Gość: test IP: *.stacje.agora.pl 19.03.03, 14:30 test Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: recznik Gdzie transmisja Oskarow ? IP: 62.181.161.* 21.03.03, 11:51 Czy macie informacje, jaka zachodnia stacja telewizyjna, oprocz TVP, dostepna w Warszawie na kablu, bedzie transmitowac uroczystosc ? Gazeta Telewizyjna w Warszawie notorycznie i od lat ignoruje programy wielu zagranicznych stacji dostepnych w sieciach kablowych, wiec moze forumowicze maja lepsze informacje ? Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Re: Gdzie transmisja Oskarow ? 21.03.03, 12:11 Oj, to już chyba setny post na ten temat w tym roku :) PRO7 jedynie,ale za to na pewno :) Pozdrawiam i życzę udanej bezsennej nocy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blebluch Re: Gdzie transmisja Oskarow ? IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 23.03.03, 10:55 oto wykaz stacji transmitujacych rozdanie oskarkow www.oscar.com/oscarnight/broadcast_partners.html kazdy znajdzie cos dla siebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiesina Moje typy IP: 212.182.93.* 22.03.03, 21:08 Najlepszy film Chicago Reżyseria Roman Polański ("Painista") Aktor 1 Daniel Day - Lewis ("Gangi...") Aktor 2 Paul Newman ("Droga do zatracenia") Aktorka 1 Renée Zellweger ("Chicago") Aktorka 2 Kathy Bates ("About Schmidt") Scenariusz adaptowany Ronald Harwood ("Pianista") Scenariusz oryginalny Pedro Almodovar ("Porozmawiaj z nią") Zdjęcia Michael Ballhaus ("Gangi Nowego Jorku") Montaż Hervé de Luze ("Pianista") Muzyka John Williams ("Catch me if you can") Kostiumy Sandy Powell ("Gangi Nowego Jorku") Piosenka "Lose yourself" (Eminem) - chociaż nie znoszę tej piosenki oraz jej wykonawcy, myślę że Eminem jest poza konkurencją. Film animowany "Epoka lodowcowa" Film nieanglojęzyczny "Człowiek bez przeszłości" Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Moje typy 23.03.03, 17:00 to tylko twoje hipotezy :) nie mogę się doczekac. Odpowiedz Link Zgłoś