Dodaj do ulubionych

PORZYGAŁEM EKRAN

IP: *.nas1.ana2.gblx.net 09.05.01, 12:41
Porzygałem ekran. Już na samym początku mnie zebrało od tych pomyji
wylewających się z telewizora. Będę musiał przeczytać wasze wypowiedzi, żeby
dowiedzieć się, co wy oglądaliście, że nie porzygaliście się.
Obserwuj wątek
    • Gość: ćma Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: *.ums.gov.pl 09.05.01, 12:51
      Może powiniene� i�ć do lekarza.
      Te objawy mogš być poczštkiem jakiej� choroby.
      Zbadaj też sobie głowę, przy bulibii i anaoreksji podobno jest wskazana wizyta u psychiatry.
    • Gość: Nadja Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: *.jtt.wroc.pl 09.05.01, 12:51
      Lepiej nie czytaj, bo jeszcze nia daj Bóg "porzygasz" monitor i będziesz miał
      problem z rozdzielczością :)
      • Gość: Maja Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: *.fwfin.fwc.com 09.05.01, 13:16
        Orwill
        Oglądanie nie jest obowiązkowe.Jak Ci szkodzi to odstaw.
    • Gość: hollow Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: 130.225.157.* 09.05.01, 16:34
      trzeba bylo siedziec w normalnej odleglosci od telewizora (> 2m); jesli tak
      bylo to mozesz miec problemy z perystatyka jelit :)
      pozdrawiam, hollow
    • Gość: Karina Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 17:17
      Cieszę się, że nie tylko ja zachorowałam na obrzydzenie do Wielkiego (Kutasa)
      Brata! Jednak nie całe społeczeństwo leci na tanią rozrywkę. Nie chcę
      krytykować tych, co ogladają ten program, bo to ich prywatna sprawa, ale nie
      rozumiem, dlaczego oni wyśmiewają się z tych, co nie lubią tego komercyjnego
      wymysłu, jakim jest reality show. Mimo popularności Big Brother'a ja nadal bedę
      rzygać na ekran. Smacznego!
      • Gość: Macias Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.05.01, 18:23
        Ooo...
        Z Twojej wypowiedzi bije taka doza kultury! Wprost czuc, ze co tydzien chodzisz
        do teatru, a disco-polo to dla ciebie czarna magia...
        O, tak! Szczegolnie ten "kutas" i "rzyganie" swiadcza o wyjatkowo wyksztaltowanym
        zmysle artystycznym i antykomercyjnym.

Tak trzymaj!
        Ale wiecej nie poc sie nad slowami... proponuje wycinanki.
        • Gość: Karina Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 18:48
          A z Twojej wypowiedzi bije nic. Ja właściwie nie wiem, dlaczego mnie obrażasz.
          Ale spoko, nie przejmuj się. To tylko o Tobie świadczy, dobry człowieku. Tak na
          marginesie: jesteś jakims medium czy coś, skoro tak szybko potrafisz oceniać
          ludzi? Aż się dziwę, ze jeszcze świat o Twoich zdolnościach nie słyszał.
          • Gość: Valeo Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: 195.94.222.* 09.05.01, 19:38
            Karinko, ile masz lat? Moze to efekt burzliwego
            dojrzewania? Przemysl lepiej co piszesz. Ja ogladam
            BB, moj najlepszy przyjaciel nie. Ja go za to nie
            pietnuje, ale czuje, ze on by chetnie napietnowal mnie
            za to, ze ja ogladam. To w koncu ktora grupa
            (ogladacze vs nieogladacze) jest agresywna. Nie
            ogladaj i cool, nie twierdze, ze warto.
          • Gość: Macias Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 08:42
            Nie mam zamiaru uswiadamiac Cie w totalnym pomyleniu,
            jakiego sie dopuscilas. Wybacz, ale jesli ktos oskarza
            kogokolwiek (lub cokolwiek) o brak niesionych wartosci
            kulturalnych (vide komercjalizm) i uzywa przy tym slow
            typu "kutas", jest dla mnie zwyklym gowniarzem, ktory
            powtarzajac gdzies zaslyszane opinie i nie bardzo je
            rozumiejac mimo wszystko powtarza chcac... no
            wlasnie... tego nie wiem. Co chcesz udowodnic? Ze
            jestes bardziej ukulturalniona, niz na to wyglada
            (chocby z Twoich wypowiedzi)? Chcesz sie pokazac?
            Przypodobac sie komus?...
        • Gość: Miles Macias IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 11.05.01, 11:21
          Kulturka, co?
          • Gość: Macias Re: Macias IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.05.01, 13:09
            Gość portalu: Miles napisał(a):

> Kulturka, co?

Staram sie dostosowac ;)

A tak powaznie - nie moja wina, gdy ktos nie czuje ironii...
            • Gość: Miles Re: Macias IP: 212.75.108.* 11.05.01, 13:20
              Dobrze że nam tłumaczysz o co Ci chodziło, myślę że to bardzo ważne....
            • Gość: Miles Re: Macias IP: 212.75.108.* 11.05.01, 13:21
            • Gość: Miles Re: Macias IP: 212.75.108.* 11.05.01, 13:21
      • Gość: Tweed Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: *.grey.com.pl 10.05.01, 11:44
        Gość portalu: Karina napisał(a):

> Cieszę się, że nie tylko ja zachorowałam na obrzydzenie do Wielkiego (Kutasa)
        > Brata! Jednak nie całe społeczeństwo leci na tanią rozrywkę. Nie chcę
        > krytykować tych, co ogladają ten program, bo to ich prywatna sprawa, ale nie
        > rozumiem, dlaczego oni wyśmiewają się z tych, co nie lubią tego komercyjnego
        > wymysłu, jakim jest reality show

To raczej jest odwrotnie droga koleznako. To ci wielcy inteligenci, ktorzy wlasnie sa zbyt inteligentni i wyedukowani,
        aby zejsc do takiego poziomu wyzywaja tych, ktorzy to ogladaja. Ponizaja ich mowiac, ze to program dla bezmozgow,
        dla plebsu, wyzwala najnizsze instynkty itp. Rozumiem ich doskonale. Nie ma to jak poczuc sie lepszymi od innych.
      • Gość: hollow Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: 130.225.157.* 10.05.01, 12:07

> Cieszę się, że nie tylko ja zachorowałam na obrzydzenie do Wielkiego (Kutasa)
        > Brata! Jednak nie całe społeczeństwo leci na tanią rozrywkę. Nie chcę
        > krytykować tych, co ogladają ten program, bo to ich prywatna sprawa, ale nie
        > rozumiem, dlaczego oni wyśmiewają się z tych, co nie lubią tego komercyjnego
        > wymysłu, jakim jest reality show. Mimo popularności Big Brother'a ja nadal bedę
        > rzygać na ekran. Smacznego!

kultura bije od ciebie na rzut beretem... skoro jestes tak wysublimowana i
        inteligentna, to dlaczego slysze "kutasy", "rzygac"; wiesz co, nie przekonalas
        mnie.
        pozdrawiam, hollow
        • Gość: Karina Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.01, 16:31
          Te dyskusje na temat BB nie mają sensu, bo ci, co
          oglądaja nigdy nie dojdą do porozumienia z
          przeciwnikami. To wymiana poglądów prowadząca donikąd.
          A tak przy okazji coś do tych, którzy się mnie
          czepiają: ja nie krytykuję tych, co ogladają, lecz
          wypowiadam swoje zdanie na temat samego programu, a
          nie widzów. Pozdrawiam.
          • Gość: Macias Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.05.01, 16:45

> ja nie krytykuję tych, co ogladają, lecz wypowiadam
            > swoje zdanie na temat samego programu, a nie widzów.

Jasne... oskarzajac program o komercje i brak jakichkolwiek przejawow forsowania
            czy chociaz niesienia wyzszych wartosci...

Kurwa, po prostu, ja pierdole, kazdy kulturalny kutas sie, do chuja, z Toba
            dogada. A jak, do kurwy nedzy, co tydzien popierdala do teatru to juz wielki
            chuj - pogadacie se i bedzie zajebiscie! ;)
            • Gość: K. Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.01, 20:48
              Zdrowo się tak czasami zdenerwować, nie? Skąd wiesz, że ja, kurwa, chodzę do
              teatru? Beznadziejne z Ciebie medium. Już lepiej sobie BB pooglądaj,lepiej Ci
              to zrobi, niz czytanie moich wypowiedzi.
            • Gość: K. Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.01, 20:50
              A, zapomniałam dopisać, że ja nigdy nie oskarzyłam BB o brak niesienia wyzszych
              wartości. Macias, czytaj uważnie, zanim wpadniesz w wielka furię.
              • Gość: Macias Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 11.05.01, 10:12
                Gość portalu: K. napisał(a):

> A, zapomniałam dopisać, że ja nigdy nie oskarzyłam BB o brak niesienia wyzszych
                > wartości. Macias, czytaj uważnie, zanim wpadniesz w wielka furię.

Prosze Cie, nie odpisuj juz na posty, bo widze, ze sama nie wiesz, co robisz...
                Skleroza? Amnezja? Moze Cie zacytowac?

"Jednak nie całe społeczeństwo leci na tanią rozrywkę."
                (napisane w odniesieniu do tych, ktorzy nie ogladaja BB)

...oczywiscie przez "tania rozrywke" nie mialas na mysli komercji i braku
                kultury. Oczywiscie myslalas w tym momencie "Jednak nie cale spoleczenstwo leci
                na kulturalny i wysoce inteligentny, niosacy ze soba duza doze zyciowej madrosci
                program."

Prawda?
                Ehhh... smiechu warte!
                • Gość: miguel Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: *.elite.com.pl 11.05.01, 10:38
                  Po co ta dyskusja? to wolny kraj. Chcę to oglądam, nie chcę to nie. I nikomu
                  nic do tego. Mam prawo dzisiaj o 8 włączyć BB, a jutro wypożyczyć Hamleta na
                  video i włączyć w czasie emisji BB. Co komu do tego. A opinie o programie mam
                  prawo wygłaszać dopiero wtedy,kiedy go obejrzę i tyle. Jestem wykształconym
                  człowiekiem, ale jak mam ochotę to oglądam BB, chociażby ze zwykłej ludzkiej
                  ciekawości. Co to kogo obchodzi. W moim przekonaniu chore jest dorabianie
                  ideologii do gry, jaką tak naprawdę jest BB, ale to też moje prywatne zdanie.
                  Na pewno nie będę obrażał tych, którzy myślą inaczej, chociaż chętnie sobie
                  podyskutuję na ten temat. I to jest kultura panie i panowie Wielcy Przeciwnicy
                  BB Intelgencja III RP
                  • Gość: Hell_boy Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: 193.91.75.* 11.05.01, 10:53
                    Problem jest taki, ze pewna czesc ludzi w Polsce, nie jest w stanie zrozumiec o
                    co chodzi w BB. Po prostu nie czuje tego programu. Powoduje to u nich
                    frustracje - w kolo wszyscy sie zachwycaja programem - a ci nie wiedza o co
                    chodzi. Potem te frustracje przeradzaja sie w gniew - stad tyle pyskowek od
                    rzekomo kulturalnych, ktorzy programu nie ogladaja.
                    • Gość: eka Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: 146.101.149.* 12.05.01, 13:56
                      A moze chodzi o cos zupelnie innego.Ze mozna dobrze
                      sie bawic,nie miec tzw.wyrzutow,ze lubi sie taki
                      rodzaj rozrywki.Zastanawiam sie,gdyby tak mnie
                      zamknieto w BB czy potrafilabym byc soba.To tylko
                      proba socjologicznego wytworu i sprawdzenia sie.
                      • Gość: freak Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 15:31
                        Nie ulega wątpliwośći, że jest to program komercyjny i to totalnie ale BB jest
                        także swego rodzaju wydarzeniem- tego jeszcze u nas nie było i dlatego mnie
                        ciekawi. Poza tym od BB nie da się uciec- wszędzie: w autobusie, na ulicy, w
                        pracy, szkole... zawsze znajdą się jacyś pasjonaci dyskutujący o świerzości
                        włosów Manueli czy szowinizmie Gulczasa. Mamy nowych bohaterów popkultury:
                        zwykłych szaraczków, jak my, którzy wiele sobą nie reprezentują.
                        • Gość: K. Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.01, 18:42
                          Masz rację: BB jest wszędzie. Wczoraj na imprezie kumpel, który niedawno
                          zmienił fruzurę, spytał: "Prawda, że wyglądam jak Gulczyński"?
                          W tym całym Big Brother chyba najważniejsze jest to, żeby nie dać sobie wmówić,
                          że uczestnicy są naprawdę sobą. Moim zdaniem to jest niemożliwe; każdy, kto
                          wie, że jest obserwowany, mniej lub bardziej gra.
    • Gość: Zenek Re: PORZYGAŁEM EKRAN IP: 204.95.211.* 16.05.01, 12:28
      Ludziska dodajcie coś jeszcze.
      Z.
      • Gość: Remo Re: PORZYGAŁEŚ EKRAN? IP: 192.168.0.* / *.zetokat.com.pl 16.05.01, 12:38
        chcesz o tym porozmawiać?
        • Gość: Zenek Re: PORZYGAŁEŚ EKRAN? IP: 204.95.211.* 16.05.01, 14:17
          Z Tobą nie!
          • Gość: Remo Re: PORZYGAŁEŚ EKRAN? IP: 192.168.0.* / *.zetokat.com.pl 16.05.01, 14:28
            Chyba sie rozpłaczę...
            • Gość: Zenek Re: PORZYGAŁEŚ EKRAN? IP: 204.95.211.* 16.05.01, 14:43
              No to dawaj, potem Ci ulży.
              Z.
              • Gość: Remo Re: PORZYGAŁEŚ EKRAN? IP: 192.168.0.* / *.zetokat.com.pl 16.05.01, 15:05
                już
                • Gość: Zenek Re: PORZYGAŁEŚ EKRAN? IP: 204.95.211.* 16.05.01, 15:20
                  To dobrze. Lepiej???
                  • Gość: NieWażne Re: PORZYGAŁEŚ EKRAN? IP: 195.94.198.* 16.05.01, 16:48
                    Ja chce mieć sr.. to ustawiam Big Brothera w kiblu i w ostatniej chwili usuwam
                    ekran znad kibla. działa
                    • Gość: małpa Re: PORZYGAŁEŚ EKRAN? IP: 12.9.255.* 16.05.01, 17:02
                      To mi się podoba! A spróbuj kiedyś nie usunąć i zobacz co się stanie!

Gość portalu: NieWażne napisał(a):

> Ja chce mieć sr.. to ustawiam Big Brothera w kiblu i w ostatniej chwili usuwam
                      > ekran znad kibla. działa

• Gość: Zenek Re: PORZYGAŁEŚ EKRAN? IP: 204.95.211.* 17.05.01, 10:05
                        Fajnie się chłopaki bawicie. Tak trzymać.
                        Z.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka