reniatoja Re: Koniec Dwururki 28.11.06, 16:08 jakos tutaj www.tvn.pl/2006-12-09,,176,program.html podają, ze bedzie dwururka. Ja to lubiłam. Chociaż nie mogłam oglądac, bo wtedy mam lekcje, ale powtorki sobie oglądałam bodajże w poniedziałki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Koniec Dwururki 28.11.06, 19:59 no nawet nie żałuję, ale rozbawił mnie tekst Sołtysika: "- Współpraca prowadzących miała mankamenty - skomentował w rozmowie z serwisem Wirtualne Media likwidację "Dwururki" rzecznik TVN-u Andrzej Sołtysik." Odpowiedz Link Zgłoś
sinny Re: Koniec Dwururki 28.11.06, 20:23 Dlaczego nie jestem zaskoczona? Program w formule "trzech na jednego" i nie pozwalamy mu dojść do głosu i jesteśmy wobec niego chamscy. Powinni sobie dołożyć Pospieszalskiego do kompletu. Odpowiedz Link Zgłoś
arleta.czysz Re: Koniec Dwururki 30.11.06, 18:59 najlepsze było jak szczuka powiedziaŁA JAGIELSKIEMU, Że ma małego ptaszka i jest głupi... kto by to zniósł.. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ti Re: Koniec Dwururki 06.12.06, 17:15 z tym ptaszkiem to było super, że jej to właśnie na myśl w takiej chwili wpadło i wypaliła do Jagielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.maciek1 Re: Koniec Dwururki 06.12.06, 13:37 Tutaj jest dalszy ciąg całej akcji i tego co z tej kłótni wyszło - Szczuka i Jagielski wylądowali u Najsztuba i Żakowskiego: www.blog.mediafun.pl/index.php/2006/11/30/dwururka-spada-do-tv4/ Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Koniec Dwururki 06.12.06, 22:34 szkoda nie widzialem ani jednego odcinka, ale to, co zobaczylem na youtubie pokazalo, ze to mogl byc dobry program. Troche mam dosyc slodyczy w tv, wiec troche pieprzu by sie przydalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Koniec Dwururki 07.12.06, 01:23 program był swietny i mam nadzieje że pozostanie ale jak ktoś gustuje tylko w różnych tańcach z gwiazdami czy innych "idż na całość" to nie dziwie sie że mu sie nie podoba , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: Koniec Dwururki 27.12.06, 02:27 Raczysz żartować, kolego:) Program nie miał dramaturgii, nie miał scenariusza, goście dobrani na zasadzie prostackiego klucza. Teksty prowadzących na poziomie lepperowców. Sorry, tak to wyglądało. Obejrzyj sobie "Daily Show" na CNN. Odpowiedz Link Zgłoś
niochnioch Oddawać Dwururkę! 27.12.06, 11:11 Jedyny chyba program (w polskich tivi), który wyraźnie i ostro dawał odpór kołtunom, ciemniakom i oszołomom. Jagielski raczej nie jest asem intelektu i subtelnego dowcipu, ale Kazia wynagradza wszystko. Oddawać dwururkę. Target i zapotrzebowanie przeogromne, więc o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re: Oddawać Dwururkę! 27.12.06, 11:33 Kazia potrzebuje sprawniejszego intelektualnie partnera. Odpowiedz Link Zgłoś