zixin Re: JOS-2 08.09.07, 20:47 Polk - fajnie, miło i jest na co popatrzeć ;D , Woźniakowa - nieciekawie , Sowińska - totalna masakra choć wygląd ma, Trzepiecińska- musiało być O.K, a Tolak ? - no mnie nie powaliło. TO na tyle wrażeń Odpowiedz Link Zgłoś
0lgunia Re: JOS-2 08.09.07, 21:00 Polk - bardzo pozytywnie,fajny głos,fajne szoł ;-),facet świetnie wygląda i oby tak dalej. ;-) Trzepiecińska - sądziłam,że będzie lepiej. Sowińska - nieciekawie,nie podoba mi się barwa jej głosu. Woźniakowa - chyba nerwy ją zjadły... też mało ciekawie. Tolak - było przyzwoicie,ale nie zachywcił mnie niczym szczególnym. Na razie tyle. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maltez Re: JOS-2 08.09.07, 22:06 kurcze...dziecko mi sie obudzilo i nie wiem kto w koncu jest zagrozony... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOS-2 08.09.07, 22:09 Nikt nie ejst zagrozony w pierwszym odcinku. Mysle, ze cały program wygra Liszowska. Spiewa najlepiej. Podobała mi sie także Trzepiecińska. Odpowiedz Link Zgłoś
0lgunia Re: JOS-2 08.09.07, 22:24 Ja też myślę,że program wygra Liszowska. Ale ogólnie kibicuję Polkowi i Trzepiecińskiej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alka83 Re: JOS-2 08.09.07, 22:26 Próbowałam obejrzeć w całości, ale to nie na mój słuch i wrażliwość muzyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
agola Re: JOS-2 08.09.07, 22:38 Generalnie uczestnicy dzielą się na tych, którzy potrafią śpiewać, występują w musicalach, dają recitale (Liszowska, Zielińska, Trzepiecińska, Przebindowski) i mniej lub bardziej żenującą resztę. Zastanawiam się dla kogo jest ten program. Może w następnej edycji wystąpi Kasia Kowalska np.? W końcu też miała epizod z kinem, można zatem powiedzieć, że jest aktorką... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOS-2 08.09.07, 22:47 Tam akurat spiewają aktorzy serialowi. Taka Iza Trojanowska może spokojnie wystąpić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: JOS-2 08.09.07, 23:32 > Tam akurat spiewają aktorzy serialowi. Taka Iza Trojanowska może > spokojnie wystąpić. Maryla Rodowicz również Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: JOS-2 09.09.07, 07:22 Joasia Liszowska jest bezkonkurencyjna. Cała reszta to jakieś nieudolne próby, vide- Piotr Skarga, pamiętny docent Duraj z serialu "W labiryncie":) Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_helenka stopery w uszy 08.09.07, 23:41 Nie wiem jak mozna oglądac ten program tzn. sledzic kolejne odcinki. Oni tak strasznie fałszują, mają tak strasznie przeciętne glosy, że dziwie sie Zapendowskiej ktora mówi, że nie jest źle. :D Odpowiedz Link Zgłoś
flowerbomb5 Re: stopery w uszy 09.09.07, 21:31 Zgadzam sie w zupelnosci. Nie dalo sie tego sluchac. Oprocz tych ktorzy juz wystepuja i udaja ze nie spiewali. Nie wiem czemu wystepuja Liszowska i Trzepiecinska. Trzepiecinskiej to sie dziwie. Gra jakas glupiutka Alutke, aktorka z jej dorobkiem i klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gr Re: stopery w uszy 10.09.07, 09:36 Alutka w jej wykonaniu to majstersztyk.I serial świetny.Towarzystwo doborowe - Świerczewski, Kownacka, Śleszyńska.Na pewno jej to nie uwłacza. Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: stopery w uszy 13.09.07, 20:31 dokladnie, to jeden z najlepszych polskich seriali ostatnich lat a sama alutka to cudenko!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane JOS, odc. 2. 16.09.07, 07:42 Ja tylko w kwestii Ibisza i Cichopek- czy ktoś może mi wytłumaczyć, na czym polega fenomen tych Państwa, że- mimo infantylnego zachowania, żenującego poziomu i kiepskich żartów- wciąż prowadzą ten program? Albo scenariusz programu musi pisać ktoś inny, albo prowadzący muszą się zmienić, bo z nimi nie da się tego oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
arturs87 Re: JOS-2 09.09.07, 22:11 po pierwszym odcinq: 1.Liszowska 2.Kazadi 3.Mikołaj reszta pozostaje milczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_polarna Re: JOS-2 10.09.07, 07:51 A mnie najbarsdziej podobała sie Kazadi. fantastyczny głos, perfekcyjny angielski i do tego jest śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś