Dodaj do ulubionych

Alex-zwyciezca niemieckiego "Idola"

IP: *.dip.t-dialin.net 27.03.03, 10:45
W niemieckiej wersjii "Idola" wygral Alex.
Video(krecone w Pradze,polecam lacze DSL):

www.rtl.de/videopopup_content.php?be=world/musik&he=TAKE+ME+TONIGHT%3A+FREE+VIDEO&ri=1&rd=1&wi=1&wd=1&vi=kkkk_v_20030317_1_

Numer 1 w Szwajcarii i Niemczech
Obserwuj wątek
    • Gość: carsten Re: Alex-zwyciezca niemieckiego 'Idola' IP: 62.80.20.* 28.03.03, 10:32
      ...dostal sie do ksiegi Guinessa za najszybsze sprzedanie
      najwiekszej ilosci singli. Respekt.
    • serwal2 Re: Alex-zwyciezca niemieckiego 'Idola' 02.04.03, 21:21
      Dziewczyny, ale słyszałyście jak on śpiewa?Kompletne dno.I tekst piosenki-
      grafomaństwo czystej wody.Ile to już było piosenek z refrenem: "Come tu me,
      baby.I love you darling.I miss you honey"?!!Taki celuloidowy, płaczliwy laluś
      nawet nie przeszedłby przez I etap eliminacji polskiego Idola.
      Zresztą i tak nie do pobicia jest finalista niemieckiego Idola-Daniel.
      Właściwie nie wiadomo, co to takiego.Ni chopak...ni dziewczyna...
      • Gość: carsten Re: Alex-zwyciezca niemieckiego 'Idola' IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.03, 09:32
        Daniel to okropna ciota (nie mam nic do gejow,serio) i wie
        jak sie sprzedac. Ale zobaczymy na jak dlugo.
      • Gość: Nova Re: Alex-zwyciezca niemieckiego 'Idola' IP: *.dip.t-dialin.net 04.04.03, 11:40
        serwal2 napisała:

> Dziewczyny, ale słyszałyście jak on śpiewa?Kompletne dno.I tekst piosenki-
        > grafomaństwo czystej wody.Ile to już było piosenek z refrenem: "Come tu me,
        > baby.I love you darling.I miss you honey"?!!Taki celuloidowy, płaczliwy laluś
        > nawet nie przeszedłby przez I etap eliminacji polskiego Idola.
        > Zresztą i tak nie do pobicia jest finalista niemieckiego Idola-Daniel.
        > Właściwie nie wiadomo, co to takiego.Ni chopak...ni dziewczyna...

Zagilalo cie?

To mial byc POP IDOL, wiec i piosenki sa w stylu pop.
        Czego sie wiec spodziewasz?

Porownujesz do polskiego idola, wiec powiedz,
        jak sie sprzedaja polscy finalisci. Tu chodzi o duza kase. Rozrywka dla mas.
        • serwal2 Re: Alex-zwyciezca niemieckiego 'Idola' 05.04.03, 11:04
          Gość portalu: Nova napisał(a):

> Tu chodzi o duza kase. Rozrywka dla mas.

A ja naiwna myślałam,że w muzyce (nawet POP) nie chodzi tylko o kasę...Ważny
          też jest poziom prezentowanej twórczości.Ale cóż...O gustach sie nie
          dyskutuje,nieprawdaż?
    • Gość: burak Juliette najlepsza IP: *.ir.ae.wroc.pl 10.04.03, 15:57
      I tak uwazam,ze Juliette byla najlepsza.Poza tym "DSDS" wypromowal przede
      wszystkim Dietera Bohlena.Nikt teraz nie moze bez niego nawet wyjsc do sklepu;)
      • carsten1 Re: Juliette najlepsza 10.04.03, 16:19
        Gość portalu: burak napisał(a):

> I tak uwazam,ze Juliette byla najlepsza.Poza tym "DSDS" wypromowal przede
        > wszystkim Dietera Bohlena.Nikt teraz nie moze bez niego nawet wyjsc do
        sklepu;)

A tak naprawde,to wygralaby Judith,tylko glupia cipa zrezygnowala dobrowolnie;-)
        A Juliette? Burak,przeciez to "wyjec" ;-),ale fajnie wyglada.
        • Gość: dodo Re: Juliette najlepsza IP: *.36.11.vie.surfer.at 13.04.03, 16:56
          .Juliette byla i jest profesjonalistka,wystepowala w musicalach wiec gdyby
          wygrala byloby niesprawiedliwie.Alex zarobil juz 800tysiecy € ale najwiecej
          kasy to z tego ma D:BOhlen,ktory mial nawet procenty z wysylanych
          smsow.Wszystkim pisze piosenki i tez ma z tego kase a ostatnio skrytykowal
          Juliette bo chce sie od niego odciac i nagrac ptyte u innego producenta w
          Angli.Ja bylam za Gracja i szkoda,ze odpadla.Na Daniela moj maz mowi "pajac" i
          ja sie pod tym podpisuje.Niemiecki RTL zrobil z niego pseudo gwiazde i on
          mysli,ze jest kims a nie widzi,ze po kazdym komentarzu moderatorzy smieja sie z
          niego.Zalosne i zenujace.
          • carsten1 Re: Juliette najlepsza 13.04.03, 18:07
            Gość portalu: dodo napisał(a):

> .Juliette byla i jest profesjonalistka,wystepowala w musicalach wiec gdyby
            > wygrala byloby niesprawiedliwie.Alex zarobil juz 800tysiecy € ale najwiec
            > ej
            > kasy to z tego ma D:BOhlen,ktory mial nawet procenty z wysylanych
            > smsow.Wszystkim pisze piosenki i tez ma z tego kase a ostatnio skrytykowal
            > Juliette bo chce sie od niego odciac i nagrac ptyte u innego producenta w
            > Angli.Ja bylam za Gracja i szkoda,ze odpadla.Na Daniela moj maz mowi "pajac"
            i
            > ja sie pod tym podpisuje.Niemiecki RTL zrobil z niego pseudo gwiazde i on
            > mysli,ze jest kims a nie widzi,ze po kazdym komentarzu moderatorzy smieja sie
            z
            >
            > niego.Zalosne i zenujace.

100% racji! Pozatym jak odpadla Gracja to nie moglem zrozumiec dlaczego takie
            beztalencie (no moze przesadzam)jak Vanessa zostala? A juz ten Kuebelboeck to
            pasztet nie z tej ziemii.
            Jasne,najwiecej kasy zgarnia Dieter,a pozniej "Onkel Stein".
    • Gość: dodo Re: Alex-zwyciezca niemieckiego 'Idola' IP: *.36.11.vie.surfer.at 14.04.03, 11:59
      Masz racje Carsten.Na tego "pajaca"Daniela nie moge sie juz patrzec a juz ten
      jego ostatni teledysk jak lata prawie nago to po prostu zenada.A co sie stalo z
      Danielem Lopezem?Dla mnie on byl nafajniejszy z chlopakow,skromny,inteligentyny
      i super spiewal a musial wyleciec przez "pajaca" bo ten ma taki fan-club,ze
      szok.A widziales jak "pajac"zaczal wyc po odejsciu Gracji?Pozniej w powtorkach
      programu RTL wycial to bo bylo za bardzo zenujace.Podoba ci sie Juliette?A
      widziales ja na poczatku programu z tymi ulizanymi wloskami blond?Do tego
      przeciez przyznala sie,ze w wieku 19 lat powiekszyla sobie biust(ktory i tak
      jest za maly jak na kobiete-moje zdanie!!!!!) ale byc moze jestes facetem,ktory
      gustuje w silikonowych blondyneczkach.Pozdrawiam.Ciao!!!
      • carsten1 Re: Alex-zwyciezca niemieckiego 'Idola' 14.04.03, 12:44
        Dodo,ja wcale nie mowie,ze gustuje w silikonowych blondynkach ;-)
        (Juliette,Nicole) ale zwroc uwage,jak sie wszyscy w DSDS "wyrobili". Nie ma
        porownania!
        Nie rozumiem jak RTL moze ciagle promowac Daniela K ? Przeciez to
        na serio nic specjalnego,ok,co najwyzej mozna powiedziec,ze jako Eintertener
        ma "pieprz w dupie" ale to nie wszystko.
        Szkoda,ze nie znam polskiego "Idola",chetnie zobaczylbym jak to wszystko
        przebiegalo w Polsce.
        Pozdrowienia ze slonecznego Berlina :) C.
    • carsten1 Moderatorzy DSDS - totalne nieporozumienie 14.04.03, 12:52
      Carsten (moj nick nie ma nic z nim wspolnego) Spengemann i M. Hunziker dali
      popis takiej amatorszczyzny i beztalencia,ze tylko czlonkowie jury ratowali
      momentami caly program.Mam nadzieje,ze nastepne wydanie poprowadzi ktos o wiele
      interesujacy i zrobi to profesjonalniej niz malpowaty Spengemann i ta
      szwajcarska Barbie ;-)
    • Gość: dodo Re: Alex-zwyciezca niemieckiego 'Idola' IP: *.36.11.vie.surfer.at 15.04.03, 17:46
      Carsten zgadzam sie z Toba ,ze wszyscy uczestnicy DSDS sie "wyrobili" na tym
      polega praca stylisty,makijazysty i fryzjerow.Czasami nie zwocilbys nawet uwagi
      na kogos na poczatku(np.Juliette) a pozniej po stylizacji calkiem,calkiem.Co do
      Daniela K. w ogole nie rozumiem tych tysiecy dziewczynek placzacych ne jego
      koncertach,czuje sie zupelnie jak za czasow The Doors ,przeciez to zwykla
      marionetka i do tego zywcem wzieta z cyrku.Takie jest moje zdanie a jak go
      widze to nie wiem czy to facet z jajami czy chlopak udajacy lolitke.
      Co do moderatorow prowadzacych DSDS to masz 100% racji.Nic dodac nic ujac.Ale
      nie pociesze Cie,beda chyba prowadzic i druga edycje programu.Polskiego Idola
      ogladalam(jedynke) jak bylam w lecie w Polsce i musze powiedziec,ze polscy
      wykonawcy byli bardziej profesjonalni,inteligentni,pewnie tak samo
      doswiadczeni .Ale zobacz jaka jest sila Tv.Ala ktora wygrala pierwsza edycje
      Idola w Polsce szybko nagrala plyte,ktora byla totalna klapa(nie to co singel
      Alexa)a wszystko przez producenta i wytwornie plytowa,ktorzy chcieli szybko i
      skutecznie zarobic pieniadze.Nie udalo sie.Drugiej edycji nie widzialam.
      Pozdrawiam z miasta walca-Wiednia.PA!
      • carsten1 Re: Alex-zwyciezca niemieckiego 'Idola' 17.04.03, 11:28
        Tak,singiel lub cale CD bylo klapa bo:
        mozna osobe Dietera nie cierpic,ale jedno trzeba mu przyznac. Cwany z niego lis
        i jak malo kto zna sie w "branzy" pozatym ma w rekawie zawsze jakies "kawalki".
        W Polsce brakuje takiej osoby jak Bohlen. Niestety.
        By jakis wykonawca ze wschodu w ogole zaistnial na rynku zachodnim to musi
        oferowac cos,czego jeszcze po prostu nie bylo,przyklad TaTu.
        Konczyc ta mila dyskusje pozdrawiam Wien,oraz inne strony swiata,zycze
        udanych i pogodnych Swiat! :)) Carsten_one

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka