Gość: koza IP: *.wrzeszcz.net / 192.168.0.* 19.08.03, 22:21 czy ktoś wie, gdzie się zgubiła sandra walter? już dawno zdjęli ją z wizji, ale kto wie co robi teraz? produkuje programy? jeśli tak, to jakie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eroll Re: gdzie jest sandra walter??? IP: *.chello.pl 20.08.03, 09:44 produkuję "drogę do gwiazd", ale to chyba dobrze że jej na wizji nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orkel Re: gdzie jest sandra walter??? IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 11:56 Moim skromnym zdaniem na wizji była całkiem OK. Zdaje mi się, że pracuje czy też za chwilę będzie pracować nad odmienioną "Drogą do gwiazd", która ukaże się pod tytułem "Twoja Droga do Gwiazd" i trzecią edycją "We dwoje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riki Re: gdzie jest sandra walter??? IP: *.acn.pl 20.08.03, 14:03 Gość portalu: orkel napisał(a): > Moim skromnym zdaniem na wizji była całkiem OK. Przypuszczam, że również bardzo Ci się podoba posłanka Błochowiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiuta Re: gdzie jest sandra walter??? IP: *.rtk.net.pl 20.08.03, 18:11 Gość portalu: Riki napisał(a): Przypuszczam, że również bardzo Ci się podoba posłanka Błochowiak. czy naprawdę sądzisz, że posłanka Błochowiak jest kobietą? mnie wygląda na osobę pozbawioną płci. Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: gdzie jest sandra walter??? 20.08.03, 21:07 Zgadza się. Sandra jest producenrką w TVN. Powiem także że już mężatka. I swoją drugą połówkę poznała gdzie? Oczywiście że w TVN. A jakie programy produkuje? Czytaj napisy końcowe... jeśli będzie jej imię i nazwisko to ona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: gdzie jest sandra walter??? IP: *.wrzeszcz.net / 192.168.0.* 20.08.03, 21:12 atomowy napisał: > Zgadza się. Sandra jest producenrką w TVN. Powiem także że już mężatka. I swoją > > drugą połówkę poznała gdzie? Oczywiście że w TVN. > A jakie programy produkuje? Czytaj napisy końcowe... jeśli będzie jej imię i > nazwisko to ona! OOOOOOOOOOOOOOO!! a za kogo wyszła za mąż?? pamiętam czasy, kiedy była samotna i wcale z tego powodu się nie martwiła! od dawna ma męża? Odpowiedz Link Zgłoś