Gość: Hideo_Kojima37 IP: *.acn.waw.pl 26.10.07, 11:35 na róznych forach i serwisach o BB4 wciąż czytam informacje sugerujące, że Adrian jest gejem - wydaje mi się to niesmaczne, uważam, że pora z tym zdecydowanie skończyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fireman Re: ciągłe spekulacje o Adrianie IP: *.acn.waw.pl 26.10.07, 11:47 Zapraszam na bigbrother.net.pl/forum/read.php?3,2670 Najnowszy news. Co o tym myslicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hideo_Kojima37 Re: ciągłe spekulacje o Adrianie IP: *.acn.waw.pl 26.10.07, 11:55 wow, naprawdę? no to ostro zareagowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fireman Re: ciągłe spekulacje o Adrianie IP: *.acn.waw.pl 26.10.07, 13:53 Przestroga dla wszystkich odwaznych "internautow" ktorzy mysla ze bezkarnie mozna kogos mieszac z g***** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hideo_Kojima37 Re: ciągłe spekulacje o Adrianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 14:04 myślę, że będzie z tego lepsza awantura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la_ki Re: ciągłe spekulacje o Adrianie IP: *.met.pl 27.10.07, 14:38 Przecież Bulonis już dawno napisał, że został pomówiony i nawet nie zna osobiście Adriana. To Endemol na siłę robi sensację dla zwiększenia oglądalności. Ciekawe kiedy wreszcie spektakularnie przegrają sukinsyny jakiś proces. Kamilowi Bulonisowi życzę dobrego adwokata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleżka Re: ciągłe spekulacje o Adrianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 16:19 Kamil Bulonis na swoim blogu miał zdjecia z jakiejs imprezy w Monobarze i było tam zdjecie na którym widnial miedzy innymi Adrian, na dodatek ubrany dokladnie tak jak na wejsciu do BB4 czy w pierwszych dniach pobytu, czyli w marynarce pod która mial bluze z kapturem (kaptur wyłozony na marynarke) oraz czapce w ktorej paradowal w domu BB. To tak a propos tego ze Bulonis nie zna Adriana a Adrian Bulonisa.... Ciekawostka, ze jak sprawa sie naglosnila to te zdjecia zniknely z bloga. tak samo jak większosc archiwum. Reakcja Adriana na wiesc o wydaniu sie "gejowskiej sprawy" tez byla nienaturalna - kazdy normalny czlowiek wsłuchiwalby sie co o nim mowiono lub jaka plotka zostala rozsiana z niedowierzaniem, on natomiast wcale nie chcial tego słuchac, za chwile sie rozbeczal i byl wkurzony - czyli zachowal sie jak osoba ktora jest zła ze sprawa wyszła na jaw! ot i sprawa jasna! nikt mi nie wmowi ze tych dwoch typkow sie nie zna!! za duzo dowodow jest ZA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fireman Re: ciągłe spekulacje o Adrianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 09:47 A czy mozesz napisac cos wiecej o calej sprawie ? Bo tak szczerze mo0wiac to ja nadal nie wiem o co biega ;O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eskimoska Re: ciągłe spekulacje o Adrianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 10:24 Tez jestem za tym zeby z tym zdecydowanie skonczyc .... irytuje mnie malostkowosc telewidzow :S jestem ciekawa czego dokladnie bedzie dotyczyl pozew tworcow programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hideo_Kojima37 Re: ciągłe spekulacje o Adrianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 14:27 zgadzam się, pora po prostu z tym skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fireman Re: ciągłe spekulacje o Adrianie IP: *.acn.waw.pl 29.10.07, 10:57 Dokladnie tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hideo_Kojima37 Re: ciągłe spekulacje o Adrianie IP: 193.201.164.* 29.10.07, 18:00 na znak ważności po trzykroć walnę dłonią w stół Odpowiedz Link Zgłoś