Gość: Ja IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 21:16 Zauważcie, że Wojtek ma fryz z bajki o mapetach, a jak chodzi to mu się trzęsie ta strzecha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nowy Re: Wojtek mapet IP: 217.164.54.* 23.11.01, 21:18 Gość portalu: Ja napisał(a): > Zauważcie, że Wojtek ma fryz z bajki o mapetach, a jak chodzi to mu się trzęsie > > ta strzecha. wspaniale porownanie. gratulacje . tak to takie mapeciatko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Wojtek mapet IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.11.01, 22:55 Jeszcze dodac ten bezpluciowy glosik. Mowi i zachowuje sie jak pedal! Mapetpedal! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
arabeska Re: Wojtek mapet 24.11.01, 09:31 Kiki, dziecino, zanim zaczniesz pisać, zaopatrz się w słowniki; 1) ortograficzny 2) poprawnej polszczyzny Ja wiem, że na forum analfabetyzm jest normą, ale myślę że najwyższy czas zacząć zwracać na to uwagę. Polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: Wojtek mapet IP: *.turboline.skynet.be 23.11.01, 22:56 wieczorem to jeszcze , jeszcze ale obudzic sie kolo takiej strzechy toz mozna zawalu dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Wojtek mapet 24.11.01, 00:58 He-he, faktycznie! Zawsze mi się z czymś kojarzył, a dopiero jak puścili powtórkę MUPPETÓW to zauważyliśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8888 Re: Wojtek mapet IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 09:18 Świetne porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aya Re: Wojtek mapet IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 16:52 Typowy mapet , mała posturka chłopczyka z wielkim łbem jak wiadro, i karykaturalna facjatą, lisie ślipka, be zwarg i zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8888 Re: Wojtek mapet IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 16:59 I kto to mówi , że on dba o siebie ? Te włosy wyglądają jak dwa miesiące nie myte. Odpowiedz Link Zgłoś