zwora 01.02.08, 17:51 Pan Redaktor chyba upadł na łeb... To najgorzej zainwestowane w moim życiu 14 zetów... O H Y D A !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfhelm Misiem to to nie jest 01.02.08, 20:04 Ale jak się patrzy na mdłe polskie aktorstwo serialowe (dwa tony głosu i trzy rodzaje mimiki twarzy) z Klanów, M jak Miłości i innego dziadostwa, to jednak lepiej dać sobie Rysia. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: Misiem to to nie jest 01.02.08, 21:47 Ale "Ryś" to nir tylko złe aktorstwo. Po prostu kompletny brak pomysłu na film. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Re: Ryś **** 02.02.08, 10:56 To ma być jakiś żart? Mistrz Bareja się w grobie przewrócił gdy zobaczył to megabadziewie - bez scenariusza, bez gry aktorskiej, z gagami o puszczaniu bąków lub o nazwisku "pupa". Panie Tym - wstyd! Dno i dwa metry mułu. Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów dostatecznie obelżywych by oddać poziom tego czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Ryś **** 02.02.08, 12:59 Zgadzam się z krytyką tego filmu i pomyśleć, że byłam zmuszona to oglądać dwa razy - w autokarze ;> Ja bym napewno nie dała gwiazdki Merle, była tam dla mnie najbardziej irytującą postacią... To co żeby było dużo polskich gwiazd? Przez nadmiar postaci film stał się jeszcze bardziej chaotyczny.. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: Ryś **** 03.02.08, 20:44 Chyba nie widziałam w żadnym filmie bardziej żenującej sceny, gdy Anna Korcz waliła tłuczkiem do mięsa Tyma (lub Kowalewskiego) po głowie. Ja filmowi nie przyznałabym ani jednej gwiazdki,jeśli byłabym krytykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Ryś **** 04.02.08, 01:04 "tym" po prostu przekombinował bo za bardzo chciał nawiazać do wzoru barei a bareja w sumie robił bardzo proste filmy warsztatowo z wyrażną nutą absurdu i ideowego przesłania ,dlatego to wyszło ni do ładu ni do składu chociaż z paru scenek czy gagów mozna sie naprawde posmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Ryś **** 04.02.08, 10:12 aż cztery gwiazdki? ja bym dał jedna, z szacunku dla Tyma i reszty zacnych aktorów występujących w filmie. nie wyszło! szkoda... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Ryś **** 04.02.08, 10:27 tak to jest jak się chce wskrzesić legendę. pamiętacie pomysł na nowe Alternatywy 4? Padło po chyba 3 odcinkach.kicha maksymalna. Odpowiedz Link Zgłoś