lentilky 26.12.07, 12:12 Chyba zbliża się nowy przebój. www.tv.com/cashmere-mafia/show/68647/summary.html?q=&tag=search_results;title;1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: Cashmere Mafia 21.02.08, 22:06 Jest taka jedna, to widziala :) Poczekajcie az tu zajrzy ;) A na razie wyszlo 7 odcinkow Mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
lentilky Re: Cashmere Mafia 16.05.08, 11:34 galaxian1 napisał: > A na razie wyszlo 7 odcinkow Mafii. I to by było na tyle. Nie będzie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
pppaullinaaa Re: Cashmere Mafia 06.03.08, 10:05 Widziałam, zapowiada się ciekawie (tak myślę). Tyle, że nie mogę znaleźć napisów nigdzie.. Ma ktoś może, lub wie gdzie ciemnota może znaleźć ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
lentilky Re: Cashmere Mafia 16.03.08, 19:04 Pierwszy odcinek taki sobie. Lucy Liu nie powaliła mnie, choć na to po cichu liczyłem. Zobaczymy co dalej. Dam im jeszcze szansę. Odpowiedz Link Zgłoś
naturmn Re: Cashmere Mafia 02.04.08, 13:28 widziałam :) dopiero 2 odcinki ale muszę przyznać, że nawet mi się spodobało, przynajmniej dobrze się zapowiada, chociaż tak jak myślałam Lucy Liu mnie denerwuje i nie przestaje ;) za to Miranda Otto jako Juliet jest świetna i Frances O'Connor jako Zoe też b.dobra. W każdym razie jak ktoś ma możliwość to polecam przyjemnie się ogląda i mam nadzieję, że rozkręci się na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: Cashmere Mafia 19.05.08, 11:32 Ale to jest koniec serialu. Nie będzie kontynuacji.Obejrzałam tylko 2 odcinki, bo do reszty nie ma na razie tłumaczenia.. Odpowiedz Link Zgłoś