Dodaj do ulubionych

prezent na gwiazdke

IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 02.12.06, 23:06
Czesc czy ktos z was ma jakas propozycje co kupic na gwiazdke przyszlej tesciowej tylko nie z ubran prosze o propozycje pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ada gosć Re: prezent na gwiazdke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 23:18
      Hej! Najlepiej to ty wiesz co lubi, czego jej brakuje i z czego by sie
      ucieszyła.Najprosciej to kupić jakis kosmetyk, podpatrzec w łazience czego
      używa. Nie wiem jaką kwote chcesz przeznaczyc ,bo to jest wazne.Tak to mozna
      wymieniac dużo rzeczy.Moja teściowa to cieszy sie ze wszystkiego ,dlatego jak
      sie nie zna dobrze drugiej osoby to najlepiej jakąś uniwersalna rzecz.Pozdrawiam
      • Gość: aga Re: prezent na gwiazdke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 22:25
        a nic jej nie kupuj niech sie wali
        • nippy7 Re: prezent na gwiazdke 07.12.06, 11:27
          Moze jakas fajna zapachowa swieczke. Takie rzeczy nie sa drogie a zawsze
          ciesza, przynajmniej mnie:)a z kosmetykami i ubraniami to bym nie ryzykowala.
          • marvita Re: prezent na gwiazdke 07.12.06, 11:55
            W pasażu w Tesco są takie świece artystyczne w kształcie na przykład kwiatów.
            Cudeńka. I sporo jest takich bibelocików. Albo na przykład filiżankę ze
            spodeczkiem. Też w sklepie w pasażu w Tesco. Myślę, że do 40-50 złotych
            wybierzesz coś eleganckiego i trafnego.
            Wiem, jakie są kłopoty z prezentami dla najbliższych, a co dopiero dla osoby,
            której się jeszcze nie zna zbyt dobrze.
            Powodzenia :)
    • Gość: sklep-onet.pl Re: prezent na gwiazdke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 11:32
      Wybierz cos tu : www.sklep-onet.pl

Pozdrawiam:)
      • Gość: ... Re: prezent na gwiazdke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 11:48
        Kup jej wałek do ciasta .Ja tak zrobiłem i teraz robi pyszniutki makaronik do
        zupek i pyszniutkie pierożki-uszka .Sama pychota .Nawet nie przyrównuje do
        sklepowych bo by się mamuśka pogniewała,a Jej są takie dobre.

Oczywiscie nie przeszkadzam jej w pracy by ten wałek nie znalazł innego
        przeznaczenia.Pozdrowienia.
    • Gość: pomysłowy dobromir Re: prezent na gwiazdke IP: 212.244.24.* 07.12.06, 12:12
      proponuje jakiś owoc, może być.....granat ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka