jowita81 22.01.08, 22:13 sączenie jadu nienawiści i zemsty.Tego naprawdę nie daje się oglądać dłużej niż minutę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syriusz_wielki Re: Czy celem nadawania Misji Specjalnej jest 22.01.08, 22:51 Nie zgadzam się z Tobą. Takie programy są potrzebne, aby pokazywać pewne nieprawidłowości lub bliżej nieznane fakty. To jest dziennikarstwo śledcze, które można spotkać w wielu krajach, w prasie czy telewizji. Jad, nienawiść , zemsta ?! - to już Twój problem. Ja nie mam takich odczuć. Ale już wiem !...to jest na pewno wina PiS-u :) zgadłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Czy celem nadawania Misji Specjalnej jest 23.01.08, 14:11 Takie programy szły w PRL-u o opozycjonistach. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: Czy celem nadawania Misji Specjalnej jest 23.01.08, 14:17 a co z tymi, ktorzy nie uzywaja myszki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Czy celem nadawania Misji Specjalnej jest 24.01.08, 09:28 Naukowca z Argentyny pytaj nie mnie, ja należę do tewj grupy badanej przez niego, bo 3mam rękę na myszce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor Re: Czy celem nadawania Misji Specjalnej jest 24.01.08, 14:45 Odkąd to produkowanie haków pod z góry przyjętą tezę nazywa się dziennikarstwem śledczym. To sie inaczej nazywa - kurestwem dziennikarskim. Odpowiedz Link Zgłoś
precesja młoda dzieweczko 24.01.08, 10:27 takie programy pokazują takim jak Ty młodym dzieweczko że w życiu dorosłych wyjadaczy nie ma miłości, zaufania i głaskania się po pupie. Jest często złodziejstwo, kombinacje, oszukiwanie i obłuda. Dzieweczko napiszesz że Cię to nie dotyczy. Otórz do czasu jak nie wyjedziesz z tego kraju będziesz bulić kasę na ZUSY-Śmusy będziesz mieć problemy ze służba zdrowia, emeryturą ect. Bo gdzieś znikają NASZE pieniądze w sprawach często opisywanych w tym programie. Ale możesz zamknąć oczy i połkąć właściwą tabletkę i oddać się błogostanowi Matrix'sa będąc bateryjką dla tych aferzystów, złodziei i kombinatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: młoda dzieweczko 24.01.08, 11:28 Czy jakikolwiek,RZEKOMO odsłaniający jakieś mechanizmy korupcyjne etc. w Polsce,odcinek Linii Specjalnej skutkował doniesieniem do prokuratury,że już nie wspomnę o rozpoczęciu postępowania karnego,czy ci dziennikarze znaleźli jakikolwiek dowód/istotny trop w jakiejkolwiek sprawie ? NIE.Ich działanie to zwykła gadzinówka,oskarżanie ludzi o współprace z SB czy UB,na podstawie tego,co sobie zapisali jacyś szeregowi funkcjonariusze tych słuzb,albo wręcz manipulowanie faktami nie przystającymi do rzeczywistości. Jednym słowem - ten program jest : a) biciem piany przez paru oszołomów,dla których Macierewicz jest idolem,ojcem,matką i Jezusem. b) gloryfikowaniem funkcjonariuszy SB i UB.Nie wiadomo,czy to byli esbecy tego programu nie nadzorują z tylnego siedzenia.Albo przefarbowane byłe komuchy usadowione na stołkach, jak pan Król,szef "Wprostu". Swoją drogą,ciekawe - czy za przegrane procesy sądowe przez "dziennikarzy" Linii Specjalnej płącić będzie PiS,ich cichociemni nadzorcy - jak sądze,z byłego aparatu bezpieczeństwa PZPR,czy my - podatnicy,za których pieniądze takie świnie jak Gargas urządzające sobie z publicznej telewizji swój własny psychiatryk,w którym rządzą pacjenci ? Odpowiedz Link Zgłoś
precesja sąd już orzekł 24.01.08, 11:55 że Grupy Trzymającej Władzę nie było. świstak siedzi i zawija, Józio "Juziolił", a prezia bolały golenie i miał chorobę filipińską. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: sąd już orzekł 24.01.08, 12:32 A jakby ciebie sąsiad oskarżył,że mu zgwałciłeś dziecko i mimo braku dowodów potwierdzających twoją winę chodził i pieprzył,że "dowodów nie ma,a ja i tak wiem,że to on" ? Fajnie byś się czuł ? Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: sąd już orzekł 24.01.08, 13:01 gorzej gdy we wsi wszyscy wiedzą kto podpala stodoły i wiedzą że to Ty podpalasz. Ale policjant i prokurator też mają stodołę a ty masz kochających braci którzy wiedzą gdzie stodoła policjanta stoi. A że czasem jakaś stodoła spłonie? Nic to , bo ty z braćmi wiesz których stodół nie ruszać. Chyba że się pomylisz... Ale się nie mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: sąd już orzekł 24.01.08, 13:05 A co wtedy,kiedy policją kieruje twój zaprzysięgły wróg ze swoją wierną drużyną, który ma osobisty interes w tym,żeby cię zdemaskować i posadzić za kratkami i mimo wszystko,mimo dostępu do wszelkich danych,możliwości kopania po wszystkich aktach,przeprowadzania wszystkich prawnie usankcjonowanych postępowań - nie jest w stanie nic na ciebie znaleźć i udowodnić twojej winy ? Odpowiedz Link Zgłoś