kaladia 25.07.03, 11:36 Mam pytanie. Czasowo przebywam w Warszawie. Gdzie mogę pójść, żeby zobaczyć kogoś z telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frustrat1 Re: Sławne osoby 25.07.03, 11:42 a komu by tam sie chcialo na woronicza chodzic, ja po prostu wlaczam telewizor i mam ich jak na dloni.. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Sławne osoby 25.07.03, 11:45 dziewczynka pyta grzecznie żeby potem miała co opowiadać podekscytowanym trzęsącym sie z emocji głosem w trakcie niedzielnego rodzinnego obiadu a wy se jaja z niej robicie , nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: Sławne osoby 25.07.03, 11:52 johnny_tomala napisał: > dziewczynka pyta grzecznie żeby potem miała co opowiadać podekscytowanym > trzęsącym sie z emocji głosem w trakcie niedzielnego rodzinnego obiadu a wy se > jaja z niej robicie , nieładnie. ====== Wstyd mi ogromnie. Ale chciałrm pmoc, żeby było szybko, sprawnie i hurtem..... :o( Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat1 Re: Sławne osoby 25.07.03, 11:57 ja tez przepraszam za swoje lenistwo..w sekrecie to wam powiem, ze jak chce kogos znanego i lubianego zobaczyc to biore lornetke i jade na ostatnie pietro palacu kultury..stamtad dyskretnie obserwuje cezarego pazure, boguslawa linde, olafa lubaszenke i tego..no..co takie czerwone wlosy ma..no wylecialo mi ze lba Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Wiem, wiem!!! 25.07.03, 12:03 frustrat1 napisał: > jak chce kogos znanego i lubianego zobaczyc to biore lornetke i jade na ostatnie pietro palacu kultury..stamtad dyskretnie obserwuje cezarego pazure, boguslawa linde, olafa lubaszenke i tego..no..co takie czerwone wlosy ma..no wylecialo mi ze lba.. ====== Wiem wiem!!! To ten rudy,zaraz, zaraz - mam - Michał Bajor. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat1 Re: Wiem, wiem!!! 25.07.03, 12:09 jaki tam bajor, on w teatrze spiewa we srodku palacu, to jakbym go mogl przez lornetke zobaczyc... a..i przypomnialo mi sie..odnosnie rudych no to widzialem ostatnio te paszchalska z klanu jak z kolezankom na rowerkach se jechaly..fajne malolaty..i juz jedna jaka slawna, bo tej drugiej to jeszcze w telewizji nie bylo.. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: Wiem, wiem!!! 25.07.03, 12:11 frustrat1 napisał: > jaki tam bajor, on w teatrze spiewa we srodku palacu, to jakbym go mogl przez > lornetke zobaczyc... === mże ty się za bardzo wychylasz patrząc przez tę lornetkę? Zaglądasz do środka Pałacu? Ty uważaj, bo jak wylecisz, to będzie nam bez ciebie nudno... Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Timitku!! 25.07.03, 12:09 No wiesz?!?! Może lepiej mieć "Stonowany luz", albo "Taką miłość w sam raz". Ty mi tu nie składaj takich propozycji"!! Bo "Co ma przeminąć to przeminie". a "Po każdej nocy wstaje dzień". ps. Ja też cie kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat1 Re: Sławne osoby 25.07.03, 12:16 tak..palac to bezsprzecznie najlepsze miejsce jest do ogladania gwiazd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Sławne osoby IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 25.07.03, 12:19 ale jesteście nieuczynni;)))))))))))) ja podchodzę do tematu profesjonalnie-w Tesco(ostrzegam,że obecnie temperatura w sklepie oscyluje w granicach 40 stopni) na Kabatach można zajrzec do koszyków: -Magdzie Stużyńskiej -Małgorzacie Ostrowskiej-Królikowskiej -Izie Trojanowskiej -Dorocie Wellman -Zbigniewowoi Suszyńskiemu -Krzysztofowi Kierszniewskiemu)(jesli przekręciłam nazwisko,sorry) -Piaskowi długa jest lista zalet twista:)) Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat1 Re: Sławne osoby 25.07.03, 12:22 a po co im tam zaraz do koszykow zagladac..ja to sie nie chwalac ostatnio to widzilem samego borusewicza jak se czarnym jeepem posuwal, a ja przechodzilem przez przejscie dla pieszych..no to on sie zatrzymal i mnie przepuscil..znaczy sie ma szcunek dla ludzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Sławne osoby IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 25.07.03, 12:26 frustrat1 napisał: > a po co im tam zaraz do koszykow zagladac..ja to sie nie chwalac ostatnio to > widzilem samego borusewicza jak se czarnym jeepem posuwal, a ja przechodzilem > przez przejscie dla pieszych..no to on sie zatrzymal i mnie przepuscil..znaczy > sie ma szcunek dla ludzi.. borUsewicz???nie znam człowieka;)))))ale fakt-zachował się elegancko;))) Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat1 Re: Sławne osoby 25.07.03, 12:29 nie znasz borusewicza z lady pank....na gitarce gra a i czasem cos zaspiewa..dwoch ich jest..panasewicz i borusewicz..ale tego panasewicza to nie lubie..jakis taki pokrecony jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Sławne osoby IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 25.07.03, 12:30 BorYsewicz,kolego...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat1 Re: Sławne osoby 25.07.03, 12:32 a wiec jednak go znasz, nie ladnie tak oszukiwac... Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Sławne osoby 25.07.03, 12:34 borusewicz z uw byl wiceministrem MSWiA...:) ja widzialem dziewulskiego w najnowszym bmw...to z kregow samochodowych;-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Sławne osoby IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 25.07.03, 12:35 timit napisał: > borusewicz z uw byl wiceministrem MSWiA...:) > > ja widzialem dziewulskiego w najnowszym bmw...to z kregow samochodowych;-> > a blondyna siedziała obok;)))???bo to nieodzowny gadżet;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Sławne osoby 25.07.03, 12:37 nene;-> i wdzialem tez tvnowego huberta w nowym renault...tez samego. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Sławne osoby 25.07.03, 12:38 fajną ma córkę! kiedyś był pictorial w PLAYBOY'u - paluszki lizać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Sławne osoby IP: *.chello.pl 28.07.03, 12:32 potwierdzam to co łezka napisała, mieszkam na kabatach i widziałem w tesco parę znanych osób aczkolwiek żadnej z tych o których napisała łezka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Sławne osoby IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 28.07.03, 12:35 nie bądż taki tajemniczy,Sąsiedzie:))dawaj,kogo przydybałeś miedzy jogurtami;))! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Sławne osoby IP: *.chello.pl 28.07.03, 12:51 Nejmana, Mrozowską(ją to najczęściej)Lipowską,ostatnio widziałem typów Gąsowskiego i gościa o ksywie pan Japa ale przy jogurtach to raczej nie raczej w dziale mięsnym więcej grzechów nie pamiętam, łezka na jakiej ty ulicy mieszkasz bo ja na Dembego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Sławne osoby IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 28.07.03, 12:56 Nejmana często widzę w metrze na stacji Kabaty.sorry za amnezję-ale Mrozowska czym sie zasłużyła???aha,przed Tesco często też parkuje maszyna Owsiaka,ale pana Jurka to widuję w restauracji Buffo(widuje,czyli widziałam dwa razy:)) mieszkam na na Rosoła-czyli jak sie dobrze wychylimy z balkonów to możemy sobie pomachać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Sławne osoby IP: *.chello.pl 28.07.03, 12:59 to rzeczywiście jesteśmy sąsiadami, a mrozowska grała w takim serialu rodzina zastępcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Sławne osoby IP: *.chello.pl 30.09.03, 15:55 przypominam wątek by się pochwalić że tydzień temu co prawda nie w Warszawie a na wycieczce klasowej w Szczawnicy widziałem Korę z mężem. Odpowiedz Link Zgłoś