Gość: gosia me IP: *.polkomtel.com.pl 18.06.01, 22:40 ja małgorzata mejer niniejszym składam publiczną samokrytykę. jestem wredną szmatą, mam niecne zamiary jestem fałszywa. udaję przyjaźń, ale najchętniej wpierdoliłabym kazdemu nóź w plecy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aidka Re: "Gosiu" .../ samokrytyka 19.06.01, 11:42 Gość portalu: gosia me napisał(a): > ja małgorzata mejer niniejszym składam publiczną > samokrytykę. jestem wredną szmatą, mam niecne zamiary > jestem fałszywa. udaję przyjaźń, ale najchętniej > wpierdoliłabym kazdemu nóź w plecy Po pierwsze - to, co piszesz o sobie nie jest prawdą. Jesteś interesujacą, zdolną, inteligentną i wrażliwą kobietą, która katuje się kompleksami. Po drugie - coś się stało z Tobą faktycznie..- zapomniałaś pisowni własnego nazwiska... : ) aidka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: samokrytyka-porada IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.06.01, 11:50 mam dobrego psychoanalityka, moge ci polecic... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: samokrytyka 19.06.01, 11:55 ...tu l`as voulu, Georges Dandin ... ( Molier. Grzegorz D.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morian Re: samokrytyka IP: 195.116.152.* 19.06.01, 12:26 A może byłaś wrażliwą, ładną (nadal nią jesteś) i miłą kobietą, która dostała w porządnie w kość od życia. Teraz przyjęłaś sposób bycia dający nadzieję na sukces w tym naprawdę zwariowanym świecie. Z tego co wiem (z netu) jesteś w naprawdę kiepskiej sytuacji i szansę na sukces w BB uznałaś za ostatnią? Naprawdę uważam Cię za bardzo inteligentną i utalentowaną osobę , której nie udało się w życiu a teraz próbuje się odkuć ale nie wychodzi jej to bo nie potrafi ( przecież wiedziałaś że jesteś na podglądzie obmawiając innych). Inni mieszkańcy domu potrafili być bardziej wyrafinowani a może rzadziej pokazywani w negatywnych momentach? Dla mnie tłumaczy Cię trochę brak papierosów (niestety sam jestem nałogowcem) i wiem jak się czuje człowiek pozbawiany "dymka" i to złośliwie. Intrygujesz mnie ale mimo wszystko nie oceniam Cię zbyt krytycznie i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: samokrytyka IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.06.01, 12:40 oho, znalazl sie pocieszyciel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: samokrytyka IP: 217.11.133.* 19.06.01, 13:14 BB zrobil Ci krzywde, ale jestem pewna, ze teraz wszystko bedzie ok. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hell_boy Re: samokrytyka IP: 193.91.75.* 19.06.01, 13:37 Ja tez cie lubie! Zycze ofert z agencji reklamowych! Trzymaj sie! Hell boy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: samokrytyka IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 19.06.01, 16:51 Gość portalu: gosia me napisał(a): > ja małgorzata mejer niniejszym składam publiczną > samokrytykę. jestem wredną szmatą, mam niecne zamiary > jestem fałszywa. udaję przyjaźń, ale najchętniej > wpierdoliłabym kazdemu nóź w plecy gale za Gosie tez sie podajesz ? Nie wstydz sie zloz samokrytyke ale podpisz wlasnym nikiem . To na pewno bedzie odebrane pozytywnie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś