Dodaj do ulubionych

Brawo Urbański !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.03, 22:37
Kiedy po raz pierwszy widziałam starcie Urbański - Wiśniewski, myślałam,że
Wiśniewski rzeczywiście płacze nad sobą z powodu niezrozumienia go przez
Huberta. Dzisiaj widzę,że chodziło o poniżenie Urbańskiego w oczach widzów,
żeby nie kojarzyli go pozytywnie z tym programem. Gwiazda jest jedna!!! To
podkreślanie : ja tu jestem panem!! Widziałąm tylko fragmenty ringów i
programów i zawsze miałam wrażenie, że to Wiśniewski nie ma szacunku dla
pracy Urbańskiego : ciągłe przerywanie, zmienianie toku rozmowy, ignorowanie
Urbańskiego jakby go tam wcale nie było. Zastanawiałąm się po co
zaangażowano Urbańskiego skoro Wiśniewskiemu od początku przeszkadzał. Może
ten program powinien prowadzić np. Konjo. Między Wiśniewskim a Urbańskim
jest zbyt duża dysproporjca klasy. Niestety wyglądało to jakby hrabinę z
porcelaną wpuścić do slumsów. Panie Hubercie gratuluję opanowania i taktu!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ela Re: Brawo Urbański !!! IP: *.stacje.agora.pl 09.06.03, 07:46
      Zgadzam sie w calej rozciaglosci. Wisniewski na zakonczenie zachowal sie jakby
      byl pracodawca Urbanskiego i wywalal go z pracy. Niestety kompleksy wziely górę
      a z takich kompleksów niestety nie da sie wyleczyc.
      • Gość: mahoney vel laska Re: Brawo Urbański !!! IP: *.man.polbox.pl 09.06.03, 12:39
        Wisniewski niestety jest zalosny , najgorsze jest ze on nawet nie widzi jak w
        kazdyn zdaniu samemu sobie zaprzecza , nikt nie musi lubic mojej muzyki ale
        zaraz ale dlaczego jej nie kocha , myli pojecia , dlaczego hubert nie okazal mi
        choc troche szacunku , dlaczego mnie nie akceptuje , zachowuje sie agresywnie ,
        ciekawe jak wytlumaczyl sie zonie , Hubert pokazal klase , zaraz po programie
        pokazali wypowiedzi jakis lasek , jedna wydarla sie na ta co bronila huberta ,
        rany pomyslalem sobie wyglada na taka fajna osobe a jest taka glupia ,
        dlaczego , ja bym chcial zeby wisniewski bo juz nie wisnia , wisnia to
        zdrobniale dla kogos kogo sie lubi , chcialbym zeby on szczerze jak tego chcial
        od huberta , powiedzial o co mu chodzilo , co chial osiagnac przez ta
        piosenke , jezeli on nie rozumie ze to moglo kogos obrazic , zazenowac to jest
        glupszy niz na to wyglada , powiedzcie mi jak mozna byc takim debilem zeby od
        kazdego wymagac zeby mnie kochal , wielbil i stawial oltarzyki , ja rozumiem ze
        on jest do tego pzryzwyczajony , patrz dom , ludzie ktorzy tam z nim zyja ,

• Gość: papapat Re: Brawo Urbański !!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 12:41
      ludzie przeciez to wszytsko bylo wyrezyserowane i ustawiane wy wierzycie ze to
      bylo spontaniczne?
      spontaniczny w tym programie byl tylko maly synek michala bo jeszcze nie
      rozumial co mowi rezyser
      pzdr
      • Gość: maro Re: Brawo Urbański !!! IP: *.bogucicka7.com.pl 09.06.03, 13:41
        Gość portalu: papapat napisał(a):

> ... spontaniczny w tym programie byl tylko maly synek
        michala...

A o psie bernardynie (chyba to suczka jest) zapomniałeś.
        • forward Re: Brawo Urbański !!! 09.06.03, 13:57
          Zgadza się pracodawcą dla Huberta był Wiśniewski, nie zapominaj o tym że
          Milionerów oglądało pod koniec emisji programu tylko 1,125 000 widzów a Ring
          ponad 3,500,000 i to dla Wiśniewskiego.
          Boli was to że Wiśniewski ma kasę i nie dorobił się jej tak jak to w Polsce
          bywa, czyli przy pomocy protekcji starych albo przyjaciół i kolegów starych,
          tylko doszedł do wszystkiego sam, no i że ma dużo kasy a w Polsce tego ludzie
          nie wybaczą. Dziwne że wybaczają inne kariery,np. synów i córek ludzi z
          pierwszych stron gazet. Tu bądźcie zazdrośni tu jest bool i tu jest smrood
          polskiej sitwy.

Forward
          • Gość: jana Re: Brawo Urbański !!!Do Forwarda! IP: *.36.11.vie.surfer.at 09.06.03, 14:52
            Forward!
            Tylko pamietaj,ze Wisniewski robil wszystko od samego poczatku tylko po to,zeby
            miec pieniadze i nie zawsze byly to interesy czyste(falszowanie
            czekow,nieplacenie za jakis samochod kempingowy,za cos tam jeszcze i inne
            znane wybryki )A najbardziej nie moge zniesc,ze wszyscy zwolennicy
            Wisniewskiego mowia tylko do antyfanow:"Wy tak mowicie i obrazacie Michalka bo
            mu zazdroscicie"Pytam sie czego??????? Czy myslsz,ze ludzie inni nie maja
            takiej kasy jaka ma Wisniewski?Jemu jeszcze daleko do prawdziwych
            pieniedzy.Tylko ludzie wyksztalceni i inteligentni dochodza do wielkich
            pieniedzy robiac to na czym sie znaja,robiac to co lubia i po prostu zyja.A On?
            jestes chyba zapatrzony w niego.......nie potrzebnie.
            • Gość: maro Re: Brawo Urbański !!!Do Forwarda! IP: *.bogucicka7.com.pl 09.06.03, 15:05
              Gość portalu: jana napisał(a):

> ...Tylko ludzie wyksztalceni i inteligentni dochodza do
              > wielkich pieniedzy robiac to na czym sie znaja,robiac to
              > co lubia i po prostu zyją...

Ty to chyba z bajki jakiejś jesteś. Napisz z jakiej i czy
              tam można jakoś się dostać.

Pozdrawiam
              maro
          • aguszak Do Forwarda ;-) 09.06.03, 15:19
            forward napisał:

> Zgadza się pracodawcą dla Huberta był Wiśniewski, nie zapominaj o tym że
            > Milionerów oglądało pod koniec emisji programu tylko 1,125 000 widzów a Ring
            > ponad 3,500,000 i to dla Wiśniewskiego.
            > Boli was to że Wiśniewski ma kasę i nie dorobił się jej tak jak to w Polsce
            > bywa, czyli przy pomocy protekcji starych albo przyjaciół i kolegów starych,
            > tylko doszedł do wszystkiego sam, no i że ma dużo kasy a w Polsce tego
            ludzie
            > nie wybaczą. Dziwne że wybaczają inne kariery,np. synów i córek ludzi z
            > pierwszych stron gazet. Tu bądźcie zazdrośni tu jest bool i tu jest smrood
            > polskiej sitwy.
            >
            >
            > Forward

Nie można mieć szacunku do każdego, kto zarobił wielką kasę - na szacunek
            trzeba sobie zapracować, a Wiśniewskiemu wcale nie zależy aż tak bardzo na
            akceptacji - sam to w programie powiedział...

Pozdrowionka
          • Gość: mahoney Re: Brawo Urbański !!! IP: *.man.polbox.pl 09.06.03, 15:38
            forward napisał:

> Zgadza się pracodawcą dla Huberta był Wiśniewski, nie zapominaj o tym że
            > Milionerów oglądało pod koniec emisji programu tylko 1,125 000 widzów a Ring
            > ponad 3,500,000 i to dla Wiśniewskiego.
            > Boli was to że Wiśniewski ma kasę i nie dorobił się jej tak jak to w Polsce
            > bywa, czyli przy pomocy protekcji starych albo przyjaciół i kolegów starych,
            > tylko doszedł do wszystkiego sam, no i że ma dużo kasy a w Polsce tego ludzie
            > nie wybaczą. Dziwne że wybaczają inne kariery,np. synów i córek ludzi z
            > pierwszych stron gazet. Tu bądźcie zazdrośni tu jest bool i tu jest smrood
            > polskiej sitwy.
            >

rany , ja nie moge czytac takich bzdur ,
            kto tu zazdrosci wisniewskiemu ,
            nie mam nic do tego ze ma tyle kasy
            pisze tylko tyle ze zachowal sie jak zakompleksiony gowniarz ,
            jak ham , bo inaczej nie da sie zrozumiec tego co zaspiewal
            to bylo oczywiste ze ludzie beda ogladali ten program dla wisniewskiego ,
            to bylo oczywiste ze jak wisniewski bzydko powiedzial hubert zrobil to dla
            kasy ,
            no oczywiscie taki ma zawod ,
            ale nie zgadzam sie ze tylko hubert na tym zarobil ,
            jak ktos tak mysli to cos jest nie tak
            • Gość: uju Re: Brawo Urbański !!! IP: *.crowley.pl 09.06.03, 15:55
              Gość portalu: mahoney napisał(a):

> forward napisał:
              >
              > > Zgadza się pracodawcą dla Huberta był Wiśniewski, nie zapominaj o tym że
              > > Milionerów oglądało pod koniec emisji programu tylko 1,125 000 widzów a Ri
              > ng
              > > ponad 3,500,000 i to dla Wiśniewskiego.
              > > Boli was to że Wiśniewski ma kasę i nie dorobił się jej tak jak to w Polsc
              > e
              > > bywa, czyli przy pomocy protekcji starych albo przyjaciół i kolegów staryc
              > h,
              > > tylko doszedł do wszystkiego sam, no i że ma dużo kasy a w Polsce tego lud
              > zie
              > > nie wybaczą. Dziwne że wybaczają inne kariery,np. synów i córek ludzi z
              > > pierwszych stron gazet. Tu bądźcie zazdrośni tu jest bool i tu jest smrood
              >
              > > polskiej sitwy.
              > >
              >
              > rany , ja nie moge czytac takich bzdur ,
              > kto tu zazdrosci wisniewskiemu ,
              > nie mam nic do tego ze ma tyle kasy
              > pisze tylko tyle ze zachowal sie jak zakompleksiony gowniarz ,
              > jak ham , bo inaczej nie da sie zrozumiec tego co zaspiewal
              > to bylo oczywiste ze ludzie beda ogladali ten program dla wisniewskiego ,
              > to bylo oczywiste ze jak wisniewski bzydko powiedzial hubert zrobil to dla
              > kasy ,
              > no oczywiscie taki ma zawod ,
              > ale nie zgadzam sie ze tylko hubert na tym zarobil ,
              > jak ktos tak mysli to cos jest nie tak

Boli was to że Wiśniewski ma kasę i nie dorobił się jej tak jak to w Polsc
              > e
              > > bywa, czyli przy pomocy protekcji starych albo przyjaciół i kolegów staryc
              > h,
              > > tylko doszedł do wszystkiego sam, no i że ma dużo kasy a w Polsce tego lud
              > zie
              > > nie wybaczą. Dziwne że wybaczają inne kariery,np. synów i córek ludzi z
              > > pierwszych stron gazet. Tu bądźcie zazdrośni tu jest bool i tu jest smrood
              >
              > > polskiej sitwy.
              Jak myślisz Forward, gdzie byłby Michał WIśniewski gdyby nie pewna Pani z
              programu drugiego publicznego telewizora, którą urzekła fantastyczna "twórczość
              i osobowość" Gwiazdy.
            • forward Re: Brawo Urbański !!! 09.06.03, 15:57
              Ah jakie to proste i bardzo modne pluć na Wiśniewskiego. Muzyki jego nie
              słucham ale też i nic nie mam do gościa, niech sobie śpiewa i zarabia. I wolę
              jego buźkę w tv niż kolejną mordkę jakiegoś synka lub córeczki niedorobionego
              dinozaurowatego piosenkarzyny (śpiewającego już 20, 30 lat tylko i wyłącznie z
              powodu alimentów) albo prominenta III RP. Mam nadzieję że dłuższe bezrobocie
              nauczy Huberta jednego TABAKIERA JEST DLA NOSA a nie NOS DLA TABAKIERY.

Forward
            • Gość: maro Re: Brawo Urbański !!! IP: *.bogucicka7.com.pl 09.06.03, 16:13
              Jeszcze raz.

> (Wiśniewski)zachowal sie jak zakompleksiony gowniarz ,
              > jak ham , bo inaczej nie da sie zrozumiec tego co
              > zaspiewal
              Świetnie, a czy ktoś myśli, że to Wiśniewski sam to
              wszystko przeprowadził. w jaki sposób w takim razie na
              telebimie pojawiały się fragmenty wcześniejszych rozmów
              obu panów. Czyżby kosmici opanowali studio? Scena była
              dokładnie zaplanowana, co nie znaczy, że Urbański znał
              dokładnie ten scenariusz. Może zaśpiewanie piosenki było
              pomysłem MW, ale zaakceptowanym i realizowanym przez
              realizatorów programu. Możliwe jednak, ze to realizatorzy
              właśnie znając charakter MW, wypuścili go na Urbańskiego.

> to bylo oczywiste że ... hubert zrobil to dla
              > kasy ,no oczywiscie taki ma zawod ,
              > ale nie zgadzam sie ze tylko hubert na tym zarobil ,
              > jak ktos tak mysli to cos jest nie tak
              Nie wiem, czy ktoś tak myśli, ale jeśli tak jest, to
              nieuważnie oglądał program, bowiem MW wielokrotnie
              przyznawał się, że wystąpił głównie dla kasy (tej
              skoszonej bezpośrednio i tej będącej wynikiem wzrostu
              zainteresowania -dzięki programowi - swoją postacią).

Nie wiem tylko, dlaczego MW tak zależało na wyciągnięciu
              od Huberta tej informacji, informacji, którą i tak
              wszyscy znali.

Pozdrawiam
              maro

• Gość: Ain Re: Brawo Urbański !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 19:53
                Zaczynając ten wątek nie miałam na myśli pieniędzy zarobionych przez
                kogokolwiek. Chodziło mi raczej o kulturę i stosunek waszego idola do ludzi,
                którzy dla niego pracują. Myślę, że nie bez przypadku było zestawienie w
                ostatnim programie sytuacji z Gienią i Hubertem. Wiśniewski powiedział do
                huberta : nie chciałbym, żebyś był gospodarzem w moim domu". Jakim jest
                gospodarzem pokazano kiedy poniewierał biedną Gienię dopominającą sie o zwrot
                wydanych na Wiśniewskich pieniędzy. Te jego odzywki do Urbańskiego : "teraz
                Hubert masz głos". Chamstwo w czystym wydaniu. Wiśniewski przyjął taktykę
                Górniak : płakać i wzruszać się przy fanach i pluć na tych którzy znają ich
                bez maski. W zderzeniu z kulurą osobistą innych Wiśniewski pada. Pieniądze nie
                mają tu znaczenia, tego co najważniejsze Wiśniewski za nie nie kupi.
                • forward Re: Brawo Urbański !!! 09.06.03, 21:12
                  Gość portalu: Ain napisał(a):

> Zaczynając ten wątek nie miałam na myśli pieniędzy zarobionych przez
                  > kogokolwiek. Chodziło mi raczej o kulturę i stosunek waszego idola do ludzi,
                  > którzy dla niego pracują. Myślę, że nie bez przypadku było zestawienie w
                  > ostatnim programie sytuacji z Gienią i Hubertem. Wiśniewski powiedział do
                  > huberta : nie chciałbym, żebyś był gospodarzem w moim domu". Jakim jest
                  > gospodarzem pokazano kiedy poniewierał biedną Gienię dopominającą sie o
                  zwrot
                  > wydanych na Wiśniewskich pieniędzy. Te jego odzywki do Urbańskiego : "teraz
                  > Hubert masz głos". Chamstwo w czystym wydaniu. Wiśniewski przyjął taktykę
                  > Górniak : płakać i wzruszać się przy fanach i pluć na tych którzy znają ich
                  > bez maski. W zderzeniu z kulurą osobistą innych Wiśniewski pada. Pieniądze
                  nie
                  > mają tu znaczenia, tego co najważniejsze Wiśniewski za nie nie kupi.
                  --------------------------------------------------------------------------------
                  I co ulżyło Ci? Wyplułeś się? Pomogło?
                  Pani Gienia dostała opieprz za to że się za bardzo rządziła w domu. Służbą
                  trzeba umieć ZARZĄDZAĆ.

