Dodaj do ulubionych

Sławne osoby

25.07.03, 11:36
Mam pytanie. Czasowo przebywam w Warszawie. Gdzie mogę pójść, żeby zobaczyć
kogoś z telewizji?
Obserwuj wątek
    • uriel1 Re: Sławne osoby 25.07.03, 11:40
      Najlepiej na Woronicza.....
      • frustrat1 Re: Sławne osoby 25.07.03, 11:42
        a komu by tam sie chcialo na woronicza chodzic, ja po prostu wlaczam telewizor
        i mam ich jak na dloni..
        • johnny_tomala Re: Sławne osoby 25.07.03, 11:45
          dziewczynka pyta grzecznie żeby potem miała co opowiadać podekscytowanym
          trzęsącym sie z emocji głosem w trakcie niedzielnego rodzinnego obiadu a wy se
          jaja z niej robicie , nieładnie.
          • uriel1 Re: Sławne osoby 25.07.03, 11:52
            johnny_tomala napisał:

> dziewczynka pyta grzecznie żeby potem miała co opowiadać podekscytowanym
            > trzęsącym sie z emocji głosem w trakcie niedzielnego rodzinnego obiadu a wy
            se
            > jaja z niej robicie , nieładnie.
            ======
            Wstyd mi ogromnie. Ale chciałrm pmoc, żeby było szybko, sprawnie i
            hurtem..... :o(
            • frustrat1 Re: Sławne osoby 25.07.03, 11:57
              ja tez przepraszam za swoje lenistwo..w sekrecie to wam powiem, ze jak chce
              kogos znanego i lubianego zobaczyc to biore lornetke i jade na ostatnie pietro
              palacu kultury..stamtad dyskretnie obserwuje cezarego pazure, boguslawa linde,
              olafa lubaszenke i tego..no..co takie czerwone wlosy ma..no wylecialo mi ze lba
              • uriel1 Wiem, wiem!!! 25.07.03, 12:03
                frustrat1 napisał:

> jak chce kogos znanego i lubianego zobaczyc to biore lornetke i jade na
                ostatnie pietro palacu kultury..stamtad dyskretnie obserwuje cezarego pazure,
                boguslawa linde, olafa lubaszenke i tego..no..co takie czerwone wlosy ma..no
                wylecialo mi ze lba..

======
                Wiem wiem!!! To ten rudy,zaraz, zaraz - mam - Michał Bajor. :o)
                • timit Re: Wiem, wiem!!! 25.07.03, 12:05
                  "ogrzej mnie...."
                  ;->
                  • frustrat1 Re: Wiem, wiem!!! 25.07.03, 12:09
                    jaki tam bajor, on w teatrze spiewa we srodku palacu, to jakbym go mogl przez
                    lornetke zobaczyc...
                    a..i przypomnialo mi sie..odnosnie rudych no to widzialem ostatnio te
                    paszchalska z klanu jak z kolezankom na rowerkach se jechaly..fajne malolaty..i
                    juz jedna jaka slawna, bo tej drugiej to jeszcze w telewizji nie bylo..
                    • uriel1 Re: Wiem, wiem!!! 25.07.03, 12:11
                      frustrat1 napisał:

> jaki tam bajor, on w teatrze spiewa we srodku palacu, to jakbym go mogl przez
                      > lornetke zobaczyc...
                      ===
                      mże ty się za bardzo wychylasz patrząc przez tę lornetkę? Zaglądasz do środka
                      Pałacu?
                      Ty uważaj, bo jak wylecisz, to będzie nam bez ciebie nudno...
                  • uriel1 Timitku!! 25.07.03, 12:09
                    No wiesz?!?! Może lepiej mieć "Stonowany luz", albo "Taką miłość w sam raz". Ty
                    mi tu nie składaj takich propozycji"!! Bo "Co ma przeminąć to przeminie".
                    a "Po każdej nocy wstaje dzień".
                    ps. Ja też cie kocham.
                    • timit missundastood;-> 25.07.03, 12:10
                      co zlego to nie ja!

• frustrat1 Re: Sławne osoby 25.07.03, 12:16
      tak..palac to bezsprzecznie najlepsze miejsce jest do ogladania gwiazd...
      • timit Re: Sławne osoby 25.07.03, 12:16
        szczegolnie iglica!
    • Gość: łezka Re: Sławne osoby IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 25.07.03, 12:19
      ale jesteście nieuczynni;))))))))))))
      ja podchodzę do tematu profesjonalnie-w Tesco(ostrzegam,że obecnie temperatura
      w sklepie oscyluje w granicach 40 stopni) na Kabatach można zajrzec do koszyków:
      -Magdzie Stużyńskiej
      -Małgorzacie Ostrowskiej-Królikowskiej
      -Izie Trojanowskiej
      -Dorocie Wellman
      -Zbigniewowoi Suszyńskiemu
      -Krzysztofowi Kierszniewskiemu)(jesli przekręciłam nazwisko,sorry)
      -Piaskowi
      długa jest lista zalet twista:))
      • frustrat1 Re: Sławne osoby 25.07.03, 12:22
        a po co im tam zaraz do koszykow zagladac..ja to sie nie chwalac ostatnio to
        widzilem samego borusewicza jak se czarnym jeepem posuwal, a ja przechodzilem
        przez przejscie dla pieszych..no to on sie zatrzymal i mnie przepuscil..znaczy
        sie ma szcunek dla ludzi..
        • Gość: łezka Re: Sławne osoby IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 25.07.03, 12:26
          frustrat1 napisał:

> a po co im tam zaraz do koszykow zagladac..ja to sie nie chwalac ostatnio to
          > widzilem samego borusewicza jak se czarnym jeepem posuwal, a ja przechodzilem
          > przez przejscie dla pieszych..no to on sie zatrzymal i mnie
          przepuscil..znaczy
          > sie ma szcunek dla ludzi..

borUsewicz???nie znam człowieka;)))))ale fakt-zachował się elegancko;)))
          • frustrat1 Re: Sławne osoby 25.07.03, 12:29
            nie znasz borusewicza z lady pank....na gitarce gra a i czasem cos
            zaspiewa..dwoch ich jest..panasewicz i borusewicz..ale tego panasewicza to nie
            lubie..jakis taki pokrecony jest
            • Gość: łezka Re: Sławne osoby IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 25.07.03, 12:30
              BorYsewicz,kolego...:))))
              • frustrat1 Re: Sławne osoby 25.07.03, 12:32
                a wiec jednak go znasz, nie ladnie tak oszukiwac...
                • timit Re: Sławne osoby 25.07.03, 12:34
                  borusewicz z uw byl wiceministrem MSWiA...:)

ja widzialem dziewulskiego w najnowszym bmw...to z kregow samochodowych;->
                  • Gość: łezka Re: Sławne osoby IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 25.07.03, 12:35
                    timit napisał:

> borusewicz z uw byl wiceministrem MSWiA...:)
                    >
                    > ja widzialem dziewulskiego w najnowszym bmw...to z kregow samochodowych;->
                    >

a blondyna siedziała obok;)))???bo to nieodzowny gadżet;))))
                    • timit Re: Sławne osoby 25.07.03, 12:37
                      nene;->
                      i wdzialem tez tvnowego huberta w nowym renault...tez samego.
                      • sonny07 Re: Sławne osoby 25.07.03, 12:39
                        córka - dotyczy Borysewicza!
                    • sonny07 Re: Sławne osoby 25.07.03, 12:38
                      fajną ma córkę! kiedyś był pictorial w PLAYBOY'u - paluszki lizać!!!!
                      • Gość: eroll Re: Sławne osoby IP: *.chello.pl 28.07.03, 12:32
                        potwierdzam to co łezka napisała, mieszkam na kabatach i widziałem w tesco parę
                        znanych osób aczkolwiek żadnej z tych o których napisała łezka
                        • Gość: łezka Re: Sławne osoby IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 28.07.03, 12:35
                          nie bądż taki tajemniczy,Sąsiedzie:))dawaj,kogo przydybałeś miedzy jogurtami;))!
                          • Gość: eroll Re: Sławne osoby IP: *.chello.pl 28.07.03, 12:51
                            Nejmana, Mrozowską(ją to najczęściej)Lipowską,ostatnio widziałem typów
                            Gąsowskiego i gościa o ksywie pan Japa ale przy jogurtach to raczej nie raczej
                            w dziale mięsnym więcej grzechów nie pamiętam, łezka na jakiej ty ulicy
                            mieszkasz bo ja na Dembego?
                            • Gość: łezka Re: Sławne osoby IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 28.07.03, 12:56
                              Nejmana często widzę w metrze na stacji Kabaty.sorry za amnezję-ale Mrozowska
                              czym sie zasłużyła???aha,przed Tesco często też parkuje maszyna Owsiaka,ale
                              pana Jurka to widuję w restauracji Buffo(widuje,czyli widziałam dwa razy:))
                              mieszkam na na Rosoła-czyli jak sie dobrze wychylimy z balkonów to możemy sobie
                              pomachać:))))
                              • Gość: eroll Re: Sławne osoby IP: *.chello.pl 28.07.03, 12:59
                                to rzeczywiście jesteśmy sąsiadami, a mrozowska grała w takim serialu rodzina
                                zastępcza
                                • Gość: eroll Re: Sławne osoby IP: *.chello.pl 30.09.03, 15:55
                                  przypominam wątek by się pochwalić że tydzień temu co prawda nie w Warszawie a
                                  na wycieczce klasowej w Szczawnicy widziałem Korę z mężem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka