krzaczekbzu 25.11.06, 18:04 Czy możecie mi poradzić co powinam wypożyczyć?Kto mi plolecie jakiś fajny film-oprócz SF Przecież to ta żaloba osiągnęla zenit. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syriana Re: Idę do wypożyczalni 25.11.06, 18:10 Jedwabna Opowieść Good bye Lenin Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: Idę do wypożyczalni 25.11.06, 18:17 zgadzam sie , żaloba w TV przerodzila sie w jakis mega familijno- fabularny horror, nie ma nic sensownego , same filmy :wyciskacze łez, ktore zreszta juzbyly kilka razy puszczane, żenada.... hmmm, ja nie pomyslalam o wypozyczalni ale za to wylaczylam telewizor i slucham fajnych plyt, to o wiele sensowniejsze niz ogladanie tych zalosnych filmow ... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Idę do wypożyczalni 25.11.06, 19:57 Wiener Philharmoniker wczesniej niz o 2.30 w nocy? Imie Rózy zamiast Laleczka Chucky? ta żałoba ma jak dla mnie nie taki najgorszy wpływ na program;) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Idę do wypożyczalni 25.11.06, 20:09 ale daj spokój! Imię róży było już chyba 10 razy a w tv słyszałam nie wiedeńczyków,ale Rubika i jakiś smętny koncert chyba wspomnieniowy po papieżu Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Idę do wypożyczalni 25.11.06, 20:11 romcia.p napisała: > ale daj spokój! Imię róży było już chyba 10 razy ale ja widziałem tylko 3;) > a w tv słyszałam nie wiedeńczyków, no to szkoda Romana, ze nie słyszałas bo dobrzy som jak cholera:) ale Rubika i jakiś smętny koncert chyba wspom > nieniowy po papieżu > Odpowiedz Link Zgłoś
dziama3 Re: Idę do wypożyczalni 25.11.06, 20:16 A "Wichrowe Wzgórza" mogę oglądać non stop. Gdy jest żałoba, zdarzają się dobre filmy, niestety, musi stać się coś strasznego żeby ci z TVP zaczęli puszczać dobre kino o normalnych porach (a nie o drugiej w nocy). Np. po tragedii w Katowicach (hala) puścili "Wielki błękit", piękny film... Odpowiedz Link Zgłoś
kulinarna Re: Idę do wypożyczalni 25.11.06, 23:27 ...a co wazne wersje rezyserska! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Idę do wypożyczalni 26.11.06, 09:42 Wzięlam sobie "Wszyscy jesteśmy Chrystusami" i to bylo to! Odpowiedz Link Zgłoś