remik37 30.09.07, 14:48 jak myslicie kto dziś odpadnie z tego programu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: TzG - kto dziś wyleci? 30.09.07, 15:13 Kto wyleci to trudno powiedzieć, bo decyzje widzów są dla przeważnie zaskakujące. Ja bym chciała żeby odpadła plastic-fantastic. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz kawalec, vondrackova lub isis gee. 30.09.07, 19:50 mam nadzieje, ze ta ostatnia. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz mlynkova 30.09.07, 20:06 co z Nia? to znaczy bedzie czy nie bedzie? wiecie cos? Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda angielszczyzna z TzG 30.09.07, 20:17 troche nie do konca na temat, ale nie chcialam kumulowac watkow o Tzg Niech producenci zakaza prowadzacym i jury uzywac jezykow obcych, zwlaszcza angielskiego, bo to co z tym pieknym jezykiem robia, wywoluje u mnie drgawki. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: angielszczyzna z TzG 30.09.07, 20:25 oj ten pseudo angielski to masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: angielszczyzna z TzG 30.09.07, 21:45 jakas pechowa ta edycja, juz druga kontuzja.... Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: TzG - kto dziś wyleci? 30.09.07, 21:57 slabiuuuutki odcinek dzisiaj... i smutny. zal Halinki. byla moja faworytka, fokstrot w wykonaniu jej i Roberta bylby na pewno przepiekny... szkoda... natomiast cala reszta to dzis totalna masakra. plus wybryki tego zlosliwego stylisty, ktory strasznie dzis ukrzywdzil Damieckiego i Szabatin, Krzysztofa Bosaka (wygladal jak z Village People, coz za perfidia...:P) i Anie Guzik, ktora blyszczala sie jak jakas ryba... najmniej slabo dzis chyba Ania Guzik i Jacek Kawalec. reszta slabo albo bardzo slabo. i choc najmniej do gustu od poczatku przypadly mi dwa zagraniczne transfery, to chyba powinen jednak odpasc Bryndal... ubaw ubawem, ale program mimo wszystko dotyczy tanca, a to taki Paczek tej edycji. jest to smieszne do pewnego momentu, ale jak Paczki wycinaja ludzi ewidentnie bardziej utalentowanych, to zaczyna to byc przykre. dlatego ja bym podziekowala dzis Bryndalowi, a w nastepnych odcinkach Isis Gee i Vondrackovej. jej, jak mi zal Halinki... Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG - kto dziś wyleci? 30.09.07, 22:05 Dokładnie. Stylista wyjątkowy złośliwiec-dowcipniś... przebrać Bosaka za geja-kowboja :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kaye Re: TzG - kto dziś wyleci? 30.09.07, 22:10 Dzisiejsze komentarze jury świadczą o duuużym zmęczeniu Szkoda Halinki, ale ma rację, zdrowie ważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG - kto dziś wyleci? 30.09.07, 22:19 no wlasnie widac po dzisiejszym odcinku ze formula programu sie wyczerpuje. stylizacje kiepskie (Bosak, Damiecki tragiczni, az im wspolczulam), widac znaczna roznice miedzy gwiazdami (kto potrafi tanczyc a kto nie), Bryndal zaczyna robic za blazna i widac, ze sie nawet nie stara, milo widziec ze Kawalec sie wzial i dzis porzadnie zatanczyl, miejmy nadzieje ze Isis Gee odpadnie bo nie moge na nia patrzec, a poki co Halinki zal! oby szybko wrocila do zdrowia!! Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG - kto dziś wyleci? 30.09.07, 22:30 alex_koz napisała: > widac po dzisiejszym odcinku ze formula programu sie wyczerpuje. Czy ja wiem... po obejrzeniu fragmentu "Gwiazd na lodzie" czy jak to tam się nazywa dochodzę do wniosku, że TzG może jeszcze z tuzin edycji zrobić, a i tak będzie kilka klas lepsze :). Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: TzG - kto dziś wyleci? 30.09.07, 22:43 no wlasnie Gwiazd na lodzie nie ogladalam wiec porownania nie mam, ale juz wysluchiwanie tych samych komentarzy/ogladania filmikow sugerujacych ze "cos iskrzy" i odwieczne "tarcie" Tyszkiewicz c/a Pavlovic mi sie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG - kto dziś wyleci? 