Dodaj do ulubionych

TZG - 15.04.07

15.04.07, 20:06
Obserwuj wątek
    • gazaro Re: TZG - 15.04.07 15.04.07, 20:06
      Cerekwicka jest smutna - czuje ze odpanie :-(
    • krzaczekbzu Re: TZG - 15.04.07 15.04.07, 20:51
      Nie ma co gadać ,mnie się podoba Ivan. Tak lekko tańczy...
      • czarna_mamba_85 Re: TZG - 15.04.07 15.04.07, 20:57
        czy mi sie wydaje czy cerekwicka strasznie schudla?
        • neleh123 Re: TZG - 15.04.07 15.04.07, 21:07
          Cerekwicka dzisiaj odpadnie, a powinna
          Tuskówna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • krzaczekbzu Re: TZG - 15.04.07 15.04.07, 21:10
            Kurcze, solidarność Sopocianek nie zwycięży.
            Tuskówna jest tragiczna
    • lunatica Obuch odpadł?!?! wrrrrrrrrr nt. 15.04.07, 21:26

• asiara74 Re: Obuch odpadł?!?! wrrrrrrrrr nt. 15.04.07, 21:30
        Kiedy w końcu ta kłoda Tusk odpadnie? Nie wiem czym ludzie kierują sie głosując
        na nią, chyba preferencjami politycznymi. Szkoda mi Bartka.
    • krzaczekbzu Re: TZG - 15.04.07 15.04.07, 21:28
      No i zostala.
      Nikt mi nie powie,że lepiej tanczy od Obuchowicza
      • virr Re: TZG - 15.04.07 15.04.07, 21:30
        Wie Pani, to jest bardzo subiektywne :).
        Piosenki dziś były cudne.
        • rosa.rosa Re: TZG - 15.04.07 15.04.07, 21:36
          Do jakiego wątku bym nie zaglądnęła tam Virr:):):)
          • virr Re: TZG - 15.04.07 15.04.07, 21:39
            Znów pani Rosa. Dobrze, dla Pani samopoczucia od dzisiaj tu nie wchodzę ;).
        • olu87 Re: TZG - 15.04.07 15.04.07, 22:03
          > Wie Pani, to jest bardzo subiektywne :)

Nie na tyle subiektywne, żeby nie dostrzec ogromnej przepaści w umiejętnościach
          i talencie tanecznym między tuskówną a resztą uczestników. To że zaczęła się
          ruszać, nie znaczy jeszcze, że zaczęła tańczyć na jako-takim poziomie.
          Niby rodzinna atmosfera w relacjach między poszczególnymi parami, ale nie
          wierzę, że w pozostałych uczestnikach się nie gotuje coś w środku, gdy tak
          obserwują co tydzień, jak tuskówna przechodzi bez problemów do kolejnego i
          kolejnego odcinka, podczas gdy odpadają lepsze (i o niebo lepsze) od niej pary.

Ale nie chcę się irytować, więc dosyć już o tym nieporozumieniu w osobie
          żeńskiej połowy pary nr 6. Szkoda tylko Bartka, zasługiwał na półfinał.

Tyniec jak zwykle :)) nie mogę się nadziwić jego talentowi i urokowi osobistemu,
          ale nie chcę się już powtarzać, bo w zasadzie co tydzień mogłabym pisać prawie
          to samo (co też czynię, ale nieco rzadziej ;] ). Zasługuje na zwycięstwo. A co
          najdziwniejsze - klasą, skromnością, inteligencją i tanecznymi uzdolnieniami
          najwyraźniej zaskarbił sobie łaski dużej grupy widzów - od kilku tygodni ma
          prawie największą ilość głosów także od publiczności (więcej od niego dostaje
          tylko wiadomo kto, co nie wymaga komentarza :|). I oby taka tendencja utrzymała
          się już do końca.
          Jako druga para w finale powinna wystąpić para nr 1, bez dwóch zdań. Kasia
          rozwinęła się niesamowicie, przełom nastąpił w sambie, ale już w foxtrocie (4
          odc) pokazała, że na wiele ją stać. Na Żorę też bardzo miło popatrzyć, wreszcie
          tancerz seksowny, ale nie zniewieściały (choć o wyglądzie cherubinka) ;) jedyny
          z profesjonalnych tancerzy tej edycji, na którego patrzę z przyjemnością.

Iwan i Blanka też bardzo dobrze sobie radzą - i cóż, kiedy wszystkie znaki
          wskazują, że za tydzień to oni żegnają się z programem :/

> Piosenki dziś były cudne.
          oj, tu się zgodzę :)) szkoda, że nie w aranżacji Sztaby, bo może byłoby jeszcze
          wspanialej. Ale i tak piosenki z Kabaretu Starszych Panów wprowadziły
          niepowtarzalny i ciepły klimat. Uwielbiam je od lat i myślę, że to był bezbłędny
          wybór. Choć szczerze mówiąc zastanawiałam się, jak oni zrobią z tych utworów
          cha-chę i jive'a. No, jeśli chodzi o cha-chę, pamiętałam piosenkę wykonywaną
          przez Irenę Kwiatkowską - "Trysły zmysły", która rzeczywiście była w rytmie
          cha-cha, natomiast nie jest na tyle znana, żeby pojawiła się w "TzG". Ale że "Na
          ryby" dadzą się przerobić... albo "Bo we mnie jest seks" na jive'a... szok :)
          ale in plus.
    • mallina Re: TZG - 15.04.07 15.04.07, 22:08
      prawde mowiac nie bardzorozumiem te narzekania na Kasie Tusk.
      przeciez ona sama mowi, ze nie ma drygu do tanca i nie zgrywa jakiejs
      szczegolnie uzdolnionej, ma sie czuc winna, ze ludzie na nia glosuja?
      no dajcie spokoj..
      przypominam, ze znacznie wieksze beztalencie omal nie wygralo jednej z
      edycji;-), mowie tu oczywiscie o aktorze serialowym Kubie Wesolowskim.
      przeciez wiadomo, ze glosy widzow to glosy sympatii dla danej pary, a nie ocena
      wartosci technicznej tanca.
      wiecej luzu -to tylko program rozrywkowy:P
      • olu87 Re: TZG - 15.04.07 15.04.07, 22:16
        oj program, ale od tego są miejsca takie jak forum, żeby sobie ponarzekać na
        kogoś, kto się nie podoba, pozachwycać się, i tak dalej :) temat i program
        błahe, owszem, ale na niedzielny wieczór w sam raz.

i akurat wcale nie uważam, żeby Tuskówna była w czymkolwiek lepsza od
        Wesołowskiego. Dokładnie ten sam poziom - wiadomy.
        • mallina Re: TZG - 15.04.07 15.04.07, 22:29
          nie, no pewnie, ze forum glownie sluzy do narzekania:-)
          a i jakies zachwyty sie zawsze trafia:D

Kasia czyms po prostu ujmuje ludzi, ktorzy na nia glosuja.
          Na Wesolowskiego zapewne glosowaly jakies nastolatki ogladajace "Na Wspolnej",
          dziwila mnie jego popularnosc,bo dretwy mi sie wydawal nie tylko w tancu;-)))

Wydaje mi sie, ze jesli Kasia Tusk w kolejnym odcinku nie odpadnie, to jest w
          stanie nawet wygrac te edycje;-)
          Pomimo niskich ocen jury bez problemow nadrabia glosami widzow.
    • nesta_fan Re: TZG - 15.04.07 16.04.07, 09:04
      Ja również uważam ,że Kasia Cerekwicka bardzo się rozwinęła . Jej samba była
      najlepsz ze wszystkich edycji . Tak więc trzymam za nią kciuki . Bardzo
      sympatyczna para, dobrze się ze soba czują.
      Myślę ,też ,że w finale znajdzie sie pan Tyniec ( choć nie bardzo go
      lubię ) ,ale jego jive nie był najlepszy ,trochę śmiesznie mu to wyszło, to nie
      Maserak.
      I szkoda naprawdę Bartosza O. , ale ostatnio nie za bardzo się przykladał.
    • j-adore Re: TZG - 15.04.07 16.04.07, 10:52
      Widziałam tylko tańce Tyńca i Cerekwickiej. Obie pary wypadły bardzo dobrze.
      Tyniec w ogóle jest rewelacyjny - i jako tancerz i jako człowiek, no ujmuje mnie
      on strasznie. Zupełnie przeciwne wrażenia mam w odniesieniu do Kasi
      Cerekwickiej, nie wiem czemu drażni mnie ona. Żora rzeczywiście jest sexy:), on
      i Stefano to chyba najfajniejsze ciacha ze wszystkich tancerzy i wszystkich
      edycji, a nie jakiś tam Maserak (no ok, Robert Rowiński i Piotrek Kiszka też są
      bardzo przystojni:).

Poza tym obejrzałam skróty po występach i chociaż na tej podstawie za dużo
      wysnuć nie można, to stwierdzam, że Obuchowicz chyba nie wypadł źle, a Tuskówna
      nabrała troche odwagi i chyba wreszcie załapała, że taniec nie polega na
      chodzeniu, ale nadal rusza sie kiepsko. Po prostu niektórzy mają dryg do tańca i
      kocie ruchy (Tyniec), a inni są sztywni jak kołki (Tuskówna).
      • kaye Re: TZG - 15.04.07 16.04.07, 21:25
        A ja polubiłam Kasię Cerekwicką Nie tylko za taniec (od paru odcinków
        prezentuje się świetnie), ale za szczerość i luz. Widac to zwłaszcza w Kulisach
        TzG, których pare widziałam. Ostatnio podczas kręcenia odcinka wielkanocnego
        wydawała się smutna i przygaszona brakiem poparcia od widzów we wcześniejszych
        odcinkach, no i oczywiście tym, że przez program spędza Świeta samotnie. Po
        ogłoszeniu wyników, które były duzo korzystniejsze niż sądziła, para Kasia/Żora
        zaprezentowała bardzo fajną radość:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka