Dodaj do ulubionych

Ina,Meve, Monia,Nala,Pirx !!!

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 08:01
Dzień Dobry Bardzo.
Na początek proszę o relacje co tam w BB bo nie oglądałem w weekend. Przede
wszystkim jak mój ulubieniec przyjął przegraną. Jestem ciekaw bardzo.
W Bydgoszczy jest już trochę śniegu robi się świąteczna atmosfera.
M<uszę szybko kończyc żeby Nalę wyprzedzić:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Nala Re: Ina,Meve, Monia,Nala,Pirx !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 08:33
      Witam !
      I tak opadł "pierwszy straSZak" III RP !
      Miał trochę głupią minę, ale chyba nie miał złudzeń.
      U mnie śniegu jest w sam raz, ale za to za dużo mrozu !!! I to już od kilku
      dni ! Mam już powyżej uszu tej zimy !!! Kiedy będzie wiosna ???????????????
      Pozdrawiam. Nala
      Geralt, Twoje powitanie jest chyba z radiowej Trójki ?
      Kogo obstawiacie na środowe wyjście ?

• Gość: Geralt Re: Ina,Meve, Monia,Nala,Pirx !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 08:40
        Nala !
        Widziałaś co zrobili z pocztą na interii?!
        Wysyłanie załączników to horror.
        Powitanie może pochodzi z Trójki. Słyszałem gdzieś. Po za tym wolę RMF FM. Po
        tym jak im odebrali rozsszczepianie (jak to się pisze??) zrobili się anty
        czerwoni. Miło się tego słucha. No i muzyczka przyjemna.
        No napiszcie coś więcej o tym BB.
        Nala masz wiadomośc wiesz?
        • Gość: Nala Re: Ina,Meve, Monia,Nala,Pirx !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 08:55
          Gość portalu: Geralt napisał(a):

> Nala !
          > Widziałaś co zrobili z pocztą na interii?!
          > Wysyłanie załączników to horror.
          > Powitanie może pochodzi z Trójki. Słyszałem gdzieś. Po za tym wolę RMF FM. Po
          > tym jak im odebrali rozsszczepianie (jak to się pisze??) zrobili się anty
          > czerwoni. Miło się tego słucha. No i muzyczka przyjemna.
          > No napiszcie coś więcej o tym BB.
          > Nala masz wiadomośc wiesz?

Cześć !
          Wiem, widziałam , dziękuję ! Zwala z nóg !!! Całe szczęście że siedzę ! :o)))
          RMF-u nie lubię, pomimo iż to moje "rodzime" radio. Zeszli strasznie "na psy"
          (głupie stwierdzenie!!!) w ciągu kilku ostatnich lat. Dawniej słuchałam tylko
          ich. Zmienili się ludzie, zmieniło się za dużo ! Anty-czerwoni byli zawsze, więc
          to nic nowego.
          W BB naprawdę nic się ciekawego nie działo, oczywiście poza wyjściem Jurka.
          Sołtysik pieprzył jak zawsze, Aga (w Ringu) darła się jak zawsze, normalka !
          Teraz można się tylko zastanawiać kto zostanie w środę w finałowej trójce ?
          Ja obstawiam Wojtka, Davida i Marzenkę, (hi, hi, albo Arka!!!). :o)

• Gość: Meve Zwala z nóg... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 09:41
            Witam Dzien Dobry Bardzo nie jest chyba z Trójki - 3 słucham dosyć często i nie
            przyopminam sobie tego, raczej właśnie kojarzy mio się z RMF albo Zetką. Nie
            widziałam dokładnie wyjścia Jureczka, jedyne co mnie zaskoczyło to tekst
            piosenki, puszczanej podczas jgo wyjścia (śpiewała jakś pani, co jej nie znam),
            coś w stylu: nie wiedziałeś, co masz, nie doceniłeś tego, już minął Twój czas...
            hi hi hi
            No i oczywiście musze pomarudzić, że nie mam niczego w mojej poczcie, co zwala
            z nóg!!!
            Ja tu od rana dżołki wysyłąm i nic???
            Nie mam tez adresu Geralta, może Nala mi skrobnie, razem z tym, co zwala z
            nóg?????? :)))))))))))
            • Gość: monia Re: witam IP: 217.97.138.* 10.12.01, 10:10
              Witam wszystkich bardzo grzecznie i cieplutko. U mnie się robi coraz bielej i bielej. No i jest raczej
              zimno, w związku z tym ...czas na kolejną kaweńkę. Pozdrawiam!
              P.S. Strażak wyszedł jak gwiazda - z rękoma uniesionymi w zwycięskim gescie do góry i z szerokim
              usmiechem na ustach. Przez chwilę myslałam, że cos mu się, biednemu pomerdało i myslał , że to
              Wielki Finał z nim w roli głównej. Ale potem wszystko stało się jasne - Jurek chce poprowadzić III
              Edycję zamiast Sołtysika. O matko! gdzie ta kawa, brr...
            • Gość: Geralt Re: Zwala z nóg... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 10:19
              Nala a mnie wyślij maila Meve bo nie mam.
              • Gość: Geralt Re: Zwala z nóg... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 11:29
                Albo nie wysyłaj bo już znalazłem . Zapomniałem że Meve ma maila na "l".
                Ina ma dziś ciężki dzień i nie dotrze chyba. A Wy jesteście prosiaki bo ja Wam
                maile posyłam a Wy nawet nie zaglądacie na forum :-))))))
                • Gość: Nala Re: Zwala z nóg... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 11:44
                  Gość portalu: Geralt napisał(a):

> Albo nie wysyłaj bo już znalazłem . Zapomniałem że Meve ma maila na "l".
                  > Ina ma dziś ciężki dzień i nie dotrze chyba. A Wy jesteście prosiaki bo ja Wam
                  > maile posyłam a Wy nawet nie zaglądacie na forum :-))))))

Ależ drogi Geralcie nie irytuj się tak, złość piękności szkodzi ! Sam tak
                  pisałeś ! :o)))
                  Poza tym prosiaki mają zakręcone ogonki i są naprawdę miłe !
                  A na forum zaglądam cały czas, no może prawie cały ! :o)
                  Za maile, a właściwie za załączniki ( ha !) bardzo Ci dziękuję (ileż razy można
                  dziękować ???????) nie pierwszy raz. Ja sama mam trochę kłopotów! z ich
                  wysyłaniem, zupełnie nie wiem czemu ???
                  Pozdrawiam cieplutko ! (W taki mróz !!!!!!!)
                  Nala

• Gość: Geralt Re: Zwala z nóg... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 12:17
                    Gość portalu: Nala napisał(a):

> Gość portalu: Geralt napisał(a):
                    >
                    > > Albo nie wysyłaj bo już znalazłem . Zapomniałem że Meve ma maila na "l".
                    > > Ina ma dziś ciężki dzień i nie dotrze chyba. A Wy jesteście prosiaki bo ja
                    > Wam
                    > > maile posyłam a Wy nawet nie zaglądacie na forum :-))))))
                    >
                    >
                    > Ależ drogi Geralcie nie irytuj się tak, złość piękności szkodzi ! Sam tak
                    > pisałeś ! :o)))
                    > Poza tym prosiaki mają zakręcone ogonki i są naprawdę miłe !
                    > A na forum zaglądam cały czas, no może prawie cały ! :o)
                    > Za maile, a właściwie za załączniki ( ha !) bardzo Ci dziękuję (ileż razy można
                    >
                    > dziękować ???????) nie pierwszy raz. Ja sama mam trochę kłopotów! z ich
                    > wysyłaniem, zupełnie nie wiem czemu ???
                    > Pozdrawiam cieplutko ! (W taki mróz !!!!!!!)
                    > Nala
                    >

Szanowna Psotna Nalu !
                    Informuję że się nie irytuję . Teraz trochę za to rymuję.
                    musiałem Was trochę pogonić do pisania.
                    Załącznik musi się "załadować" możesz go dopiero wyłać jak pojawi się w okienku.
                    To uczy cierpliwości ale się udaje.
                    Geralt
                • Gość: Meve Re: Zwala z nóg... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 12:08
                  Wiatj Geralcie, ty bydgoski Prosiak:))))))))))
                  Maila dostalam, ale niestety jeszcze tego cholernego Power Pointa nie
                  zainstalowałąm. Skleroza nie boli, biegać trzeba.
                  A gdzie Ty znalazłeś mojego Maila???
                  Ale nie traktujemy Ciebie strasznie - przecuież od razu, jak dostałam Twój
                  adres, to wysłałam tobie @ maila
                  Pzdr
                  • Gość: Nala Re: Bydgoski prosiak ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 13:35
                    Ale mu nawtykałaś !!! :o)))
                    Chyba się obraził ? :o)
                    Żegnam Was wszystkich na dzisiaj !
                    Pa, pa !
                    Nala
                  • Gość: Nala Re: Bydgoski prosiak ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 13:36
                    Pa, pa !
                    Nala
                  • Gość: Nala Re: Bydgoski prosiak ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 13:38
                    Pa, pa !
                    Nala
    • Gość: monia Re: Co się dzieje? IP: 217.97.138.* 10.12.01, 13:33
      Słuchajcie, czy któres z was ma jeszcze problemy z poruszaniem się po forum, czy to cos u mnie? No
      przecież zaraz cos mnie trafi (i będę trafiona), ratunku ! ja jestem z tych mało cierpliwych!!!! Aaaa!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka