green-aria 09.07.07, 08:29 Jak Wam się podoba serial ,,Gorycz tropików" ( poniedziałki program 1 )? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicjawu Re: Gorycz tropików 10.07.07, 12:03 już się skończył ;-)))) jak na letni wieczór i nicnierobienie, to ja mogę coś takiego oglądać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Gorycz tropików 10.07.07, 12:12 ładnie po frąsusku mówili wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal Re: Gorycz tropików 10.07.07, 12:25 Ja wczoraj włączyłam pierwszy (i ostatni;) raz i zaintrygował mnie ten film ze względu na ilość "objawień", w sensie wyznań: "to jest twoje dziecko"/"to nie jest twoje dziecko". Co ciekawe, kobiety, które te wyznania czyniły, wyglądały jakby miały po 20 lat, a ich dzieci mniej więcej tyle samo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe.bebe.be Re: Gorycz tropików 10.07.07, 12:50 Slabizna. Widzialam pierwsze 2 odcinki, jakas bzdura, pojawiajacy sie czerwony duch zmarlej niewolnicy....heh, wczoraj zerknelam na koniec 6 odc-strata czasu jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
5.5stopy Re: Gorycz tropików 10.07.07, 17:03 www.gorycztropikow.pl - polecam... pozdrawiam, 5.5stopy Odpowiedz Link Zgłoś
jelena86 Re: Gorycz tropików 10.07.07, 17:30 Całkiem niezły serial. Ciekawa kreacja postaci, szczególnie Theophile'a i Adele. Odpowiedz Link Zgłoś
malgga Był całkiem niezły... 10.07.07, 19:14 Mnie serial dostarczył dobrej rozrywki, a tego głównie oczekuję po filmach. Zresztą uwielbiam filmy kostiumowe i ewentualne niedociągnięcia fabuły mnie nie drażnią. Aktorzy też grali nieźle, więc czego chcieć więcej. Jednak tanie efekty specjalne jak czerwone duchy, a także czterdziestoletnie bohaterki o wyglądzie młodych kobiet mogli sobie darować. Zresztą wolę takie produkcje od dennych i nudnych jak flaki z olejem polskich tasiemców typu "Plebania", albo "M jak mdłości". Odpowiedz Link Zgłoś