Gość: kogut Re: Crack szuka partnera IP: *.pl 11.11.01, 02:23 chrzanie twoje darmowe używki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Crack szuka partnera IP: *.pl 11.11.01, 02:28 nie sądziłem że jesteś facetem cioto sam zrób sobie dobrze pedale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crack66 Re: Crack szuka partnera IP: *.pl 11.11.01, 02:50 no i co z tego. Indywidualność to jest to co ja popieram i nie wstydzę przyznać się że wolę chłopców są tak czyści jak żadna z was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: Crack szuka partnera IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 02:56 W sumie szkoda ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Crack szuka partnera IP: *.pl 11.11.01, 03:00 tez mi szkoda gdybyśmy wiedziały że sie myjecie to może częściej byśmy wam dawały roskoszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: Crack szuka partnera IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 03:07 A tak to o chlebie i wodzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: Crack szuka partnera IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 03:11 Taka znów głupia to nie jestem. Ale jakoś nie przepadam za niedomytymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crack66 Kejt, ktoś się podszywał pode mnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 09:01 mnie o tej porze nie było w necie co możesz sprawdzić, zresztą ja wchodzę z TePsy w prawym górnym rogu są takie małe szare literki, a ten "ktoś" nie wchodził z TePsy. A tak w ogóle jestem ukierunkowany ULTRAHETERO czyli dziefffczęta onli! Pozdroffka, pozdroffeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kejt, ktoś się podszywał pode mnie IP: *.pl 17.11.01, 06:01 Crack66 kogo to obchodzi kim ty jesteś cioto? Myślisz że to takie ważne jak się łączysz w internecie, dupku jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kejt, ktoś się podszywał pode mnie IP: *.telia.com 17.11.01, 13:57 Gość portalu: ja napisał(a): > Crack66 kogo to obchodzi kim ty jesteś cioto? Myślisz że to takie ważne Crack66 ty dupku pierdolony nie wpierdalaj sie na internet.Ty niedorozwiniety chamie,gdzie ty sie wychowujesz,,,chyba w lesie,,,. > łączysz w internecie, dupku jeden Odpowiedz Link Zgłoś