Dodaj do ulubionych

Crack szuka partnera

IP: *.pl 11.11.01, 02:21
Obserwuj wątek
    • Gość: kogut Re: Crack szuka partnera IP: *.pl 11.11.01, 02:23
      chrzanie twoje darmowe używki
    • Gość: jojo Re: Crack szuka partnera IP: *.pl 11.11.01, 02:28
      nie sądziłem że jesteś facetem cioto sam zrób sobie dobrze pedale
    • Gość: Crack66 Re: Crack szuka partnera IP: *.pl 11.11.01, 02:50
      no i co z tego. Indywidualność to jest to co ja popieram i nie wstydzę przyznać
      się że wolę chłopców są tak czyści jak żadna z was
      • Gość: Kejt Re: Crack szuka partnera IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 02:56
        W sumie szkoda ...
        • Gość: misia Re: Crack szuka partnera IP: *.pl 11.11.01, 03:00
          tez mi szkoda gdybyśmy wiedziały że sie myjecie to może częściej byśmy wam
          dawały roskoszy
          • Gość: Kejt Re: Crack szuka partnera IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 03:07
            A tak to o chlebie i wodzie ...
            • Gość: misia Re: Crack szuka partnera IP: *.pl 11.11.01, 03:08
              no co ty głupia
              • Gość: Kejt Re: Crack szuka partnera IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 03:11
                Taka znów głupia to nie jestem. Ale jakoś nie przepadam za niedomytymi
        • Gość: crack66 Kejt, ktoś się podszywał pode mnie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 09:01
          mnie o tej porze nie było w necie co możesz sprawdzić, zresztą ja wchodzę z
          TePsy w prawym górnym rogu są takie małe szare literki, a ten "ktoś" nie
          wchodził z TePsy.
          A tak w ogóle jestem ukierunkowany ULTRAHETERO czyli dziefffczęta onli!
          Pozdroffka, pozdroffeczka
          • Gość: ja Re: Kejt, ktoś się podszywał pode mnie IP: *.pl 17.11.01, 06:01
            Crack66 kogo to obchodzi kim ty jesteś cioto? Myślisz że to takie ważne jak się
            łączysz w internecie, dupku jeden
            • Gość: olo Re: Kejt, ktoś się podszywał pode mnie IP: *.telia.com 17.11.01, 13:57
              Gość portalu: ja napisał(a):

> Crack66 kogo to obchodzi kim ty jesteś cioto? Myślisz że to takie ważne

Crack66 ty dupku pierdolony nie wpierdalaj sie na internet.Ty niedorozwiniety
              chamie,gdzie ty sie wychowujesz,,,chyba w lesie,,,.

> łączysz w internecie, dupku jeden

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka