angazetka 01.12.07, 21:57 Oglądam JOŚ - rzadko to robię - Polk zaśpiewał, a Górniak szlocha w jakąś chustę. Żeby to była łezka, to jeszcze rozumiem, ale szlochać z powodu piosenki? Cichopek teraz też płacze - co oni im robią w tym programie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shatmach Re: Co bierze Górniak? 01.12.07, 21:59 Aż znajomi do mnie piszą SMS-y żebym Edycie psychiatry szukał. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamapka21 Re: Co bierze Górniak? 01.12.07, 23:13 A co bierze Ibisz?? Banda kretynów... Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: Co bierze Górniak? 01.12.07, 23:36 shatmach napisał: > Aż znajomi do mnie piszą SMS-y żebym Edycie psychiatry szukał. ;) Jej by się faktycznie jakaś konsultacja przydała albo i leczenie. Polk obezwładnił ją już dawno temu, ale z nią jest coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
glupek_wioskowy Sawickiej i tak nie przebije 02.12.07, 18:54 Co to za moda, czy naprawdę w tv uwierzyli,że taki spektakularny płacz ociepli wizerunek? Kinga Rusin teraz Górniak. Poza tym, co ta górniak nosi na wizji, to po prostu słów brak... Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Co bierze Górniak? 02.12.07, 08:35 Ja myślę, że Kasi Cichopek kazali szlochać, żeby Górniak wyszła na mniejszą wariatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Co bierze Górniak? 02.12.07, 08:37 Z drugiej strony, z perspektywy zwykłego człowieka, to właśnie takie wariatki robią show. Moim zdaniem w jakiś sposób jest nadzwyczajna, a już na pewno z tym szaleństwem Edycie do twarzy. Fuck, my też zasługujemy na prawdziwą diwę. No to ją mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Co bierze Górniak? 02.12.07, 09:28 Nie wiem, co bierze Górniak, ale zdarzyło mi się popłakiwać, kiedy usłyszałam wzruszającą piosenkę. Niekoniecznie w programie JOS, ale w ogóle. Wam się to nie zdarza, jak mniemam. Kwestia wrażliwości może. Obiecuję sobie, że nie obejrzę kolejnej edycji JOS. Po pierwsze dlatego, ze sztuczny Ibisz i sztuczna Cichopek przerażają mnie coraz bardziej. Po drugie- w kolejnych edycjach nie będzie Piotra Polka, a szkoda. Gdzieś kiedyś na forum napisałam, ze Liszowska powinna ten program wygrać. Cofam to. Polk powinien wygrać ten program. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Polk 02.12.07, 09:34 Wczoraj dokonałam przełomowego odkrycia: Piotr Polk jest o niebo przystojniejszy niż George Clooney. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Polk 02.12.07, 10:35 Jest przystojniejszy od Clooneya. Od Lindy i Pazury też. Od Małaszyńskiego też jest przystojniejszy. Ba! Piotr Polk jest przystojniejszy od samego Ibisza. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_frau Re: Polk 02.12.07, 15:55 ja juz dawno dokonalam tego odkrycia. Polk jest męski, fajny i naturalny. Bardzo go lubię, musi byc strasznie milym i dobrym czlowiekiem. Porównywanie go z Ibiszem,Pzurą to obraza. Odpowiedz Link Zgłoś
karina997 Re: Co bierze Górniak? 02.12.07, 09:38 Wam oczywiście nigdy sie łza nie zakręcila w oku, prawdziwi twardziele, gdyby Polk zaśpiewał piosenkę bez tej dedykacji to obyło by sie bez łez, ja też miałam łezki w oku, ale może też wariatka jestem albo cos biorę Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Co bierze Górniak? 02.12.07, 10:40 Zakręcić to się czasem zakręciła, np. lubię sobie popłakać na filmach. Ale widzę parę różnic - ja nie szlocham tak, że nie umiem powiedzieć słowa. Robię to w zaciszu sali kinowej, a nie publicznie. Jestem osobą prywatną, a nie jurorem w programie (co by nie mówić, nawet Tyszkiewicz w TzG się nie popłakała, patrząc, jak Damięcki tańczy). Poza tym, przepraszam, Polk wczoraj zaśpiewał fajnie i ładnie się wzruszył, ale bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Płacząca Górniak (video) 02.12.07, 11:30 Płaczącą Górniak można zobaczyć tu www.ukaraj.pl/news/id4174,Wzruszajacy-odcinek-Jak-Oni-spiewaja---morze-lez-VIDEO.html Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Co bierze Górniak? 02.12.07, 11:38 Staram sie nie narażać na oglądanie Górniak ponieważ drażni mnie ona niemiłosiernie. Wczoraj obejrzałam kawałek JOŚ i stwierdzam, że poziom infantylizmu tej kobiety jest taki, że wszystkie Mandaryny, Cichopki i inne Herbusie sie nie umywają. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Co bierze Górniak? 02.12.07, 11:53 <lol> wlasnie to obejrzalam na ukraj. spodziewalam sie jakiejs lezki, ale nie szlochy. Edytko, podaj numer konta, wysle kase na psychiatre! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Co bierze Górniak? 02.12.07, 17:52 ja mysle, ze ona idzie sladami Beyonce. Widac odrobina szalenstwa jest w modzie oto opis oraz filmik nt. Beyonce ;) fourfour.typepad.com/fourfour/2007/11/beyonc-is-a-lun.html Odpowiedz Link Zgłoś