Dodaj do ulubionych

Tokio Express w Zlotych Tarasach

19.03.07, 00:19
Lubicie?

Sajonara!
Obserwuj wątek
    • nekos Re: Tokio Express w Zlotych Tarasach 19.03.07, 01:50
      speer napisał:

> Lubicie?
      >
      > Sajonara!

a co to jest?
      • sanyu Re: Tokio Express w Zlotych Tarasach 19.03.07, 16:40
        właśnie: co to jest????
    • mefs Re: Tokio Express w Zlotych Tarasach 20.03.07, 09:30
      Speer, zapomniales dodac linka czy co?
      "Tokyo Express" to byla nazwa japonskiego konwoju na Guadalcanal w 1942 i 43 wink
      (oj sporo wowczas napsuli krwi Amerykanom - przyplywali zawsze, z reguly bez
      wiekszych strat - do czasu naturalnie)
      A "Zlote Tarasy" to chyba taki mall w Wwie...
      Skladajac w calosc albo sklep albo restauracja znajdujaca sie w tym mallu.

Dobrze wykoncypowalem?
      • sanyu Re: Tokio Express w Zlotych Tarasach 20.03.07, 12:29
        Złote tarasy to owszem mall w wawie, ale Tokyo Express to ja nie wiem gdzie się
        tam znajduje sad
        • logik_obiezyswiat Re: Tokio Express w Zlotych Tarasach 21.03.07, 08:35
          Tokio Express, jak sama nazwa wskazuje, to chińska restauracja w Złotych Tarasach smile
          • mefs Re: Tokio Express w Zlotych Tarasach 21.03.07, 16:14
            Jest to 'oczywiste' dla osob bywajacych w warszawskich mallach, ja na malle mam
            alergie, zatem nie bywam nawet w tych lodzkich tongue_out
            Faktycznie, nazwanie chinskiej knajpy "Tokio Express' jest czyms wartym
            wspomnienia... jak w pewnym cytacie z pewnego komiksu: "Plywac po oceanach i nie
            widziec Latajacego Holendra, to tak jak byc w Paryzu i nie widziec Krzywej Wiezy
            w Pizzie" wink))
            • tani11 Re: Tokio Express w Zlotych Tarasach 22.03.07, 00:37
              Ja tylko tak k woli scislosci, ze nie calkiem chinska wink Wlasciciele to para
              mieszana chinsko-japonska. Znam tez kogos kto robi sushi na potrzeby tej knajpy.
              Nie jest to najlepsze sushi pod sloncem, ale jak na polskie warunki dosc przyzwoite.
              • speer Re: Tokio Express w Zlotych Tarasach 24.03.07, 19:51

> Nie jest to najlepsze sushi pod sloncem, ale jak na polskie warunki dosc >
                przyzwoite.

Zgadzam sie, calkiem niezle. 8 kawalkow za 8 zlotych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka