Gość: st... IP: *.koronowo.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 11:05 Czy jeszcze ktoś oprócz mnie ma odruchy wymiotne słuchając tego wyrachowanego i fałszywego skurwiela? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marko Re: Słodkopierdzący Jurek IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 13:01 takich ludzi jest full. Ja już nie mam czym wymiotować!!! chociaż bedę zbierał hafta aby na koniec tego 'show' wyrzygać się temu skurwielowi prosto na jego fałszywy ryj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuleczka Re: Słodkopierdzący Jurek IP: *.chello.pl 08.11.01, 15:05 marko zbieraj tego hefta szybciej bo ten dupek do konca nie ma szans wytrwac, jak tylko wyjdzie z domu brata wszyscy powinni na jego widok heftac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: Ja IP: *.turboline.skynet.be 08.11.01, 13:35 wylaczm fonie jak zaczyna piepszyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosso Re: Słodkopierdzący Jurek IP: *.ita.pwr.wroc.pl 08.11.01, 15:01 Jurek to chroniczny przyklad wlazidupstwa, wlazi wszystkim bez mydla. Ten facet nie ma zadnej godno�ci. Nienawidze go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soren Re: Słodkopierdzący Jurek IP: 212.160.195.* 08.11.01, 19:37 Nie nazwę go pedałem żeby nikogo nie obrazić... Stary facet próbuje się robić na kolesia smarując sobie smalcem te włoski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QWE Re: Słodkopierdzący Jurek IP: 213.25.166.* 08.11.01, 20:23 Ja znam kolesia przyjaźni się ze wszystkimi, bardzo interesowny i cwany skurwiel. Nie ignorujcie ich bracia, są bardzo niebezpieczni. PS Wszystkim laskom oświadczam że jestem obleśny i dlatego nie lubię Jurka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jsm16 odpowiem w imieniu swoim i grupy... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 21:41 wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Słodkopierdzący Jurek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.01, 21:46 wrrrrrr ten człek jest okropny i niech juz wylatuje z Sekocina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Słodkopierdzący Jurek IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.11.01, 22:13 Niech spada do Pabianic Odpowiedz Link Zgłoś