30.09.07, 23:07 alex_koz napisała: > ale juz wysluchiwanie tych samych komentarzy/ogladania > filmikow sugerujacych ze "cos iskrzy" Są nieskończenie subtelne w porównaniu z wymuszonymi żartami seksualnymi na lodzie. > i odwieczne "tarcie" Tyszkiewicz c/a Pavlovic Jest niezwykle zabawne i świeże w porównaniu z wulgarnym chamstwem Dody. Konkurencja chyba zrobiła TzG prezent, po obejrzeniu choć fragmentu ich programu patrzy się na TzG o wiele przychylniejszym okiem :). Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: TzG - kto dziś wyleci? 30.09.07, 22:15 malange napisała: > Dokładnie. Stylista wyjątkowy złośliwiec-dowcipniś... > przebrać Bosaka za geja-kowboja :DDD To bardzo zabawne było :). Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG - kto dziś wyleci? 01.10.07, 00:04 a mi sie dzis zaskakujaco podobala Vondrackova. Zarowno wizualnie, jak i tanecznie. reszta pan raczej nieszczegolnie :/ jezeli chodzi o panow, to tym razem dali rade tylko Damiecki i Kawalec (niespodzianka). Szkoda, ze nie polecial Bryndal. Jego udzial w TZG to nieporozumienie i jestem baaaaardzo zdziwiony, ze ktos moze uwazac jego wystepu za zabawne :/// Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: TzG - kto dziś wyleci? 01.10.07, 01:21 Najlepszy tym razem był Kawalec, co cieszy mnie o tyle, że pałam sympatią do Blanki. Z pań w miarę podobały mi się Guzik i o dziwo Isis (tak się składa, że do Żory również pałam sympatią). Występu Vondrackovej nie widziałam, reszta pań przeciętnie. Bosak zdecydowanie gorzej niż do tej pory, Damięcki też słabiej. Jeśli chodzi o Bryndala, to poprzedni jego występ mnie ubawił, natomiast dziś to była zupełna pomyłka. Fidusiewicz również słabiutko, nie dziwię się wcale, ze wyleciał. Szkoda Halinki, z tego co widzę, była nie tylko moją faworytką. Życzę jej dużo zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
m_arita Re: TzG - kto dziś wyleci? 01.10.07, 11:09 >Jeśli chodzi o Bryndala, to poprzedni jego występ mnie ubawił, natomiast dziś to była zupełna > pomyłka. Niestety tak to odebrałam,obronili go fani.W imię czego? nie wiem jako klown w cyrku może? ale nie w programie w którym trwa ostra rywalizacja.Przypomina mi to panienkę Tusk z drewnianymi nogami która do ostatniego odcinka/dla niej/ nie zrobiła postępów.A szkoda bo przez Bryndala będą odpadać dużo lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
kaye Re: TzG - kto dziś wyleci? 01.10.07, 20:09 > Niestety tak to odebrałam,obronili go fani.W imię czego? nie wiem > jako klown w cyrku może? ale nie w programie w którym trwa ostra > rywalizacja.Przypomina mi to panienkę Tusk z drewnianymi nogami > która do ostatniego odcinka/dla niej/ nie zrobiła postępów.A szkoda bo przez Bryndala będą odpadać dużo lepsi. Spojrzałam dziś na wyniki głosowania telewidzów i okazało się, że Bryndal był drugi w tym rankingu (z 9 pkt)! Musze przyznać, że zadziwiło mnie to... Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkiegodobrego Re: TzG - kto dziś wyleci? 01.10.07, 12:38 Dziwi mnie, że Bryndal opowiadał w kilku programach (przed edycją TzG)jak to on świetnie tańczy i lubi to robić. Okazuje się, ze kompletnie nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
nesta_fan Re: TzG - kto dziś wyleci? 01.10.07, 15:36 Można powiedzieć , co za dużo to niezdrowo ( to o Bryndalu). Szkoda bardzo Halinki , ja myślałam ,że ona jakoś się wykaraska , a taki mieli potencjał, z Robertem. Wczoraj Issis lepiej zatańczyła , ale od publiczności dostali najmniej pkt , tak więc czarno widze ...chyba ,że ... Ania Guzik z Łukaszem bardzo dobrze zatańczyli ( trochę mogłaby schudnąć). Ale co teraz będzie , czy będzie 9 odcinków, czy 10 ....? Odpowiedz Link Zgłoś