Forward
                  • zbychooo Re: Brawo Urbański !!! 10.06.03, 10:56
                    forward napisał:

> Gość portalu: Ain napisał(a):
                    >
                    > > Zaczynając ten wątek nie miałam na myśli pieniędzy zarobionych przez
                    > > kogokolwiek. Chodziło mi raczej o kulturę i stosunek waszego idola do ludz
                    > i,
                    > > którzy dla niego pracują. Myślę, że nie bez przypadku było zestawienie w
                    > > ostatnim programie sytuacji z Gienią i Hubertem. Wiśniewski powiedział do
                    > > huberta : nie chciałbym, żebyś był gospodarzem w moim domu". Jakim jest
                    > > gospodarzem pokazano kiedy poniewierał biedną Gienię dopominającą sie o
                    > zwrot
                    > > wydanych na Wiśniewskich pieniędzy. Te jego odzywki do Urbańskiego : "tera
                    > z
                    > > Hubert masz głos". Chamstwo w czystym wydaniu. Wiśniewski przyjął taktykę
                    > > Górniak : płakać i wzruszać się przy fanach i pluć na tych którzy znają ic
                    > h
                    > > bez maski. W zderzeniu z kulurą osobistą innych Wiśniewski pada. Pieniądze
                    >
                    > nie
                    > > mają tu znaczenia, tego co najważniejsze Wiśniewski za nie nie kupi.
                    > ------------------------------------------------------------------------------
                    -
                    > -
                    > I co ulżyło Ci? Wyplułeś się? Pomogło?
                    > Pani Gienia dostała opieprz za to że się za bardzo rządziła w domu. Służbą
                    > trzeba umieć ZARZĄDZAĆ.
                    >
                    > Forward

No, no... właśnie mamy przykład jak fnai Wiśniewskiego podchodzą do ludzi.
                    Służba=śmieć, można ją opieprzać, poniżać a to wszystko nazywają - zarządzaniem
                    he, he...
                    Stary! twoje podejście do ludzi jest podobne do tego co prezentuje "gwiazdor"
                    Wiśniewski czyli - ja tu rządzę, a Hubert jest tylko służącym!
                    Napisałeś kilka wątków wcześniej, że Wiśniewski był pracodawcą Urbańskiego, nie
                    wiem skąd ci to przyszło do głowy, bo Urbański tak jaki i Wiśniewski kontrakt
                    podpisywał z TVN-em. Zarówno jeden jak i drugi, (aby dostać kasę), musiał
                    przez cały program "chodzić na smyczy" u producenta.
                    I na koniec, Wiśniewski w tym programie stopniowo i mozolnie pracował nad swoim
                    wizerunkiem medialnym, pokazywał siebie tak, jak chciał, co mu się nie
                    podobało, to producent musiał wyciąć (takie były warunki kontraktu) i powiem ci
                    szczerze, że cały ten zlepek zdjęć był całkiem znośny, kilka osób z grona jego
                    przeciwników dało się nawet nabrać na ten ciężko wypracowany, pozytywny
                    wizerunek Michała. Jednak wszystko to, nad czym pracowł przez kilka miesięcy, w
                    ostatnim odcinku prysło jak bańka mydlana! Na żywo pokazał swoją prawdziwą
                    twarz i niestety ci którzy już zaczynali go akceptować znów rozczarowali się...
                    Próba ośmieszenia i sprowokowania Urbańskiego do pyskówki, to był żenujący
                    popis jego niskiej kultury osobistej, chamstwa i pospolitej wredności... taka
                    jest prawda...
        • Gość: Tawi Re: Brawo Urbański !!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 16:36
          > > ... spontaniczny w tym programie byl tylko maly synek
          > michala...
          >
          > A o psie bernardynie (chyba to suczka jest) zapomniałeś.

Psa można tresować ;P
    • Gość: alina1 Re: Brawo Urbański !!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.06.03, 21:27
      Czy było to wyreżyserowane czy nie to Urbański moim zdaniem wyszedł z tego z
      godnością. Nie wnikam jaki jest, czy go lubią, chodzi o to co prezentuje na
      ekranie. Piosenką czuł się zażenowany i miał rację.
      Nie lubię wywlekania takich historii, takie sprawy załatwia się przy piwie,
      prywatnie. Nie rozumiem o jakim szacunku mówi Wiśniewski, co takiego godnego
      uwagi zrobił by wzbudzać taki ogromny szacunek o jaki się dopomina. Nie każdy
      musi go lubieć, może być ludziom obojętny, może się komuś nie podobać i wtedy
      mówi "że go nie znamy". No nie pomogły mu w zdobyciu sympatii te 3 miesiące,
      rozgłosu tak, fanów nie wiem.
    • Gość: Alla Re: Brawo Urbański !!! IP: *.a2000.nl 14.06.03, 17:34
      Widzialam ten program kiedy Wisniewski spiewal do Huberta "Nigdy wiecej". Nie
      moglam oprzec sie wrazeniu, ze Hubert mu sie po prostu podoba. Wedlug mnie
      Wisniewski jest biseksem, chcial sie "blizej"zaprzyjaznic z Hubertem, ale ten
      dal mu kosza. Stad pretensje. Dla mnie to wygladalo jak humory odrzuconego
      kochanka. Hubert trzymal sie dzielnie.
      • Gość: gosia Re: Brawo Urbański !!! IP: *.di.pl / 192.168.0.* 14.06.03, 18:19
        czy ktoś może mi powiedzieć jak przebiegała ta kłótnia Urbańskiego i
        Wiśniewskiego w skrócie? I co to była za piosenka? Kur... czemu ja nie
        oglądałam tego programu! Tzn. oglądałam do momentu kiedy żonka Michała zaczęła
        śpiewać... Wtedy przełączyłam... ;) Ale widzę, że ominął mnie prawdziwy show...
        • Gość: Alla Re: Brawo Urbański !!! IP: *.a2000.nl 14.06.03, 21:40
          gosia, mozesz to zobaczyc na oficjalnej stronie programu "jestem jaki jestem".
          sa tam filmiki z roznych czesci programu.
          Wisniewski bardzo wymownie spiewal do Huberta "Nigdy wiecej nie patrz na mnie
          takim wzrokiem, nigdy wiecej nie mow do mnie ze nie kochasz..." przysiadajac
          sie blisko coraz blizej na kanape Huberta. Hubert uciekl na druga kanape, a
          Wisniewski za nim na te sama kanape. Potem doszlo do klotni, ktora wg mnie nie
          wygladala na wyrezyserowana. Pewnych emocji nie da sie wyrezyserowac.
          • Gość: gosia Re: Brawo Urbański !!! IP: *.di.pl / 192.168.0.* 14.06.03, 22:50
            Dzieki wielkie Alla! Podroofka! ;)
            • Gość: gosia Re: Brawo Urbański !!! IP: *.di.pl / 192.168.0.* 15.06.03, 00:33
              OK. obejrzałam te filmiki. Wydaje mi się, że to wszystko było naprawdę
              wyreżyserowane. po prostu nie mogę uwierzyc w stalowe nerwy Urbańskiego. ja
              bym tam na jego miejscu rozszarpała chyba tego prostaka! Jezeli jednak tak nie
              było to Wisniewski chciał po prostu ośmieszyć Huberta... hm... Jednak skutek
              był odwrotny... ;)

Pozdrowionka! ;)
      • Gość: ajnkie Re: Brawo Urbański !!! IP: *.piaski.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 21:03
        jestem tego samego zdania!!! Wiśnia dostał kosza i się wściekł
        • Gość: mag Re: Brawo Urbański !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 00:37
          A ja się nie zgadzam, Urbański to dupek i nie podobał mi się jako prowadzący.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka