Dodaj do ulubionych

Agata Młynarska

07.06.07, 09:13
www.mediarun.pl/news/id/21641/telewizja_to_okrutna_milosc
Tutaj mamy z nia wywiad. Dowiadujemy sie, ze to nie telewizja ja kochal, lecz publicznosc.
Ja mam odwrotne wrazenie. Jest bnetonem, ktorego za nic nie da sie wywalic z telewizji. Prowadzi kazde Mragowo i inne imprezy jeszcze debilniejsze. Zmienila bandere z TVP2 na Polsat. Powinna odejsc razem z klezankami: Torbicka(niech ona tylko puszcza filmy), Fajkowska i innymi, ktore nam towarzysza w telewizji od zarania dziejow, a nikt ich nie chce ogladac.
Obserwuj wątek
    • janinaniezbedna3 Re: Agata Młynarska 07.06.07, 10:00
      kocha to ją na pewno Nina Teentiew, bo np ja nie znam jednej osoby, której by
      ta słodko-sztuczna podstarzała niunia nie działała na nerwy.
      ale Agatka M. chyba jest wieczna.;/
      • swojak17 Re: Agata Młynarska 07.06.07, 11:21
        Młynarska to jedno, a Torbicka to zupełnie co innego. Torbicka jest piękną
        kobietą.
        • little-angel Re: Agata Młynarska 07.06.07, 11:26
          Oj Młynarskiej wyjątkowo nie znoszę. Gdy tylko zobaczę zmieniam kanał. Natomiast Torbicka ma klasę, pięknie wygląda i jest jedną z nielicznych osób, które serwują w telewizji publicznej dobre filmy. Niezależnie od tego czy prowadzi wręczenie nagód czy wywiad robi to profesjonalnie.
          • nevergiveup Re: Agata Młynarska 07.06.07, 11:36
            Zgadzam sie w 100% - wara od Grażynki Torbickiej !!!
            • anmanika Re: Agata Młynarska 08.06.07, 10:01
              Widzialam jak z wystepu Agatki gdzie sie darla jak nawiedzona, ludzie uciekali
              zaslaniajac uszy. Tak ja publika kocha.
            • niewyparzony_jezyk Re: Agata Młynarska 08.06.07, 18:51
              Grażyna Torbicka jest- nomen omen- starą torbą, która już powinna niepokonana ze
              sceny zejść i zrobić miejsce innym. Wszyscy pamiętają Krystynę Loskę,
              zapamiętali też córkę Torbicką i wystarczy.
              Przez tyle lat ta sama wystudiowana poza, ten sam przyklejony do twarzy uśmiech
              i jak kiedyś w dowcipie- strach lodówkę otworzyć.

O Młynarskiej nic nie piszę nawet, bo obecność tego babsztyla w naszych
              telewizorach, niezależnie od kanału, jest czymś przerażającym.
              • news21 Re: Agata Młynarska 08.06.07, 19:25
                Musisz leczyć swoje kompleksy kosztem Torbickiej? Jest piękna - i to jest
                fakt. Jeśli ma ileś tam lat, to chwała jej za to, że tak pięknie i młodo
                wygląda. Etatów w tv jest sporo - starczy i dla młodych.
                • billy.the.kid Re: Agata Młynarska 08.06.07, 19:29
                  odnosze czasem wrazenie ze torbiucka jest włąścicielem, producentem reżyserem i
                  główna gwiazda tych filmów.
                  a filmy te można by puscic bez udziału tej zgredówy z mordą małolaty.
                • rozmowy_kontrolowane Re: Agata Młynarska 08.06.07, 21:08
                  Taaak, stara forumowa śpiewka: jeśli mówisz, ze kogoś nie lubisz, to od razu
                  masz kompleksy, jesteś zawistnym, pryszczatym i chamskim osobnikiem, zazdrosnym
                  o to, że innym się udało...

Luzu trochę, szanowni Państwo. Nie wszyscy wszystkich muszą lubić i nie wszyscy
                  wszystkich krytykują z zazdrości.
                  • simply_z Re: Agata Młynarska 08.06.07, 21:26
                    owszem ale krytykowac mozna a nawet trzeba z kultura ,a nie rzucajac tekstami
                    typu morda maloloty ,naprawde skoro juz pretendujecie do miana intligentow i
                    czolowych krytykow wyrażajcie sie troche hmm mniej dobitnie.
      • agaw Re: Agata Młynarska 08.06.07, 21:25
        Nic dodać nic ująć - jest beznadziejna
        • veeto1 Re: Agata Młynarska 08.06.07, 22:27
          faktycznie, z metryki jej sporo ubyło i rysy jakby złagodniały.
        • telenowela232 Re: Agata Młynarska 05.07.07, 10:36
          Młynarska ma to szczęście, że jest przyjaciółką Terentiew i ta ją za sobą
          ciągnie jak wagonik.
    • hello.martin.its.linda Re: Agata Młynarska 08.06.07, 22:24
      czy nie wydaje się wam że sobie coś z twarzą zrobiła, poznałem że to ona dopiero
      po chwili :-)
      • malgosia1983 Re: Agata Młynarska 09.06.07, 00:20
        dziś wygladała pięknie...
        nawet dało się słuchać;)
        udany występ. W zielonym do twarzy pani Agacie
        • hello.martin.its.linda Re: Agata Młynarska 09.06.07, 10:45
          miałem na myśli operację plastyczną
          • malgosia1983 Re: Agata Młynarska 09.06.07, 11:03
            <gafa> naprawdę???
            Wiesz, nie domyśliłam się... hehehe

Nie zmienia faktu, że wczoraj wygladała zjawiskowo.
    • tv.maniaczka Re: Agata Młynarska 09.06.07, 10:59
      O przepraszam, Torbicką proszę zostawić w spokoju! Ale faktycznie Młynarskiej
      znieść nie mogę. Oglądałam wczoraj Top Trendy i od razu jak się pojawiła para
      Młynarska - Chajzer odechciało mi się oglądać.
    • gilbertt Młynarska ma taką klasę że hej! 09.06.07, 11:03
      W polsacie dzieci pyta . . . jak w klasie
      • pawel_bielsko Re: Młynarska ma taką klasę że hej! 10.06.07, 20:33
        Obie panie sa po paru operacjach plastycznych, zawsze maja na sobie tone pudru(ostatnio nawet (otwierasz lodowke...)cichopek tez sie tak pudruje), a i tak sa starymi torbami. I nie wiem, co widzicie w Torbickiej. Proponuje na koniec jej przejazdzki z telewizja wyslac ja doprogramu Jak Oni Spewaja.
        • baba67 Re: Młynarska ma taką klasę że hej! 10.06.07, 21:18
          Tone pudru to maja nawet mlode i ladne-po prostu taka jest specyfika telewizji.
          Lubie Torbicka ktora ma klase. Mlynarska mnie drazni, ale sporo osob ja lubi,
          skoro Polsat ja zatrudnil, a nie musial.
          • sphinx10 Re: Młynarska ma taką klasę że hej! 10.06.07, 21:25
            Nie powinno się porównywać Pani Torbickiej do młynarskiej.
            Ktoś, kto to robi, daje złe świadectwo o swojej kondycji intelektualnej.
            • pawel_bielsko Re: Młynarska ma taką klasę że hej! 11.06.07, 17:43
              sphinx10 napisał:

> Nie powinno się porównywać Pani Torbickiej do młynarskiej.
              > Ktoś, kto to robi, daje złe świadectwo o swojej kondycji intelektualnej.

Wcale tak nie uwazam. To, ze puszcza filmy do ogladania, nie oznacza, ze musi sie znajdowac w naszej lodowce. Teraz na szczescie coraz mniej prowadzi roznych programow na zywo w telewizji. Aczkolwiek mlynarskiej i tak daleko do torbickiej.
    • emilian82 Re: Agata Młynarska 24.06.07, 22:13
      Ta kobieta to jedno wielkie nieporozumienie. Brzydka, bez sensu gadająca.
      Prawdziwym fenomenem jest jednak to, że tyle lat utrzymuje sie w tv. I jeszcze
      Polsat ją wziął? Rozumiem, że tatuś, że Nina ale chyba bez nocowania poza
      domem :) sie nie obeszlo. Jest najgorszą prezenterką i prowadzącą z jaką można
      sobie wyobrazić....
      • yoka1 Re: Agata Młynarska 26.06.07, 14:45
        nie trawię Agatki!!! Kojarzy mi się ze wścibskim babsztylem, który wszystko wie najlepiej a siebie uważa za super atrakcyjną, bleee!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka