, nie uogólniałbym, przeważnie wygrywały dziewczyny z "tym czymś", nawet Islandka wydająca się przeciętną w zeszłym roku teraz bardzo mi sie podobała i odkryłem to w niej. Może czeszka urzekła jurorów czymś innym? trudno nam oceniac na podtsawie nie spełna 2 godzinnego latania po scenie z wyreżyserowanymi minami (tylko mina miss chile była w pelni naturalna i jej zabrakło w finale) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Miss Indii byla najpiekniejsza 30.09.06, 23:21 sami zobaczcie miss.wp.pl/gid,8493049,img,8501707,kat,57634,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=10 Odpowiedz Link Zgłoś
buena_xena Re: Miss Indii byla najpiekniejsza 30.09.06, 23:25 Skonczy w Bollywood jak wiekszosc missek z Indii... aaaaa khabi kushi khabi kam Odpowiedz Link Zgłoś
qmid Re: Miss Indii byla najpiekniejsza 30.09.06, 23:52 to prawda miss indii jest przepiekna. powinna byla wygrac. czeszka moze i nie jest brzydka natomiast nie robi specjalnego wrazenia. generalnie spodziewalem sie czegos o wiele gorszego pod wzgledem scenograficznym i organizacyjnym ale nie wyszlo wclae tak zle. Odpowiedz Link Zgłoś
podrozujacy Polki z matek-Rosjanka,Kanadyjka,Wegierka ... 01.10.06, 00:02 ..sa Polkami z matek (tak mowily w radio) ktora jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Polki z matek-Rosjanka,Kanadyjka,Wegierka ... 01.10.06, 11:06 nie podoba mi sie to dzielenie swiata na regiony i wybieranie 2 z kazdego:/ dziwny pomysl... Odpowiedz Link Zgłoś
buena_xena Re: Polki z matek-Rosjanka,Kanadyjka,Wegierka .. 01.10.06, 11:16 Pomysl nie tyle dziwny, co rozwiazal pewien zasadniczy problem - brak miejsca na scenie! Scena byla malutka. I choc na koniec wszystkie Misski wyszly na final - byly scisniete niczym sledzie w puszce po konserwach. Zrobienie u nas Miss World z rozmachem ze wzgledu na taka mizerna scene bylo niemozliwe. Stad ta "skromna" scenografia. Gdyby scenografia byla bardzo bogata to nie dosc ze by sie zrobil "tlok" na scenie to w dodatku wszystkie Misski by "zginely" na tle roznych "esow floresow". Stad chyba wygladalo to jak wygladalo - czyli wybrano mniejsze zlo, zeby jakos sie obronic. Szczerze mowiac, mimo skromnej wspomnianej scenografii mialam wrazenie, ze impreza wyszla niezle. Co mnie uderzylo najbardziej to to, ze Misski naprawde dobrze sie bawily a atmosfera byla iscie rodzinna, sadzac po wstawakch filmowych w trakcie konkursu. I to chyba najfajniejsze jest. Bywaly konkursy zrobione z wielkim rozmachjem i przepychem, ale jakies takie w sumie bezplciowe, bezosobowe. U nas bidenie, ale rodzinnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Polki z matek-Rosjanka,Kanadyjka,Wegierka . 01.10.06, 11:56 no ale nawet kiedy scena byla wieksza, np rok temu tez zastosowali ten podzial. chodzi o zmiane regulaminu ktora jest bezsensowna... Odpowiedz Link Zgłoś
buena_xena Re: Polki z matek-Rosjanka,Kanadyjka,Wegierka 01.10.06, 12:04 Prawde mowiac tej zmiany nie zauwazylam, bo nie ogladalam wyborow w ub. roku. Myslalam ze tylko u nas taki podzial zastosowali. Jesli tak jest jak mowisz, to faktycznie troche bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole Re: Miss World dziś w TVP 2 01.10.06, 13:21 Moim zdaniem dekoracje zostały wypożyczone ze studia "Jaka to melodia?", co rzucało mi się w oczy zwłaszcza przy popisach wokalnych :D i te zbliżenia na twarze... kamerzysta chyba też ten sam... :] Odpowiedz Link Zgłoś