Dodaj do ulubionych

NOWOJORSCY GLINIARZE-NYPD BLUE

IP: *.zipnet.com.pl 21.11.01, 10:26
DLACZEGO ZNIKNELI Z ANTENY PROGRAMU 2 TVP? MIMO ZE W STANACH CAŁY CZAS KRĘCI
SIĘ KOLEJNE ODCINKI TO U NAS OD ROKU POSUCHA . CZY SA SZANSE NA DALSZE ODCINKI
W TVP.A TAK POZA TYM KTO LUBIŁ TEN SERIAL???CZY ZNACIE JAKIES POLSKIE SSTRONY
TEGO SERIALU???
WYDAJE MI SIE ZE BYŁ ON NIEPOPULARNY CHOĆ MOIM ZDANIEM WCIAGAJACY BEZ STRELANEK
I BZDUR I DOŚC PESYMISTYCZNY
POZDRAWIAM
SORRY ZE WCINAM SIE NA FORUM BBII ALE WIDZĘ ŻE JEST ONO DOŚC AKTYWNE PA
Obserwuj wątek
    • Gość: iDA Re: NOWOJORSCY GLINIARZE-NYPD BLUE IP: *.zipnet.com.pl 21.11.01, 10:42
      NIE MA TU NIKOGO KTO ZAINTERESOWANY BYŁ TYM SERIALEM????
      • Gość: dżastina Re: NOWOJORSCY GLINIARZE-NYPD BLUE IP: *.acn.waw.pl 21.11.01, 10:45
        Przykro mi IDA, ja nie oglądałam, no, może 2-3 odcinki. Musisz znaleźć jakieś
        forum filmowe albo poczekać cierpliwie, może ktoś się tutaj jeszcze znajdzie.
        • Gość: ida Re: NOWOJORSCY GLINIARZE-NYPD BLUE IP: *.zipnet.com.pl 21.11.01, 10:53
          ja ogladałam juz około 120 odcinków niestety bardzo mało osób cokolwiek o nim
          wie
          a poza tym właściwie brak o nim czegokolwiek na polskich stronach internetowych
          dziwne prawda???
          pozdrowienia Dżastina
      • Gość: magda? Re: NOWOJORSCY GLINIARZE-NYPD BLUE IP: *.zipnet.com.pl 21.11.01, 11:23
        moze ktos zna strony zwiazane z tym serialem
    • Gość: Ina Re: NOWOJORSCY GLINIARZE-NYPD BLUE IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 11:44
      Witam Ida - to ja, Ina :o)
      120 odcinków??? Gdzie??? ja widziałam tylko te w TVP2 i chyba aż tyle ich nie
      było.
      A forum "Kino i Telewizja" będzie lepsze. Tu jest aktywnie, ale inaczej ;o)
      Pzdr.
      • Gość: noriega Re: NOWOJORSCY GLINIARZE-NYPD BLUE IP: *.zipnet.com.pl 21.11.01, 11:46
        w polsce nadawano od 1997 roku ok 135 odcinków
    • Gość: noriega Re: NOWOJORSCY GLINIARZE-NYPD BLUE IP: *.zipnet.com.pl 21.11.01, 11:45
      Witam też jestem fanem tego serialu był boski.Uwielbiałem całą
      obsadę det. Russell - piekna kobieta .Nie wiem dlaczego telewizja nie
      poinformowała podobnie jak prasa o zdjęciu serialu. W Stanach obecnie
      wyswietlają już 9 serię szczegóły na temat na stronie anglo języcznej
      www.stwing.upenn.edu/~sepinwal/nypd.html naprawdę szczegółowe choc
      grafika słaba to treść z pierwszej ręki
      • Gość: noriega Re: NOWOJORSCY GLINIARZE-NYPD BLUE IP: *.zipnet.com.pl 21.11.01, 12:53
        Nazwisko rudzielca to :detektyw John Kelly a grał go David Caruso .Lubilem tez
        oprócz Sipowicza pania prokurator Sylvię Costas Pozdrowienia !!!
        miło że są tu sympatycy tego serialu
    • Gość: ka-jot Re: NOWOJORSCY GLINIARZE-NYPD BLUE IP: *.polkos.com.pl 21.11.01, 13:19
      No właśnie, też się zastanawiałam, gdzie jest tem wspaniały serial. Był
      naprawdę extra. Ale cóż, TVP woli wydawać pieniądze na biesiady, tour de Maryla
      i podobne bzdety. Nie można sie również dziwić, że zdjęli serial bez
      zapowiedzi - oni robią co chcą - patrz serial "Sex w wielkim mieście", jakieś 2
      tygodnie temu wyświetlili pierwszy odcinek (a serial leci już jakiś czas). Tak
      więc telewizja olewa widzów. Wracając do NYPD Blue - też za nim tęsknię! Fajny
      był ten nowy - Danny. Reszta też OK.
      • Gość: noriega Re: NOWOJORSCY GLINIARZE-NYPD BLUE IP: *.zipnet.com.pl 21.11.01, 13:32
        Więc dowiedzmy się czy pojawi sie on jeszcze w którejś ze stacji
        jeśli ktoś mam wiesci z Woronicza lu jakieś przecieki odnosnie Nowojorskich
        Gliniarzy okoliczności ich zdjęcia to proszę o jakis znak na forum ok?
        • Gość: Ina Re: NOWOJORSCY GLINIARZE-NYPD BLUE IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 13:35
          Czemu siedzicie na forum BB? Noriega, cos tam chyba do Ciebie zapostowałam na
          Kinie i Telewizji.
    • Gość: noriega Re: NOWOJORSCY GLINIARZE-NYPD BLUE IP: *.zipnet.com.pl 21.11.01, 13:47
      łaczmy sie
    • Gość: noriega Re: NOWOJORSCY GLINIARZE-NYPD BLUE IP: *.zipnet.com.pl 23.11.01, 08:43
      temat cały czas żywy
    • Gość: 123 Re: IP: *.itcomp.pl 05.12.13, 21:26
      Witam. Czy może pamiętasz następującą scenę z pierwszego sezonu?

Jadą samochodem on i ona (policjanci?)
      Nawiązuje się pomiędzy nimi mniej więcej taka o to rozmowa:

on: wypytuje swoją partnerkę o to co robiła wczoraj
      ona: w końcu przyznała się że przespała się z jakimś facetem
      on: zaczyna ją najeżdżać - jak mogłaś etc. przecież to jest kłamca (jestem pewien że ten rzeczownik się pojawił)

Wcześniej była scenka łóżkowa owej policjantki(?) z tym ''kłamcą''

??? Czy możesz powiązać tę scenę z nypd?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka