Dodaj do ulubionych

KTO WYJDZIE??????????????

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 19:25
czesc jak myslicie kto wyjdzie ja bym wolal by byla to aga bo mam juz dosyc jej
niektorych zachowan a jej smiecj jest po postu wkurwiajacy........
watpie by tak sie jednak stalo bo wtedy w bb zostanie tylko jedna kobieta......
Obserwuj wątek
    • Gość: dżastina Re: KTO WYJDZIE?????????????? IP: *.acn.waw.pl 27.11.01, 19:34
      Wyjdzie Mimoza.
      Aras zostanie.
      • Gość: Mimi Re: KTO WYJDZIE?????????????? IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 19:49
        Gość portalu: dżastina napisał(a):

> Wyjdzie Mimoza.
        > Aras zostanie.
        Obyś dżastino miała raję.Aras to nie to,co Iras,ale...można zaakceptować.
    • Gość: Rybitwa Re: KTO WYJDZIE?????????????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 22:45
      Oczywiście, ze Mimoza !!! W starciu z Arkiem ( nie mam jeszcze wyrobionego
      zdania na jego temat, ale coś się dzieje w tym domu dzięki niemu ) nie ma
      szans !!! Mam taką nadzieję ?!

Pozdrawiam
      • Gość: facet26 Re: KTO WYJDZIE?????????????? IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 23:08
        Nie wiem skad macie tyle optymizmu.Aras wyjdzie (niestety) juz TVN sie o to
        postara-goscie w studiu,teksty soltysika itp,zeby mimoza zostala.BARDZO chce
        sie mylic ale aras wyjdzie zaraz
        • Gość: Rybitwa Re: KTO WYJDZIE?????????????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 23:16
          Mylisz się Kolego...
          • Gość: grik Re: KTO WYJDZIE?????????????? IP: *.icpnet.pl 30.11.01, 12:07
            najleoiej niech juz wyjdzie Marzenka przestanie może szczelać miny
            • Gość: MN Re: KTO WYJDZIE?????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 09:34
              Gość portalu: grik napisał(a):

> najleoiej niech juz wyjdzie Marzenka przestanie może szczelać miny

A co to jest "szczelać" ???
              Bo ja nie znam takiego wyrażenia ???

• Gość: grik Re: KTO WYJDZIE?????????????? IP: *.icpnet.pl 30.11.01, 12:11
            Marzenka to latająca głupia małpa z gołą dupą a pan ze stacji benzynowej to
            przemycona informacja przez ciecia Rafałka że nie jest nominowana
        • Gość: edyts Re: KTO WYJDZIE?????????????? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 19:16
          Myślę że się mylisz oczywiście wyjdzie ta słonica!!
          Śmiech jej jest jak w koszmarnym śnie
          arek zostanie choć też go nie cierpie !!!
          Co o tym sądzisz!!!
    • Gość: Sonia Re: KTO WYJDZIE?????????????? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 19:18
      Arek!!!
      • Gość: edyts Re: KTO WYJDZIE?????????????? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 10:34
        Piszac Arek!!! miałeś\aś na myśli że on wyjdzie to sie mylisz
        Agnieszka ma 59,52 a Arek 41,48 no i sam widzisz nie pytaj skąd wiem bo i tak
        ci nie powiem ale weż pod uwage zachowanie agnieszki i arka
        kiedy arek połozył dłon na jej krzesle to powiedziała ze to jej terytorium
        a potem prosiła o psychologa-to chyba o czyms swiadczy zastanów sie i napisz
        cos jasniej
        • Gość: spiro Re: KTO WYJDZIE?????????????? IP: 192.168.1.* 30.11.01, 10:40
          Wyjdzie Arek , niezależnie od wyników głosowania. Żeby
          zwiększyć oglądalność pewnie manipulatorzy z TVN
          przesuną podanie wyników na poniedziałek - że niby
          trzeba policzyć dokładnie głosy itp.
        • Gość: Macho Re: KTO WYJDZIE?????????????? IP: *.gw.ip.pl 30.11.01, 10:58
          Niestety juz tydzien temu okazało się że początkowy rozklad głosów nie sprawdza
          się w końcowej rozgrywce.W kolejce do wyjscia prowadził wtedy Juras przed
          Arkiem-Kuba był na samym końcu.W innym portalu-Juras,Kuba,Arek. No i co?
          Niespodziewany atak na Kubę nastąpił w niedzielę ,czy co? Więc do końca nie
          można być niczego pewnym.
          • Gość: nowy Re: KTO WYJDZIE?????????????? IP: *.emirates.net.ae 30.11.01, 12:26
            masz zupelna racje nie wiemy kogo tvn wyznaczyla do wyjscia
            mam nadzieje ze to bedzie ten opasly arek
    • Gość: ? Re: KTO WYJDZIE?????????????? IP: 10.40.197.* 30.11.01, 10:43
      Ja tam też nie lubię Nimfy Błotnej- chociaż bez niej będzie smutno! Oczywiście
      marzence
      • Gość: edyts Re: KTO WYJDZIE?????????????? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 09:11
        Agnieszka opuści BB to oczywiste zreszta ogladaj jutro to sie przekonasz!!!
        • Gość: 8888 Re: KTO WYJDZIE?????????????? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 10:59
          Wyjdzie Aga a powinien STRAŻAK !!!Arek jest OK.
    • Gość: Anka Re: KTO WYJDZIE?????????????? IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 11:25
      Wyjdzie Agnieszka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka