huraaa 04.03.08, 16:24 Od kwietnia P.Krasko poprowadzi glowne wydanie Wiadomosci. Co myslicie o tym pomysle wladz TVP? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: Krasko poprowadzi Wiadomosci 04.03.08, 18:30 Myślę, że ostatecznie przestanę oglądać wiadomości na TVP1 i tyle.Kraśko jest zmanierowanym dziennikarzem, a w przypadku dziennikarza wiadomości to wada,nie lubi,e jego maniery mówienia,akcentowania, sposobu zachowania, więc jego osoba przeszkadzałaby mi oglądać wiadomości.Dodać do tego eks-Smoktunowicz jako partnerkę do wydania głównego i katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
smettka Re: Krasko poprowadzi Wiadomosci 04.03.08, 22:07 lubie Smoktunowicz jako prowadzaca. jest ladna, dobrze sie wyslawia, za to Kraski nie cierpie. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Krasko poprowadzi Wiadomosci 05.03.08, 00:27 Przecież Kraśko ma wadę wymowy - ja nie rozumiem, co on mówi. Zresztą i tak nie oglądam Wiadomości, więc dla mnie to nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Krasko poprowadzi Wiadomosci 05.03.08, 22:37 No coz, pomysly coraz lepsze... ale co mnie to obchodzi i tak nie ogladam Wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Krasko poprowadzi Wiadomosci 06.03.08, 06:37 bardu napisała: > Przecież Kraśko ma wadę wymowy - ja nie rozumiem, co on mówi. hehe, może i ma drobną wadę wymowy, ale ty musisz mieć poważny problem ze słuchem, albo percepcją bodźców dźwiękowych (no co? b.premier też mówił że masło jest maślane) Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Krasko poprowadzi Wiadomosci 06.03.08, 09:30 > ale ty musisz mieć poważny problem ze słuchem, Nie mam - a, że Kraśko bełkoce to jest nie tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_agent Re: Krasko poprowadzi Wiadomosci 10.03.08, 20:38 Można bełkotać i wybory wygrywać. Ludzie to kupią. Odpowiedz Link Zgłoś
srebrny_dzwoneczek Re: Krasko poprowadzi Wiadomosci 06.03.08, 12:29 Ja czesto nie rozumiem co Krasko mowi. Naprawde, az mi glupio. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: Krasko poprowadzi Wiadomosci 06.03.08, 12:56 w takim razie to ja mam problem ze sluchem, bo kraske/kraska/krasko rozumiem doskonale! jutro ide do lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re: Krasko poprowadzi Wiadomosci 06.03.08, 14:33 Hmmm.... a ja czytałam, że władze TVP ściągają go ze Stanów, bo to ich ostatnia deska ratunku, by oglądalność Wiadomości wzrosła:) Ale jak Was poczytałam, to raczej odnisą skutek odwrotny:) Odpowiedz Link Zgłoś
huraaa Re: Krasko poprowadzi Wiadomosci 10.03.08, 20:36 Pare lat temu telewizja zrobila badania popularnosci jaka ciesza sie prezenterzy. O ile pamietam Krasko znalazl sie na ostatnim lub przedostatnim miejscu. Wtedy zdjeli go natychmiast z zapowiadania programow. Ciekawe czy teraz widzowie go polubli? A moze nikt nie robil badan? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Krasko poprowadzi Wiadomosci 11.03.08, 15:48 mariusz-ef napisał: > w takim razie to ja mam problem ze sluchem, bo kraske/kraska/krasko rozumiem > doskonale! > jutro ide do lekarza! Ja też idę się przebadać... Kraśko mówi jakoś dziwnie przez nos i słucha się go średnio przyjemnie, ale rozumiem wszyściuteńko :-( Odpowiedz Link Zgłoś
yagres Re: Krasko poprowadzi Wiadomosci 12.03.08, 09:28 Nie wierzę: Smoktunowicz-Lis i Kraśko! Już gorzej nie mogli wybrać. Brakuje tylko w Wiadomościach Wojewódzkiego i Frytki. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Krasko poprowadzi Wiadomosci 12.03.08, 10:53 Mam lepszy pomysł - Wiadomości powinni prowadzić Doda i Mariusz Pudzianowski w strojach topless. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Ubogie to będą wiadomości 12.03.08, 23:50 Ile słów Kraśko potrafi wypowiedzieć w miarę wyraźnie? Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Krasko poprowadzi Wiadomosci 13.03.08, 23:04 Kiepska wiadomość, bo to dupek pierwszej wody. Ze Smoktunowicz-Lis sie ciesze, bo jest profesjonalna i ladna Odpowiedz Link Zgłoś
huraaa Za 50 tys miesiecznie 29.03.08, 15:16 Bedzie zarabial 50 tys miesiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś