lumpeksiara81 13.02.07, 14:09 Skąd ona się wzięła? Brzydkie to, grubawe, kiepska dykcja, problemy ze sformułowaniem wypowiedzi. Litości!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: Beata Sadowska z TVP2 13.02.07, 14:20 peta sie po roznych stacjach - mtv, tn style... nudna, bezniadziejna, brzydka i gruba az strach ze tacy nijacy ludzie sa tak bardzo lansowani w tv Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Beata Sadowska z TVP2 13.02.07, 14:46 Beata jest gruba jeśli dla kogoś ideałem kobiety jest wieszak. Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: Beata Sadowska z TVP2 13.02.07, 14:50 Ja ważę 54 kg przy 165 cm - wieszakiem nie jestem. Dla mnie również ona jest za gruba (a już na pewno mocno przy kości). Wygląda na rozmiar 42, a w Polsce wciąż jeszcze standardem jest 38. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Beata Sadowska z TVP2 13.02.07, 14:53 waze 53kg przy 168cm wzrostu dla mnie sadowska jest zdecydowanie za gruba kazdy ma inny gust, mi sie nie podobaja ludzie otyli. innym nie podobaja sie ludzie szczupli - Odpowiedz Link Zgłoś
aniolkowa Re: Taaaaaaaaaaaaaaa ale... 13.02.07, 15:28 ...wezcie pod uwage ze w Polsce niekoniecznie po ulicach chodza same 'standarty" w rozmiarze 38,wiec jedna spikerka przy kosci na cala mase spikerowych szkieletow chyba nie zaszkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolkowa Re: Beata Sadowska z TVP2 13.02.07, 15:29 > wciąż jeszcze standardem jest 38. Hahahah ależ walnelas a kto ten standart ustanowil?Ja bym powiedziala ze przeciwnie,na ulicach standart to 42 i powyzej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: Beata Sadowska z TVP2 13.02.07, 15:33 StandarD! Nie wiem, w jakim mieście mieszkasz, ale ja na ulicach obserwuję wiele kobiet bardzo szczupłych, niewiele przy kości i większość takich właśnie przeciętnych 38. Standardu nikt nie ustanowił, tak wygląda Polska rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzoxx1 Re: Beata Sadowska z TVP2 13.02.07, 15:42 hej piękności, pokażcie swoje fotki to ocenimy... Odpowiedz Link Zgłoś
lumpeksiara81 Re: Beata Sadowska z TVP2 13.02.07, 15:47 A co mój wygląd ma do rzeczy? Ja powiedziałam, jak ona wygląda, nie mówiłam, że ja jestem rewelacyjna. Potrafię powiedzieć, że inna kobieta jest atrakcyjna, np. Natalie Portman, ale o BS powiedzieć się tego nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpeksiara81 Re: Beata Sadowska z TVP2 13.02.07, 16:05 Beacie S. dużo do Ciebie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tosik04 Re: Beata Sadowska z TVP2 14.02.07, 12:54 Cokolwiek bym sądził o Beacie to pisanie o kimś że jest gruby i brzydki wystawia odpowiednie świadectwo piszącej post. Takie świadectwo, że nie chce się z Tobą dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Beata Sadowska z TVP2 14.02.07, 13:22 no dajcie spokój. ona nie jest gruba. a uroda rzecz względna-jednym sie podoba innym nie. wg mnie ma bardzo oryginalna urode. nie jest piekna ale brzydka tez nie. a dziennikarka z niej zadna. niestety. podobnie zreszta jak wiekszosc 'dziennikarzy' tv publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
katarina80 Re: Beata Sadowska z TVP2 14.02.07, 22:02 Myślę, że powinniśmy uznać jej występy w telewizji za pełną akceptację rozmiarów powyżej 40.Ja się cieszę, że jednak tv nie zamyka drzwi przed nosem panienkom przy kości.A że to akurat BS...Dobrze wiedzieć, że nie wszędzie widać chude piękności. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaw17 Re: Beata Sadowska z TVP2 15.02.07, 11:41 Sadowska ma oryginalną urodę i przez to się wyróżnia. Wolę to niż te klony z innych kanałów. Na TVP wszystkie prezenterki są tak samo nijakie i do siebie podobne, że prawie ich nie odróżniam a na TVN wszystkie są klonem Justyny Pochanke - ta sama fryzura, maniera i drewniane korale...Jak w sekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: Beata Sadowska z TVP2 15.02.07, 16:01 Wyróżnia się przede wszystkim koszmarnie denerwującął dykcjął, która powoduje, że nie można jej słuchać dłużej niż przez 20 sekund. Bardzo się dziwięł, że jakoś prześlizguje sięł od stacji do stacji i ktoś jął zatrudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
basiakkasiak Re: Beata Sadowska z TVP2 17.02.07, 00:41 Jeżeli Beata Sadowska jest gruba, to jaka wg. ciebie jest np. Dorota Wellman? Odpowiedz Link Zgłoś