IP: *.wmc.com.pl 14.12.01, 19:33
BLAGAM - LUDZIE - ZROBCIE COS Z TYM ORDYNUSEM, KTORY NIE REPREZENTUJAC ZADNEGO
POZIOMU INTELEKTUALNEGO ZATRUWA ATMOSFERE TEGO FORUM SWOIM NIEWYBREDNYM
SLOWNICTWEM I PLUGAWYMI ZWROTAMI!
JA NIE JESTEM ZUPELNIE MLODZIEZOWA, ALE DOPUSZCZAM PEWNE "LUZACTWO" JESLI MIESCI
SIE W GRANICACH PRZYZWOITOSCI. W PRZYPADKU LEKTURY POSTOW OWEGO PANA PO PROSTU
RUMIENIE SIE ZE WSTYDU ZA JEGO CHAMSTWO I BRAK DOBREGO WYCHOWANIA.
Obserwuj wątek
    • Gość: pan laga Re: Pan Laga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 19:57
      Gość portalu: marynia napisał(a):

> BLAGAM - LUDZIE - ZROBCIE COS Z TYM ORDYNUSEM, KTORY NIE REPREZENTUJAC ZADNEGO
      > POZIOMU INTELEKTUALNEGO ZATRUWA ATMOSFERE TEGO FORUM SWOIM NIEWYBREDNYM
      > SLOWNICTWEM I PLUGAWYMI ZWROTAMI!
      > JA NIE JESTEM ZUPELNIE MLODZIEZOWA, ALE DOPUSZCZAM PEWNE "LUZACTWO" JESLI MIESC
      > I
      > SIE W GRANICACH PRZYZWOITOSCI. W PRZYPADKU LEKTURY POSTOW OWEGO PANA PO PROSTU
      > RUMIENIE SIE ZE WSTYDU ZA JEGO CHAMSTWO I BRAK DOBREGO WYCHOWANIA.

Ma-rucha,
      ja wiem, ze jesteś sfrustrowana. Jak babie zaczyna wzgórek łonowy sierść zrzucac
      czyli mowiac wprost, cipa linieje, to zaczyna ona dostawac pierdolca. Ale, poucze
      cię: skoro domagasz sie kultury, to zacznij od tego, by sama zachowywac się jako
      tako, a przypominam, ze krzyki takimi wielkimi literami sa uważane w Sieci za
      przejaw burakowania, pizdowania, chujowania, bydla.
      Po drugie - czemu to sama nie zrobisz ze mną porządku tylko nasylasz na mnie
      innych - jakbyś chciala z nich zrobic swych goryli i slugusow. Trochę, kurwa ,
      szacunku do ludzi !
      PO trzecie, spodziewam sie , iz wiekszość postow , ktore niby są moje i tak cie
      bulwersuja, nie ja pisalem, o czym napomykalem wielokrotnie - sprawdzajcie adresy
      razem z numerami - facio jakis bluzga tu na konto moje, cracka66, fotografa - to
      zdaje sie sam fotograf7 robi ten gnoj, wiec ode mnie, cipo, odpierdol sie.
      No i na koncu: to forum o BB, a nie o mnie, wiec nie rob burdelu, ma-rucho,i nie
      zakladaj durnych watkow na moj temat.
      zegnam ozięble
      pan laga
    • panlaga Re: Pan Laga 14.12.01, 20:15
      Gość portalu: marynia napisał(a):

> BLAGAM - LUDZIE - ZROBCIE COS Z TYM ORDYNUSEM, KTORY NIE REPREZENTUJAC ZADNEGO
      > POZIOMU INTELEKTUALNEGO ZATRUWA ATMOSFERE TEGO FORUM SWOIM NIEWYBREDNYM
      > SLOWNICTWEM I PLUGAWYMI ZWROTAMI!
      > JA NIE JESTEM ZUPELNIE MLODZIEZOWA, ALE DOPUSZCZAM PEWNE "LUZACTWO" JESLI MIESC
      > I
      > SIE W GRANICACH PRZYZWOITOSCI. W PRZYPADKU LEKTURY POSTOW OWEGO PANA PO PROSTU
      > RUMIENIE SIE ZE WSTYDU ZA JEGO CHAMSTWO I BRAK DOBREGO WYCHOWANIA.

DROGA MARYNIU JA POPROSTU MAM NAJEBANE W TY SWOIM ŁBIE I CZASAMI JAK MNIE JEBNIE
      TO PISZE BZDURY,DLATEGO PROSZE WYBACZ MI A NAJLEPIEJ NIE ODPOWIADAJ NA MOJE
      POSTY,MOZE MI SIĘ KIEDYS POPRAWI I BEDE NORMALNY:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka