Gość: Alfred IP: *.euv-frankfurt-o.de 31.05.01, 10:22 A ja myślę że wygra Janusz to mój faworyt. Jest człowiekiem, normalnym który nie gra tak jak pozostali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sonia Re: A ja myśle IP: 157.25.119.* 31.05.01, 10:54 Tez od jakiegos czasu wydaje mi sie , ze wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: A ja myśle IP: *.*.*.* 31.05.01, 11:08 może i wygra, przynajmniej wie czego chce w życiu, ale jeżeli wszyscy mieszkańcy będą nadal chronić Gosie to Janusz odpadnie w przedostatnim starciu, a to była by katastrofa. Dlaczego oni na nia nie głosują? Oni są ślepi!! Czy Gosia tak bardzo wchodzi im w d... , że w głowach im się zlasowało pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: A ja myśle IP: *.waw.prokom.pl 31.05.01, 11:30 Pamietajcie, ze oni widza znacznie mniej niz my, np.nie widza nominacji i pokoju zwierzen, nie slysza wzajemnego obgadywania, o tyle maja trudniej przy np.rozszyfrowywaniu Goski. Ale Manuela to chyba dolozy Klaudkowi w poniedzialek jesli on teraz nie wyleci. A Klaudek ? Cymbal olewa Manuele, bo sadzi ze to ona glosowala, tak sie zachowuje jakby trwala niedozwolona rozmowa o nominacjach. Odpowiedz Link Zgłoś